London School Of International Business - LSIB

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

VÅRT MÅL

Gi fleksible online læring som bidrar til å oppnå faglige virksomheten kvalifikasjoner hvor som helst og når som helst og ta karriere til nye høyder.

WHO bør følge våre kurs?

Vellykkede ledere, ledere og fagfolk som ønsker å avansere i sin karriere. Ambisiøse mennesker som ønsker å raskt spore deres valgte karriere De som ønsker å starte en ny bedrift eller ta gjeldende til høyere nivå.

Karriereutvikling

Studerer med LSIB gir deg muligheten til å utvikle din kunnskap om virksomheten og informasjonsteknologi og hjelpe deg å vokse dine nøkkelkompetanse - slik at du få kompetanse til å takle arbeidsprosjekter og situasjoner mer effektivt. Programmene som tilbys hjelpe deg å nå potensialet til å tjene markedsføring ved hjelp av vår state of the art online læringsplattform og tjene Bachelor eller Master nivå kvalifisering.

Studie hvor som helst, når som helst

Vi i LSIB tilby fleksible studietilbud. Ved hjelp av vår online-modell du har fordelen av læring uten å forlate landet, og likevel oppnå graden fra bekvemmeligheter av ditt hjem eller kontor.

Våre programmer er svært fleksibel og de valgfrie enheter gjør det mulig å spesialisere seg i de områdene som spesielt interessante for deg. Du kan studere moduler / enheter i hvilken som helst rekkefølge.

støtte

Som LSIB studenter har du tilgang til en omfattende støtte i form av elektroniske materialer. Våre studenter samhandler gjennom nettfora som Facebook og Twitter.

KVALITET

Du kan være veldig trygg på kaliber av kvalifisering du vil motta, som alle LSIB kvalifikasjoner er fra fullt anerkjent og akkreditert av respektive organer som sikrer at kvalifisering oppnådd er godt akseptert.

Kostnadseffektiv og høy verdi

LSIB arbeid for å sikre at kostnadene av sine programmer er alltid så rimelig som mulig uten at det går ut standarder for sin utdanning. Programmene er fullt godkjent og akseptert verden over.

Å levere vår topp kvalitet programmer vi bruker vår E-læringsplattform også kalt Learning Management System som vår virtuelle læringsplattform. Vår læringsplattform har alle nødvendige verktøy for å levere en on-line verdensklasse utdanning. Vi tilbyr utvalg av forretninger kvalifikasjoner som oppfyller læringsbehov av studenter som deg selv, over hele verden. Disse faglige kvalifikasjoner er designet for å møte kravene til arbeidsgivere.

Du kan enten allerede er i arbeid og ønsker å videreutvikle din karriere ved å studere en profesjonell kvalifikasjon vi kan sikkert hjelpe deg å oppnå dette. Uansett hva dine mål er, LSIB er her for å støtte deg og hjelpe deg å nå dem. Fordeler med våre kurs er som følger: -

Professional

Våre kvalifikasjoner gi deg kompetanse til å lykkes og gjøre en forskjell på arbeidsplassen. Vi tilbyr programmer som spenner fra Business Management til Information Technology - levert 100 prosent online.

Rimelig

Våre programmer er svært rimelig i forhold til andre, og kan hjelpe deg å spare tusenvis av pounds dermed tilby deg høyere avkastning på investeringen din.

Anerkjent & High Quality

Våre kvalifikasjoner er anerkjent og akkreditert av høyskoler, universiteter, arbeidsgivere og regjeringer rundt om i verden. Programmene som tilbys er av høy kvalitet i form av læreplanen (som er jevnlig oppdatert i henhold til kravene i bedriftens verden) og levering gjennom vår online læring styringssystem.

Praktisk og fleksibel

Du kan studere våre programmer på nettet eller gjennom fjernundervisning fra bekvemmeligheter av hjemme eller på kontoret. Du kan få tilgang til våre programmene som helst på dagen enten du er på jobb eller på ferie.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Online Globale MBA.programmer » Se Online Ettårig MBA-programmer » Se Online BAs » Se Online Bachelor » Se Online MA » Se Online MSc » Se Online Masters »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

BA

BA (Hons) in Business Management (18 Months)

Nettstudie Heltidsstudier 18 måneder Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

[+]

Driftsadministrasjon [-]

Bachelor

Online ba (laud) i business management (18 måneder)

Nettstudie Heltidsstudier Deltid 18 - 36 måneder August 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London UK Online + 2 fler

The BA (Hons) i Business Management programmet gjenspeiler skiftende verden av virksomheten og utstyrer deg med den kompetansen som trengs for å forstå næringsliv og forvaltning både nasjonalt og globalt. [+]

The BA (Hons) i Business Management programmet gjenspeiler skiftende verden av virksomheten og utstyrer deg med den kompetansen som trengs for å forstå næringsliv og forvaltning både nasjonalt og globalt. Programmet fokuserer på innovasjon, kreativitet og lederskap, noe som gjør den til en variert og utfordrende reise mot bevissthet om ens faglige ferdigheter og evner.

Fakta om BA (Hons) i Business Management Online program med student til fakultet forholdet bare 15: 1 LSIB har verdensklasse professorer, som stammer fra de beste institusjonene. Mange av professorene har også praktisk erfaring som programmerere / ingeniører innen programvareselskaper. State of the art £ 1,000,000 Learning Management System (LMS) med 24 X 7 oppetid. Fullt ut anerkjent og globalt akseptert Degree. Våre kurs er mest relevant og utformet i henhold til behovene og kravene til dagens virksomheter verden over. Med fordelen av å studere på jobben, når som helst og hvor som helst, får du kostnadsfordeler og samme grad som er gitt til heltidsstudenter på universitetsområdet. Grad tildelt er respektert og anerkjent globalt. Hvorfor velge dette LSIB? Dine kvalifikasjoner er anerkjent og akseptert over hele verden. Vår læreplan hjelper deg med å utvikle kritisk tenkning, eksepsjonell lederkunnskap og kulturell bevissthet. Opplev nettstudium som aldri før med våre spesialbyggede smarte læringsverktøy som gir deg fordelen av å studere når som helst og hvor som helst. Bli en del av en elite kohort av talentfulle økonomistudenter, og utvikle en verdifull og innflytelsesrik globale nettverk ved hjelp LSIB nettsamfunn. [-]

Ettårig MBA

Master of Business Administration (MBA) (1 år)

Nettstudie Heltidsstudier Deltid 12 måneder Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London + 1 fler

Relevant og fleksibel og leveres i 12 måneder, er at kraften i vår Global Online MBA-program. Investeringer i vårt globale MBA-program har vært rangert som en verdifull investering med de fleste av våre studenter som vurderer det høyt når det gjelder avkastning på investering og programinnhold.

[+]

Relevant og fleksibel og leveres i 12 måneder, er at kraften i vår Global Online MBA-program. Investeringer i vårt globale MBA-program har vært rangert som en verdifull investering med de fleste av våre studenter som vurderer det høyt når det gjelder avkastning på investering og programinnhold.

Nøkkelord Online program med student til fakultet forholdet bare 15: 1 LSIB har verdensklasse professorer, som stammer fra de beste institusjonene. Mange av professorene har også praktisk erfaring løping og voksende bedrifter. State of the art £ 1,000,000 Learning Management System (LMS) med 24 X 7 oppetid. Fullt ut anerkjent og globalt akseptert Degree. Programmet er mest relevant og utformet i henhold til behovene og kravene til dagens virksomheter verden over. Med fordelen av å studere på jobben, når som helst og hvor som helst, får du kostnadsfordeler og samme grad som er gitt til heltidsstudenter på universitetsområdet. Hvorfor Online Kostnadseffektiv - Vanligvis UK grad starter fra £ 12 000 per år, men med LSIB, kan du nyte sparer mer enn 60% av utdannings investering. Praktisk innhold - Våre kurs er umiddelbart gjeldende for karriere, og du kan tjene langsiktige gevinster, inkludert en økning i lønn og kampanjer. Studien når som helst, hvor som helst - Du trenger ikke å delta på et universitetsområde, slik at du kan studere fra hvor som helst i verden. Vår online levering gjør at du kan laste ned forelesningsnotater, levere oppgaver uansett hvor du er. Tverrkulturell samhandling - Med studenter i 31 land på fem kontinenter, kan LSIB... [-]

Global MBA

Global MBA (18 måneder)

Nettstudie Heltidsstudier 18 måneder Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Programmet hjelper deg å kjøre bedrifters ytelse ved å lære betydningen av organisasjonsstruktur, kultur, motivasjon, kreativitet og lederskap. [+]

Spydspiss Organisasjonsendring, Dyrke Innovasjon med MBA Progresjon

Programmet hjelper deg å kjøre bedrifters ytelse ved å lære betydningen av organisasjonsstruktur, kultur, motivasjon, kreativitet og lederskap. Det gjør det mulig å utforske strategiske reaksjoner fra organisasjoner til raskt skiftende globale forretningsmiljø og hjelper i å forstå strategier og prosesser som brukes til å administrere internasjonale virksomheter i ulike geografiske og kulturelle situasjoner.

Fakta om vår Online MBA

Online program med student til fakultet forholdet bare 15: 1 LSIB har verdensklasse professorer, som stammer fra de beste institusjonene. Mange av professorene har også praktisk erfaring løping og voksende bedrifter. State of the art £ 1,000,000 Learning Management System (LMS) med 24 X 7 oppetid. Fullt ut anerkjent og globalt akseptert Degree. Våre MBA er mest relevant og utformet i henhold til behovene og kravene til dagens virksomheter verden over. Med fordelen av å studere på jobben, når som helst og hvor som helst, du får kostnadsfordel og samme grad som gis til heltidsstudenter på universitetsområdet. Hvorfor Online MBA ... [-]

MA

Online ma i human resource management (HRM) (1 år)

Nettstudie Heltidsstudier Deltid 12 - 18 måneder Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London + 1 fler

MA i Human Resource Management (HRM) Programmet er høyt verdsatt og har et internasjonalt rykte for kvalitet. Programmet er utviklet for de som ønsker å forfølge senior nivå karrierer i human resource management (HRM) og dekker grunnleggende ferdigheter for faglig utvikling og fremtidige karriere. [+]

Forfølge en senior karriere i HR gjennom LSIB

MA i Human Resource Management (HRM) Programmet er høyt verdsatt og har et internasjonalt rykte for kvalitet. Programmet er utviklet for de som ønsker å forfølge senior nivå karrierer i human resource management (HRM) og dekker grunnleggende ferdigheter for faglig utvikling og fremtidige karriere. Sammen med internasjonal fokus, vil du få grunnleggende kunnskap for å bli en HR-profesjonell. Programmet gir sterk vekt på å anvende denne kunnskapen i praktiske bedriftsmiljøer. Programmet er relevant, fleksibelt, levert 100% online og har vært rangert som en verdifull investering med de fleste av våre studenter som vurderer det høyt når det gjelder avkastning på investerings- og programinnhold.... [-]


MSc

Master i regnskap og finans (1 år) | på nett

Nettstudie Heltidsstudier 1 år Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

MSc Regnskap Finans gir deg en solid forståelse av regnskap og finans prinsipper. Programmet forbereder deg for en vellykket karriere innen regnskap, økonomi eller forretningsfører i en ledende stilling. [+]

Ta dine ferdigheter og kunnskaper til neste nivå med de beste regnskap og finans gruppen i verden. MSc Regnskap Finans gir deg en solid forståelse av regnskap og finans prinsipper. Programmet forbereder deg for en vellykket karriere innen regnskap, økonomi eller forretningsfører i en ledende stilling. Programmet er utformet på en slik måte at studenter uten den tidligere bakgrunnen for regnskap og økonomi også kan forfølge denne kvalifikasjonen med letthet. Studentene som forfølger dette programmet inkluderer de fra forretnings-og ikke-forretningsmessige spesialiteter.

Nøkkelord Online program med student til fakultet forholdet bare 15: 1 LSIB har verdensklasse professorer, som stammer fra de beste institusjonene. Mange av professorene har også praktisk erfaring løping og voksende bedrifter. State of the art £ 1,000,000 Learning Management System (LMS) med 24 X 7 oppetid. Fullt ut anerkjent og globalt akseptert Degree. Programmet er mest relevant og utformet i henhold til behovene og kravene til dagens virksomheter verden over. Med fordelen av å studere på jobben, når som helst og hvor som helst, får du kostnadsfordeler og samme grad som er gitt til heltidsstudenter på universitetsområdet. Hvorfor LSIB? Kostnadseffektiv: Vanligvis starter UK grad fra £ 12 000 per år, men med LSIB, kan du nyte sparer mer enn 60% av utdannings investering. Praktisk innhold: Våre kurs er umiddelbart gjeldende for karriere, og du kan tjene langsiktige gevinster, inkludert en økning i lønn og kampanjer. Study når som helst, hvor som helst: Du trenger ikke å delta på et universitetsområde, slik at du kan studere fra hvor som... [-]

Online Master i regnskap og finans (18 måneder)

Nettstudie Heltidsstudier 10 måneder Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London UK Online + 1 fler

MSc Accounting & Finance gir deg en solid forståelse av regnskap og økonomi prinsipper. Programmet forbereder deg for en vellykket karriere i regnskap, økonomi eller bedriftsleder i en senior stilling.

[+]

MSc Accounting & Finance gir deg en solid forståelse av regnskap og økonomi prinsipper. Programmet forbereder deg for en vellykket karriere innen regnskap, økonomi eller forretningsfører i en ledende stilling. Programmet er utformet på en slik måte at studenter uten tidligere bakgrunn i regnskap og økonomi også kan forfølge denne kvalifikasjonen med letthet. Studentene som forfølger dette programmet inkluderer de fra forretnings-og ikke-forretningsmessige spesialiteter.

Nøkkelord Online program med student til fakultet forholdet bare 15: 1 LSIB har verdensklasse professorer, som stammer fra de beste institusjonene. Mange av professorene har også praktisk erfaring løping og voksende bedrifter. State of the art £ 1,000,000 Learning Management System (LMS) med 24 X 7 oppetid. Fullt ut anerkjent og globalt akseptert Degree. Programmet er mest relevant og utformet i henhold til behovene og kravene til dagens virksomheter verden over. Med fordelen av å studere på jobben, når som helst og hvor som helst, får du kostnadsfordeler og samme grad som er gitt til heltidsstudenter på universitetsområdet. Hvorfor Online Kostnadseffektiv - Vanligvis UK grad starter fra £ 12 000 per år, men med LSIB, kan du nyte sparer mer enn 60% av utdannings investering. Praktisk innhold - Våre kurs er umiddelbart gjeldende for karriere, og du kan tjene langsiktige gevinster, inkludert en økning i lønn og kampanjer. Studien når som helst, hvor som helst - Du trenger ikke å delta på et universitetsområde, slik at du kan studere fra hvor som helst i verden. Vår online levering gjør at du kan laste ned forelesningsnotater, levere... [-]

Masters

Ma i human resource management (18 måneder)

Nettstudie Heltidsstudier 10 måneder Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London UK Online + 1 fler

Vår MA Human Resource Management programmet er høyt verdsatt og har et internasjonalt rykte for kvalitet. Programmet er utviklet for de som ønsker å forfølge senior nivå karrierer i human resource management (HRM) og dekker grunnleggende ferdigheter for faglig utvikling og fremtidige karriere.

[+]

Vår MA Human Resource Management programmet er høyt verdsatt og har et internasjonalt rykte for kvalitet. Programmet er utviklet for de som ønsker å forfølge senior nivå karrierer i human resource management (HRM) og dekker grunnleggende ferdigheter for faglig utvikling og fremtidige karriere. Sammen med internasjonalt fokus vil du få viktig kunnskap for å bli en HR-profesjonell. Programmet gir sterk vekt på å anvende denne kunnskapen i praktiske bedriftsmiljøer. Program Relevant og Fleksibelt og levert på 10 måneder og har vært rangert som en verdifull investering med flertallet av våre studenter vurderer det høyt når det gjelder avkastning på investering og programinnhold.... [-]


Kontakt
Sosiale medier