London School Of Design And Marketing

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til en ny levealder i London

Vi er en britisk basert leverandør av nettbasert utdanning, tilgjengelig over hele verden på 3 forskjellige språk.


HVA?

London School Of Design And Marketing - LSDM - er en spesialisert skole innen design og markedsføring som har som mål å forandre læringsparadigmet med en innovativ og kreativ utdanning, 100% online og tilgjengelig på engelsk, spansk og portugisisk. Vi tilbyr en lærerfaring med praktiske resultater gjennom systematisk orientering, og kombinerer studentens yrkesfunksjoner med avansert design av tekniske ferdigheter. Vi er forpliktet til å tilby eksklusive online kurs, akkreditert av Universitetet for Creative Arts, gjennom oppkjøp av ny kunnskap tilpasset utfordringene til et stadig mer krevende arbeidsmarked.


London School Of Design And Marketing

Hvor lidenskap blir et yrke


HVEM?

LSDMs kurs er utviklet for studenter, fagfolk og gründere som søker å skaffe seg kunnskap og tekniske ferdigheter innen kreativ kunst innen Design eller Markedsføring, tatt i betraktning av de nyeste teknologiene og innovasjonene knyttet til e-læring. Hvert kurs er tilgjengelig på engelsk, spansk og portugisisk.


HVORDAN?

LSDMs E-læringserfaring kjennetegnes av akademisk innhold av høy kvalitet utviklet av doktorgradslærere, sammen med andre ressurser, blant annet videoer, infographics, vitenskapelige artikler, digitale biblioteker, blant annet. Hver student blir veiledet på ukentlig basis gjennom et veiledningssenter bestående av et team av spesialiserte veiledere som sikrer innholdets assimilering ved å fremme interaktivitet, interesse og nysgjerrighet. Hvert LSDM kurs er eksklusivt online og fleksibelt; Derfor kan elevene delta når som helst når som helst.


Merk: LSDM - London School Of Design And Marketing er en del av Talent - Individuality Through Education, et internasjonalt nettverk av skoler med over 20 års erfaring innen undervisning. Den har et univers av lærere og ansatte klar til å hjelpe og utvikle talent i høyere utdanning i Europa og Latin-Amerika.


OPPDRAG

London School Of Design And Marketing knytter sin kreativitet og teknisk nøyaktighet til arbeidserfaring, og gir deg praktiske og dynamiske 100% online kurs i Design og markedsføring, som møter dagens arbeidsmarkeds krav. Kursene undervist av LSDM består av høyt spesialisert innhold gjennom bruk av avanserte lærings- og evalueringsprogrammer.


SYN

Ledende skole på europeisk nivå, angående nettbasert undervisning, innen design og markedsføring.


VERDIER

Vi tror at kreativitet, innovasjon og utvikling av tekniske ferdigheter er de økende drivkraften til en vellykket karriere. I LSDM forbereder vi elevene på de mest krevende utfordringene i arbeidsmarkedet, og kombinerer ikke bare kunnskapen som er oppnådd, men også en lidenskap for hva de gjør.


ACCREDITASJON AV UCA

Universitetet for kreativ kunst (UCA) aksepterer LSDM kurs: Bachelor i Markedsføring - (BA Hons), Bachelor I Design - (BA Hons), Master I Markedsføring (MA) og Master I Design (MA).

UCA har rundt 160 års historie og er ansett som nummer 1 Spesialistuniversitet for Creative Industries i Storbritannia i henhold til Full University Guide 2018.

For tiden er det også i topp 40 av universitetets rangering i Storbritannia og på 11. plass i det moderne universitetets rangering, som inkluderer 70 institusjoner. Blant universitetets kandidater er Oscars prisvinnere, proklamerte verdensomspennende filmskapere, entertainere og motedesignere.

Steder

London

Address
9 Devonshire Square
EC2M 4YF London, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss