London School of Design and Marketing (PT)

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til en ny æra av undervisning i London.

Vi er en online lærerinstitusjon tilgjengelig på 3 språk (engelsk, spansk og portugisisk) basert i London, men med online kurs tilgjengelig over hele verden.

HVA?

London School of Design and Marketing - LSDM, er en spesialist innen design og markedsføring som foreslår å forandre læringsparadigmet gjennom en nyskapende og kreativ opplæring, 100% online og tilgjengelig på engelsk, spansk og portugisisk. Vi gir en lærerfaring med praktiske resultater gjennom en systematisk orientering, som kombinerer faglige egenskaper hos studentene med avansert design av tekniske ferdigheter. Vi er forpliktet til å tilby unike online kurs akkreditert av universitetet for Creative Arts gjennom oppkjøp av ny kunnskap tilpasset utfordringene på arbeidsmarkedet som er stadig krevende.

London School of Design and Marketing

Hvor lidenskap blir et yrke

HVEM?

LSDM kursene ble utviklet for studenter, fagfolk og gründere som ønsker å skaffe seg kunnskaper og tekniske ferdigheter i de kreative områdene Design eller Markedsføring, og arbeider med den nyeste teknologien og innovasjon med hensyn til undervisning i e-læring. Alle kurs er tilgjengelig på engelsk, spansk og portugisisk.

HVORDAN?

LSDMs e-læring er preget av høy kvalitet faglig innhold utviklet av doktorgradspersoner ledsaget av andre ressurser som videoer, infographics, vitenskapelige artikler, digitale biblioteker og andre. Alle studenter blir ledsaget ukentlig gjennom Tutorsenteret, sammensatt av et team av spesialiserte veiledere som garanterer assimilering av innholdet som fremmer interaktivitet, interesse og nysgjerrighet. Alle LSDM kurs er eksklusivt online og fleksible, slik at elevene kan delta på klasser hvor som helst og når som helst.


Merk: LSDM - London School of Design and Marketing er en del av Talent - Individuality Through Education , et nettverk av skoler med internasjonalt yrke med mer enn 20 års lærerfaring. Den har et univers av lærere og samarbeidspartnere som er forberedt på å utvikle talenter i videregående skoler i Europa og Latin-Amerika.

MISSION

London School of Design and Marketing kombinerer din kreativitet og tekniske strenghet med profesjonell erfaring, og gir praktiske og dynamiske 100% online kurs innen design og markedsføring, som svarer til kravene fra dagens arbeidsmarked. Kursene undervist ved LSDM består av høyt spesialisert innhold gjennom bruk av avanserte lærings- og vurderingsprogrammer.

VISJON

Referanseskole på europeisk nivå i nettbasert utdanning innen design og markedsføring.

VERDIER

Vi tror at kreativitet, innovasjon og utvikling av tekniske ferdigheter er grunnlaget for en vellykket karriere. På LSDM forbereder vi studentene på de mest krevende arbeidsmarkedspørsmålene, og kombinerer ikke bare kunnskapen som er oppnådd, men også lidenskapen til det de gjør.

Akkreditering av IICA

Alle LSDM kurs er akkreditert av Universitetet for Creative Arts

(UCA): Grad I Markedsføring - (BA Hons), Grad I Design - (BA

Hons), MA i markedsføring (MA) og master i design (MA).

UCA har ca 160 års historie og ble ansett som det beste universitetet spesialisert på kreativ kunst i Storbritannia, i Complete University Guide 2018.

Det er for tiden rangert som topp 40 i Storbritannia og rangert som nummer 11 i rangeringen av moderne universiteter, som rangerer 70 institusjoner. Blant akademikere fra dette universitetet er Oscar-vinnere, filmskapere, animatører og motedesignere anerkjent internasjonalt.

Steder

London

London School of Design and Marketing (PT)

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss