King's College London Online

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Hvorfor King er online?

Samme kvalitet. Samme akademiske rigor. Leveres fleksibelt.

King's College London er rangert blant verdens mest prestisjetunge universiteter.

Vår verdensledende forskning er kjernen i vår tilnærming til undervisning, og dette gjelder også våre online kurs.

Våre nettkurs er undervist av de samme fremragende akademikerne som våre kurs på campus - den eneste forskjellen er fleksibel modus for levering. Læring foregår på et tidspunkt og sted som er best egnet for våre studenter.

Kursene er utformet spesielt for et publikum på nettet, ved hjelp av en rekke aktiviteter, inkludert videoer, onlinequizzer, diskusjonsfora, online lesing.

Kongens nettstudenter drar nytte av de samme studentressursene og støtten gjennom hele studiet, inkludert tilgang til bibliotekstjenester, faglig skriftlig kompetanse, rådgivning og karriere råd.

Kongens nettstudenter har også mulighet til å samarbeide med et nettverk av andre konges nettstudenter fra hele verden. Ved uteksamineringen blir Kings Online-studenter med i vårt godt koblede og aktive verdensomspennende alumni-nettverk.

King satser høyt på graduate employability og har en dedikert karriere tjeneste for å hjelpe elevene å finne den rette karriereveien for dem. I tillegg utfører et nettstudium viktige ansettelsesevner som er etterspurt av organisasjoner over hele verden.

Om The Dickson Poon School of Law

Dickson Poon School of Law, King's College London er en av de eldste lovskolene i England og anerkjent globalt som en av de 10 beste britiske lovskolene i verden. Skolen ble grunnlagt i 1831 og har spilt en viktig rolle i kongens liv siden universitetet ble dannet for nesten 200 år siden.

King har vært i tjeneste for samfunnet siden grunnleggelsen, og vi er stolte av å fortsette denne tradisjonen til denne dagen. Vår forskning og undervisning tar opp noen av de mest presserende spørsmålene i vår tid knyttet til likestilling og menneskerettigheter, de juridiske konsekvensene av klimaendringer, globalisering, internasjonale relasjoner, handel, konkurranse og global finans, for å nevne noen få. Medlemmer av The Dickson Poon School of Law rådgiver regjeringer, tjene på provisjoner og offentlige organer og er utstationerte til nasjonale og internasjonale organisasjoner, som bidrar til å forme politikk og praksis nasjonalt og internasjonalt.

Våre bachelor-, postgraduate og executive kurs er informert av vår forskningskompetanse. Vi har et livlig student samfunn engasjert i pro bono, profesjonell utvikling og mooting aktiviteter sammen med sine kjerne studier.

Gjeldende dekan er professor Gillian Douglas.

Steder

London

Address
Strand
WC2R 2LS London, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss