Les den offisielle beskrivelsen

Studer deg frem med Manchester Metropolitan University Global Online

Vårt oppdrag

Manchester Met University er et innovativt og moderne universitet basert i en av de mest varierte byene i verden.

Ligger i hjertet av flerkulturell Manchester, tar vi en internasjonal og inkluderende tilnærming til å lære og tro høyere utdanning bør være tilgjengelig for alle. Våre Global Online-kurs er designet med denne ambisjonen i tankene og er fokusert på å være relevant og gunstig for alle som har vilje, evne og vilje til å lykkes - hvor de er i verden.

Programmene kombinerer ekspertledeteknologi med en praktisk applikasjon som tar sikte på å hjelpe deg med å fremme din karriere - og er alle levert gjennom et 100% virtuelt læringsmiljø hvor du kan samarbeide med studenter fra hele verden.

Hvorfor velge online læring med Manchester Metropolitan?

Global Online gir deg fleksibiliteten som trengs for å oppnå en doktorgrad uten å ta en karrierepause. Våre online programmer er designet for å hjelpe deg:

 • Begynn din doktorgrad når det passer deg best med inngangspoeng i januar, mai og september
 • Graduate på bare to år med en anbefalt studietid på 15 timer per uke.
 • Tjen mens du lærer med muligheten til å studere og se online seminarer på det tidspunktet som passer deg best.
 • Hev profilen din i organisasjonen din med kursinnhold som vil hjelpe deg å implementere læringen din.
 • Åpne opp karrieremuligheter som vil vare hele livet, nettverk med fagfolk over hele verden.

Vår virtuelle læringsplattform

Vi har jobbet med online læringseksperter for å skape en plattform som hjelper deg med å få mest mulig ut av kurset ditt. Komplett med en rekke verktøy, nedlastbare materialer og fellesskapsfokuserte funksjoner, vil plattformen tillate deg å:

 • Delta i live-seminarer med veiledere og medstudenter.
 • Lær fra førsteklasses akademikere som er eksperter på sitt felt.
 • Studer uavhengig med materialer som podcaster og bibliotekressurser.
 • Delta i interaktive gruppeoppgaver med studenter over hele verden.
 • Del kunnskap og erfaring i sosiale sosiale nettsteder.

Bruke vår virtuelle læringsplattform

Vår intuitive plattform er designet med enkel navigering i tankene, og gjør din lærerfaring så sømløs som mulig. Du vil også få full støtte fra vårt Student Suksess Team, som alltid er til stede for å hjelpe deg med tekniske utfordringer.

Hva våre studenter sier om oss

"Det virtuelle læringsmiljøet er omfattende og gir koblinger til sosiale rom, så vel som påkrevd lesing. Å kunne logge inn hvor som helst er nyttig - jeg kan benytte meg av all fritid jeg har og gå videre med lesing og gruppeaktiviteter."

- Patrick Armstrong, Global Online MSc i International Human Resource Mangement student 2017

"Hvis du er opptatt med profesjonell læring på nettet, er det en god måte å nå dine mål. Du kan få tilgang til Manchester Metropolitan-plattformen 24/7, noe som betyr at du kan bruke den når du trenger det. "

- Alvaro Benitez, Global Online MBA-student 2017

Begynn å lære med Manchester Metropolitan fra hvor som helst i verden

Som student ved Manchester Metropolitan University vil du motta dedikert støtte gjennom hele ditt toårige kurs - uansett hvor du er i verden.

Student Suksess TeamAlle våre studenter får dedikert støtte i form av vårt Student Suksess Team. Etter at du har registrert deg i et av våre kurs, vil du bli tildelt en dedikert Student Success Advisor, som du kan vende deg til for veiledning gjennom hele tiden med oss, samt stole på viktige oppdateringer som påvirker dine studier.

Programmer gitt i:
 • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MBA

Manchester Metropolitan University Online

Manchester Metropolitan Universitys MBA-program på campus har hjulpet kandidater til å oppnå karriereambisjoner i over 25 år. Nå har vårt Global Online MBA-program blitt ... [+]

Programbeskrivelse

Manchester Metropolitan Universitys MBA-program på campus har hjulpet kandidater til å oppnå karriereambisjoner i over 25 år. Nå har vårt Global Online MBA-program blitt utviklet for å hjelpe travle fagfolk til å studere når og hvor det passer dem best. Meld deg i dag og lær kjerneferdighetene som trengs for å lede en bedrift til suksess uten å ta en karriereferd.

Leveres 100% på nettet, vil du lære fra forretningseksperter og ha friheten til å:

Studer hvor som helst i verden, med bare en bærbar datamaskin og en internettforbindelse.Utforsk relevante bransjeproblemer for å være i forkant av forretningstenking.Bruk din faglige kunnskap for å gjøre rektorene du lærer relevante for din nåværende rolle.Oppnå Chartered Management Institute (CMI) nivå 7 Strategisk ledelse og lederskapsdiplom når studiet er fullført.Utvikle det verdensomspennende nettverket ditt gjennom regelmessig online samarbeid med fagfolk over hele verden.Motta studiestøtte gjennom reisen din med oss, fra en av våre suksessrådgivere.Fullfør MBA-reisen din på bare to år, studerer når det passer deg.... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
September 2019
Engelsk
Deltid
24 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk

MSc

Manchester Metropolitan University Online

Ta din økonomi karriere fremover med en Global Online MSc Finans og Strategi fra Manchester Metropolitan University og bli bemyndiget med den grundige kunnskap og ferdigh ... [+]

Programbeskrivelse

Ta din økonomi karriere fremover med en Global Online MSc Finans og Strategi fra Manchester Metropolitan University og bli bemyndiget med den grundige kunnskap og ferdigheter som trengs for å håndtere kompleksiteten i den raskt utviklende globale business, finans og regnskap landskap.

Vi er stolte over å kunne levere dette programmet 100% online fra City of Manchester, Storbritannias nest største økonomiske senter. Du vil ha friheten til å:

Studer hvor som helst i verden og fullfør masterens reise på bare to år, med bare en bærbar datamaskin og en internettforbindelse.Bli en del av et internasjonalt læringsmiljø som vil utvikle dine strategiske tenke- og lederegenskaper.Utforsk temaer som er forankret i den nyeste forskningen, alt fra resultatstyring og selskapsstyring til finansiell teknologi og mer.Bruk din faglige kunnskap for å gjøre rektorene du lærer relevante for din nåværende rolle, slik at du kan øke profilen din på jobb mens du studerer.Motta fritak fra opptil fire av kursets ni enheter hvis du allerede har en profesjonell finanskompetanse fra en anerkjent institusjon (for eksempel ICAEW, ACCA, CIMA eller AAT).Fremskynd CIMA-kvalifiseringen din ved innreise til Masters Gateway-ruten etter endt kurs.Motta studiestøtte gjennom reisen din med oss, fra en av våre suksessrådgivere.... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
September 2019
Engelsk
Deltid
24 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
Manchester Metropolitan University Online

Våre CIPD-akkrediterte Global Online-mestere i International Human Resource Management er designet for å ta HR-karriere til neste nivå, uansett hvor du er i verden. ... [+]

Programbeskrivelse

Våre CIPD-akkrediterte Global Online-mestere i International Human Resource Management er designet for å ta HR-karriere til neste nivå, uansett hvor du er i verden.

Leveres 100% online av Manchester Metropolitan Universitys multiakkrediterte Business School, du vil ha friheten til å:

Studer hvor som helst i verden, med bare en bærbar datamaskin og en internettforbindelse.Bli en del av et globalt læringsmiljø som vil utvikle dine strategiske tenke- og lederegenskaper.Utforsk temaer som ligger til grunn i den nyeste forskningen, alt fra globalisering og tiltrekke og beholde topp talent, til ansattes engasjement og mer.Oppnå tilknyttet profesjonelt medlemskap av CIPD og full dispensasjon fra nivå 7 Advanced Diploma in HRM etter endt kurs.Motta studiestøtte gjennom reisen din med oss, fra en av våre suksessrådgivere.Fullfør masterens reise på bare to år, og studer når det passer deg.... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
September 2019
Engelsk
Deltid
24 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
Manchester Metropolitan University Online

Fra klimaendringer til volatile matpriser, ta tak i pressene som står overfor næringsmiddelindustrien i dag, og utvikle ferdighetene som skal hjelpe til med å løse morgen ... [+]

Programbeskrivelse

Fra klimaendringer til volatile matpriser, ta tak i pressene som står overfor næringsmiddelindustrien i dag, og utvikle ferdighetene som skal hjelpe til med å løse morgendagens problemer med Manchester Metropolitan Universitys Global Online MSc i matvitenskap og innovasjon .

Denne online master kurset trekker på Manchester Metropolitan er rik historie av ernæring og matvitenskap forskning og Manchesters rykte som et globalt knutepunkt for matproduksjon. Undervist av høyt kvalifiserte akademikere med mange års bransjeerfaring, vil du ha frihet til å:

Harness teknologi for å studere hvor som helst i verden med bare en bærbar datamaskin og en internettforbindelse.Få en dyp forståelse av viktige vitenskapelige prosesser takket være virtuelle laboratoriesimulatorer og spesialistvideoinnhold.Dra nytte av nyskapende forskning fra universitetets dedikerte maternærings- og arbeidshelseteam for å forbedre dine praktiske ferdigheter, teoretiske kunnskaper og forståelse på arbeidsplassen.Utvikle det verdensomspennende nettverket ditt gjennom regelmessig online samarbeid med fagfolk over hele verden.Motta studiestøtte gjennom reisen din med oss, fra en av våre suksessrådgivere.Fullfør masterens reise på bare to år, og studer når det passer deg.... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
September 2019
Engelsk
Deltid
24 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
Manchester Metropolitan University Online

Gjør din lidenskap til en vellykket karriere med Manchester Metropolitan Universitys Global Online MSc i Sport Business, Management og Policy. Etter hvert som idrettssekt ... [+]

Programbeskrivelse

Gjør din lidenskap til en vellykket karriere med Manchester Metropolitan Universitys Global Online MSc i Sport Business, Management og Policy. Etter hvert som idrettssektoren vokser, åpner nye kommersielle muligheter globalt for de som har stasjonen, lidenskapen og kunnskapen for å lykkes.

Levert fra en by kjent globalt som et senter for sportslig dyktighet og innovasjon, vil du lære av noen av idrettens største merkevarer og forskningsdrevne, spesialiserte akademikere og har frihet til:

Studer hvor som helst i verden, med bare en bærbar datamaskin og en internettforbindelse.Dra nytte av erfaringen og veiledningen fra et rådgivende styre som består av noen av sektorens største merkevarer, inkludert Sport England og Football Foundation.Utvikle kompetanse som ledende idrettsorganisasjoner krever - fra sportspolitikk og markedsføring til dataanalyse, idrettspolitikk, finans, jus og mer.Bruk din faglige kunnskap for å gjøre rektorene du lærer relevante for din nåværende rolle, og fullfør 'virkelige verden' arbeidsplassprosjekter som kan hjelpe deg med å øke profilen din på jobben mens du studerer.Utvikle det verdensomspennende nettverket ditt gjennom regelmessig online samarbeid med fagfolk over hele verden.Motta studiestøtte gjennom reisen din med oss, fra en av våre suksessrådgivere.Fullfør masterens reise på bare to år, og studer når det passer deg.... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
September 2019
Engelsk
Deltid
24 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk

Study Global Online programmes with Manchester Metropolitan University