London School of Economics and Political Science (LSE) (Get Smarter Creative)

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

London School of Economics and Political Science (LSE) (Get Smarter Creative) , et av de fremste samfunnsvitenskapelige universitetene i verden, søker å forbedre samfunnet ved å ta opp spørsmål i den virkelige verden og forstå årsakene til ting. Ved hjelp av en dynamisk og mangfoldig tilnærming til læring, gir LSE banebrytende forskning og jobber med anerkjente akademiske eksperter.

For å utvide sitt oppdrag og gjøre læring tilgjengelig for et globalt publikum, presenteres disse LSE-sertifikatkursene online, i samarbeid med lederen innen digital utdanning, GetSmarter, et merke av 2U, Inc. Disse programmene, ledet av LSE-fag eksperter og tankeledere, gi forretningsfolk og ledere muligheten til å forbedre ferdighetene sine ved å bruke en meget støttende og interaktiv plattform. Teknologi møter akademisk strenghet i GetSmarter sin folkemedierte modell, som gir deg tilgang til en dedikert suksessleder, samt teknisk og akademisk støtte døgnet rundt. Denne personaliserte og engasjerende tilnærmingen lar deg studere i din egen tid, hvor som helst i verden.

"Online-utdanning gjør det mulig for London School of Economics and Political Science å gjøre vår moderne samfunnsvitenskapelige forskning tilgjengelig for et bredest mulig publikum, i et format som er praktisk og vil ha virkelighetens anvendelse og innvirkning." - Professor Saul Estrin, akademisk direktør, Online Certificate Certificate Courses, LSE

Les mer på LSEs hjemmeside

Kontakt

+44 2038 568 850

lseonline@getsmarter.com

Steder

Holborn

Address
Houghton Street
WC2A 2AE Holborn, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss