International Open Academy

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Det er aldri for sent å investere i deg selv

IOA er din one-stop-butikk for profesjonell utvikling, personlig vekst og målutvikling. Vi gir studentene mulighet til å leve livet de elsker, ved å levere varierte og enkle å bruke kurs rett til skjermen. Fra å gjøre en karriereendring til å utforske nye hobbyer eller interesser, har vi kurs for å takle et bredt spekter av livets utfordringer. Se videoen for å se hvordan vi kan støtte dine mål!

Start ditt læringseventyr i dag!

akkreditering

Toppkvalitetsutdanning. Internasjonal sertifisering.

Vi er akkreditert av International Council for Online Educational Standards og CPD Certification Service.

  • Alle kurs, tjenester og prosedyrer oppfyller de høyeste standardene for nettbasert utdanning
  • Kurs CPD / CE godkjent teller mot kontinuerlig faglig utvikling for å hjelpe deg med å utvikle seg i din karriere

Hvorfor studere med IOA?

  • 390000 STUDENTER
  • 139 land
  • 105 KURSER

Virkelig informasjon

"Dette var både en flott oppdatering av informasjon som jeg allerede hadde blitt lært og en kilde til verdifull ny informasjon som vil gjelde uansett hvilken jobb jeg går inn i."

Lindsay D'Angelo, USA

Rimelig og tilgjengelig

"Jeg likte design og layout av IOA-nettstedet og materialet. Da jeg trengte hjelp, reagerte Akademiet innen en dag som var så nyttig. Og selvfølgelig er rabattene nyttige for videreutdanning."

Nadin Tataryn, Canada

Lett å bruke

"Jeg likte brukervennlighet og graderingssystem. Alt er enkelt å bruke og eksamener blir gradert med en gang, tar angst på å vente på resultater."

Renae Rees, Australia

Klart og logisk fremgang

"Jeg liker hvordan IOA gjør det enkelt å forstå og deres kurs får rett til den viktigste og nyttig informasjonen. Denne kunnskapen kan brukes med en gang i den aktuelle arbeidslinjen. Jeg lærte så mye fra dette kurset. Kursene er designet for å presentere den mest nyttige informasjonen på en kort måte. "

Peter Rowbottom, Canada

Vennlig kundesupport

"Støtteteamet har hjulpet meg og til og med gratulert meg når jeg er ferdig med kurset, noe jeg ikke hadde forventet, men det var hyggelig å føle at du hadde en venn som hjalp deg med å oppnå noe du ønsket å gjøre."

Kiya Childers, USA

Industrieksperter

"Kursmoduler er veldig informative Jeg tar for øyeblikket et spesialbehovskurs (jeg jobber som en del i mitt lokale skoleområde for studenter i SEN). Jeg lærte så mye mer enn jeg ville fra bare å jobbe med studentene. Jeg vet hvordan de skal nærme seg dem og lær dem bedre. "

Alyssa Lopez, Australia

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Sertifikater »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Kontakt

Adresse, linje 1 London, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland