Elizabeth Johnson Organization

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Online engelskkurs for eldre tenåringer og voksne

Online selvstudiekurs og undervist på nettkurs

Online selvstudium
EJO tilbyr 9 forskjellige online kurspakker for eldre tenåringer og voksne. Alle studentene trenger er en internettforbindelse og en enhet (de fleste er mobilvennlige og de vil bare laste ned appen).
Pakkene som tilbys spenner fra et to-komponent akademisk engelsk-kurs til et fem-komponent forretningsengelskurs. For eksempel består Down to Business Achiever-kurspakken av Business Speaking, Business Vocabulary og tre Business Writing-komponenter på B2-nivå. Det praktiske engelskkurset på A2-nivå og over starter med en diagnostisk test, og deretter velger programmet leksjonsveien eleven skal følge. A1-nivået leksjonene er forhåndsvalgt.

Lærte nettkurs

EJO tilbyr akademisk engelsk og generell engelsk undervist på nettkurs. Kursene kommer i 15 timers blokker, og studentene kan ta så mange blokker de vil. En rabatt tilbys for flere blokkeringskjøp. Alle lærere er kvalifiserte EFL-lærere som jobber med EJO. I tillegg til den lærte leksjonstiden, vil elevene også motta tilleggsoppgaver å fullføre. Alle deltakerne mottar en konferanse etter vellykket gjennomføring av kurset. Leksjoner vil bli utført ved hjelp av zoom eller en lignende plattform.


Hvorfor velge oss?

Å velge det mest egnede språkkurset er virkelig viktig fordi det handler om å investere for fremtiden. Enten du leter etter et undervist online-kurs eller en kurspakke som kun er online og selvstudium for deg selv, et familiemedlem eller en av dine ansatte, er vi sikre på at svaret er å lære engelsk hos oss!

Steder

Alton

Address
GU34 Alton, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss