University of Leeds, Faculty of Education, Social Sciences, and Law

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Hvert år velger mer enn 6000 internasjonale studenter å studere med oss, noe som gjør vår campus til en av de mest varierte og multikulturelle i Storbritannia. Meld deg på oss, og du vil bli med i et fellesskap av fremragende akademikere. Vi er blant de 100 beste universitetene i QS World University Rankings 2019. Vi er også en del av Worldwide Universities Network, som består av 16 forskningsintensive institusjoner og tar opp saker av global betydning.

Velkommen til Fakultet for utdanning, samfunnsvitenskap og rett.

Dette fakultet samler eksperter i utdanning, sosiologi og sosialpolitikk, politikk, internasjonale relasjoner, internasjonal utvikling, lov og kriminologi for å levere undervisning og forskning gjennom følgende skoler.

Vi tilbyr høy kvalitet bachelor, mastergrad og forskerutdanning, som gjenspeiles i universitetet som mottar en Gold rating i Teaching Excellence Framework (TEF), den høyeste prisen mulig.

Utdanningsskolen

Vi er stolte av vår stilling som en av de aller beste skolene i Storbritannia for utdanningsforskning og undervisningstrening.

Som student i utdanningsskolen blir du en del av vårt blomstrende akademiske samfunn. Vi tilbyr over 30 spesialistprogrammer for bachelorstudier, undervisningstrening, doktorgradsstudier og forskerutdanning.

Juridisk skole

Juridisk skole ved Universitetet i Leeds er et fellesskap hvor vi gjennom vår undervisning, forskning og offentlige engasjement prøver å gjøre en forskjell i verden.

Vår skole er hjem til verdensledende lærde og inspirerende lærere som er forpliktet til å utforske moderne problemstillinger på deres felt og støtte våre studenter til å bli høyt ansatte kandidater. Det er slik forpliktelse som har gitt oss mulighet til å bygge et internasjonalt rykte som en ledende lovskole.

Skole for politikk og internasjonale studier

Skolen for politikk og internasjonale studier (POLIS) er en levende skole hvor akademisk forskning informerer og antenner vår undervisning. Vi gir faglig opplæring og teoretisk trening for å utforske dagens utfordringer i vårt globale samfunn.

Sosiologi og sosialpolitikk

Skolen for sosiologi og sosialpolitikk (SSP) er et fellesskap hvor vi gjennom vår undervisning, forskning og offentlige engasjement prøver å gjøre en forskjell for samfunnet.

Vi lever i tider med dramatisk sosial, politisk og økonomisk forandring, nasjonalt, internasjonalt og globalt. Å studere en samfunnsvitenskapelig grad kan ikke være mer spennende eller rettidig.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Online MA » Se BA'er » Se Law LLB » Se MA » Se MSc » Se Law LLM »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MA

Online MA i digital utdanning

Nettstudie Heltidsstudier Deltid 24 måneder September 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Leeds + 1 fler

MA Digital Education er et toårig nettbasert fjernundervisningskurs designet for fagfolk (for eksempel lærere eller lærende teknologer) som ønsker å fremme sin kompetanse i området eller endre retningen av karrieren. [+]

OversiktKurset vil tillate deg å forstå teorier om læring som støtter effektiv bruk av digitale verktøy, samt utvikle ferdigheter til å bruke og evaluere teknologier som for øyeblikket er tilgjengelige og se på fremtidige utviklinger i feltet.Som digital lærer selv vil du ha nytte av å lære om teorier og praksis i digital utdanning, samtidig som du kan forholde deg til din egen opplevelse.Som en online lærer har du regelmessige gruppediskusjoner som kan koble deg til fagfolk i andre land med nye perspektiver. Gjennom hele kurset vil du ha nytte av ekspertisen til fagpersonalet og også å lære av medarbeidere.I et felt hvor forskning ofte kan overordne konklusjoner fra kortsiktige tiltak, vil du lære å kritisere tilnærming til forskning og utvikle ferdigheter til å utføre forskning og evalueringer i dine egne faglige innstillinger, både under og etter programmet.Kursinnhold... [-]

Kontakt
Besøksadresse
Beech Grove House
University of Leeds

Leeds, England, LS2 9JT GB