London School of Design and Marketing (ES)

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til en ny æra av undervisning i London

Vi er en leverandør av nettbaserte utdanningsprogrammer med kontorer i Storbritannia. Våre programmer er undervist på 3 språk for alle.


HVA?

London School of Design and Marketing - LSDM - er en spesialitetskole innen design og markedsføring som søker å forandre læringsparadiset med en innovativ og kreativ utdanning, 100% online og tilgjengelig på engelsk, spansk og portugisisk. Vi tilbyr en lærerfaring med praktiske resultater gjennom en systematisk orientering, som kombinerer studentens yrkesegenskaper og den avanserte oppfatningen av tekniske evner. Vi er dedikert til tilbudet av eksklusive online kurs, akkreditert av Universitetet for Creative Arts, gjennom oppkjøp av ny kunnskap tilpasset utfordringene til et stadig mer krevende arbeidsmarked.


London School of Design and Marketing

Hvor lidenskap blir et yrke


HVEM?

LSDM kursene er utviklet for studenter, fagfolk og entreprenører som søker å skaffe seg kunnskaper og tekniske ferdigheter innen kreativ kunst innen Design eller Markedsføring, og deltar i de nyeste teknologiene og innovasjonene innen e-læring. Alle kurs er tilgjengelig på engelsk, spansk og portugisisk.


HVORDAN?

LSDM E-læringserfaring er preget av høyverdig faglig innhold utviklet av doktorgradsprofessorer, i sammenheng med andre ressurser, blant annet videoer, infographics, vitenskapelige artikler, digitale biblioteker, blant annet. Hver student blir ledsaget ukentlig gjennom et veilederssenter, bestående av spesialiserte veiledere som garanterer assimilering av innholdet ved å fremme interaktivitet, interesse og nysgjerrighet. Hvert LSDM kurs er utelukkende online og fleksibelt, derfor kan elevene delta på klasser hvor som helst i hvilken som helst høyde.


Merk: LSDM - London School of Design and Marketing er en del av Talent - Individuality Through Education, et nettverk av skoler med mer enn 20 års erfaring innen undervisning med internasjonalt yrke. Det har et univers av lærere og ansatte forberedt på å hjelpe og utvikle talent i høyere utdanning skoler i Europa og Latin-Amerika.


MISSION

London School of Design and Marketing forener sin kreativitet og tekniske strenghet med arbeidserfaring, og tilbyr praktiske og dynamiske 100% online kurs innen Design og markedsføring, som oppfyller kravene til dagens arbeidsmarked. Kursene undervist av LSDM består av høyt spesialisert innhold gjennom bruk av avanserte lærings- og vurderingsprogrammer.


VISJON

Referanseskole på europeisk nivå, med hensyn til onlineundervisning, i design og markedsføring.


VERDIER

Vi tror at kreativitet, innovasjon og utvikling av tekniske ferdigheter er førerne til en vellykket karriere. På LSDM forbereder vi elevene på de mest krevende utfordringene på arbeidsmarkedet, og kombinerer ikke bare kunnskapen som er oppnådd, men også lidenskapen til det de gjør.


ACCREDITASJON AV UCA

Universitetet for Creative Arts (UCA) akkrediterer alle LSDM kurs: Bachelor of Marketing - (BA Hons), Bachelor of Design - (BA Hons), Master Of Marketing (MA) og Master of Design (MA).

UCA har nesten 160 års historie og har blitt ansett som den beste spesialitetskunstkollegiet i Storbritannia ved Full University Guide 2018.

For tiden er det også i topp 40 av rangeringen av universiteter i Storbritannia og i 11. plass i klassifiseringen av moderne universiteter, som inkluderer 70 institusjoner. Blant akademikere fra dette universitetet er vinnere av proklamerte Oscar, filmskapere, kunstnere og motedesignere.

Steder

London

Address
9 Devonshire Square
EC2M 4YF London, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss