Les den offisielle beskrivelsen

Hvorfor King er online?

Samme kvalitet. Samme akademiske rigor. Leveres fleksibelt.

King's College London er rangert blant verdens mest prestisjetunge universiteter.

Vår verdensledende forskning er kjernen i vår tilnærming til undervisning, og dette gjelder også våre online kurs.

Våre nettkurs er undervist av de samme fremragende akademikerne som våre kurs på campus - den eneste forskjellen er fleksibel modus for levering. Læring foregår på et tidspunkt og sted som er best egnet for våre studenter.

Kursene er utformet spesielt for et publikum på nettet, ved hjelp av en rekke aktiviteter, inkludert videoer, onlinequizzer, diskusjonsfora, online lesing.

Kongens nettstudenter drar nytte av de samme studentressursene og støtten gjennom hele studiet, inkludert tilgang til bibliotekstjenester, faglig skriftlig kompetanse, rådgivning og karriere råd.

Kongens nettstudenter har også mulighet til å samarbeide med et nettverk av andre konges nettstudenter fra hele verden. Ved uteksamineringen blir Kings Online-studenter med i vårt godt koblede og aktive verdensomspennende alumni-nettverk.

King satser høyt på graduate employability og har en dedikert karriere tjeneste for å hjelpe elevene å finne den rette karriereveien for dem. I tillegg utfører et nettstudium viktige ansettelsesevner som er etterspurt av organisasjoner over hele verden.

Om The Dickson Poon School of Law

Dickson Poon School of Law, King's College London er en av de eldste lovskolene i England og anerkjent globalt som en av de 10 beste britiske lovskolene i verden. Skolen ble grunnlagt i 1831 og har spilt en viktig rolle i kongens liv siden universitetet ble dannet for nesten 200 år siden.

King har vært i tjeneste for samfunnet siden grunnleggelsen, og vi er stolte av å fortsette denne tradisjonen til denne dagen. Vår forskning og undervisning tar opp noen av de mest presserende spørsmålene i vår tid knyttet til likestilling og menneskerettigheter, de juridiske konsekvensene av klimaendringer, globalisering, internasjonale relasjoner, handel, konkurranse og global finans, for å nevne noen få. Medlemmer av The Dickson Poon School of Law rådgiver regjeringer, tjene på provisjoner og offentlige organer og er utstationerte til nasjonale og internasjonale organisasjoner, som bidrar til å forme politikk og praksis nasjonalt og internasjonalt.

Våre bachelor-, postgraduate og executive kurs er informert av vår forskningskompetanse. Vi har et livlig student samfunn engasjert i pro bono, profesjonell utvikling og mooting aktiviteter sammen med sine kjerne studier.

Gjeldende dekan er professor Gillian Douglas.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MA

King's College London Online

Våre internasjonale saker MA / PG Dip / PG Cert, med spesialiteter i Cyber Security og spionasje ... [+]

Det internasjonale politiske systemet opplever nå sin mest betydningsfulle periode med omveltning siden slutten av den kalde krigen. Våre internasjonale saker MA / PG Dip / PG Cert, med spesialiteter i Cyber Security og spionasje

Med Pathways spesialiserte Pathways , vil du fremme kursutfall som letter din reise mot bestemte karriereveier. Våre kursmoduler er beskrevet som "transformative" og "sektorledende"; fundamentalt endre måten studentene forstår det globale sikkerhets- og forsvarslandskapet. Bevæpnet med disse toppstudier og forskningsresultater forventer vi at våre kandidater skal ta kritiske lederstillinger i sikkerhetsrelaterte felt.

Tegne innholdet fra vår sikkerhetsstudieskole - det største akademiske samfunnet i sitt slag i verden - tar kurset i bruk av våre læringsgruppes dype forbindelser til sikkerhetsorganisasjoner over hele verden for å gi det høyeste nivået av forskning og erfaringsbaserte læringsutbytte. Denne fullstendige master kurset er lært 100% online, slik at du kan utvikle din utdanning sammen med karrieren din slik at du kan oppnå dine ambisjoner uten å ta en karriereferd. Den fleksible to-fire-årige læreplanen passer til dine eksisterende arbeids- og livsforpliktelser.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
Oktober 2019
Engelsk
Deltid
2 - 6 år
Nettstudier
Les mer på norsk

MSc

King's College London Online

Den 100% online MSc, PG Dip ... [+]

Den 100% online MSc, PG Dip

King's Business School er det nye knutepunktet i London for å engasjere seg med næringsliv, finans og regjering; hvor spillskiftende forskning informerer om en moderne tilnærming til forretningsutdanning, og skaper samfunnsansvarlige ledere av fremtiden. Lær av ledende akademikere og aktive seniorfinansierte fagfolk som vil gi deg riktig kunnskap og verktøy for å effektivt takle forretningsutfordringer og støtte dine karriereoppdrag.

Det vil være sterkt fokus på praktiske ferdigheter, og gi deg riktig kunnskap og verktøy for effektivt å takle utfordringene i de globale finans- og banksektorer, og støtte dine karriereforhøyelser.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
Oktober 2019
Engelsk
Deltid
2 - 4 år
Nettstudier
Les mer på norsk
King's College London Online

Lær en ferdighet som er uunnværlig for organisasjoner over hele verden, uansett industri eller marked. Vår markedsføring MSc (online) gir deg den strategiske og praktiske ... [+]

Lær en ferdighet som er uunnværlig for organisasjoner over hele verden, uansett industri eller marked. Vår markedsføring MSc (online) gir deg den strategiske og praktiske kunnskapen du trenger for å lykkes i dette kritiske forretningsområdet.

Kurset er utviklet av King's Business School, et britisk topp 10-senter for business og management studier. De jobber i samarbeid med et bredt spekter av private og offentlige organisasjoner, inkludert myndigheter, bedrifter, faglige organer og frivillige organisasjoner. Relasjoner smidd i samfunnet av læring sist lenge etter at kurset er gjort, gir studenter og utdannet et ferdig nettverk av likesinnede, ambisiøse fagfolk over hele verden.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
Oktober 2019
Engelsk
Deltid
2 - 6 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Location address
Strand
London, England, WC2R 2LS GB
Social Media