London Academy of Trading

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

London Academy of Trading (LAT) ble grunnlagt i 2010 og har gitt opplæring til tusenvis av individer som ønsker å øke sin kunnskap om finansmarkedene og utvikle sine ferdigheter i handel. Akademiet er akkreditert av British Accreditation Council (BAC), som gjør det mulig for internasjonale studenter å studere ved LAT i London på kortsiktig studievisas (STSV). Som et resultat har vi lært studenter fra over 60 land de siste 12 månedene.

Våre studenter spenner fra skole og universitet elever til arbeidende mennesker, bedriftseiere, gründere og til og med pensjonerte personer. Noen ser etter å utvikle sin karriere i handel, mens andre ser etter å lære kunnskap og praktiske ferdigheter til å investere sine egne penger i markedene.

Vi tilbyr en rekke kurs, fra 1-dagers arrangement til vårt flaggskip 12-ukes Nivå 5 Diplom i Applied Financial Trading, akkreditert av ABE og regulert av Ofqual. Vår pakke med korte kurs er CPD-sertifisert, slik at studentene kan generere verdifulle CPD-studiepoeng.

Vår lærerfakultet består av erfarne handelsmenn og analytikere fra store finansinstitusjoner, inkludert HSBC, Merrill Lynch, Credit Suisse og Bloomberg. Alle studenter har direkte tilgang til vårt team av handelsveiledere i ti timer hver dag for råd og veiledning, og hjelper dem til å utvikle robuste og strukturerte handelsstrategier som kombinerer teoretisk kunnskap og praktiske ferdigheter.

En av våre viktigste USP er vår ekstreme fleksibilitet. Vi vet at mange mennesker har andre forpliktelser, slik at vi lar deg stoppe / starte kurset etter behov, men også du kan velge å studere enten på vår trading floor i London, online eller gjennom vårt blandede alternativ, kombinere online studie med din valgte antall dager på campus.

107274_ThinkstockPhotos-522796884.jpg

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Online Høyere Sertifikater » Se Online Kurs » Se Diplomer » Se Kurs »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Høyere Sertifikat

Graduate Certificate i Global Finance Trading

Nettstudie Heltidsstudier 20 uker Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Sysselsetting av flere spesialister i finanssektoren forventes å vokse betydelig i de kommende årene. Med høyere etterspørsel vil arbeidssøkere som håper å komme inn i bransjen sannsynligvis møte økt konkurranse, men vårt globale sertifikat i Global Finance Trading kan hjelpe deg med å få en start. [+]

Graduate Certificate i Global Finance Trading

Sysselsetting av flere spesialister i finanssektoren forventes å vokse betydelig i de kommende årene. Med høyere etterspørsel vil arbeidssøkere som håper å komme inn i bransjen sannsynligvis møte økt konkurranse, men vårt globale sertifikat i Global Finance Trading kan hjelpe deg med å få en start. Ikke bare kan vårt sertifikat i Global Finance Trading øke brukbarheten din betydelig, men programmet vil også gi en mulighet for kandidater til å forstå og utnytte ulike teoretiske konsepter og praktiske metoder i handel.

Kurskrav

Opptakskrav for alle LAT-programmer:

Et fullført og signert søknadsskjemaEn kopi av passet ditt / bevis på ID / fødselsattest... [-]

Kurs

Cryptocurrency Course

Nettstudie Heltidsstudier 1 uke Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Cryptocurrency tar en stadig viktigere rolle i finansmarkedet rundt om i verden. Vårt online Cryptocurrency-kurs vil gi deg en bedre forståelse av hvordan du handler i digitale valutaer som Bitcoin, Ethereum og Litecoin, med fokus på risikostyring og kapitalbeholdning. [+]

Cryptocurrency Course

Cryptocurrency tar en stadig viktigere rolle i finansmarkedet rundt om i verden. Vårt online Cryptocurrency-kurs vil gi deg en bedre forståelse av hvordan du handler i digitale valutaer som Bitcoin, Ethereum og Litecoin, med fokus på risikostyring og kapitalbeholdning. Vi vil gi deg trinnvis veiledning om handel med digital valuta, fra å åpne en lommebok til beslutningsprosessene bak handel, samt administrere og overvåke porteføljen. Dette programmet leveres online via vår læringsportal og med en økt på vårt live webinar, hvor du vil kunne samhandle med vårt akademiske team og få vår mening om eventuelle problemer relatert til emnet.

Kurskrav

Opptakskrav for alle LAT-programmer:... [-]


Introduksjon til handel

Nettstudie Heltidsstudier 1 uke Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Én ukers innledende handelsprogram er ideell for de som er interessert i å ta sine første skritt mot en karriere i finansmarkeder. Dette helt online trading kurset krever ingen forkunnskaper om handels- eller finansmarkedene, og bygger opp forståelsen av emnet med utgangspunkt i de grunnleggende prinsippene. [+]

Introduksjon til handel

Én ukers innledende handelsprogram er ideell for de som er interessert i å ta sine første skritt mot en karriere i finansmarkeder.

Dette helt online trading kurset krever ingen forkunnskaper om handels- eller finansmarkedene, og bygger opp forståelsen av emnet med utgangspunkt i de grunnleggende prinsippene. Du vil også bli kjent med de daglige aktivitetene som handles av forhandlere og grave dypere inn i en grunnleggende analyse, teknisk analyse og evaluering av makroøkonomiske datautgivelser. Etter å ha fullført kurset for nybegynnere, vil du få eksponering i virkeligheten for finansmarkeder, samt de grunnleggende ferdigheter og forståelse som trengs for å starte en karriere i finansbransjen. Kurset læres av LATs ekspertlærere, som har kunnskap og stor erfaring i handelssektoren som er nødvendig for å forberede deg på realiteten i finansverdenen.... [-]


Kontakt

Adresse, linje 1 Level 2, 30 Holborn, Buchanan House
EC1N 2HR London, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Adresse, linje 1 London, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland