Read the Official Description

På FutureLearnØnsker vi å inspirere læring for livet. Det er derfor vi tilbyr et variert utvalg av gratis, høykvalitets online kurs og innhold fra noen av verdens ledende universiteter og andre fremragende kulturinstitusjoner.

Vårt mål er å koble elever fra hele verden med høy kvalitet lærere og med hverandre. Vi tror læring skal være en hyggelig, sosial opplevelse, med mange muligheter til å diskutere og reflektere over hva du har studert, for å gjøre nye funn og danne nye ideer.

Kursene er levert ett skritt av gangen, og er tilgjengelig på mobil, nettbrett og desktop, slik at du får plass til læring rundt livet ditt, i stedet for ditt liv rundt læring.

Vi er et privat selskap heleid av Open University, med fordelen av over 40 år med sin erfaring i fjernundervisning og nettbasert utdanning. Våre partnere inkluderer over 80 av de beste britiske og internasjonale universiteter, samt institusjoner med et stort arkiv av kultur- og undervisningsmateriell, inkludert British Council, British Library og British Museum.

Hvorfor det fungerer

FutureLearn tilbyr deg en kraftig ny måte å lære på nettet. Hvert kurs har blitt utformet i henhold til prinsippene for effektiv læring, gjennom fortelling, diskusjon, synlig læring, og bruker samfunnet støtte for å feire fremgang.

Læring gjennom historiefortelling

Hver partner universitet har utviklet en komplett erfaring, presentert av ledende akademikere i sitt felt. Snarere enn å kringkaste lange klasserom forelesninger, er ideer introdusert via høykvalitets videoer og artikler. Deretter kan du diskutere hva du har lært, teste dine ferdigheter med interaktive quizer som tilbyr nyttige svar og mulighet til å prøve igjen hvis et svar er galt. Hvert kurs forteller en historie, skritt for skritt, med utfordringer og nyttige tips underveis, for å teste og bygge din forståelse.

Diskusjon for læring

Vi lærer best når vi dele og diskutere ideer med andre elever, for å forstå deres ulike erfaringer og perspektiver, og for å fylle hullene i vår egen kunnskap. Men ikke alle liker å være sosial, så i stedet for å sende våre elever ut til separate diskusjonsfora, kan du legge inn kommentarer sammen med innholdet.

Du kan starte med å lese hva andre har å si om emnet, og deretter bli med når du er klar. Hvis du liker spesielt en kommentar, kan du velge å følge forfatteren, slik at du enkelt kan finne folk og kommentarer som er av størst interesse for deg.

Vi kommer til å bygge videre på disse begrepene 'diskusjon i sammenheng "og" etter "de kommende månedene, slik at sosial læring føles mindre som en tvungen samtale og mer som en prat med venner om dine ideer og hva du har lært.

synlig læring

En måte å forbedre læring er å gjøre prosessen synlige, slik at du vet hva som kommer neste, hvor du er i kurset og hvor langt du har kommet. Det å gjøre listen gir deg en oversikt over kurs, viser aktivitetene for hver uke, og holde en oversikt over hva du har fullført.

Profilsiden gir en oppsummering av din egen aktivitet, inkludert dine kurs og eventuelle kommentarer du har gjort. Vi skal utvide disse med ytterligere informasjonstavler for kurset og indikasjoner på utviklingen.

Samfunnet støttet læring

En intensiv veiledning modellen kan ikke fungere for massiv skala gratis kurs, så vi trenger å tilby online-støtte uten et stort nettverk av veiledere. Løsningen er å utnytte kraften i samfunnet, der elevene kan gjøre umiddelbar bruk av sine nye kunnskaper ved å dele sin kunnskap med sine jevnaldrende.

Etter andre elever er en del av et kraftig system vi bygger som vil tillate deg å erkjenne gode bidrag og fremme folk som tilbyr nyttige råd, og for å utvikle ditt eget rykte. På denne måten kommer suksess ikke bare i å passere en oppgave og fullføre et kurs, men også fra å lage et bidrag til FutureLearn fellesskap.

Massive stilt sosial læring

Alle disse tilnærmingene trenger å jobbe med et stort antall elever, slik at kommentarene ikke bare blinke forbi, og omdømme kan bygges over tid. Det er derfor vi bestemte oss for å lage en ny massiv skala sosial læringsplattform, trekke på kompetansen fra The Open University, BBC, sosiale medier designere, samt vår FutureLearn partnere. Det er en ny måte å lære på.

Merknader

Synlig læring er inspirert av arbeidet til John Hattie, for å finne ut mer, besøk visible-learning.org.

Våre prinsipper

Ti prinsipper som styrer hvordan vi designe og bygge FutureLearn.

Åpen

Der det er mulig, oppfordrer vi våre partnere for å gjøre kursinnhold åpen og synlig, for å koble ut til den beste av nettet og ta del i den elektroniske diskusjonen. Vi streber etter å gjøre kursinnholdet tilgjengelig på så mange enheter som mulig og til alle besøkende. Vi deler vår utviklingsprosessen og begrunnelsen bak våre beslutninger via kanaler som vår blogg.

Lytt til våre elever

Tilbakemeldinger fra våre elever er i hjertet av vår utviklingsprosess: både i form av kursinnhold og funksjoner i plattformen. Vi søker gjenta og forbedre basert på tilbakemeldinger og observere hvordan folk lærer. Vi slipper funksjoner så raskt som mulig og lære av hvordan virkelige mennesker bruker dem. Og da vi gjøre dem bedre.

Fortell historier

Narrative er viktig. Vi ønsker å inspirere våre elever å dra på en reise, og vet hvor de er og hvor du skal dra neste. Fortellingen inneholder ganger for å se, høre og lese, plass til samtale, øyeblikk av stille refleksjon og klimaks av vurderingen. Vi bruker historiefortelling til å kommunisere ideer i morsomme og engasjerende måter. Og vi alltid la elevene ta igjen.

provosere samtale

Samtale skjer i sammenheng og er en integrert del av læringsprosessen. Sosial samhandling er åpne som standard for å oppmuntre vikarierende læring og tillate alle å dra nytte av den diskusjonen. Vi oppfordrer alle til å være sosial fordi en av de beste måtene å lære på er gjennom å snakke med andre.

Embrace massive

Vi gripe de mulighetene som et stort antall mennesker lærer sammen gir: den spesialiserte kunnskapen som finnes i gruppen; antall mennesker på nettet sammen på en gang; hvordan ideene flyte rundt et nettverk; og hvordan publikum kan bidra til overflaten det beste innholdet. Og vi lærer av å se hvordan en stor gruppe av elever oppfører seg.

Lag tilkoblinger

Vi oppfordrer elevene til å lage forbindelser for å gi gjensidig støtte, utfordre sine ideer og fjerne ensomhet av fjernundervisning. Vi skaper rom for små grupper å komme sammen og nå felles forståelse.

Gjør det enkelt

Vi prøver å unngå kompleksitet der det er mulig. Vi bruker down-to-earth språk og gjøre opplevelsen så vennlige og imøtekommende som vi kan, og oppmuntre våre partnere til det samme. Vi designer for vanlige bruksmåter. Hvis en funksjon er nyttig, men bare til noen få, vil vi motstå fristelsen til å inkludere det, for å holde plattformen enkel å bruke av alle.

Lær av andre

Vi låner fra de beste av kringkasting, spill og sosiale medier for å skape en engasjerende og morsom erfaring. Vi trekker på den enorme kunnskap og erfaring som finnes i The Open University og blant våre konsortium av partnere, som også vil dele sin erfaring som lærere med hverandre, for å skape et best mulig sluttprodukt.

feire fremgang

Vi motivere våre elever ved å bryte reisen i små skritt. Hvert trinn er passe store til å gjøre læringen synlig, hjelpe elevene ser fremgang raskt og regelmessig reflektere over hva de har lært. Vi feirer hvert trinn av utviklingen, både små og store. Det er ikke noe slikt som dropout: vi oppfordrer elevene til å ta fra erfaring så lite eller så mye som de ønsker.

Embrace FutureLearners

Vi ønsker å skape et fellesskap av livslang læring, og gi stepping steiner fra en reise til den neste. Våre besøkende er FutureLearners, ikke studenter på et bestemt universitet.

Programs taught in:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

FutureLearn

Lurer du på hvilke ferdigheter du trenger for å lykkes i IELTS Academic test? Kanskje du vil vite hvordan IELTS-eksaminatorer vurderer nivået ditt, eller hvordan kan du f ... [+]

Lurer du på hvilke ferdigheter du trenger for å lykkes i IELTS Academic test? Kanskje du vil vite hvordan IELTS-eksaminatorer vurderer nivået ditt, eller hvordan kan du forbedre bandet score? Dette kurset vil hjelpe deg med å finne svarene, forstå hvordan du skal studere for testen, og utvikle dine faglige engelske ferdigheter.

Du vil samhandle med eksperter og elever rundt om i verden. Du får også muligheten til å prøve autentiske IELTS-øvelser og lære hvilke ferdigheter de tester og hvordan de er merket.

IELTS eies i fellesskap av British Council, IDP: IELTS Australia og Cambridge English Language Assessment.

Hvilke temaer vil du dekke? Innholdet i IELTS Academic testen Ferdighetene du trenger for å forbedre din IELTS-poengsum Måten IELTS kandidater vurderes på Omfanget av oppgaver du må fullføre i IELTS-testen, og ferdighetene som disse oppgavene tester Noen av ferdighetene du trenger når du studerer på universitetet hvor engelsk er undervisningsspråk Hva vil du oppnå? ... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
January 2020
Deltid
5 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

Utføre prosessgruveanalyseteknikker, og tolk resultatene riktig Få konkrete og gjennomførbare prosessinnsikter fra (sine egne) hendelsesdata. Hva vil du oppnå? Ved s ... [+]

Utføre prosessgruveanalyseteknikker, og tolk resultatene riktig Få konkrete og gjennomførbare prosessinnsikter fra (sine egne) hendelsesdata. Hva vil du oppnå?

Ved slutten av kurset vil du kunne ...

Identifiser hendelsesdata som er egnet for analyse Påfør ulike prosessutvinningsteknikker i ProM lite verktøyet til hendelseslogger Tolk resultatet av ulike prosessgruveteknikker i ProM lite verktøyet Beskriv prosessflyten, basert på hendelsesdataene Forbedre prosesser basert på prosessgruveanalyse av hendelsesdataene Hvem er kurset for?

Dette kurset er utviklet for alle med interesse for forretningsprosessstyring (BPM), datavitenskap og / eller prosessanalyse. ... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
January 2020
Deltid
4 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

Tverrfaglige perspektiver på ideologi fra politikk, historie, sosiologi, klassikere, psykologi og mediestudier Forholdet mellom slike daglige aktiviteter som forbruk, ... [+]

Tverrfaglige perspektiver på ideologi fra politikk, historie, sosiologi, klassikere, psykologi og mediestudier Forholdet mellom slike daglige aktiviteter som forbruk, matlaging og bor i urbane rom med politisk overbevisning Hva vil du oppnå?

Ved slutten av kurset vil du kunne ...

Vurder nytten av ulike faglige metoder for å forstå ideologier Sammenlign propaganda produsert av regimer fra det politiske spekteret Diskutere hvordan politiske idealer og verdier går mellom ulike historiske perioder og kulturelle sammenhenger [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
Åpen påmelding
Deltid
5 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

Identifiser de viktigste aspektene av britisk utdanning og kvalitetssikring Samarbeide med og lære av jevnaldrende ved å engasjere seg i praksismiljøer Utforsk vi ... [+]

Identifiser de viktigste aspektene av britisk utdanning og kvalitetssikring Samarbeide med og lære av jevnaldrende ved å engasjere seg i praksismiljøer Utforsk viktige ressurser for å veilede studenter Identifiser deler av din profesjonelle praksis å utvikle Utforsk viktige områder av etisk oppførsel for agenter, rådgivere og rådgivere Demonstrere forståelse av spesialoppføringsprogrammer Hvem er kurset for?

Dette kurset er utformet primært for de rådgivende elevene som ønsker å komme til Storbritannia for å studere, blant annet skolerådgivere, utdannelsesagenter og de som er interessert i å bli utdannelsesagenter. Potensielle studenter og elever som er interessert i å komme til Storbritannia for å studere, vil også finne kurset informativt og nyttig. Engelsk på nivå B1 på CEFR er påkrevd.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
November 2019
Deltid
3 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

Dette nettkurset spurte: Hva gjør noen eiendommer mer verdifulle enn andre? I dette kurset låste vi opp noen av mysteriene om eiendomsverdier; Reflektert på om boligprise ... [+]

Dette nettkurset spurte: Hva gjør noen eiendommer mer verdifulle enn andre?

I dette kurset låste vi opp noen av mysteriene om eiendomsverdier; Reflektert på om boligprisene alltid stiger; Utforsket eiendomsrelaterte karrieremuligheter; Regnes som påvirkning av renten og inflasjonen på boligprisene; Utforsket påvirkning av nærhet til ulike fasiliteter og demografi på eiendomsbehov; Og tilgang til og tolket noen data på eiendomspriser.

Hva vil du oppnå?

Ved slutten av kurset vil du kunne ...

Bli kjent med språket av eiendom Utforsk en rekke karriere- og investeringsmuligheter i eiendom Utforsk ulike egenskaper av land som påvirker verdien Få tilgang til og tolk noen data på eiendomspriser Hvem er kurset for? ... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
Åpen påmelding
Deltid
2 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

... [+]

Dette kurset vil tillate deg å:

Hva vil du oppnå? Hvem er kurset for? [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
November 2019
Deltid
8 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

Fra et geopolitisk perspektiv, er Sør-Korea ligger i Nordøst-Asia, en region der nesten all sikkerhet spenning i Øst-Asia kommer. Tenk for eksempel, den langvarige kinesi ... [+]

Sør-Korea er på et kritisk tidspunkt, spesielt fra globale perspektiver.

Forstå geopolitikk og sikkerhet

Fra et geopolitisk perspektiv, er Sør-Korea ligger i Nordøst-Asia, en region der nesten all sikkerhet spenning i Øst-Asia kommer. Tenk for eksempel, den langvarige kinesisk-japanske rivalisering og de uløste territorielle konflikter i Øst-Kinahavet. Det blir ofte sagt at de territoriale tvister mellom Tokyo og Beijing har nådd et 'kokepunkt'. Dessuten kan den vedvarende sikkerhets truslene fra Nord-Koreas atomvåpen og langdistanseraketter ikke tas lett på. Mest av alt, er sannsynlig å generere en ny dimensjon av globale maktpolitikk fremveksten av Kina og USA ‘rebalanseringen’ mot Asia.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
Åpen påmelding
Deltid
6 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

Vil du lære forskjellige teknikker for å lytte til og forstå musikk? Du lærer hvordan du kobler notasjonen du ser med musikken du hører, fra korte kjente melodier til en ... [+]

Vil du lære forskjellige teknikker for å lytte til og forstå musikk?

Du lærer hvordan du kobler notasjonen du ser med musikken du hører, fra korte kjente melodier til en full orkesterscore.

Med fokus på arbeider av Mozart, Schubert, Beethoven og Mahler, presenterer vi deg for en pianist, en liten kammergruppe og en dirigent som vil forklare hvordan de lager minneverdige forestillinger fra notatene på siden.

Hvem er kurset for?

Dette kurset er ment for alle som har interesse for musikk. Du trenger ikke å kunne lese musikknotasjon eller spille et instrument.

[-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
February 2019
Deltid
4 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

... [+]

De fleste vanlige rasjonaliseringer brukes til å unnskylde fusk [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
November 2019
Deltid
4 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

... [+]

Identifisere de viktigste prinsippene for vurdering for læring Vurdere noen av forskningslitteraturen om Vurdering for læring Reflektere over rollen som tilsiktet dialog i støtte undervisningen i en formativ måte Forklare de viktigste kjennetegnene ved et støttepunkt spørsmål Forbedre evne til å skape hengsel-punkts spørsmålene gjennom en fagfellevurdering design og evalueringsprosessen Bidra til en folkemengde-hentet oppbevaringssted for hengsel-punkts spørsmål Samarbeid med kolleger, lærere og mentorer for å prøve ut aktiviteter og dele tenkning for å hjelpe skift praksis Evaluere en rekke praktiske ideer som kan brukes til å lokke fram bevi... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
January 2020
Deltid
6 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

Effektiv deltakelse i vårt samfunn krever stadig vår evne til å engasjere seg på nettet. Dette er ikke bare et spørsmål om teknisk evne - akkurat som med vårt fysiske sam ... [+]

Effektiv deltakelse i vårt samfunn krever stadig vår evne til å engasjere seg på nettet. Dette er ikke bare et spørsmål om teknisk evne - akkurat som med vårt fysiske samfunn, er det hensiktsmessig og ansvarlig atferd vi må anskaffe.

I dette kurset skal vi undersøke og utforske begrepet digitalt samfunn. Vi ser på hvordan personlige verdier og etiske vurderinger danner vår online deltakelse, og hvordan nye teknologier kan brukes til å løse noen av problemene vi måtte møte. Gjennom alt dette vil vi utvikle dine digitale evner og din bevissthet om de kulturelle og etiske implikasjonene ved bruk av digital teknologi, og vi vil søke å etablere ferdighetene som kreves for å bli en effektiv og vellykket digital borger.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
Åpen påmelding
Deltid
3 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

Hvilken programvare eller verktøy trenger du? Du skal bruke følgende gratis verktøy. Vennligst se produktnettstedene nedenfor for å sikre at systemet oppfyller minimumskr ... [+]

Hvilken programvare eller verktøy trenger du?

Du skal bruke følgende gratis verktøy. Vennligst se produktnettstedene nedenfor for å sikre at systemet oppfyller minimumskravene: R og R Studio-skrivebord (åpen kildekode-utgave) Du skal gjennomføre praktiske øvelser ved hjelp av R Studio, så du må være kjent nok med R til:

installere en pakke [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
Åpen påmelding
Heltid studier
Deltid
2 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

Dette nettbaserte kurset forteller historien om denne revolusjonen, og introduserer deg til vanlige biomaterialer og bioprintingsteknikker. Hvilke temaer vil du dekke? Tv ... [+]

Dette nettbaserte kurset forteller historien om denne revolusjonen, og introduserer deg til vanlige biomaterialer og bioprintingsteknikker.

Hvilke temaer vil du dekke? Tverrfaglig karakter av klinisk 3D bioprinting Fordelene og begrensningene til 3D-modelleringsprogramvare for bioprinting 3D-utskriftsprosessen (problemet, design, materialvalg og objektfremstilling) Case studier av biomaterialer som øker livene (f.eks. Robohand, Titanium hæl, glaukomimplantater) Naturen og variasjonen av materialer til proteser og strukturelle støtter som brukes i 3D bioprinting Forskjellen mellom et implantat og en protese Innovativ bioaktiv forskning (f.eks. Brusk, biopens,... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
June 2019
Deltid
4 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

... [+]

Relasjonsmarkedsføring er ikke begrenset bare til business-to-consumer transaksjoner. Enten du er i offentlig sektor, militæret eller en teknologi oppstart, du vil finne ut hvordan ideer utvikles i sammenheng med kundene er like aktuelt for relasjonene organisasjonene har med interessenter, som investorer, og andre avdelinger i en stor organisasjon.

Vurdere og sette pris på de etiske problemstillinger rundt markedsføring relasjoner. Hvem er kurset for?

Dette kurset er ment for alle som ønsker å utvikle og styrke relasjoner med sine kunder eller andre interessenter, og krever ingen tidligere erfaring med å studere relasjonsmarkedsføring.

For ytterligere informasjon om påmelding, sluttvurderingen selvfølgelig, om du er kvalifisert og BA i Business Management, besøk Open University nettsted. The Open University fungerer ikke i Cuba, Iran, Nord-Korea, Sudan og Syria. Det betyr at elever basert i disse landene ikke vil være i stand til å konvertere sin deltakelse i dette programmet på Open University studiepoeng.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
April 2019
Deltid
4 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

Hvorfor delta på kurset? Nettverk er en grunnleggende ferdighet, som vil hjelpe deg å ta kontroll over din karriere. Denne gratis online kurset introduserer prinsippene i ... [+]

Hvorfor delta på kurset?

Nettverk er en grunnleggende ferdighet, som vil hjelpe deg å ta kontroll over din karriere. Denne gratis online kurset introduserer prinsippene i nettverk som en grunnleggende ferdighet for å bidra til å utvikle din personlige merkevare i arbeidslivet.

Bygg ditt nettverk og personlige merkevare på nettet og i den virkelige verden

Du vil lage, og få tilbakemelding på, en elevator pitch, en kort uttalelse om din rolle og talenter. Du vil lære å analysere verdien av dine forbindelser, enten du er på utkikk etter en ny jobb eller søker måter å være mer effektiv i din nåværende posisjon. Kurset vil også dekke strategier for selvpresentasjon, holde kontakten med dine forbindelser og sikre at dine nettverksrelasjoner er basert på gjensidig nytte og tillit.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
February 2019
Heltid studier
Deltid
4 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

Definere bærekraft fra en økologisk og menneskelig ressursperspektiv Identifisere stadier av bærekraft, og driverne av endring til virksomheten bærekraft Definere ... [+]

Definere bærekraft fra en økologisk og menneskelig ressursperspektiv Identifisere stadier av bærekraft, og driverne av endring til virksomheten bærekraft Definere og bruke grønne HR-verktøy og strategier Utvikle grønn HR som et konsept for organisasjoner å oppnå utover overholdelse Utforske begrepet trippel øverste linjen tilnærming for bærekraft Utforsk elementene i grønn HR og sammenhengen mellom økologisk og menneskelig bærekraft Vurdere effektive av forretningsstrategier og tilnærminger til bærekraft Hvem er kurset for?

Dette kurset er rettet mot fagfolk og studenter i disipliner av virksomheten, økonomi, markedsføring eller menneskelige ressurser, som ønsker å lære mer om bærekraftig grønn HR-praksis.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
Åpen påmelding
Deltid
3 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

... [+]

Du vil utforske mange forskjellige alternativer for å oppnå en mer lik verden i generasjoner framover.

Dine kurs guider er Dr Jerome De Henau, førstelektor i samfunnsøkonomi ved The Open University, og Jonquil Lowe, foreleser i personlig økonomi på The Open University.

Hvilke temaer vil du dekke? Hva menes med 'ulikhet' og hvordan det måles. Sammenligninger av ulikhet mellom land, ulike grupper av mennesker og generasjoner. Hvorfor ulikhet saker. Kontroverser rundt ulikhet. Den årsaker, konsekvenser, naturen og virkningen av ulikhet, særlig med hensyn til huset og pensjoner. [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
November 2019
Deltid
4 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

... [+]

Tenk, forskning og diskutere de viktigste forskjellene mellom det sympatiske og parasympatiske divisjoner av det autonome nervesystemet. [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
Åpen påmelding
Deltid
3 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

Viktigst, hvordan fungerer bransjen nå for forbrukeren? ... [+]

Viktigst, hvordan fungerer bransjen nå for forbrukeren?

[-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
November 2019
Heltid studier
Deltid
4 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

Teknikker for strukturering programmer av ikke-triviell størrelse Utvikling av tilpassede parsing verktøy med bibliotek støtte Tolke datastr ... [+]

Teknikker for strukturering programmer av ikke-triviell størrelse Utvikling av tilpassede parsing verktøy med bibliotek støtte Tolke datastrukturer og funksjons grensesnitt ved hjelp typer Påfør formelle metoder for å bevise egenskaper funksjonelle programmer Utvikle, endre og utforske kode ved hjelp av standard Haskell plattform verktøy Begrunne hvorfor et program bruker vanlige standard monader (inkludert IO og kanskje) Utforsk standard combinators for å operere på listene Hvem er kurset for? [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
Åpen påmelding
Heltid studier
Deltid
6 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

... [+]

Politikk på alle nivåer, fra enkeltpersoner til verden: Vi skal begynne med politiske problemer på globale og nasjonale skalaer. Hvordan kan disse problemene løses?

[-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
January 2020
Deltid
2 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

... [+]

Samle og rapportere om aktuell forskning om Homo floresiensis [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
November 2019
Deltid
4 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

Hva vil du oppnå? Beskriv begrepene styring og ledelse Forstå og vurdere ulike ledelse og læringsstiler Identifisere behovet for og betydningen av data som bevis ... [+]

Hva vil du oppnå? Beskriv begrepene styring og ledelse Forstå og vurdere ulike ledelse og læringsstiler Identifisere behovet for og betydningen av data som bevis i god beslutningsprosesser Identifisere og definere begrepet 'interessenter' og få en forståelse av hvorfor de er viktige Begynn og utvikle den pågående prosessen med personlig utvikling planlegging [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
Åpen påmelding
Heltid studier
Deltid
4 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

Identifisere hvem dine kunder / forbrukere er ved å analysere deres egenskaper, og forberede denne informasjonen for videre forskning Sammenligne nivået av involverin ... [+]

Identifisere hvem dine kunder / forbrukere er ved å analysere deres egenskaper, og forberede denne informasjonen for videre forskning Sammenligne nivået av involvering og typer kjøp, å forutsi effekten det kan ha på kundekjøpsadferd Påfør primære og sekundære forskningsmetoder for å lage en markedsundersøkelse plan som bedre identifiserer kjøpers behov, motivasjon og grunner til å kjøpe bestemte produkter eller tjenester Designe og konstruere et kart kunde reise for å beskrive prosessen en kjøper tar ved valg av et kjøp, ved å generere kunde personas Hvem er kurset for?

Dette kurset er rettet mot elever som har en liten bedrift eller vurderer å sette opp en Internett-bedrift og ønsker å forstå prinsippene for markedsanalyse og kundeprofilering, gjennom en rekke eksempler, læringsteori og aktiviteter.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
Åpen påmelding
Heltid studier
Deltid
4 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

... [+]

Hva vil du oppnå? Identifisere sosiale virksomheter Utvikle din sosial virksomhet forretningsidé Bidra til diskusjonen om sosial virksomhet verden Hvem er kurset for?

Dette kurset er ment for alle som er interessert i å lære mer om sosiale foretak, herunder entreprenører, veldedige organisasjoner, arbeider fagfolk og studenter.

[-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
November 2019
Heltid studier
Deltid
3 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

... [+]

Hvordan merker blir utformet: stor merkevare design, de fire dimensjonene av brand design, væske prosesser som fører til stor brand design Hvordan merker drive organisasjoner: ideen om den splitter ledet virksomheten, de fire kvadrantene merkevare handling, rollen som merkevare i innovasjon og endring Vurdere rollen av design i merkevarebygging, og de fire dimensjonene som den fungerer Vurdere fordeler og teknikker for merkevare-ledede ledelse Tenk deg fremtiden for merkevarebygging, og begynne å bygge sin egen personlige merkevare Hvem er kurset for?

Ingen faglige krav, men du må ha en dyp interesse for merker og hvordan de fungerer.

Diverse [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
January 2020
Heltid studier
Deltid
6 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

Loven regulerer nesten alle aspekter av samfunnet. Noen ganger som er svært synlig: du kommer til retten i en sak mot en stor kriminell eller i parlamentet i en opphetet ... [+]

Loven regulerer nesten alle aspekter av samfunnet. Noen ganger som er svært synlig: du kommer til retten i en sak mot en stor kriminell eller i parlamentet i en opphetet debatt om en ny regning. Loven regulerer også små - men viktige - ting som lease ditt nye hjem eller din arbeidskontrakt.

Retten er også i stor grad usynlig. For eksempel legger seg dagligvarer i kassa, du selv er nok ikke direkte klar over at det alltid er en gjensidig forpliktelse kreativ avtale er inngått mellom deg og supermarked. Dette åpner opp mange flere rettigheter og plikter enn bare å levere dagligvarer og betale for det.

Nettopp fordi loven så mye innflytelse på hverdagen, er eneste lovlige kunnskap alltid hendig.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
November 2019
Deltid
5 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

Ta en tur rundt det britiske finansmarkedet: hvordan har det endret seg etter finanskrisen og påfølgende reformer? ... [+]

De dramatiske hendelsene i finanskrisen i slutten av 2000-tallet forvandlet den britiske finansnæringen. Lange etablerte institusjoner gikk ut av drift, andre ble tvunget til overtakelser og bare intervensjon av regjeringer over hele verden - med tanke på øyenvennlige økonomiske gjenopprettingspakker - forhindret bankindustrien fra implosjon.

Nå, nesten 10 år etter krisen, er det på tide å ta opp og undersøke hvordan næringen ser ut i dag. Viktigst av alt, hvordan fungerer bransjen nå for forbrukeren? Hva er produktene? Hvor konkurransedyktig er bransjen? Fungerer reguleringen effektivt for å beskytte forbrukerne på finansmarkedet? Hvor kan forbrukerne gå for å få hjelp og veiledning i et forandret økonomisk miljø?... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
November 2019
Heltid studier
Deltid
4 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

Få en introduksjon til museumsstudier med dette gratis online kurset. Lær om folk og ideer som former museer i dag ... [+]

Hvordan kan vi forstå museer i dag? Hvem er museer for? Hvordan reagerer vi følelsesmessig på museumsobjekter og -rom? Og hvordan kan museer spille en rolle i jakten på sosial rettferdighet, menneskerettigheter, helse og velvære? På dette kurset vil du utforske disse spørsmålene gjennom en rekke inspirerende case-studier og tankevekkende ideer. Oppdag hvordan moderne museer forsøker å påvirke vår moderne verden, lære med National Museums Liverpool, en av Storbritannias ledende museetjenester og Leicester University, pionerer for museet studier i over 50 år.

Hvem er kurset for?

Dette kurset er rettet mot alle med interesse for museer. Du kan være en nåværende eller potensiell student, som ønsker å finne ut mer om trening i museumsstudier; Et museum frivillig; Eller en museumsutøver. ... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
January 2020
Deltid
6 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

Et gratis kurs for yrkesutdanningssektoren for å fremme effektiv praksis og pedagogikk i blandet læring. ... [+]

Dette kurset er utformet for å hjelpe alle som underviser eller støtter læring i yrkesutdanning, og opplæring (VET) -bransjen, forstår fordelene med blandet læring og hvordan man bruker teknologi effektivt for å støtte elever. Støttet av en gruppe Digital Champions, vil du koble deg sammen med lærer og trening fagfolk som forstår de praktiske utfordringene ved å bruke blandet læring. Du vil være klar over viktigheten av å kunne blande digitale metoder til undervisningen. Disse metodene vil hjelpe elevene dine til å bli kjent med de digitale arbeidsplassene de skal bli med.

Hvilke temaer vil du dekke?Definisjoner av blandet læring.Virkningen av digital teknologi på lærere og elever.Pedagogiske teorier og læringsmetoder som støtter blandet læring, inkludert konstruktivisme, sosial konstruktivisme og problembasert læring.Digital teknologi tilgjengelig for å støtte blandet læring i formelle og uformelle læringsscenarier.Rollen av virtuelle læringsmiljøer (VLE) og hvordan man bruker dem effektivt for blandet læring.Rollen av åpne verktøy i blandet læring.Åpne pedagogiske ressurser (OER): hva de er, hvordan de kan brukes, og hvor de skal finne dem.Prosesser for blended learning design, inkludert læreplan og instruksjonsdesign. DADDIE-modellens rolle i planlegging og evaluering av blandet læring. Story-telling og story-boarding teknikker for å utvikle digital læring.Vurderingen av vurderingen i læreplanens designprosess. Ulike tilnærminger for bruk av teknologi for å støtte vurdering og tilbakemelding.Fordelene og utfordringene med "vendt" læring. Tilnærminger til å designe en vendt leksjon.Samarbeid i blandet læring, inkludert bruk av diskusjonsfora, synkron samarbeid og sosiale medier.Hvordan utforme og gjennomgå en blandet læringsaktivitet.De digitale ferdighetene elevene må utruste dem for den moderne arbeidsplassen,... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
November 2019
Heltid studier
Deltid
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

Utforsk virkningen av digital transformasjon på bedrifter og tjenester og finn ut hvordan du implementerer det i din egen organisasjon. ... [+]

Teknologi endrer alle aspekter av hvordan virksomheter og tjenester, enten offentlige eller private, opererer - en prosess kjent som digital transformasjon.

Vurder hvordan å industrialisere tjenester ved å integrere digitale og menneskelige aspekter Hvem er kurset for?

Dette kurset er designet for ansatte i tjenester eller industrielle selskaper som har som mål å digitalisere sine tjenester og ønsker å forstå effekten av denne transformasjonen på deres organisasjon og kultur.

[-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
November 2019
Heltid studier
Deltid
4 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

Diagram historien om kongelig mat i prakten av kongelige palasser. ... [+]

Utforsk historien om kongelig mat gjennom smaken av fem viktige monarker.

Fra Tudors til 1900-tallet vil du bli med eksperthistorikere, kuratorer og matvitenskapsmenn fra University of Reading og Historic Royal Palaces, og hengi seg til de skiftende smaker av suksessive generasjoner av kongelige og oppleve prakten i deres palasser. Vi tar et intimt blikk bak kulissene på noen av de mest utrolige palassene i England; Henry VIII på Hampton Court Palace, Elizabeth I ved Tower of London, George jeg på Hampton Court Palace, George III på Kew Palace og Victoria på Kensington Palace.

Hvilke temaer vil du dekke?

Uke 1: King Henry VIII og Hampton Court Palace

The Tudor kjøkken på Hampton Court Palace og catering til kongen, hans domstol og tjenere. Feiringen og dåpen til Edward VI. Henrys voksende midje og vitenskapen bak hans antatte, tunge protein diett. ... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
January 2020
Heltid studier
Deltid
5 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

Forstå hvor folkehelsen er kommet fra, hvorfor det ser ut som det gjør i dag, og hvor det kan gå neste. ... [+]

Historien kan gi oss et unikt innblikk i helseproblemer, politikk og praksis fra fortiden, og er av kritisk betydning for vår forståelse av helsetjenester i den moderne verden.

Dette kurset på nettet vil gi deg en mulighet til å bringe fortiden inn i samtale med nåtiden, slik at du kan sette den endrede naturen av folkehelsen i etterkrigstiden i Storbritannia i sammenheng med endringer som ses i dag.

Hvilke temaer vil du dekke? Hvordan betydningen og omfanget av folkehelsen har forandret seg i Storbritannia de siste 70 årene Naturhelsetjenestenes natur og deres skiftende forhold til kommunen og Helsehelsetjenesten Individuelt ansvar for folkehelsen Hvordan kronisk sykdom ble en viktig utfordring for folkehelsen Vedvarende infeksjonssykdom og utseendet på nye forhold som hiv / aids Sosioøkonomisk status og dens innvirkning på folkehelsen Helseutdanningsteknikker, taktikk og effektivitet Forsøk på å bruke forskrifter for å forbedre folkehelsen Grensene for folkehelsen, dets suksesser og svikt over tid. Hva vil du oppnå? ... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
November 2019
Heltid studier
Deltid
3 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

Utforsk den spennende verdenen av filmproduksjon og finn ut om kompleksiteten i utvikling, distribusjon og økonomi. ... [+]

Å lage en film er en kreativ utnyttelse, men som enhver annen virksomhet er målet også å tjene penger.

The Business of Film har blitt skapt av The Open University, i samarbeid med Pinewood Studios - den ledende leverandøren av studio-tjenester til de globale skjermbaserte næringene. Studioene er der Star Wars: Episode VII - Force Awakens og 24. James Bond Film Specter ble nylig filmet.

Ved hjelp av verdikjeden konseptet og viktige uavhengige film case studies, gir kurset en praktisk og grundig utforskning av de viktigste forretningsbeslutningene.

Hvorfor mislykkes filmer?

[-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
October 2019
Deltid
6 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

Lær hvordan du bruker enkel filmskaping og animasjon for å bringe læring til liv, og bidra til tverrkurrikulær oppnåelse og vurdering. ... [+]

Dette gratis online kurset hjelper alle som jobber med unge i alderen 5-19 år for å engasjere seg i å lære gjennom enkel filmskaping og animasjon. Du vil oppdage hvordan film og animasjon kan brukes som kraftige verktøy for å oppmuntre til aktiv læring og gjøre det mulig for elevene å etablere sterke forbindelser med ethvert område av læreplanen.

Prøv filmskaping og animasjon i klasserommet

I løpet av kurset vil du:

lær hvorvidt enkelt utstyr kan brukes til å produsere korte filmer av høy kvalitet i klasserommet;bruke denne kunnskapen i klasserommet, lage filmer som bidrar til å øke oppnåelsen;oppdag en rekke topp tips for å hjelpe deg med å finpusse dine filmskapingsferdigheter;lære å lage enkle filmer og animasjoner med elevene dine;og lær hvordan du bruker denne kreative kunstformen som et evalueringsverktøy.... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
November 2019
Heltid studier
Deltid
3 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

Finn ut hvordan du får mest mulig ut av din tid på universitetet, og sørg for at du har ferdigheter og erfaring som oppgraderte arbeidsgivere vil ha. ... [+]

Hvorfor delta på kurset?

Å velge riktig grad og universitet kan føle seg skremmende nok, uten å bekymre deg for hva du skal gjøre etter eksamen. Men med at kandidatmarkedet blir stadig mer konkurransedyktig, er det viktig å begynne å tenke på din langsiktige karriere og arbeidskraft nå.

Denne gratis online kurset vil vise deg hvordan du får mest ut av tiden du vil bruke i høyere utdanning, med det ultimate målet å forbedre dine potensielle kunder når du oppgraderer.

Bruk høyere utdanning for å utvikle dine ferdigheter og erfaringer

Over tre uker, vil du:

Øke din egen bevissthet om dine ferdigheter, verdier og interesser; [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
Åpen påmelding
Deltid
3 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

Bygg din selvtillit og få praktiske råd om å starte og drive en kodeklubb for unge mennesker. ... [+]

Forbered deg på å kjøre en morsom og pedagogisk Code Club

Code Club er et globalt nettverk av frivillige og lærere som driver gratis kodingsklubber for 9 til 13-åringer.

Dette korte kurset gir deg selvtillit og ferdigheter til å drive en kodeklubb for unge mennesker og inspirere neste generasjon til å bli begeistret for databehandling og digital produksjon.

Du får praktiske råd og tips fra frivillige, lærere og Code Club-teamet, og du vil utforske de gratis ressursene som Code Club tilbyr.

Hvilke temaer vil du dekke?Steg-for-steg veiledning for å få din Code Club startet.Lag en handlingsplan for å opprette en kodeklubb.Design og levere din første økt med unge mennesker.Ideer og tips om hvordan du motiverer elevene dine og feirer deres prestasjoner.Hva vil du oppnå?... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
January 2020
Deltid
3 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

Reis gjennom historien om musikalsk notasjon og lær å avkode middelaldermusikkmanuskripter ... [+]

Utvid din forståelse av musikalsk notasjon de siste århundrene

Musikk er rundt oss: vi lytter til det mens vi er på vei til jobb, når vi forbereder lunsj eller til og med i dusjen. De fleste vet at musikken har sitt eget skript - notasjonen. Men sjelden er de klar over den lange tradisjonen for dette noteringssystemet.

I løpet av dette kurset reiser vi tilbake i tid og utforsker musikalske notater fra middelalderen. Vi vil vise deg hvordan du dekodes og transkriberer tidlige notasjonssystemer. Og vi vil diskutere utfordringene og prinsippene i musikknotat, med henvisning til semiotiske tilnærminger og visuell teori.

Hvilke temaer vil du dekke?

Musikkmanuskripter og notasjoner og deres evolusjon gjennom historien.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
November 2019
Heltid studier
Deltid
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

Hva er kriminalitet? Hvordan fungerer straffefri i England og Wales? Finn ut mer ved å følge et tilfelle gjennom systemet. ... [+]

Hva skjer når en forbrytelse angivelig er begått i England og Wales? Nå er din sjanse til å finne ut. På dette kurset følger du en mistenkt gjennom reisen av etterforskning, straffeforfølgelse og avgjørelse. Du kommer inn i rettssalen - oppdager hvordan straffesaker fungerer - og lærer om straffeloven og viktige institusjoner som politiet og domstolene.

Hvilke temaer vil du dekke?Uke 1: Definisjoner av kriminalitet; måle omfanget av kriminalitetUke 2: Undersøkelse og påtaleUke 3: PrøveprosessenUke 4: SentencingHva vil du oppnå?

Ved slutten av kurset vil du kunne ...

Identifisere forskjellige definisjoner av "forbrytelse"Beskriv, i grunnleggende termer, sentrale prosesser i strafferettslige rettigheter, inkludert etterforskning, rettsforfølgelse, forsvar, avgjørelse og straffedømmelseUtvikle et begrunnet syn på verdiene som ligger til grunn for straffesettingsprosesser i England og Wales, og om effektiviteten til institusjoner, inkludert politiet, advokater og domstolerHvem er kurset for?... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
January 2020
Deltid
4 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

Lær hvordan du vurderer et selskaps økonomiske resultater for å fastslå oppkjøpsmuligheter. ... [+]

Dette kurset ser på hvordan du bruker gratis kontantstrømskonsepter for å analysere og evaluere bedriftens resultater for å gjøre bedre kapitalbudsjett og oppkjøpsbeslutninger.

Du får en introduksjon til gratis kontantstrøm og dens komponenter og lærer om kapitalkostnaden. Du vil også se på hvordan gratis kontantstrøm kan brukes i oppkjøp, og undersøke noen vanlige implementeringsproblemer.

Hvilke temaer vil du dekke?

Uke 1 - Gratis kontantstrøm

Gratis kontantstrømskomponenter og firmaets mål

Uke 2 - Kapital og modifisert kontantstrøm

Kostnaden for kapital, kapitalbudsjettbruk ved hjelp av fri kontantstrøm og modifisert kontantstrøm

Uke 3 - Evaluering... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
January 2020
Deltid
3 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

Lær hvordan du strukturerer fusjoner og oppkjøp, og oppdag dokumenter, skatt og juridiske strukturer som trengs for å utføre en avtale. ... [+]

Forstå praktiske fusjoner og oppkjøp

Dette kurset ser detaljert ut på de ulike måtene som fusjoner og oppkjøpstransaksjoner er strukturert på.

Du vil lære om juridiske strukturer, kjøp av aksjer, kjøp av anskaffelser, sammenslåinger av fusjoner og omvendte fusjoner.

Når du undersøker disse ulike transaksjonsstrukturer, vurderer du de involverte juridiske og bedriftsdokumenter og skatteimplikasjonene for både kjøper og selger.

Hvilke temaer vil du dekke?

Uke 1 - Gjennomgang, Dokumenter og juridiske strukturer

Forstå dokumentene som forlovelsesbrev, konfidensialitetsavtaler, semesterblader, intensjonsavtaler og de strukturer som ligger til grunn for M & A... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
January 2020
Heltid studier
Deltid
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

Endre måten du ser første verdenskrig når du utforsker historier om håp, lidelse og tap fra nylig utgitte historiske arkiver. ... [+]

25. april 2015 markerte århundre av Gallipoli Landings.

Gallipoli-kampanjen var Australia og New Zealands første store militære engasjement i 1. verdenskrig. Anzacene fortsatte å kjempe i Palestina, Egypt og vestfronten og led en av de høyeste ulykkesratene til en alliert hær.

Ofte konfronterende, alltid utfordrende, innebærer dette kurset en kritisk undersøkelse av en konflikt som forandret verden.

Dette gratis online kurset er en del av 100 Stories Project ved Monash University, som feirer Anzac-hundrevisen og utforsker kostnaden for krig. Kurset vil falle sammen med ANZAC Day 25. april og foreslår nye og mer inkluderende måter å huske på.

Gå på en reise over slagmarkene i Gallipoli og vestfronten der krigen ble slått og inn i hjemmet til de vanlige folkene som led det.... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
January 2020
Heltid studier
Deltid
5 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

Utforsk dagens tilstand og fremtidspotensial for solcelle-PV-teknologi, og få ny innsikt i solcellepanelet. ... [+]

Oppdag PV-virksomheten og utvide dine profesjonelle alternativer.

Å utnytte solenes kraft har vært drømmen om energifaglige fagfolk i flere tiår. Nå, når solenergi-fotovoltaisk teknologi blir mer og rimeligere, skalerbar og tilgjengelig, kommer drømmen nærmere virkeligheten.

Dette nettbaserte kurset ser på solens PV i dybden, undersøker potensialet for i dag og nær fremtid, utforsker de tekniske utfordringene og vurderer de kommersielle mulighetene.

Det gir deg en enestående innsikt i det globale solenergimarkedet, og vil gi deg kunnskap og praktiske detaljer for å forme og lede fremtiden for solenergi.

Hvilke temaer vil du dekke?Hvilke driverer påvirker PV-virksomhetenUtfordringer knyttet rundt om i verdenHvordan forutse det skiftende markedetForretningsmuligheter funnHvordan utvikle et PV-prosjekt av noe slagHva vil du oppnå?... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
January 2020
Deltid
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

Utforsk de mest relevante vitenskapelige og filosofiske konseptene for å forstå våre egne tanker med dette gratis online kurset ... [+]

Dette gratis online kurset vil bringe sammen elever og praktikere som er interessert i hvordan sinnet fungerer. Det tar sikte på å bygge broer mellom tradisjonelt antagonistiske tilnærminger til å forstå sinnet.

Hva er et sinn?

Dette spørsmålet har forvirret filosofer, forskere, historikere og vanlige mennesker over tid og kulturer.

Mens fremskritt i den medisinske forståelsen av hvordan hjernens funksjoner kan kaste lys over nevrologiske funksjoner og lidelser, er det avgjørende spørsmålet om hva sinnet snakker med et annet problem.

Dette problemet kan ikke besvares ved en rent vitenskapelig forståelse av hjernen, heller ikke ved en rent filosofisk eller psykologisk tilnærming. Mange disipliner har forsøkt å ta opp spørsmålet ', noe som resulterer i flere og noen ganger antitetiske svar.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
January 2020
Heltid studier
Deltid
6 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

Lederskap er et begrep som ofte brukes, og ofte misforstått. Lær hva som er et ledermiddel og hvordan du kan øve ledelse. ... [+]

Undersøk ledere og lederskap for å forbedre effektiviteten din som leder

I løpet av de neste to ukene ser vi ut til å svare på spørsmålet: 'Hva er lederskap?' I den første uken undersøker vi to grunnleggende perspektiver på lederskap: leder som person og ledelse som en praksis. I uke 2 undersøker vi forskjellen mellom ledelse og ledelse, slik at du kan avgjøre om du er leder i en lederrolle, leder uten lederroll eller leder som trenger å bli ledende. Ved å utforske kilder til makt og innflytelse, og hvordan oppfattelsen former adferd, vil du kunne adressere viktige problemer mer effektivt.

Hvilke temaer vil du dekke?

Dette tankevekkende kurset vil bidra til å oppdage mer om deg selv og andre mens vi undersøker:... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
Åpen påmelding
Deltid
2 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

Kom under huden av en roman ved å forstå noen av hovedbygningene av moderne fiksjon. ... [+]

Få mer fra lesingen din

Hva lager en flott roman? Hvordan er en roman vevd sammen? Hvordan kan vi mest sette pris på fiksjonsarbeid?

Svar på disse spørsmålene og mer med dette kurset fra The University of Edinburgh og Edinburgh International Book Festival.

På kurset vil du oppdage fire av hovedblokkene i moderne fiksjon: plot, karakterisering, dialog og innstilling ved hjelp av eksempler fra en rekke tekster, inkludert de fire romanen vi shortlisted for James Tait Black fiction-prisen i fjor. Du vil også utforske de formelle strategiene forfatterne bruker, hvordan de kom til å være, og hvordan de påvirker oss som lesere.

Hvilke temaer vil du dekke?Kurset undersøker spesifikke teknikker knyttet til plotting og temporalitet, inkludert flashbacks, upålitelig fortelling og innrammede fortellinger.Kurset vurderer måter å forstå karakter, for eksempel oppførsel og motiv.Den utforsker problemer knyttet til presentasjonen av dialog, inkludert konversjonsstemme og dialektstemmer.Kurset undersøker virkningen av ulike innstillinger på utviklingen av tegning og karakter.Det inviterer elevene til å teste sin forståelse gjennom ukentlige quizzer og en endelig peer-evalueringsoppgave.Kurset dekker de fire romanen som er listet for James Tait Black fiction-prisen 2017: CE Morgan's The Kings of Kings, Garth Greenwells, som hører til deg, Eimear McBride's The Lesser Bohemians og Jo Baker's Country Road, et tre.Hva vil du oppnå?... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
January 2020
Deltid
4 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

Utforsk hva forskning er og hvorfor det er så viktig for oss alle. Finn ut hvordan du gjør bevisbaserte beslutninger. ... [+]

Tenk deg en verden uten forskning, hvor regjeringer utfører politikk basert på hunches og produsenter slipper produkter uten testing.

Forskning lar oss løse problemer på en global skala og ta bevisbaserte beslutninger.

I løpet av dette kurset får du en introduksjon til hva forskningen er, og hvorfor det er så viktig for oss alle. Du lærer grunnleggende forskningskonsepter, møter ledende forskere som arbeider med virkelige problemer, og identifiserer et interesseområde for din egen forskning.

Hvilke temaer vil du dekke?Forskningenes bidrag til samfunnetIntroduksjon til grunnleggende forskningskonsepter, inkludert: Bevisbasert beslutningsprosessForskningsparadigmer og tilnærmingerHva vil du oppnå?... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
January 2020
Deltid
2 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

Utforsk teorier om migrasjon i større dybde og lær hvordan migrasjon er et konstant fenomen gjennom hele menneskets historie. ... [+]

Flytt utover overskriftene om migrasjon

I det andre kurset i denne todelte serien lærer du om ulike teoretiske modeller som søker å forklare hvorfor migrasjon starter og hvorfor den fortsetter. Du vil utforske migrasjon som en strukturell funksjon i samfunnene våre og undersøke enkeltpersonens valg for å migrere. Du vil vurdere hvilken rolle nettverk og institusjoner spiller i bevegelsen av mennesker. Du vil også høre fra internasjonale eksperter om hvordan migrasjonsteorier kan hjelpe oss å forstå tilfeller av arbeidsmigrasjon i ulike verdensregioner.

Hvilke temaer vil du dekke?Forstå migrasjon som et globalt fenomenHvorfor starter migrasjon?Hvordan fortsetter migrasjonen?Teoretiske tilnærminger i praksisHva vil du oppnå?... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
January 2020
Deltid
3 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

Utforsk nattehimmelen og forbedre kunnskapen om astronomi, gjennom hele konstellasjonen av Orion. ... [+]

Dette nettbaserte astronomikurset vil forandre måten du ser på nattehimmelen.

Du vil undersøke en av de mest berømte konstellasjonene Orion. Med utgangspunkt i nebelen, hvor nye stjerner og planeter dannes, vil du se på de syv lyseste stjernene som gjør at Orion bruker høykvalitetsbilder, blant annet fra Hubble Space Telescope.

Du lærer om eksoplaneter og hemmelighetene til livet utenfor vårt solsystem. Og du vil tenke på Milky Way, med tanke på universets historie fra Big Bang til nåtiden.

Kurset ble produsert med den typiske støtten til Dangoor Education.

Hvilke temaer vil du dekke?Observere og fotografere nattehimmelenConstellations og Orion spesieltStjerneformasjon og stjernevolusjonKjernefusion i stjernerSupernovae, hvite dverger, neutronstjerner og svarte hullMelkeveien og andre galakserThe Big Bang og evolusjonen av universetMørk materieSolsystemet, spesielt asteroider og kometerPlaneter rundt andre stjernerHva vil du oppnå?... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
January 2020
Deltid
4 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

Forstå hvordan digital markedsføring kan hjelpe oppstarten din med en av fire kurs i programmet Online Business Success. ... [+]

Dette gratis online kurset vil introdusere deg til den raskt utviklende verden av digital markedsføring og rollen som spiller i å drive bevissthet og salg for online-bedrifter. Vi vil gå på en kundereise sammen for å oppdage hvordan folk bruker digitalt til å søke, engasjere, vurdere og kjøpe.

Lær hvordan du lager en digital markedsføringsstrategi

Hvis du ikke vet hvor du skal, kommer du aldri fram, og derfor trenger du en strategi for å styre dine digitale markedsføringsbeslutninger. Vi vil gi deg en trinnvis veiledning for å skape din egen digitale markedsføringsstrategi for å holde deg på rett spor mot å engasjere og beholde dine mest verdifulle kunder online.

Utforsk digitale markedsføringsverktøy ... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
November 2019
Heltid studier
Deltid
4 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

Utforsk virkningen av menneskelig aktivitet på vår planet, og hva vi kan gjøre for å sikre en bærekraftig fremtid for alle. ... [+]

Hvordan kan vi skape en mer bærekraftig fremtid?

Som ekstreme værforhold fortsetter å treffe overskriftene, er det klart at miljøspørsmål er i ferd med å øke over hele verden.

Få en introduksjon til bærekraftig utvikling, og finn ut hva vi kan gjøre for å hjelpe miljøet vårt, med dette nettkurset fra Deakin University.

Du vil utforske de forskjellige måtene som bærekraftig utvikling kan bli forstått, og undersøke den virkelige virkningen av menneskelig aktivitet på vår planet.

Du vil finne ut om de siste tiltakene som er tatt for å oppnå en bærekraftig utvikling og de løsningene som vi kanskje må implementere i fremtiden.

Hvilke temaer vil du dekke? mangfoldige forståelser av bærekraft og utvikling endrer planetariske forhold og den voksende menneskelige befolkningen hva fremtiden kan se ut, og potensialet for teknologi for å redde oss Hva vil du oppnå? ... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
November 2019
Heltid studier
Deltid
2 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

Lær å lage kart og analysere geografiske mønstre ved hjelp av de nyeste geografiske informasjonssystemene (GIS) og kartografiske verktøy. ... [+]

Lær å lage kart og analysere geografiske mønstre ved hjelp av de nyeste verktøyene

Det siste tiåret har sett en eksplosjon av nye måter å forstå og bruke plasseringsinformasjon i allment tilgjengelige teknologier. Denne geospatiale revolusjonen har skapt nye forbrukere GPS-verktøy, interaktive webkart og plasseringsbevisste mobile enheter. Disse fremskrittene gjør det mulig for alle å bruke, samle og forstå romlig informasjon.

Dette nettbaserte kurset samler kjernekonsepter i kartografi, geografiske informasjonssystemer (GIS) og romlig tenkning, og bruker eksempler på ektefeller, for å gi deg de grunnleggende ferdighetene til å engasjere seg med geografi utover overflaten.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
January 2020
Heltid studier
Deltid
5 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

Oppdag hvordan byer utvikler sine egne unike kulturer og utforsk nøkkelbegrep knyttet til kulturarven. ... [+]

Kulturarven diskuteres vanligvis på nasjonal eller religiøs måte: vi snakker om italiensk kultur, gresk sivilisasjon, islamsk kunst og så videre. Men i dag er byer skaper sin egen arv gjennom museer, gallerier, markeder for kunstneriske varer og urbane nettverk. Byer projiserer seg som kulturelle knutepunkter som representerer og forbinder hele regioner, for eksempel Doha og UAE, Singapore og Sørøst-Asia, Los Angeles og Nord-Amerika.

Ved hjelp av disse og andre eksempler, gjennom dette kurset, vil du utforske nøyaktig hva som menes med urbane kulturarv og nøkkelbegrep knyttet til den.

Hvilke temaer vil du dekke?

Kulturarv i en urbaniserende verden

Hva er kulturarven? Kulturarvspolitikk Byer og deres arv ... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
November 2019
Heltid studier
Deltid
3 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

Utforsk kulturen, språk og nasjonal identitet av åtte land gjennom deres bøker, bilder, slagord og monumenter ... [+]

Er du interessert i andre land? Ønsker du å studere og forstå andre kulturer? Dette gratis online kurset tar deg på en reise gjennom en rekke perioder fra middelalderen til moderne, fra Russland til Europa og helt til Latin-Amerika.

Utforsk åtte land

Sammen vil vi utforske åtte land ved å se på noen av slagordene, bøkene, monumentene og bildene som dukket opp fra dem over ulike historiske perioder. Du vil lære om følgende emner:

Slagord: Franco Basaglias La libertà è terapeutica; Dolores Ibárruri er ¡Nei pasarán !; Karl Marx og Friedrich Engels Proletariat aller Länder, vereinigt euch! Bøker: Victor Hugo's Les Misérables; Dantes Inferno; Ladislav Fuks er krematoriet Monumenter: Holocaust-minnesmerket; Den Obelisk av Luxor; The Bronze Rytter Bilder: Bouabdellahs videobilder 'Belly Dancing to Marseillaise: Fransk identitet i videokunst'; Shepherds kart over Habsburg-riket; Quauhquechollans klutmaleri Lær med 12 kulturelle eksperter ... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
November 2019
Heltid studier
Deltid
4 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

Hva betyr det å lære i en nettverksverdi? Finn ut, og finn ut hvordan du bruker ditt eget personlige læringsnettverk. ... [+]

Utvikle ferdighetene til å lykkes i utdanning i dag.

Digital teknologi har fundamentalt forandret hvordan vi lærer. Internett er ikke lenger bare en informasjonsressurs, men også et mellomrom for samhandling, stipend og kreativitet.

I denne verden hvor kunnskap er utbredt, er tilgjengelighet bestemt av og avhengig av styrken til individets læringsnettverk. Dette kurset vil utstyre deg med de ferdighetene som trengs for å lykkes i utdanning, i denne nettverksalderen. Du vil utforske våre digitale forskjeller og hvordan du adresserer dem og undersøker måter å vokse og administrere ditt eget personlige læringsnettverk på.

Hvilke temaer vil du dekke? Hvordan lærer vi i nettverksalderen (læringsteori) Forståelse av digitale ulikheter og digital medborgerskap i en pedagogisk sammenheng Hva ditt personlige læringsnettverk (PLN) ser ut og hvordan du bruker det Vokser nettverket ditt - gjør nye tilkoblinger og vurderer påliteligheten Bidrar til nettverket ditt - administrerer din online identitet (single vs multiple); skape og dele Setter nettverket ditt på jobb - søker; sender / ber / innlegg; samarbeider Hva vil du oppnå? ... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
November 2019
Heltid studier
Deltid
2 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

Hvordan hjelper språket oss med å utvikle vårt forhold til naturen og bestemme rettighetene til tilgang og eierskap? ... [+]

Hvorfor bli med på kurset?

Økende befolkninger og sosiale endringer presser vårt forhold til miljøet. Eiendomsrettigheter er innebygd i kraftstrukturer og arealforvaltning. Dette kurset utforsker de ulike måtene som naturen oppfattes av ulike typer samfunn og virkningen av eiendomsretten på naturressursforvaltning.

Dette kurset utforsker tre tilnærminger til hierarkiet av eiendomsrett og gjelder disse for miljøbruk og ledelse rundt om i verden. Det inneholder også råd om å lage en politisk kort for et miljøspørsmål.

Hvilke temaer vil du dekke?Gjenkjenne forskjellen mellom perspektiver av "å gi naturen" og "kontrollere forfader" i våre oppfatninger av naturen.Forstå betydningen av "gjensidighet" som en måte å redusere risiko i usikre miljøer.Bli introdusert til Elinor Ostrom som utviklet et hierarki av ulike typer eiendomsrettigheter.Anerkjenner ulike typer eiendomsrett og hvordan de påvirker tilgangen til og tilbakekallingen av naturressurser.Verdsette behovet for fleksible eiendomsrettigheter i områder med dynamiske økologier.Bli introdusert til kontrasterende argumenter fra Thomas Malthus og Ester Boserup på befolkning og landbruksproduksjon.Forstå begrepet "flere mennesker, mindre erosjon" når høyere befolkningstettheter fører til bedre arealforvaltning.Anerkle sammenhenger mellom eiendomsrett og nivå av biologisk mangfold i landbruket.Forstå hvordan "historisk institusjonalisme" i tidligere lover påvirker gjeldende juridiske rettigheter til naturressurser.Oppskrive de sosiale asymmetrier som er forårsaket av kraften til å kontrollere tilgangen til naturressurser.Gjenkjenne betydningen av språk for å beskrive lokale systemer for naturressursforvaltning.Hva vil du oppnå?... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
November 2019
Heltid studier
Deltid
2 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

Lær hvordan prosessgruvedrift kan brukes til å gjøre helsetjenester data til verdifulle innsikt for å forbedre pasienten, samtidig som kostnadene reduseres. ... [+]

Lær hvordan du får mest ut av helsevesenets data ved hjelp av prosessutvinning

Innen helsetjenester er det tusenvis av komplekse og variable prosesser som genererer data, inkludert behandling av pasienter, laboratorieresultater og interne logistiske prosesser. Analysere disse dataene er viktig for å forbedre disse prosessene og slutte flaskehalser.

På dette kurset vil du undersøke hvordan prosessgruvedrift kan bidra til å gjøre disse dataene til verdifulle innsikt ved å se på ulike områder av prosessgruvearbeid og se hvordan det har blitt brukt. Du vil til og med få muligheten til å søke prosessgruvedrift til helsevesenets virkelige data.

Hvilke temaer vil du dekke?

Prosessutvinning gir et kritisk, prosess-centrert perspektiv på data, som ikke er tilgjengelig med klassisk data mining eller maskin læring teknikker. Bruk av prosessutvinning i helsemiljøet er ekstra fordelaktig fordi prosessene er komplekse og kostnadene er høye.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
January 2020
Deltid
4 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

Dette kurset er utformet for å hjelpe flyktninger og asylsøkere får den informasjonen de trenger for å søke om universitet i Storbritannia. ... [+]

Dette kurset er utformet for å hjelpe flyktninger og asylsøkere får informasjonen og støtten de trenger for å søke om og skrive inn universitet i Storbritannia. Følg Ahmad og Rassina når de veileder deg gjennom søknadsprosessen, og hjelper deg å forstå hvor du vil, og hvordan du kommer dit. Kurset støttes av en gruppe eksperter på tvers av høyere utdanning, flyktningstøttenettverk, språkvurderingsleverandører og flyktninger som studerer ved universiteter.

Hvem er kurset for?

Dette kurset er utformet for flyktninger og asylsøkere som ønsker å fortsette eller starte sine høyere utdanningstudier i Storbritannia.

Det vil også være nyttig for alle som støtter eller underviser flyktninger som håper å studere på universitetet.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
November 2019
Heltid studier
Deltid
3 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

Lær hvordan maritime arkeologi undersøker vårt skiftende forhold med havene og havene, fra 2,5m år siden til i dag. ... [+]

Folk har utforsket og avhenger av verdens planetens hav i tusenårene. I løpet av den tiden har verdenens geografi endret seg radikalt ettersom kystregioner har oversvømmet og øyer har steget, eller blitt tapt under bølgene. Med 70% av verdens overflate dekket av vann, har en uovertruffen, men stort sett uberørt rekord av menneskeliv, blitt lagt under sjøen for å oppdage, fra våre tidligste forfedre helt til i dag. Over lengden på dette skipet Wreck and Submerged Worlds kurset vil vi lære om maritim arkeologi sammen - utforske undersjøiske landskap fra det antikke Middelhavet til det forhistoriske Nordsjøen, og se på skipbrudd fra Det indiske hav til Stillehavskysten i Amerika.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
November 2019
Heltid studier
Deltid
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

Et gratis online kurs fra UCAS for å hjelpe elevene å forstå rikdom av britiske høyere utdanning muligheter åpne for dem. ... [+]

Dette kurset er designet av UCAS for å hjelpe deg med å bedre forstå studie- og treningsmulighetene som er åpne for deg. Det brede spekteret av fag, universiteter og tilgjengelige alternativer kan være overveldende. Å utforske valgene dine og ta avgjørelser kan være ganske skremmende. Så vi har satt sammen et sett med materialer for å hjelpe til med å forme tankegangen din.

Velg riktig emne og vei for deg

Ved å registrere deg, vil du finne ut mer om dine valg og forbedre din evne til å ta valg som passer for deg. Vi gir innsikt i valg av emner og de forskjellige veiene som kan tas etter skolen, gjennom høyere utdanning eller andre treningsruter, til din valgte karrierevei.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
November 2019
Heltid studier
Deltid
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

Få en smak av spion trening, og lær hvordan du kan holde hemmelighetene dine trygge med et kurs designet for 13-18 åringer. ... [+]

Bruk logiske og problemløsende ferdigheter for å løse vanskelige gåter

Hva tar det å være en spion? Sterke kritiske tenkning og kommunikasjonsevner, en fast forståelse av logikk og en kjærlighet til gåter er alle nyttige.

Dette kurset vil hjelpe deg med å utvikle disse evnene mens du utforsker spennende verden av spionasje. Du lærer om kodeoppretting og bryte, kryptering, logisk tenkning og mer som du finner ut om du vil gjøre en god spion.

Hvilke temaer vil du dekke?Introduksjon til spionering og de vanlige amerikanske byråene som samler intelligensÅrsaker til kryptering av informasjonUlike måter informasjon er kryptertBruke logisk tenkning og språklige mønstre for å bryte krypterte meldinger uten nøkkelHvor tradisjonelle dekrypteringsmetoder førte til dagens moderne datamaskinHvorfor beskytte informasjon er viktigHvordan informasjon vi tilbyr i sosiale medier kan kompromittere sikkerheten til vår personlige informasjonEffektiviteten av dagens krypteringHva vil du oppnå?... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
January 2020
Deltid
4 uker
Campus
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

Hvordan kan miljødataanalyser nytte av virksomheter og forskning fra kilder som satellitter, sensorer og sosiale medier? ... [+]

Bruk nåværende eksempler for å utforske de potensielle fordelene med store miljødata

Fra værvarsling til spredning av en invasiv art, hvilke problemer kan forskere adressere ved å analysere disse store datainnsamlingene? Hva er de potensielle fordelene med virksomhet, forskning og dagligliv?

Finn ut om mulige karriereveier og få innsikt fra industrieksperter og forskere som jobber med en rekke aktuelle prosjekter. Fra byplanlegging til å overvåke dyreliv, undersøk kompleksiteten ved å administrere og analysere store data for å søke innovative løsninger.

Hvilke temaer vil du dekke?

Uke 1: Introduksjon til store data

Kilder til store data, inkludert satellitter for å se på overflaten av jordenMiljøanalyser og lenken til store dataDatamaskin, bearbeiding og lagring av miljødata... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
November 2019
Heltid studier
Deltid
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

Lær animasjonsteknikker, inkludert stoppbevegelse, 2D, CGI og pixilasjon, med prisbelønte animatorer, i dette gratis NFTS-kurset. ... [+]

Enten du er en spirende animator eller en fan av animasjon som ønsker å forstå mer om hva som skjer bak kulissene, vil dette gratis nettkurset fra den internasjonalt anerkjente National Film and Television School (NFTS) ha noe for deg.

I løpet av fire uker tar vårt team av prisbelønte animatorer deg gjennom deres tilnærming til å fortelle historier og demystifisere deres egen animasjonsteknikk.

2 - 2D eller cel animasjon.

3 - Storskala animasjon i den virkelige verden.

4 - CGI eller 3D datamaskin animasjon.

NFTS har gått sammen med Creative Skillset for å tilby dette kurset. Utforsk Animation funksjoner en rekke prisbelønte kortfilmer laget av nyutdannede av NFTS, og muligheter for deg å prøve ut småskala animasjonsteknikker.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
Åpen påmelding
Deltid
4 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

Ta en titt på fremtiden og lær hvordan du utvikler og bruker modeller innen miljø og energiøkonomi. ... [+]

Lag informerte beslutninger om å presse miljøspørsmål.

Hva skal vår fremtid se ut? Vil vi fortsette å brenne fossilt brensel eller vil vi leve i en 100% fornybar verden? Hvordan kan vi takle klimaendringer og hvilke retningslinjer må vi implementere?

Vi vil gi deg modelleksempler for å gjøre deg kjent med aspekter av økonomisk modellering og state-of-the-art forskning om aktuelle debatter i energipolitikken.

Dette nettbaserte kurset utforsker disse bekymringene, ved hjelp av modeller innen miljø og energiøkonomi. Du lærer hvordan du utformer modeller, hvordan du tolker og bruker resultater for å ta informerte beslutninger, og hvordan du bruker modeller for å vurdere energi- og miljøpolitikk.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
November 2019
Heltid studier
Deltid
5 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

Bli en kritisk forbruker av sosial statistikk. Lær hvilke tall som avslører, når og hvorfor de villede, og hvordan du kan se falske nyheter. ... [+]

Hva viser sosiale statistikker og økonomiske data virkelig?

I økende grad bombarderes vi med alle slags data om hvordan samfunnet endrer seg. Fra opinionsundersøkelser og migrasjonsdata til økonomiske resultater og statsgjeldsnivåer.

På dette kurset fra Sheffield Methods Institute ved University of Sheffield, ser vi på måter å kutte gjennom forvirringen for å bestemme hvilke tall som avslører, når og hvorfor de (noen ganger bevisst) villede og bestemme hva som er "falske nyheter".

Hvilke temaer vil du dekke? Anerkjenner "størrelse" av tall som rapporteres i media. Hvordan endring og risiko rapporteres. Hvordan sosial statistikk opprettes, spesielt oppmerksom på undersøkelsesdata. Hva vi kan lære av folketellingskategorier. De forskjellige måtene som undersøkelser kan gjennomføres og hvilken innvirkning ulike formater kan ha på resultatene. Hvordan tegne et representativt utvalg fra en befolkning. Kilder til målefeil i undersøkelser. Måling av følsomme eller vanskelige emner. Kontrollerer om data er troverdige ved å gjennomgå metoden. Hvordan beregne marginen for prøvetakingsfeil (MoSE). Forskjellen mellom korrelasjon og årsakssammenheng. Hvor finner du eksisterende datakilder. Hvordan utvikle et kvantitativt forskningsprosjekt. Hva vil du oppnå? ... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
November 2019
Heltid studier
Deltid
3 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

Lær å snakke, skrive og forstå andre offisielle språket i Nederland med denne gratis introduksjons språkkurs. ... [+]

Lær å snakke, skrive og forstå andre offisielle språket i Nederland med denne gratis introduksjons språkkurs.

Visste du at, i tillegg til nederlandsk, er en andre offisielle språket som snakkes i Nederland? Det er et språk enda tettere knyttet til engelsk enn nederlandsk. Dette språket kalles frisisk.

Hvilke temaer vil du dekke? Lese og lytte til dialoger om arbeid, studier, hobbyer, spise, leve, vær og tid Forstå grammatikk rundt konjugering av verb, ordstilling, personlige og possessive pronomen, adjektiv, modale verb og gjør spørsmål Skrive og snakke oppdrag inkludert introdusere seg selv og snakker om å arbeide og leve Hva vil du oppnå? Påfør grunn frisisk ordforråd og grammatikk i en rekke dagligdagse situasjoner Produsere korte skriftlige uttalelser i frisisk om hverdagen Diskuter enkle begreper, situasjoner og behov i Frisian Hvem er kurset for? ... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
November 2019
Deltid
3 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

Planlegger du å besøke Nederland? Denne gratis online kurset er perfekt hvis du har lite eller ingen kunnskap om nederlandsk, men ønsker å mestre det grunnleggende. ... [+]

Planlegger du å besøke Nederland? Dette gratis online kurset er perfekt hvis du har lite eller ingen kunnskaper om nederlandsk, men ønsker å mestre grunnleggende. Kurset vil hjelpe deg med å:

Introduser deg selv, snakke om familie, venner, jobb og studier, oppleve livet i Nederland. I løpet av kurset vil du lære nederlandsk fraser, ordforråd og grammatikk.

Du vil lære kjente ord og setninger om deg selv og din familie. Du vil lære å bruke enkle setninger om hverdagslige aktiviteter. Og du vil være i stand til å skrive korte tekster.

Få en smak av nederlandsk? Bli med kurset nå!

Hvilke temaer vil du dekke? Lese og lytte til dialoger om arbeid, studier, hobbyer, spising, drikking, stue, vær og tid Forstå grammatikk rundt konjugering av verb, ordstilling, personlige pronomen, adjektiv, modale verb og gjør spørsmål Skrive og snakke oppdrag inkludert introdusere seg selv og snakker om å spise og stue Introduksjon til nederlandsk kultur Hva vil du oppnå? Påfør grunnleggende nederlandsk vokabular og grammatikk i en rekke dagligdagse situasjoner Produsere korte skriftlige uttalelser i nederlandsk om hverdagen Diskuter enkle begreper, situasjoner og behov i Dutch Hvem er kurset for? ... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
November 2019
Deltid
3 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

Denne gratis online kurset vil introdusere deg til arbeid og rolle Storbritannia Stortinget. Fra å sette den alder hvor vi begynner på skolen til å avgjøre pensjonspoliti ... [+]

Denne gratis online kurset vil introdusere deg til arbeid og rolle Storbritannia Stortinget. Fra å sette den alder hvor vi begynner på skolen til å avgjøre pensjonspolitikk, Storbritannia Stortinget gjør lover som påvirker våre liv, vårt arbeid og våre storsamfunnet.

Lær hva Stortinget er og gjør

Du vil begynne med å se på hva Stortinget er, hvordan det er forskjellig fra regjeringen og hvordan det har endret og utviklet seg over hundrevis av år. Du vil finne ut om arbeidet til House of Commons og House of Lords og oppdage hvordan ting fungerer i Chambers og utover på en dag-til-dag basis.

Lær hvordan Stortinget gransker regjeringen

Parlamentet er viktig i saumfarer arbeidet til regjeringen; på dette kurset vil du lære hvordan dette ser ut i praksis. Du vil vurdere de ulike verktøy parlamentsmedlemmer og medlemmer av House of Lords bruke til å kontrollere og utfordre arbeidet til regjeringen for å sikre sine beslutninger er transparent, effektiv og rettferdig. Du vil undersøke formålet og rollen til ulike typer spørsmål, oppdage noen av de konvensjoner debatt og utforske arbeid av utvalgte komiteer.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
November 2019
Deltid
3 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

Sentralt i effektiv undervisning er å gi studenter med sterk pedagogisk design som gir muligheter til selvstendig og samarbeide utforske og tilegne seg kunnskap. Studente ... [+]

Sentralt i effektiv undervisning er å gi studenter med sterk pedagogisk design som gir muligheter til selvstendig og samarbeide utforske og tilegne seg kunnskap. Studentene kan deretter søke hva som læres til ulike sammenhenger for å demonstrere at læringsutfallene er oppnådd. Dette kurset vil introdusere deg til effektivt pedagogisk design - ta hensyn til det utviklede høyere utdanningsmiljøet og dagens forskning i læreplan, pedagogisk design, vurdering og tilbakemelding som støtter studentenes læring.

Utforske hva som gjør godt pedagogisk utforming

Utvikle effektive pedagogiske design krever nøye planlegging og strukturert tenkning til stillaset læring for å maksimere studentenes potensial for å lykkes.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
Åpen påmelding
Deltid
2 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

Lær å bruke prisstrategier for å øke bedriftens inntekter, og sett riktig pris på riktig person til rett tid. ... [+]

Hvordan styrer flyselskaper, hoteller, feriesteder og andre organisasjoner sine priser? Hvorfor er disse prisene tilsynelatende ikke knyttet til kostnader og forskjellig for hver forbruker? Og hva er den underliggende logikken og strategien bak disse prisene?

Åpne den svarte boksen for prisstrategi og inntektsadministrasjon

Dette gratis online kurset åpner den svarte boksen for inntektsadministrasjon - den utbredte prisstrategien som reiseliv, fritids og annen næringsvirksomhet bruker til å generere ekstra inntekter, ved å sette priser i henhold til folks preferanser og betalingsvilje.

Du vil utforske metodene som er kjernen i mange inntektsføringssystemer, og oppdage svarene på spørsmål som:... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
January 2020
Deltid
4 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

Utforsk det fascinerende arbeidet med filosofen Ramon Llull og dens innflytelse med dette gratis online kurset ... [+]

Ramon Llull, født på Mallorca i det 13. århundre, var en innflytelsesrik filosof, forfatter og banebryter. Denne kontroversielle mannen ble beundret og lurt likt av noen av de mest opplyste sinnene i europeisk kultur. Han var også et av de ledende lysene i den intellektuelle sirkelen på slutten av 1200-tallet, hvor arabiske, jødiske og kristne filosofer og forskere deltok.

I dag har han fått en ny betydning i debatten om hvordan kunnskap deles med andre. I dette kurset skal vi utforske arbeidet og hvordan det påvirker kunst, litteratur, vitenskap og teknologi.

Hvilke temaer vil du dekke?

Ramon Llulls biografi

Arbeid og oppfinnelser av Ramon Llull

Virkningen av Ramon Llulls verk på andre samtidige og fremtidige kunstnere (arkitekter, malere, forfattere, etc.)... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
January 2020
Deltid
2 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

Finn ut hva online læring er og utvikle ferdighetene til å studere online uten å sette resten av livet på vent. ... [+]

Utvikle ferdighetene du trenger for å gjøre nettbasert læring en suksess

Internett spiller en større rolle i vårt arbeid og sosiale liv. Men har du vurdert å studere på nettet?

Å studere på et universitets universitet er ikke for alle. Hvis du har omsorgsansvar, vil du re-ferdiggjøre å endre karriere eller ønsker å tjene mens du lærer, så kan online studie være for deg.

I dette nettkurset finner du ut hva nettbasert læring er og hva den kan tilby deg. Du vil oppdage ferdigheter som kreves for online studie; vurdere dine egne ferdigheter; undersøke hvordan elevene danner nettsamfunn; og lære å dra nytte av fleksible studiearrangementer og dedikerte veiledere.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
January 2020
Deltid
2 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

I dette kurset vil du bygge en rekke elektroniske musikk verktøy ved hjelp av Javascript og Web Audio API. Du vil bli vist linje for linje hvordan å programmere interakti ... [+]

I dette kurset vil du bygge en rekke elektroniske musikk verktøy ved hjelp av Javascript og Web Audio API. Du vil bli vist linje for linje hvordan å programmere interaktive synthesizere, trommemaskiner og til og med algoritmisk musikkanlegg som kan generere musikk automatisk. Du vil også bli vist hvordan å utvikle brukergrensesnitt med knotter, glidere og andre elementer. Musikken programvare og brukergrensesnitt du vil kjøre i alle nettlesere som støtter Web Audio API, inkludert Safari på iOS og Chrome på Android.

Ved slutten av dette kurset vil du kunne:

implementere lyd syntese ved hjelp av Web Audio API bygge en trommemaskin som kan spille tromme prøver i rytmi... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
November 2019
Deltid
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

Denne gratis online kurs er et samarbeid mellom Royal Air Force (RAF) Museer og Institutt for historie ved Royal Holloway, University of London. Det vil introdusere deg t ... [+]

Denne gratis online kurs er et samarbeid mellom Royal Air Force (RAF) Museer og Institutt for historie ved Royal Holloway, University of London. Det vil introdusere deg til noen av de store vendepunktene i historien av Storbritannia i post-1945-tiden.

Utforsk skiftende rolle RAF under den kalde krigen

Guidet av Dr. Ross Mahoney, Aviation Historiker, RAF-museet og Dr. Emmett Sullivan, Fagansvarlig i historie, Royal Holloway, vil kurset undersøke:

Rollen til RAF i den tidlige kalde krigen; RAF virksomhet over hele verden i en tid med avkolonisering; [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
Åpen påmelding
Deltid
6 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

Etablert som et yrke fra det tredje årtusen f.Kr., oversettelse er en av de mest grunnleggende menneskelige aktiviteter, slik at vi kan kommunisere med hverandre innenfor ... [+]

Fra helse til rettsvesenet, fra frivillig sektor til sport og kunst, vi alle stadig bor og arbeider i sammenhenger hvor folk snakker mer enn ett språk.

Etablert som et yrke fra det tredje årtusen f.Kr., oversettelse er en av de mest grunnleggende menneskelige aktiviteter, slik at vi kan kommunisere med hverandre innenfor og på tvers av kulturer. Vi møter oversettelse i vårt daglige liv, enten vi snakker mange språk eller bare en.

Enten du jevnlig arbeider med oversettere og tolker i jobben din, finne deg selv noen ganger fungerer som en oversetter eller mekler, vurderer oversettelse som en mulig rute for faglig utvikling, eller bare tenk om den alltid tilstedeværende samspill av språk og kulturer rundt deg, du vil dra nytte av dette kurset.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
November 2019
Deltid
4 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

Få en introduksjon til å studere arkeologi, utforske spennende funn i Vale of Pewsey, i nærheten av Stonehenge og Avebury. ... [+]

Få en introduksjon til å studere arkeologi, utforske spennende funn i Vale of Pewsey, i nærheten av Stonehenge og Avebury.

Ta en virtuell ekskursjon til Vale of Pewsey

Vi skal vise deg rundt vårt felt skole - en månedslang utgraving i Vale of Pewsey, som er et relativt uberørt område i forhold til sine verdensberømte naboer, Stonehenge og Avebury.

Vale of Pewsey er et arkeologisk skattekiste og juvelen i kronen sin er Marden. Bygget rundt 2400 f.Kr., er Marden den største henge i landet og en av Storbritannias viktigste, men minst forståtte forhistoriske monumenter.

Hvert objekt har en historie å fortelle, og vi vil undersøke hvordan arkeologer male et levende bilde av hvordan livet var i neolittisk tid gjennom forbløffende utvalg av funn gjort i denne vakre delen av England.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
November 2019
Deltid
2 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

Lær hvordan du bruker populære pakker som utvider Wekas ​​funksjonalitet og anvendelsesområder. Bruk dem til å min egen data! ... [+]

Utvid ditt repertoar av data mining scenarier og teknikker

Dette kurset tar deg med til veiviseren av ferdigheter i data mining, etterpå fra Data Mining med Weka og More Data Mining med Weka, ved å vise hvordan du bruker populære pakker som utvider Wekas ​​funksjonalitet. Du vil lære om prognose tidsserier og gruvedata datastrømmer. Du kobler sammen den populære R statistiske pakken og lærer å bruke de omfattende visualiserings- og preprocessingsfunksjonene fra Weka. Du vil skrive Weka i Python - alt fra det vennlige Weka-grensesnittet. Og du lærer å distribuere data mining jobber over flere datamaskiner ved hjelp av Apache SPARK.

Hvilke temaer vil du dekke?TidsserieanalyseDatastrømutvinningInkrementelle klassifiserendeUtvikle datastrømmerStøtte vektormaskinerTilgang til datautvinning i RDistribuert datautvinningKart-redusere rammeverketSkripting data mining i Python og GroovyApplikasjoner * Jordanalyse * Sentimentanalyse * Bioinformatikk * MR-neuroimaging * BildeklassifiseringHva vil du oppnå?... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
January 2020
Deltid
5 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

Dette kurset vil utforske hvordan sinnet av foreldrene påvirker utvikle sinnet til barnet, fra unnfangelse gjennom barndommen og inn senere i livet. ... [+]

Dette kurset vil utforske hvordan sinnet av foreldrene påvirker utvikle sinnet til barnet, fra unnfangelse gjennom barndommen og inn senere i livet.

Vi tar deg med på en reise som begynner i svangerskapet, utforsker betydningen av evne til mor-å-være å tenke på barnet sitt mens de fortsatt i utero, sammen med virkningen av følelser som angst og depresjon.

Vi vil da undersøke hva forskningen forteller oss om hvordan foreldrenes emosjonelle og kognitive tankene, kan forme interactional sammenheng med barnet i løpet av de to første årene av livet, og virkningen av dette samspillet på babyens utvikling sinnet. Dette vil omfatte, for eksempel, tenker foreldrenes evne til å være 'mind-minded' i form av å være i stand til å behandle deres baby som et individ med et sinn av sine egne.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
Åpen påmelding
Deltid
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

Mengden av teknologien tilgjengelig for barn i dag er større enn i noen tidligere generasjon, og det er mer spesielt designet for å fange fantasien. Det er opphetet debat ... [+]

Hvorfor delta på kurset?

Er du en teknologioptimist eller en teknologi pessimist?

Mengden av teknologien tilgjengelig for barn i dag er større enn i noen tidligere generasjon, og det er mer spesielt designet for å fange fantasien. Det er opphetet debatt om hvordan den digitale tilstrømningen er å forme barns utvikling og erfaring.

Er sosiale medier endrer måten at barn danner relasjoner? Hvordan teknologien endrer måten at barn tenker, og hvordan vil det forme klasserommet for fremtiden? Denne spennende nye kurset trekker sammen den siste bevis fra eksperter på området til å utforske disse og andre spørsmål.

Bli med oss ​​når vi i dybden livene til barn og diskutere mulige fordeler og begrensninger av teknologi i sitt liv.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
Åpen påmelding
Deltid
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

Ved å fullføre dette kurset vil du ha utviklet ferdigheter og kunnskap som vil forbedre din beslutningstaking ferdigheter for å kunne fungere i en kompleks verden og unde ... [+]

Hvorfor delta på kurset?

Ledere må være i stand til å handle i en kompleks verden og under usikkerhet. Dette kurset er et første skritt for å utvikle deg selv inn i en av fremtidens viktige beslutningstakere eller for å forbedre din beslutningstaking ferdigheter.

Først vil dette kurset ta opp hva kompleksitet er og vil definere usikkerhet. Deretter dekker vi en rekke verktøy og metoder for å forstå og være i stand til å navigere gjennom komplekse og usikker verden.

Behovet for en tverrfaglig tilnærming vil bli vektlagt gjennom hele kurset. Gjesteforelesere fra ulike fakulteter vil forklare, gi programmer og eksempler fra sine respektive fagfelt for en mer helhetlig forståelse av de ulike elementene i kompleksitet. For eksempel kan kompleksitet være vakkert forklares ved hjelp av insekter og hjerne og mange andre naturlige og sosiale fenomener. De samme ideene kan påføres økonomiske og finansielle systemer.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
November 2019
Heltid studier
Deltid
7 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

Lær hvordan du velger valgte matematiske modelleringsmetoder for å analysere store data i dette gratis online kurset. ... [+]

Hvorfor delta på kurset?

Har du noen gang lurt på hvordan matematikk kan brukes til å løse store dataproblemer? Dette kurset vil vise deg hvordan. Matematikk er overalt, og med oppstart av store data blir det et nyttig verktøy når man trekker ut informasjon og analyserer store datasett.

Lær hvordan matematikk underbygger store dataanalyse

Vi vil begynne med å forklare hvordan matematikk underbygger mange av verktøyene som brukes til å håndtere og analysere store data. Vi viser deg hvordan svært ulike anvendte problemstillinger kan ha felles matematiske mål, og derfor kan løses ved hjelp av tilsvarende matematiske verktøy. Vi vil så fortsette å innføre tre slike verktøy, basert på en lineær algebra rammeverk. Disse verktøyene og problemene som de adressen er:... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
Åpen påmelding
Heltid studier
Deltid
2 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

Utforsk virkningen av biokjemi på bioenergi og helse, oppdage hvorfor nyutdannede er etterspurt; med det biokjemiske samfunnet. ... [+]

Hvorfor bli med på kurset?

Biokjemi bringer sammen alle vitenskapene for å studere de kjemiske og fysiske prosessene som oppstår i levende organismer. Det er virkelig vitenskapen om livet.

Som en vitenskapelig disiplin i seg selv har biokjemi en stor innvirkning på alle områder av biovitenskap og biokjemikere er i høy etterspørsel blant arbeidsgivere.

Få en introduksjon til biokjemi

Denne gratis online biokjemi kurset vil skissere bakgrunnen og historien av feltet, og dens samtidige betydning i biovitenskap. Det er ideelt hvis du liker biologi og kjemi på skolen, og tenker på å studere eller jobbe i biokjemi som et selvstendig emne.

Ved slutten av kurset vil du kunne:diskutere hvordan biokjemi bringer sammen naturvitenskapene, for å beskrive det kjemiske grunnlaget for levende systemer;beskrive hendelser og forskere som har vært signifikant under den historiske utviklingen av biokjemi;Beskriv de seminaleksperimenter som førte til betydelige fremskritt i biokjemisk kunnskap;diskutere hvor biokjemi vil spille en rolle i fremtidige vitenskapelige fremskritt, som bioenergi, legemidler og syntetisk biologi.gjenkjenne det brede spekteret av jobber og karrieremuligheter som blir mulige som biokjemi-kandidat.Lær med ekspert biokjemikere fra UEA og utover... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
January 2020
Deltid
3 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

Forstå hvordan blockchain fungerer, hvor teknologien er kommet fra, og hvorfor det vil styrke energikunder som aldri før. ... [+]

Forstå det forstyrrende potensialet for blokkkjede i energisektoren

Dette nettstudiet studerer det utrolig forstyrrende potensialet for blokkerteknologi i energisektoren. Du vil se på hvordan blockchain fungerer og begynner å forstå bakgrunnen, verdien proposisjonen og geopolitisk kontekst som brakte den til sentrum for alles oppmerksomhet.

Kurset vil gi en klar oversikt over hvordan og hvorfor blockchain vil ta over energisektoren, optimalisere gamle prosesser og gi kunderne muligheter som aldri før. Dette vil skape et nytt paradigme, hvor brukere kan kjøpe og selge energi fra og til hverandre.

Hvilke temaer vil du dekke?Hva er blockchain?Digitale valutaerUtviklingen og fremtiden for blockchainSmarte kontrakter og desentraliserte applikasjonerBlockchain i energisektoren: det nye paradigmetP2P energihandelBlockchain brukes til EV-ladningHva vil du oppnå?... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
January 2020
Deltid
4 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

Lær hvordan du balanserer bøkene dine og utvikler ferdighetene til å håndtere økonomi i personlige og forretningsmiljøer. ... [+]

Få praktiske økonomiske ferdigheter for å hjelpe deg å balansere bøkene

Oppdag hvordan penger flyter i personlige og forretningsmiljøer og utvikle de grunnleggende ferdighetene til å administrere økonomien din med dette kurset, og introdusere deg til bokføring og regnskap.

Du vil mestre vanlige begreper, grunnleggende matematikk og få muligheten til å sette kunnskapen i praksis. Etter dette kurset vil du kunne balansere bøkene dine perfekt og forstå hvordan begreper med overskudd og tap fører til inntekter eller gjeld.

Utvikle ideer gjennom samtale

Dette kurset er ikke tilrettelagt. Elevene oppfordres til å støtte hverandre, dele personlig erfaring og kunnskap, og se nye perspektiver.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
January 2020
Deltid
4 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

Denne gratis online kurset vil hjelpe deg å bruke data vitenskap å levere bedre resultater for elevene. Hver uke vil fokusere på et annet aspekt av data. Du vil identifis ... [+]

Denne gratis online kurset vil hjelpe deg å bruke data vitenskap å levere bedre resultater for elevene.

Hver uke vil fokusere på et annet aspekt av data. Du vil identifisere kilder og tolke dem, fastsette deres implikasjoner og etablere tiltak for forbedring.

Uke 1 - Forbedring Science

Vi vil vurdere: ulike kilder og typer av data; måter å forbedre student utfall; forbedringsprosesser i din egen kontekst og yrkeserfaring; og virkelige eksempler for å bedre elevenes læringsutbytte.

Identifisering av forskjellige kilder og typer data Måter å forbedre elevenes læringsutbytte Forbedringsprosesser i din egen kontekst og yrkeserfaring Virkelige eksempler for å bedre elevenes læringsutbytte Uke 2 - Funn ... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
Åpen påmelding
Deltid
3 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

Oppdag kraften til åpne data og lær hvordan du kan bruke den til å forandre virksomheten. ... [+]

Åpen Data er data som alle kan få tilgang til, bruke eller dele, og når de brukes godt, kan det være ekstremt kraftig. Det gjør det mulig for bedrifter, borgere, utviklere og forskere å utnytte ressurser som kan gi viktige forbedringer til deres lokalsamfunn og økonomien. Det kan også bidra til utvikling av nye produkter og tjenester, forbedre forretningseffektiviteten og skape økonomisk verdi.

Dette kurset gir nytt innblikk i historien til Open Data, fordeler og ulemper, forretningssaker og forretningsmodeller relatert til publisering og bruk av Open Data.

Hvordan kan du ha nytte? Bli med for å finne ut.

Hvilke temaer vil du dekke?Hva er åpne data?Hvorfor er åpne data nyttige i virksomheten?Hvordan vurdere og administrere risiko ved bruk av åpne dataHvordan åpne data kan forbedre virksomhetenHvordan lage en Open Data forretningsmodellSlik bruker du eksterne åpne dataSlik publiserer du Open DataHva vil du oppnå?... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
January 2020
Deltid
3 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

Få de grunnleggende ferdighetene til å håndtere alle faser av prosjektets livssykluser effektivt, ved hjelp av de mest hensiktsmessige metodene og verktøyene. ... [+]

Uansett hvilken type eller skala prosjektet ditt gir, gir du gode resultater, både tid og budsjett, alltid en utfordring. Dette gratis online kurset introduserer deg til de grunnleggende ferdighetene og prosessene som støtter vellykket prosjektledelse på en måte som lar deg bruke dem til din egen kontekst.

Visualiser, planlegg, administrer og evaluer prosjekter vellykket

Du vil lære teknikker for å hjelpe deg med å visualisere, planlegge og administrere viktige aktiviteter og hendelser i prosjektet ditt, og knytte sammenhenger mellom prosjektledelse og relaterte teorier om innovasjon, endring og menneskeledelse.

Du vil bli introdusert til viktige verktøy som støtter prosjektledelse, samt de grunnleggende personlige ferdighetene til teamvalg, ledelse og evaluering. Emnet skal også omfatte scenen for evaluering av prosjektets ytelse og læring for fremtiden.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
November 2019
Heltid studier
Deltid
4 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

Stilt overfor en daglig flom av informasjon, har vi aldri hatt større behov for tydelige kommunikasjonsevner. Denne gratis kurset gir deg en praktisk innføring i bruk av ... [+]

Stilt overfor en daglig flom av informasjon, har vi aldri hatt større behov for tydelige kommunikasjonsevner. Denne gratis kurset gir deg en praktisk innføring i bruk av en rekke kommunikasjonsmedier, som vil øke din personlige effektivitet, sparer du tid og redusere stressnivået.

Forbedre skriftlige og muntlige kommunikasjonsevner

Du vil oppdage prinsippene for å skrive innflytelsesrike dokumenter for arbeid som rapporter og forslag. Som du lære enkle rammer for e-post og møter vil du umiddelbart sette dem ut i praksis og øke produktiviteten.

Du vil finne nye tillit til din evne til å gjøre overbevisende presentasjoner og gjennomføre produktive møter - enten virtuelt eller ansikt til ansikt. Du vil utvikle kommunikasjons tilnærminger som er følsomme for kulturell og personlig forskjell og er skreddersydd for anledningen, enten på nettet, på trykk eller ansikt til ansikt.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
January 2020
Deltid
4 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

Organisasjoner kjøre mange forretningsprosesser. De underbygger det som blir gjort, når og hvordan, slik at de kan nå sine strategiske mål. ... [+]

Det er ingen spesiell tidligere erfaring eller kunnskap som kreves for å bli med.

Hvilken programvare eller verktøy trenger du?

Alt du trenger for å lykkes i dette kurset er gitt eller kan lastes ned gratis.

Diverse [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
January 2020
Heltid studier
Deltid
3 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

Nesten daglig hører vi om cyberangrep mot store organisasjoner, men vi hører sjelden mye om lignende angrep på små og mellomstore bedrifter. Dette betyr ikke at de ikke s ... [+]

Nesten daglig hører vi om cyberangrep mot store organisasjoner, men vi hører sjelden mye om lignende angrep på små og mellomstore bedrifter. Dette betyr ikke at de ikke skjer.

I dette kurset vil du utforske noen av de vanligste digitale trusler overfor små og mellomstore bedrifter, hva et cyberangrep betyr, og hvilke praktiske verktøy og strategier du kan sette på plass for å hindre dem.

Undersøke en ekte cyberangrep i aksjon

Vi begynner med å se på de siste Panama Papers lekkasje for å finne ut mer om cyber trusler, metodene som hackere bruker, og hva konsekvensene av cyber-angrep kan være for små og mellomstore bedrifter.

Utforsk strategier for å beskytte organisasjonen mot cyberangrep Etter å ha sett en simulering av et cyberangrep i aksjon, tar vi en titt på noen av de verktøyene og forebyggende strategiene du kan sette på plass for å beskytte din organisasjon.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
November 2019
Deltid
2 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

Denne tre ukers gratis online kurset utforsker praktisk cybersikkerhet, inkludert privatlivets fred, betalingssikkerhet og sikkerhet hjemme ... [+]

Denne tre ukers gratis online kurset utforsker praktisk cybersikkerhet, inkludert privatlivets fred, betalingssikkerhet og sikkerhet hjemme.

Hvorfor delta på kurset?

I den moderne verden, har informasjonssikkerhet innflytelse på oss alle: hjemme, på jobben, på nettet og i livet generelt. Som mange oppfinnelser som har gått før, internett og web, skyen og Tingenes internett (IOT) bringer med seg mange fordeler, men også åpne opp nye muligheter for kriminell aktivitet. Så bør du unngå all kontakt med denne vidunderlige nye verden? Denne gratis online kurs presenterer et alternativ, og gir deg kunnskap til å ta informerte beslutninger.

Forstå viktige emner i cybersikkerhet ... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
November 2019
Heltid studier
Deltid
3 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

Dagens verden genererer mer data enn noen gang før! Å kunne gjøre det til nyttig informasjon er en viktig ferdighet. Dette kurset gir deg en innføring i praktisk data min ... [+]

Lær hvordan å utvinne dine egne data

Dagens verden genererer mer data enn noen gang før! Å kunne gjøre det til nyttig informasjon er en viktig ferdighet. Dette kurset gir deg en innføring i praktisk data mining bruker Weka benken. Vi vil fjerne mysteriet som omgir emnet. Vi vil forklare prinsippene populære algoritmer. Vi viser deg hvordan du bruker dem i praktisk bruk. Du vil få rikelig med erfaring faktisk gruvedrift data i løpet av kurset, og etterpå vil du være godt rustet til å utvinne din egen. Weka oppsto ved University of Waikato i NZ, og Ian Witten har skrevet en ledende bok om data mining.

Hvilke temaer vil du dekke? Hva er data mining? Hvor kan det brukes? Hvordan fungerer enkle klassifiseringsalgoritmer gjøre? Hva er deres styrker og svakheter? På hvilke måter er det virkelige liv klassifiseringsmetoder mer komplisert? Hvordan bør du vurdere en klassifikator ytelse? Hva er “overfitting”, og hvordan kan du bekjempe den? Hvordan kan ensemble teknikker kombinere resultatet av ulike algoritmer? Hva etiske betraktninger oppstår når gruvedrift data? Hva vil du oppnå? Demonstrere bruken av Weka for viktige data mining oppgaver Evaluere ytelsen til en klassifikator på nye, usett, forekomster Forklar hvordan data gruvearbeidere kan uforvarende overvurdere ytelsen til systemet Identifisere læringsmetoder som er basert på ulike smaker av enkelhet Påfør mange ulike læringsmetoder til et datasett av ditt valg Tolke utgangssignalet som produseres av klassifiseringsmetoder Beskrive prinsippene bak mange moderne maskinlæringsmetoder Sammenlign beslutning grenser produsert av ulike klassifiseringsalgoritmer Debatt etiske problemstillinger som tas opp... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
January 2020
Deltid
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

Organisasjoner over hele verden samler inn mer data enn noensinne. De snakker om store data, datavitenskap, business intelligence, analytics, data mining og data visualis ... [+]

Få nyttige praktiske og tenkning ferdigheter i dataanalyse effektivt

Organisasjoner over hele verden samler inn mer data enn noensinne. De snakker om store data, datavitenskap, business intelligence, analytics, data mining og data visualisation.They vil trekke ut innsikt fra data om sine verdener og gjøre spådommer for å informere sine beslutninger.

Dette er en innføring i statistiske data analyse og visualisering av data for de nye i faget, så vel som de som ønsker et nytt perspektiv. Vi fokuserer på utforskning av data og funn, begrensninger av data, unngå å bli villedet, og lære å tenke som en statistiker.

Hva vil du oppnå? Utforske grunnleggende statistiske begreper Skape visuelle og numeriske representasjoner av data Tolke dataanalyse utganger Diskutere mulige tolkninger av statistiske data Hvem er kurset for? ... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
November 2019
Deltid
8 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

Hver bedrift trenger penger til å vokse og utvikle seg. Noen bedrifter er i stand til å finne nok penger fra sine egne operasjoner for å dra nytte av vekstmuligheter. And ... [+]

Hver bedrift trenger penger til å vokse og utvikle seg. Noen bedrifter er i stand til å finne nok penger fra sine egne operasjoner for å dra nytte av vekstmuligheter. Andre kan trenge å bruke eksterne finansieringskilder, som en bank lån. Hvordan en virksomhet gjør robuste beslutninger om å låne?

Vurdere hvordan å finansiere investeringer i næringslivet

Enten du administrerer en mikro-bedrift, en liten eller mellomstor bedrift, eller et stort konsern, vil denne gratis online kurs guide deg gjennom finansieringsalternativer for å hjelpe deg å vurdere hva slags finansiering er egnet for virksomheten din investering og hvordan utvikle en finansieringsstrategi for å gjøre den riktige avgjørelsen om hvilken type lån for din virksomhet. Du vil vurdere rollen til tradisjonelle og alternative finansieringsalternativer og lære å bruke regnskapet til å asses den finansielle helsen til en bedrift. Du vil også lære å bruke kontantstrøm prognoser for å hjelpe deg med å ta beslutninger om å administrere en virksomhet økonomi.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
November 2019
Deltid
4 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

Uansett hvor sofistikert markedsføring er, hvis det ikke fører til tiltrekke seg kunder, og virksomheten er satt til å mislykkes. Denne gratis online kurs gjelder nytenkn ... [+]

Uansett hvor sofistikert markedsføring er, hvis det ikke fører til tiltrekke seg kunder, og virksomheten er satt til å mislykkes. Denne gratis online kurs gjelder nytenkning til hvordan markedsføring og salgsaktiviteter kombineres for å skape kunder som stadig vender tilbake.

Bygg et helhetlig syn på kundene

Perspektiver på den rolle og oppførsel av kundene er i endring, med markedsførere tegning på stadig kraftigere informasjonssystemer for å bygge et helhetlig syn på forbrukerne.

I dette kurset vil du utvikle en forståelse av hvordan CRM avler næringsutvikling suksess og vil kritisk vurdere akseptert visdom om hvordan markedsføring påvirker kunder. Du vil også lære hvordan selger har gått fra å være en "fot i døra" for å ha en "finger på pulsen", ved hjelp av innsikt-drevet tilnærminger for å vinne de viktige salg.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
January 2020
Deltid
4 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

Lær hvordan det grønne isarket overvåkes fra rom og bakken, for å forstå vårt fortid, nåtid og fremtidsklima. ... [+]

Oppdag hvordan klimaendringene påvirker Grønlands isark

Utformet av lag med komprimert snø fra de siste 100 000 årene, virker det store grønne iset som både en verdifull oversikt over det tidligere klimaet og en bellwether for fremtidige klimaendringer.

Dette kurset på nettet fremhever hvordan det grønne isarket overvåkes fra plass og bakken. Du vil se på målinger som muliggjøres av Earth Observation (EO) satellitter som Cryosat, de involverte teknologiene og teknikkene, dataene som genereres, og bruksområder og utfordringer.

Du vil også utforske isens rolle i klimasystemet, og virkningen av klimaendringer på Grønlands is.

Hvilke temaer vil du dekke? Satellitt Jordobservasjonsteknologi, terminologi og hvilke typer dataprodukter som er tilgjengelige når man overvåker isark Forstå de unike målinger av istykkelse og dynamikk som satellittdata kan gi Slik får du tilgang til prosess og arbeid med jordobservasjonsdata og måleverktøy for isark Bruken av jordobservasjonsdata i en rekke vitenskapelige, politiske og beslutningsområder, sammen med modeller Hva vil du oppnå? ... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
November 2019
Deltid
3 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

Lær hvordan du bruker sosiale medier for virksomheten, fra å opprette en sosial media-tilstedeværelse for å måle suksess. ... [+]

Lær hvordan du effektivt bruker sosiale medier for virksomheten

Trenger bedriften din å bruke sosiale medier? Finn ut hvorfor sosiale medier er relevante for bedrifter i dag, og hvordan du kan bruke den til å etablere og forbedre merkevaren din.

Du lærer om de viktigste trinnene i å markedsføre merkevaren din gjennom sosiale medier, inkludert innstilling av kampanjemål, å identifisere målgruppen og de riktige kanalene, skape engasjerende innhold og administrere din tilstedeværelse. Du vil også se på eksempler på ulike sosiale medier, tips for hvordan du bruker dem og hvordan du måler suksess og forbedrer kampanjene dine.

Hvilke temaer vil du dekke?

Uke 1

Hva er sosiale medier?MålgrupperSosiale medier kanalerAdministrere din sosiale media-tilstedeværelseSocial media management verktøy... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
January 2020
Deltid
2 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

Lær om hvordan digital endrer arbeidsverden, og hvordan du kan vokse din karriere i den digitale tidsalderen. ... [+]

Utvikle din karriere med digitale ferdigheter

Digital teknologi berører nå nesten alle aspekter av våre liv, inkludert arbeid. På dette kurset vil du undersøke hvordan du kan bygge en vellykket karriere i den digitale tidsalderen. Du får en nærmere titt på betydningen av digital, og hvordan den har forandret måten vi jobber på.

Du vil også utforske de forskjellige banene du kan ta for å øke karrieren din, og hvilken rolle digital kan spille i disse. I tillegg vil du også lære om de viktigste ferdighetene vi alle trenger for å trives i dette nye miljøet, og hvordan du kan finne støtte og fortsette å lære å nå dine mål.

Hvilke temaer vil du dekke?Betydningen av "digital"Introduksjon til viktige digitale teknologier som påvirker måten vi jobber påEndre arbeidsplassdynamikk på grunn av digital teknologiBetraktninger rundt digital strategi når du markedsfører virksomheten dinNøkkelfunksjoner kreves i en digital alderMåter å vise dine ferdigheter for å tiltrekke seg arbeidsgivereHva vil du oppnå?... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
January 2020
Deltid
2 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

Digital teknologi endrer seg utrolig raskt. Denne fire-ukers kurset vil introdusere deg til det nye digitale landskapet. ... [+]

I dette kurset vil du utforske: Hva det betyr å være en "digital leder"; hvordan å tilpasse forretnings- og IT-strategier og evner vil øke konkurranseevnen; og den rollen som digitale teknologier kan spille i å styrke virksomheten. Hvem er dette kurset for?

Digital ledelse er rettet mot topp- og mellomstyring i enhver type og størrelse på organisasjonen, og i hvilken som helst bransje.

Enten du er administrerende direktør eller noen som er involvert i å forbedre forretningskonkurransen gjennom digital teknologi, er dette kurset for deg. Vi forventer ikke at du har noen forkunnskaper om ledelse teori eller hands-on teknologi ferdigheter for å komme i gang.

Representanter for både profitt og ideell organisasjon vil ha nytte av bedre forståelse av hvordan man planlegger, styrer og implementerer ny digital teknologi.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
November 2019
Heltid studier
Deltid
4 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

Hvordan kan teknologien gjøre deg frisk? Lær om design, bruk, implementering og evaluering av eHealth. ... [+]

EHelse refererer til bruk av teknologier for å forbedre trivsel, helse og helsetjenester. Det er et paraplybegrep som fanger konsepter om helsekontekst, teknologi og mennesker.

I dette gratis nettkurset vil vi gi deg innsikt i domenet til eHealth, beskrive metoder for å utvikle eHealth, og forklare teorier som muliggjør atferdsendring og forenkler implementering. Du vil også forstå hvordan e-helse teknologier utvikles og brukes i praksis, ved hjelp av en rekke case-studier, oppgaver og eksempler.

Dette kurset legger vekt på perspektiver for eHealth utviklere, pasienter, helsepersonell og sunn folk som ønsker å forbedre eller opprettholde sin helse og velvære. Disse perspektiver blir brukt på de tre hovedtemaene i dette kurset: I løpet av uke 1 og 2 vil vi introdusere eHealth og vise deg hvordan eHealth-teknologier brukes til å aktivere eller forbedre selvomsorg og forebygging, støttende omsorg og samfunnsmessig helse. Uker 3 og 4 vil fokusere på design. Du lærer å designe eHealth som passer til brukeren og konteksten, og er i stand til å forføre eller støtte folk til å endre deres oppførsel. I uke 5 og 6 fokuserer vi på diffusjon og evaluering av eHealth-teknologier innenfor den tiltenkte konteksten, og blant brukere og andre relevante interessenter. Etter avsluttet kurs vil du ha ny kunnskap om eHealth, kjøpte relevante eHealth ferdigheter, og få innsikt i bruk av eHealth i praksis.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
January 2020
Deltid
6 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

I de siste tiårene har det vært en økende global bekymring for bærekraften i vår bruk av fossilt brensel og kjernekraft, noe som har ført til økt interesse for mer bærekr ... [+]

I de siste tiårene har det vært en økende global bekymring for bærekraften i vår bruk av fossilt brensel og kjernekraft, noe som har ført til økt interesse for mer bærekraftige fornybare energikilder.

Disse "fornybar energi" har vært brukt i århundrer, i vannmøller, vindmøller og vedovner, men de siste årene har vi utviklet teknologien til å utnytte disse naturlige strømkilder på en mye større skala.

I løpet av denne gratis online kurs, vil vi studere fornybar energi ved hjelp av de fire greske elementer som vår ukentlige temaer:

Earth - her har vi introdusere jordas fornybare energikilder, de fleste som er avledet fra makten levert av Sun. Air - her vi ser på vindkraft. Brann - her har vi fokus på den direkte effekt av Solen Vann - her ser vi på vannkraft. ... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
November 2019
Deltid
4 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

Den britiske imperiet var den største imperium inne har sett. Det hersket over en fjerdedel av verdens befolkning, og banet vei for dagens globale økonomi. Men britiske i ... [+]

Den britiske imperiet var den største imperium inne har sett. Det hersket over en fjerdedel av verdens befolkning, og banet vei for dagens globale økonomi. Men britiske imperialismen er ikke uten kontroverser, og det fortsetter å forårsake enorme uenighet blant historikere i dag. Denne gratis online kurset vil hjelpe deg å forstå hvorfor.

Utforsk det britiske imperiet gjennom seks kontroversielle temaer

Over seks uker, vil vi utforske det britiske imperiet gjennom seks temaer - penger, vold, rase, religion, kjønn og sex, og propaganda. Du får høre historiene til de fascinerende enkeltpersoner som har bidratt til både vekst og fall.

Underveis vil du være i stand til å debattere spørsmål disse temaene øke med elever fra hele verden, og trekke dine egne konklusjoner.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
November 2019
Deltid
6 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

Denne gratis online kurs for foreldre og utøvere vil utforske hvordan små barn lærer engelsk og undersøke mange flere aspekter av tidlig barndom læring og utvikling. ... [+]

Hvorfor delta på kurset?

Hvordan svært små barn beste lærer engelsk som et ekstra språk mens de fortsatt lære morsmålet sitt? Hvordan og hvorfor lære barn vet best gjennom lek? Hva kan foreldre og utøvere gjøre for at barn skal få mest mulig ut av en erfaring?

Denne gratis online kurs for foreldre og utøvere vil utforske hvordan små barn lærer engelsk og undersøke mange flere aspekter av tidlig barndom læring og utvikling.

Lag det beste miljøet for små barn å lære engelsk

British Council lærere vil dele sine innsikter og erfaringer, slik at du kan lære hvordan du best kan snakke med små barn; hvordan å skape det beste miljøet for dem å lære engelsk som et ekstra språk; og hvordan du kan overvåke utviklingen deres mest effektivt.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
November 2019
Deltid
6 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

Oppdagelsen av skjelettet av Richard III i en Leicester parkeringsplassen - og de siste avsløringene av en utroskap innen familien hans blodslinje - har gjort nyhetsinnsl ... [+]

Oppdagelsen av skjelettet av Richard III i en Leicester parkeringsplassen - og de siste avsløringene av en utroskap innen familien hans blodslinje - har gjort nyhetsinnslag rundt om i verden.

I denne gratis online kurs, et team av forskere fra University of Leicester løse et bredt sett av temaer om England Richard ville ha bebodd i det 15. århundre, og ser tilbake på hans gjenoppdagelsen og reinterment.

Utforsk Rosekrigene

Den politiske scenen på 15-tallet var dominert av savage dynas krigføring - de Rosekrigene - der sympatier og makt skiftet mellom en aristokratisk klikken, med ødeleggende resultater.

Århundret ble også oppgivelse av mange landsbyer gjennom generell befolkningsnedgang, og en dreining mot større bruk av landet for beite jordbruk. Men etterspørselen etter arbeidskraft betydde at velstand av arbeidsfolk rose, og mot slutten av århundret, innføring av utskrift forvandlet tilgang til kompetanse og bøker.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
January 2020
Deltid
6 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

I denne gratis online kurset vil du lære mer om ledelse i sammenheng med offentlig tjenesteyting, offentlige virksomheter, samfunnet og frivillige grupper og politiske or ... [+]

Lederskap har blitt studert i århundrer, selv om eksamen i moderne tid har i stor grad fokusert på arbeidet til ledende ansatte i privat sektor, profitørene organisasjoner.

I denne gratis online kurset vil du lære mer om ledelse i sammenheng med offentlig tjenesteyting, offentlige virksomheter, samfunnet og frivillige grupper og politiske organer.

Finn ut hva som gjør ledelse i offentlig tjeneste karakteristiske

Du vil utforske de karakteristiske trekk ved ledelse i offentlig tjeneste, herunder økt fokus på generering av offentlig verdi og forhandling av ulike former for offentlig interesse. Du vil lære noen av de viktigste ferdighetene til offentlig lederskap som politisk astuteness, i samarbeid og konflikthåndtering.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
November 2019
Deltid
3 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

Hvem kjører byen din? Hva gjør byen din levelig? Ved hjelp av historier fra byer rundt om i verden, vil dette kurset introdusere deg til viktigheten av etikk i kommunal l ... [+]

Hvem kjører byen din? Hva gjør byen din levelig? Ved hjelp av historier fra byer rundt om i verden, vil dette kurset introdusere deg til viktigheten av etikk i kommunal ledelse, planlegging og virksomhet, og borger engasjement.

Utforsk de problemene som byene står overfor, og forstå begrepet en 'etisk' byen

På kurset vil du se i dybden på de utfordringene byer - vurderer din egen by, eller en nærmest deg. Vi ber deg om å dele dine historier slik at du kan få kontakt med andre elever og sammenligne dine erfaringer for å gjenkjenne og forstå problemene byer står overfor. Du vil utforske kraften i ulike enhetene i byen din og undersøke hvordan de skal løse eller forverre lokale problemer.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
Åpen påmelding
Deltid
5 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

Dette kurset for elever i engelsk ser på britisk kultur og undersøker engelsk i bruk for å hjelpe deg å forbedre dine språkkunnskaper. ... [+]

Hvorfor delta på kurset?

Dette kurset er for folk som er å lære engelsk og som er interessert i å finne ut mer om britisk kultur og forbedre sine engelskkunnskaper.

Kurset vil bruke korte videoer for å presentere et annet tema hver uke, inkludert engelsk som globalt språk, miljø, entreprenørskap og litteratur. Filmet i Storbritannia, vil disse videoene hjelpe deg til å utvikle dine lytteferdigheter mens du ser autentiske eksempler på folk som snakker engelsk. Våre erfarne veileder vil undersøke noen av språket som brukes i videoene, og vil trekke oppmerksomheten til nyttige punkter som vil hjelpe deg med å forbedre muntlig og skriftlig engelsk.

Kurset følger ikke et språk pensum, men tar autentisk engelsk i sammenheng som sitt utgangspunkt. ... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
Åpen påmelding
Heltid studier
Deltid
6 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

Denne gratis online kurset utforsker hvordan livet på jorden har blitt formet av fem masseutryddelse hendelser i en fjern fortid. I dag er det biologiske mangfoldet overf ... [+]

Denne gratis online kurset utforsker hvordan livet på jorden har blitt formet av fem masseutryddelse hendelser i en fjern fortid. I dag er det biologiske mangfoldet overfor en krise, med utsikter til en sjette utryddinga i dag.

Utforsk de fem masseutryddelser av fortiden

Hver uke er det diskusjoner med forskere om hvordan deres forskning informerer oss om det biologiske mangfoldet på planeten vår, inkludert de aller første livsformer; fisk og tetrapoden diversifisering; stråling av reptiler og dinosaurer; og fremveksten av pattedyr.

Vi fokuserer på de fem foregående masseutryddelse hendelser som har formet det biologiske mangfoldet på planeten vår. Fossilene avslører forsøk på arter som gikk utdødd i løpet av disse masseutryddelser og de nye mulighetene som skapes for de overlevende biota å diversifisere.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
November 2019
Deltid
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

Hvis vi ser på datainnsamling og rapportering for å gjøre opp forskning, så vil vi alle har vært utsatt for å være deltakere i noen form for samfunnsforskning. Datainnsam ... [+]

Hvis vi ser på datainnsamling og rapportering for å gjøre opp forskning, så vil vi alle har vært utsatt for å være deltakere i noen form for samfunnsforskning. Datainnsamling fra mennesker i samfunnet er nå en del av hverdagen. Etisk forskning krever at respekt er råd til de rettigheter og verdighet av menneskelige deltakere. Studier må være utformet for å være verdig og mulig skade forventet og minimert. Etisk forskning krever å tenke nøye om hva som utgjør deltakelse i forskning og ansvar for forskerne ikke bare for deltakerne, men også til alle som berøres av en studie.

Bruk en etisk vurdering rammeverk for å utvikle og vurdere forskning forslag

På denne gratis online kurset vil du bli støttet i å reflektere over verdien av etisk tenkning for forskning og oppdage en etisk vurdering rammeverk som du kan bruke på empiriske forskningsprosjekter i samfunnsfag, kunst, utdanning og humaniora. Kurset er utviklet for å tilby innsikt for både forskere og potensielle deltakere.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
November 2019
Deltid
6 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

Dette kurset utforsker og utvikler viktige analytiske ferdigheter som studentene trenger for å lykkes på universitetets læringsmiljø. ... [+]

Høyere utdanning handler om å lære på høyere nivå: utvikle ferdigheter knyttet til kritisk tenkning; Holde et støttet, substantivt argument; Analysere og bruke data eller kilder kritisk. Dette er universitetsnivå ferdigheter, men du kan arbeide med grunnlaget for disse ferdighetene før du kommer dit. Slike ferdigheter vil også bidra i vurderinger som A-nivåer og utvidet prosjektarbeid. De er også attributter som arbeidsgivere verdsetter i kandidater.

I dette kurset vil du utforske noen viktige ferdigheter som trengs for å lykkes på universitetet. Du vil høre hvilke universitetslærere som har å si om ferdigheter deres studenter utmerker seg på, eller sliter med, fra undergraduates om områder de har funnet vanskelige og noen topp tips for å håndtere universitetets læringsmiljø.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
January 2020
Deltid
6 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

Dette kurset gir en introduksjon til deling av økonomien og undersøker dens innvirkning på økonomier, bedrifter og forbrukere. Veksten i den dele økonomien i mange indust ... [+]

Dette kurset er en del av virksomheten Futures-programmet, som vil gjøre deg i stand til å få innsikt i tre nye trender som forstyrrer tradisjonelle forretningspraksis.

Om kurset

Det å dele økonomien er en 21. århundre fenomen som har rystet status quo i overnatting, transport, personlige tjenester, media og underholdningssektoren.

Dette kurset gir en introduksjon til deling av økonomien og undersøker dens innvirkning på økonomier, bedrifter og forbrukere. Veksten i den dele økonomien i mange industrisektorer belyser utfordringer og muligheter samtidig som det gir en rekke alternativer for å tilby innovative forbrukeropplevelser.

Spore historien til å dele økonomien ... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
Åpen påmelding
Deltid
3 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

Vi har ikke lenger bare kjøpe produkter eller opplever tjenestene i fysiske områder. Vi har nå ofte kjøper i butikken og på nettet ved hjelp av en bærbar PC, en telefon o ... [+]

Vi har ikke lenger bare kjøpe produkter eller opplever tjenestene i fysiske områder. Vi har nå ofte kjøper i butikken og på nettet ved hjelp av en bærbar PC, en telefon og til og med en klokke. Dette kurset avmystifiserer omnichannel erfaring, og utforsker hvordan omnichannel detaljhandel og forsyningskjeder har endret produksjon og forbruk opplevelse for både bedrifter og forbrukere.

Forstå omni-kanal detaljhandel

Vi spore utviklingen av kjøps fra fysiske handlinger eller transaksjoner gjennom til flerkanals elektroniske innkjøp. Dagens teknologi-drevet virtuelle og fysiske verdener aktiver transaksjoner når som helst hvor som helst og til hvem som helst. Vi vil utforske hvordan omnichannel verden skiller seg fra multikanal detaljhandel, og hvordan bedrifter kan vedta omnichannel tilnærminger til produksjon av varer og tjenester.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
Åpen påmelding
Deltid
3 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

Oppdag forholdet mellom historie, økonomiske kriser og konjunkturer, med dette gratis online kurset. ... [+]

Økonomiske kriser har ofte alvorlige konsekvenser - for alle fra regjeringer og selskaper til deg og jeg. Men kriser kan ses som en viktig del av en utviklende økonomi, sammen med strukturelle tilpasninger og institusjonelle endringer. I dette kurset vil du lære mer om hvilken rolle finansielle kriser, deres historie og hvordan de kan tolkes.

Utforsk historien om finanskrisen

Kan vi lære av krisens historie? Med dette kurset vil vi se en finansiell krise fra et historisk perspektiv - undersøke ulike krisesituasjoner i forhold til kontekst. Ved slutten av kurset bør du kunne definere og beskrive ulike økonomiske og finansielle kriser, og tolke slike kriser fra et historisk perspektiv.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
Åpen påmelding
Deltid
5 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

Vi er alle berørt av avhengighet - personlig, innen vår krets av familie og venner, og i vårt samfunn. Avhengighet og relaterte skader kan være ødeleggende for dem som be ... [+]

Vi er alle berørt av avhengighet - personlig, innen vår krets av familie og venner, og i vårt samfunn. Avhengighet og relaterte skader kan være ødeleggende for dem som berøres og menneskene rundt dem.

Men hvordan avhengighet utvikles? Hva kan vi gjøre for å behandle det? Og hva kan vi gjøre for å forhindre det?

Se hvordan avhengighet utvikler

I denne gratis online kurs, vil vi utforske hvordan avhengighet utvikler seg, ser på de miljømessige, genetiske og personlige risiko involvert.

Vi skal undersøke hva som skjer når et stoff kommer inn i kroppen og hjernen din, hvordan hjernen endringer, og hvordan denne prosessen kan gjøre utvinne fra avhengighet slik utfordring.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
Åpen påmelding
Deltid
6 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

En introduksjon til noen sentrale begreper i effektiv undervisning og læring av språk. ... [+]

Hva er språk? Hvordan lærer vi mening på et nytt språk? Hva er lett og vanskelig om å lære et annet språk? Og hva er den beste måten å lære andre språk på?

Dette gratis online kurset foreslår noen svar på disse spørsmålene. Det har blitt utviklet av University of Southampton og British Council, og drar på sitt spennende felles online kurs, MA i engelsk språkundervisning.

Hvis du er en fullt deltakende elev i "Forstå språk: Læring og undervisning", vil du være kvalifisert til å søke stipend for å dekke en del av MA-avgiftene. Du vil finne ut mer når du går med på kurset.

Kurset foregår over fire uker. Det vil introdusere deg til noen av de nyeste ideene innen forskning og praksis i språkundervisning og undervisning. Vi vil:... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
January 2020
Deltid
4 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

Hvert produkt som vi bruker i dag er et resultat av en forsyningskjede - en kompleks serie av trinn som gjør råvarer til sluttproduktene vi bruker og alt relatert til det ... [+]

Hvert produkt som vi bruker i dag er et resultat av en forsyningskjede - en kompleks serie av trinn som gjør råvarer til sluttproduktene vi bruker og alt relatert til dette. Forvalte disse forsyningskjeder har blitt mer og mer en utfordring, spesielt med alle moderne teknologi og dagens trender. Den 24-timers økonomi, rask levering av varer til hjemmet, som ønsker å ha tilpasset produkter og selvfølgelig fokus på bærekraft er noen av disse trendene.

I dette kurset vil du lære hvorfor håndtere forsyningskjeder er viktig og utfordrende. Det er en viktig aktivitet for både store multinasjonale selskaper så vel som for små bedrifter. Vi finner ut hvordan du kan designe forsyningskjeder som møter fremtidige økonomiske, miljømessige og sosiale krav, stille spørsmål som:... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
January 2020
Deltid
6 uker
Nettstudie
Les mer på norsk
FutureLearn

Utforsk rollen som fotball i verden i dag - inkludert økonomi, klubber, nasjoner og rivalisering - med dette gratis online kurset. ... [+]

Utforsk verden av fotball (fotball), pengene, rivalene, trendene, fortiden, nåtiden, mennets spill, kvinnens spill og de virkelige problemene. Enten du elsker det, hater det eller prøver å ignorere det - bli med oss ​​når vi går bak kulissene for å undersøke hvorfor fotball er mer enn bare et spill.

Fra street fotball til flere millioner dollar overføringer, fra menns spill til kvinnene, fra den globale til den lokale, fra strendene i Brasil til kampen mot fattigdom, ser dette nettkurset utover banen, for å utforske fotballens rolle i samfunnet og muligens et fellesskap i nærheten av deg.

Hvilke temaer vil du dekke? Introduksjon til tidlig historie, opprinnelse og myter om fotball Gyldne fotballmomenter Utviklingen av global fotball, FIFA og Big 5 Football League Introduksjon til fotballfinansiering og rikdom Gode ​​fotballklubber, nasjoner, rivaliser og kamper som forandret verden Introduksjon til fotballdata, trender og hva det forteller oss Hvem er verdensmesterene og hva gjør dem til mestere? Stigningen, populariteten og myter om kvinners fotball Å takle ulikhet, hjemløshed og helse gjennom fotball Introduksjon