Pendragon Educational Publishers

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Hvis du adresserer noen på sitt morsmål, er de 10 ganger mer sannsynlig å kjøpe fra deg - uansett deres kompetanse på engelsk.

- Gary Muddyman , Financial Times, 23. september 2015

Hvorfor lære arabisk?

Arabisk er et viktig verdensspråk, og årsakene til å lære språket er utallige.

  • Arabisk er et av de seks offisielle arbeidsspråkene i De forente nasjoner.
  • Det er morsmålet på rundt 325 millioner mennesker.
  • Den arabisktalende verden, og spesielt Gulf-landene, er den femte største handelspartneren for EU.
  • Arabisk er et språk som anses å være av kritisk betydning av ulike myndigheter rundt om i verden.

Bridging kulturer med språk

Den arabiske verden regnes som en 'høy kontekst' kultur (ET Hall). Personlige relasjoner er svært viktige. Arabiske forretningspartnere vil sette pris på og respektere noen som har hatt problemer med å lære noen grunnleggende arabisk. Og likevel har mange av menneskene i bedrifter - på bakken - ofte ikke de nødvendige språklige ferdigheter og kulturell forståelse for å håndtere utfordringen med å drive forretninger i den arabiske verden.

ArabicOnline gir verdifulle forretningsråd, notater om forretningsmetikett og kulturell informasjon om forretninger i den arabiske verden. ArabicOnline hjelper elevene til å unngå å gjøre grunnleggende og unødvendige feil.

Lære arabisk - den nåværende situasjonen

I de senere år har interessen for å lære arabisk vokst dramatisk. Men mange som ønsker å lære arabisk, og at det er en akutt mangel på høy kvalitet, pålitelig og autoritativ kurs som underviser arabisk som fremmedspråk, og som er designet for europeiske eller vestlige lærere.

Mange eksisterende kurs i arabisk har en tendens til å legge vekt på først og fremst å vokabular, strukturer og grammatikk. Med andre ord holder de seg til tradisjonelle konsepter og bruker utdaterte språkinnlæringsmetoder. De behandler ofte arabisk som døde språk, som latin. De forsømmer ofte det stadig viktigere aspektet av kulturbevissthet og mislykkes i å innse at en lærer må være kulturelt kompetent for å forstå et språk og samhandle tilstrekkelig.

Dette krever en annen slags selvfølgelig til de som tilbys.

Mange elektroniske eLearning-kurs går sjelden utover "bøker på skjermen". Disse kursene er ofte presentasjonsmessige. Eleven må bringe betydelige kognitive og analytiske ferdigheter til jobben for å lære et språk. Få mennesker har tid eller faglige ferdigheter til å lære vellykket med slike produkter.

Videre er disse kursene, enten i trykt eller online, sjelden basert på den felles europeiske referansegrunnlaget, og kursplanen er ofte orientert mot generelle nivåer som "nybegynner"
ArabicOnline behandler arabisk som et dynamisk, levende språk. Fokus er på kommunikasjon i hverdags situasjoner.

Vår tilnærming til å lære arabisk

Den pedagogiske tilnærmingen til ArabicOnline kan beskrives som en kognitiv konstruktivistisk tilnærming til læring, spesielt språklæring, som er kombinert med den nåværende teknologien til stasjonære / bærbare datamaskiner, nettbrett datamaskiner og smarttelefoner. Denne tilnærmingen ser læring, som det er felles europeisk referanseramme, som en aktiv prosess og elever som aktive betydningsskapere.

Elevene styres av en oppgavebasert tilnærming gjennom en rekke enheter, moduler og trinn for å skaffe arabisk og en bevissthet om arabisk kultur.

ArabicOnline-tilnærmingen er spesielt egnet for ikke-akademiske lærere og yrkesfaglige elever som ikke er i heltidsstudie. Elevene kan lære med arabisk skript eller med det vestlige skriptet (transliteration). ArabicOnline er basert på nivå A1 / A2 i det felles europeiske referansegrunnlaget for moderne språk: det internasjonale referansepunktet for å definere språkferdighetsnivåer og som er anerkjent i hele Europa.

Total nedsenking - e-ImmersionPlus

Ved å levere den arabiske banen over flere plattformer og enheter, har ArabicOnline-teamet skapt en situasjon som strever etter å etterligne en total nedsettingssituasjon for språkopplæring. Denne situasjonen er definert som e-immersionplus® , et konsept utviklet og et begrep laget av prosjektgruppen.

E-immersionplus miljøet sikrer at innholdet i kurset er tilpasset på en slik måte at hele kurset eller deler av kurset er tilgjengelig på skrivebords- / bærbare datamaskiner, på nettbrettet og på smarttelefoner, hver av disse teknologiske enheter som utfyller de andre. Dette vil gjøre det mulig for elevene å ha kontakttid med arabisk som er nødvendig for at bærekraftig læring skal skje.

Teamet

ArabicOnline er utviklet av et team av akademiske eksperter, lærerutdannere, programmerere og utgivere fra fire europeiske land.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Online Kurs »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

ArabicOnline.Eu - Avansert arabisk kurs

Nettstudie Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Torquay

Har du allerede et godt grunnlag på arabisk? Ta arabisk til neste nivå med de avanserte kursene fra ArabicOnline.Eu. [+]

Har du allerede et godt grunnlag på arabisk?

Ta arabisk til neste nivå med de avanserte kursene fra ArabicOnline.Eu.

● Autentisk, internasjonalt anerkjent kurs av arabisk som fremmedspråk. Støttet av Europakommisjonen og designet for europeiske og vestlige lærere.

● Publisert av Pendragon Educational Publishers , et britisk-basert selskap som spesialiserer seg på utvikling av høykvalitets online språkkurs.

Viktige funksjoner - tre online-programmer

Intermediate Arabic

Dette kurset inneholder 8 interaktive enheter som bare bruker arabisk skript for å praktisere kommunikasjonsferdigheter i hverdagslige sosiale og forretningsmessige situasjoner. Omfattende aktiviteter, inkludert rollespill, skriveøvelser, arabisk grammatikk studiemateriell og kulturell informasjon.... [-]


ArabicOnline.Eu - Nybegynnere til Intermediate Arabic Course

Nettstudie Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Torquay

Våre online arabiske kurs for nybegynnere til mellomstore nivåer er utviklet med støtte fra EU-kommisjonen og i samarbeid med ledende akademikere og eksperter innen arabisk som fremmedspråk. [+]

Våre online arabiske kurs for nybegynnere til mellomprodukter har blitt designet for selvstudiert studie via internett. De har blitt utviklet med ledende akademikere og eksperter innen arabisk som fremmedspråk og er egnet for alle slags elever, uansett alder eller akademisk bakgrunn.

Nøkkelegenskaper

● Ettårig abonnement - gir god valuta for pengene

● Helt interaktive kurs tilgjengelig når som helst via internett

● Kursene bruker Modern Standard Arabic

● Designet for selvstudium med fokus på kommunikasjon på arabisk i hverdagslige situasjoner

● Omfattende støttematerialer og nedlastinger

● Ekstra fordeler som studieplaner, guide til å skrive arabisk, regneark... [-]


ArabicOnline.Eu - Premium arabiske kurs med tester og sertifiseringer

Nettstudie Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Torquay

Arabisk Online Premium-programmet er designet for individuelle elever som ønsker å validere sine studier med tester og sertifikater. [+]

Arabisk Online Premium-programmet er designet for individuelle elever som ønsker å validere sine studier med tester og sertifikater.

Nøkkelegenskaper

● Tilgang til alle våre arabiske online kurs og ressurser

● Selvvurderingstester på viktige milepæler

● Prestasjonsprøver (A1, A1, B1 osv.)

● Sertifikater og digitale merker

ArabicOnline.Eu er det originale internasjonalt anerkjente kurset av arabisk som fremmedspråk. Støttet av Europakommisjonen og designet for europeiske og vestlige lærere.

Publisert av Pendragon Educational Publishers , et britisk-basert selskap som spesialiserer seg på utvikling av høy kvalitet online språkkurs.

Hva er inkludert?... [-]

Første trinn på tyrkisk

Nettstudie 4 uker Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Torquay

Denne gratis online tyrkiske kurset er perfekt selv om du ikke har noen forkunnskaper om tyrkisk. [+]

En ideell introduksjon til å lære tyrkisk!

Denne gratis online tyrkiske kurset er perfekt selv om du ikke har noen forkunnskaper om tyrkisk.

Kurset vil hjelpe deg med å:

møte og hilse på folkIntroduser deg selvtakk folk og reagere positivtsvar på noen grunnleggende spørsmålsi hvor du er fra.Start umiddelbart - Ingen registrering nødvendig.Studer i ditt eget tempo.Ingen annonser!HandsOnTurkish.Com er det autentiske, internasjonalt anerkjente kurset av tyrkisk som fremmedspråk.Støttet av Europakommisjonen og designet for europeiske og vestlige lærere.

Publisert av Pendragon Educational Publishers , et britisk-basert selskap som spesialiserer seg på utvikling av høy kvalitet online språkkurs.... [-]


Kurs i tyrkisk språk, kultur og næringsetikett

Nettstudie Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Torquay

Få tilgang til et nytt språk, kultur og marked! For fagfolk, studenter og alle som ønsker å engasjere seg i dette fascinerende språket og kulturen. [+]

Hold deg foran kurven. Lær et språk av kritisk betydning.

Vårt online tyrkiske kurs er designet for komplette nybegynnere. Den er ideell for selvstudium. Det kan også integreres i eksisterende språkundervisningsprogrammer (blandede læringsmiljøer) med online eller klasserom veiledere.

Kurset er helt selvstendig. Ingen annen programvare eller ressurser er nødvendig.

Alle som ønsker å komme inn i næringslivet, vil finne et solid fundament for fremtidige kontakter i Tyrkia.

Skoler, yrkesskoler og universiteter som ønsker å forberede sine studenter til en karriere i næringsliv, vil også ha nytte av kurset.

Bli med våre to hovedpersoner, Frank og Sarah, når de reiser til Istanbul for å møte nye kontakter. Så bli med i Bursa da de ser etter forretningsmuligheter og starte forhandlinger.... [-]