Harley Oxford

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Studer et utrolig kurs med en State of the Art-skole

Vi gjengir kunnskapens grenser. Få tilgang til vår moderne plattform hvor som helst og overalt, 24/7, vi er alltid der for deg.

800+ online kurs tilgjengelig

Venturere inn i en helt ny verden av kunnskap.

Kunnskap til fingerspissene

Lær et kurs hvor som helst fra din mobil, nettbrett, datamaskin eller bærbar PC.

Fordi du fortjener det beste

Tjen provisjon for å henvise familie og venner til skolen vår.

Bli en del av magien med Harley Oxford

"Vårt oppdrag er å inspirere deg til å leve ditt drømmeliv"

Enten du ønsker å lære nye ferdigheter, få en kvalifisering eller å starte en bedrift, kan Harley Oxford hjelpe deg. Skolens omdømme har trivdes med jungeltelegrafen; for oss, kan vi ikke be om en bedre måte å informere hver eneste av de mange fordelene som nettbasert opplæring kan gi.

"Drøm, tro, oppnå"

Harley Oxford | Skoledirektør

Velkommen til Harley Oxford

Vårt oppdrag er det som driver oss til å gjøre alt for å utvikle det menneskelige potensialet. Dette oppnår vi ved å konstruere et banebrytende digitalt treningsmiljø, ved å gjøre et kurs mer fleksibelt, ved å bygge et fantasifullt og mangfoldig team og ved å gjøre en positiv innvirkning i lokalsamfunn der vi jobber og bor.

Med over 40 000 studenter over hele kloden og over 1000 kurs, er Harley Oxford et av de største læringssamfunnene til dags dato.

Interessert i å lære et nytt kurs, få ferdigheter eller hobby. Våre kurs er tilgjengelige hvor som helst i verden og er kompatible med datamaskiner, nettbrett og smarttelefoner.

Hvert kurs har veiledersupport, tilgang til GRATIS cv-støtte og jobbtips.

Studer et kurs i ditt eget tempo, fra komforten i ditt eget hjem, og jobb mot bransjepriser som gir kraft til CVen din. Harley Oxford har verktøyene du trenger for å komme videre som ekspert på det valgte yrket.

Styrt av vår utholdenhet streber vi kontinuerlig med å implementere de kritiske initiativene som kreves for å oppnå vår visjon. På den måten vil skolen vår formidle driftsmessig dyktighet i hvert hjørne av organisasjonen og oppfylle eller overgå forpliktelsene våre til de mange elevene vi tjener. Alle våre langvarige strategier og kortsiktige handlinger vil bli formet av et utvalg kjerneverdier som deles av eleven og teamet vårt.

Endre mening. Forandre livet ditt.

Et bredt utvalg av valg er bare starten, vi drømmer om så mye mer for studentene våre med gratis CV-støtte og alle verktøyene som trengs for å hjelpe deg med å komme videre i ditt valgte yrke. Vi gleder oss over å tilby studentene fleksibilitet til å lære et kurs når som helst og hvor som helst.

De to største hindringene når du går på kurs og kvalifisering kan ofte være tid og kostnader. Av denne grunn gir Harley Oxford studentene fleksibiliteten til å få tilgang til kurs online hvor som helst mens de fremdeles jobber og til en overkommelig pris. Våre kurs kan nås fra PC-er, mobiltelefoner og nettbrett; Dette betyr at du kan lære hvor som helst mens du er på farten.

Når du har tilgang til et kurs hos oss, får du tilbud om flere fordeler fra gratis CV-støtte til ekspert veiledersupport og mye mer.

137724_photo-1522202176988-66273c2fd55f.jpg

Akkrediteringer og utmerkelser

Studentenes rykte teller, av disse grunnene har kursene våre blitt vurdert og sertifisert av partnerorganisasjoner med kvalifiserte bransjefolk.

Flere av kursene våre er godkjent av CPD, ICQAS og CMA. Vi setter pris på disse partnerskapene og deres oppmerksomhet på detaljer når vi tror på studentens lidenskaper, ønsker og deres evne til å forfølge og lære noe nytt kurs, ferdigheter de anser som nødvendige.

Studenterklæringer

"Jeg har nylig fullført Reiki-kurs nivå 1 og 2. Jeg var bekymret for hvordan jeg ville passe det inn når jeg jobbet på heltid, med en familie, men jeg ble godt støttet med moduler som du kan passe rundt i livet ditt. Eventuelle spørsmål ble raskt besvart av erfarne medarbeidere. Hvis Reiki er noe du har tenkt på å lære om, og du har begrenset tid, er dette definitivt kurset for deg! "

-Lisa - Reiki Student

"Takket være Harley Oxford jeg nå passert reiki-nivå 1 og 2. Kurset var lett å forstå og lett å følge. Når jeg kom til noen var det god kommunikasjon med veiledere. Jeg gleder meg nå til å gjøre reiki-nivå 3."

Jamie - Reiki Student

"Jeg syntes Reiki 1 & 2-kurset var veldig interessant omfattende og dekker alle aspektene jeg var ute etter å lære. Nettstedet var veldig brukervennlig og lett å navigere, og jeg fant alternativene til å markere som komplette ganske nyttige som noen ganger jeg ville blitt kalt borte av barna i studietiden. De praktiske oppgavene var også veldig nyttige for å oppleve Reiki i praksis gjennom hele kurset som jeg følte at motivasjonen ble holdt oppe. Stor støtte fra hjelpeteamet og jeg vil anbefale et kurs med Harley Oxford . "

Samantha - Reiki Student

Steder

London

Address
Harley Oxford.
158 City Rd

London, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss