Immerse Education

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

110930_Social_Media-8.jpg

Oversikt

En uovertruffen pedagogisk opplevelse holdt i den historiske universitetsbyen Cambridge

 • Økt 1: 28. juni - 11. juli
 • Økt 2: 5. juli - 18. juli
 • Økt 3: 12. juli - 25. juli
 • Økt 4: 19. juli - 1. august
 • Økt 5: 26. juli - 8. august
 • Økt 6: 2. august - 15. august
 • Økt 7: 9. august - 22. august

Immerse Education er et to ukers akademisk program med et mangfoldig og berikende pensum, designet for studenter på 13-18 år - og gir en forsmak på hvordan det er å studere et fag på et høyere nivå.

Veiledninger og seminarer er designet og undervist av eksperter som veileder i et optimalt læringsmiljø som stimulerer til faglig utredning. Og vår nøye planlagte timeplan sikrer at programmet ikke bare oppfyller de faglige behovene til deltakerne, men også gir en unik opplevelse av universitetsbyen gjennom en overflod av fritidsaktiviteter.

Studenter er bosatt i en av de sentrale Cambridges største og vakreste universitetshøgskoler. Innenfor universitetets historiske vegger, er vi stolte av å tilby unike opplevelser av ledelse og faglig dyktighet gjennom et inspirerende program for deltakere.

Med sin mangfoldige og berikende læreplan, lar programmet studenter utforske og videreføre kunnskapen om et valgt emne i et enestående akademisk miljø.

Studentene kommer mer selvsikre og klare til å artikulere det de har lært, med kunnskap om de valgte feltene som gir uten sidestykke akademisk innsikt - og selvfølgelig mange uforglemmelige minner underveis.

Eksepsjonell undervisning

Cambridge Immerse teaching

Vi tilbyr deltakerne et utvalg av fag, fra kunst til vitenskap. Alle fagene undervist på Immerse blir undervist av nåværende eller tidligere veiledere fra Cambridge University eller Oxford University. Vår strenge vettingprosess sørger for at alle studenter blir undervist av veiledere som er engasjerende og støttende - og mest av alt, entusiastiske til å dele sin kompetanse.

Vår filosofi er at våre deltakere skal utfordres med interessante faglige begreper; mens lærerne våre skaper et innbydende og støttende miljø der deltakerne føler seg komfortable og trives.

Du vil bli oppfordret til å fordype deg i og utforske de aktuelle debattene og problemstillingene innenfor din valgte disiplin i nøye planlagte opplæringsprogrammer som emulerer det unike Oxbridge-systemet for engasjement og debatt for veileder-student. Dette er en tilnærming som går utover det overfladiske og gir unik innsikt som er både forfriskende og intellektuelt stimulerende.

Det som er sikkert er at du utvilsomt vil komme langt mer trygg og kunnskapsrik i din valgte disiplin, takle utfordrende, men likevel interessante emner som vi håper vil fremme dine akademiske lidenskaper. Studentene kan nå velge å studere opptil to fag under programmet. Emner som vi tilbyr inkluderer:

 • Medisin
 • Lov
 • Ingeniør
 • fysikk
 • Matematikk
 • Kjemi

Cambridge Assessments

Deltaker vurderinger

Gjennom hele programmet overvåker våre veiledere studentoppdrag med de emnene de har blitt lært. Etter programmet skrives en deltaker vurdering av veilederen, evaluerer deltakerens fremgang og gir også anbefalinger om hvordan man mest effektivt kan fremme deltakerens forståelse og interesse for temaene som har blitt utforsket.

Intervju kompetanse Workshops (valgfritt)

Cambridge interviews

Innenfor våre nøye utformede intervju ferdigheter verksteder, vil studentene få et innblikk i de kjernekompetanse som kreves for å lykkes med å formulere sine synspunkter i et presset miljø. Disse workshops fokuserer på å utvikle selvtillit og intellektuell utholdenhet som kreves for å takle noen av de sentrale spørsmålene som kan bli spurt under intervjuet, i tillegg til å ta opp debatter om noen av de mest aktuelle problemene innenfor disiplinen for øyeblikket. Intervjuskunnskapene er inkludert i programavgiften, men det er valgfritt å delta.

Personlig erklæring Konsultasjoner (valgfritt)

I løpet av Immers programmet vil studentene ha mulighet til å utarbeide utkast til deres personlige uttalelser som kreves for tilgang til universiteter over hele verden, med kompetanse og assistanse fra høyt ansett veiledere. Studentene lærer teknikker for å konsistent uttrykke sin interesse for en bestemt disiplin, og utarbeide en overbevisende personlig erklæring som viser fremgang og interesse for et emne. Personlig erklæring konsultasjon er inkludert i programavgiften, men oppmøte er valgfritt.

Ekstracurricular mangfold

Cambridge extracurricular

Immerse gir en virkelig nedsenkende opplevelse av universitetets liv. Ikke bare vil du oppdage og fremme dine faglige interesser, du vil også dykke inn i det spennende og ofte fascinerende spekteret av kulturelle aktiviteter som er tilgjengelige i Cambridge. Muligheten til å oppleve daglige organiserte utflukter tillater også muligheten til å sosialisere med likesinnede jevnaldrende fra et variert utvalg av bakgrunner, og for raskt å bli kjent med byen.

Aktiviteter organisert som en del av programmet inkluderer:

 • En sommers ettermiddag som dunker nedover elva Cam, en uvanlig Cambridge-affære.
 • En dagstur til Oxford, hjemmet til Cambridge University's arch 'rival'.
 • Formell bespisning i Cambridges berømte middelalderske bankettsal.
 • Besøk vår aktiviteter side for å se hele spekteret av emner som vi tilbyr.

Rutetabell

The Immerse-timeplanen er fullpakket med et bredt spekter av unike faglige og ekstrakursive aktiviteter.

Deltakerne starter dagen med frokost i spisesalen i høgskolen, med et utvalg av kontinental og varm frokostvalg tilgjengelig. Dette blir fulgt av dagens første akademiske økt, som finner sted i et seminar- eller forelesningsformat.

Deltakerne blir deretter guidet til lunsj på noen av Cambridges fineste sandwichbarer og kafeer, og er velkomne til å utforske byen i små grupper. Etter lunsj fortsetter faglige økter i form av små veiledningsgrupper eller workshops.

Etter at alle de akademiske kjerneøktene er ferdige, blir studentene behandlet på en av et bredt spekter av utflukter og kulturelle aktiviteter, inkludert utranger, museumsbesøk og sportsaktiviteter. En treretters middag i høgskolen spisesal blir deretter fulgt av en sosial begivenhet om kvelden for å hjelpe deltakerne til å avvikle og sosialisere seg etter en fullsatt dag.

Tidsplanen som vises på siden gir et innblikk i den typiske daglige timeplanen, selv om dette kan variere avhengig av hendelsene som er planlagt på den oppgitte dagen.

En typisk dag...

Start dagen med enten en kontinental eller tilberedt frokost i høgskolesalongen. Et bredt utvalg av frokostvarer hjelper deltakerne med å forberede den utfordrende dagen framover.

Cambridge a typical day

Uovertruffen støttesystem

Cambridge Immerse

Vi legger stor vekt på å skape et støttende og tilnærmelig miljø hos Immerse. Mentorene våre er et team av vennlige, spesialutdannede kandidater og studenter fra Cambridge University, som hjelper våre deltakere raskt å slå seg inn i programmet.

Mentorene har førstehåndserfaring med en rekke faglige og ikke-akademiske problemer og er derfor i beste posisjon til å tilby vennlige, fortrolige en-til-en-råd. Det er et enestående støttenettverk som vi er utrolig stolte av.

Mentorene har studert en rekke disipliner, slik at de kan dele sine egne innsikter og erfaringer fra deres akademiske karriere. Hver deltaker er også tildelt en mentor i et forhold på seks studenter til en mentor, som alle er entusiastiske for å hjelpe deltakerne til å skape et "hjem borte fra hjemmet".

Overnatting

Cambridge Mentors

Immerse finner sted i Cambridge Universitys mest fantastiske og historiske sentrale høgskoler. For å finne ut hvilken høyskole du vil bli innkvartert i, ta kontakt med oss.

Alle deltakerne vil bli innkvartert i sine egne individuelle soverom, utstyrt med høyhastighets internettilgang. Korridorer eller trapper skiller mellom mannlige og kvinnelige studenter, og badene er eget eller deles mellom bare noen få deltakere. Høgskolen er sikret og overvåket til enhver tid. Besøk vår Campus-side for mer informasjon.

Praktisk informasjon

Reise informasjon:

Avgiften for Immerse er ikke inkludert reise til Cambridge. Det finnes flere transportalternativer, inkludert ankomme i Cambridge med tog, buss eller fly. Ta kontakt med oss hvis du trenger hjelp med å planlegge reisen din til Cambridge.

For internasjonale deltakere arrangerer vi en felles flyplasstransport fra London Heathrow Airport til Cambridge. Dedikerte medarbeider møter deltakerne på flyplassen terminal ved ankomst. Deltakerne kan bestille denne tjenesten når de har sikret seg sin plass i programmet.

Medisinske og diettbehov:

Vi er i stand til å imøtekomme de fleste diettbehov (vegetarisk, vegan, mutterallergi, halal, kosher); vennligst ikke nøl med å kontakte oss hvis du er usikker på om vi kan imøtekomme dine diettbehov. Frokost og kveldsmåltider er inkludert i Immerse, og deltakere forventes å lage sine egne bestemmelser for lunsj på ulike deilige spisesteder rundt Cambridge.

Annen informasjon:

Studentene må være mellom 13 og 18 år på deltid i 2019. Studentene forventes å være flytende / nærflytende på engelsk.

Delta i 2019

Immerse er et boligkursum som består av fremragende akademiske klasser, gode ferdighetsverksteder og spennende fritidsaktiviteter i den historiske universitetsbyen Cambridge. Forsink kjøringer i følgende 2 ukers økter:

 • Sesjon 1: 7 juli - 20 juli 2019
 • Øvelse 2: 21. juli - 3. august 2019
 • Øvelse 3: 28. juli - 10. august 2019
 • Sesjon 4: 4. august - 17. august 2019
 • Sesjon 5: 11. august - 24. august 2019

Vi vil gjerne hjelpe deg hvis du har spørsmål før du reserverer stedet.

Steder

Cambridge

Cambridge Immerse

Address
Cambridge Immerse
23 King Street
Cambridge
CB1 1AH

United Kingdom

Cambridge, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

London

Address
Royal Hospital School, Suffolk
IP9 2RX London, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss