Elizabeth Johnson Organization

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Engelsk Språkkurs for barn, tenåringer og voksne

På EJO opprettholder vi en tradisjon for fortreffelighet i undervisning i engelskspråkkurs til barn, tenåringer og voksne med over 50 års erfaring. Våre lærere er dedikert til å få det beste ut i hver elev. Vi bruker de nyeste lærebøkene og ressursene for å undervise barn, tenåringer og voksne og er sympatiske med hver enkelt studentes behov. Våre metoder kombinerer grammatikk, lesing og ordforråd med samtale.

I våre klasser snakkes engelsk hele tiden, og snakk er den beste måten å lære!


Hvorfor velge oss?

Å velge det mest passende språkkurset er veldig viktig fordi det handler om å gjøre en investering for fremtiden. Enten du er på utkikk etter et sommerferieforløb for et intensivt ett-til-ett-program for deg selv, et familiemedlem eller en av dine ansatte, er vi sikre på at svaret er å lære engelsk med oss!

106992_106948_Smiley.jpg

Vi tilbyr:

Femti års erfaring med å arrangere svært vellykkede engelsksprogede programmer

Vi har lært engelsk til studenter fra andre land i femti år. I løpet av denne tiden har vi godt mottatt godt over 250 000 studenter til Storbritannia på ulike kurs og er godt kjent over hele verden.

Vi arrangerer internasjonale kurs, programmer for enkelt nasjonalitet grupper og engelsk hjemme leksjoner hvor individuelle studenter bor og lærer i hjemmet til en vertslærer.

Alle kurs, med unntak av online læringsprogrammer, er akkreditert av British Council. Vi er medlem av den nasjonale foreningen av akkreditert engelskspråklige skoler og språkkurs organisasjoner, engelsk britisk, og også innenfor denne rammen av spesialistgruppen, Young Learners English UK.

I en verden med rask forandring forblir vårt engasjement til hver av våre studenter uendret.


Alle kurs, unntatt online læringsprogrammer, akkreditert av British Council

Akkreditering av British Council er anerkjent kvalitetssikringsstandard for engelskspråklig undervisning i Storbritannia. Det britiske rådet inspiserer organisasjoner som tilbyr kurs på engelsk som fremmedspråk med jevne mellomrom. De som oppfyller de avtalt høye kvalitetsstandardene, er akkreditert av British Council.

Akkreditering gir studentene kvalitetssikring. Våre kurs har blitt akkreditert siden innføringen av en akkrediteringsordning for tilbydere av engelskspråkkurs.


Mer enn bare et kurs - en komplett språkopplæringsopplevelse

Du lærer engelsk i undervisningsmøtene med læreren din, men også på mange andre måter. Du lærer deg gjennom å snakke med lærerne dine og med dine nye venner utenfor leksjonstiden, og også, hvis du er på et homestay-program, med vertene dine. Selvfølgelig lærer du også når du går inn i butikker og besøker steder av lokal og nasjonal interesse.

Læring med EJO er både effektiv og hyggelig!


Undervisning med vekt på praktisk kommunikasjon av kvalifiserte lærere

Vi får mest mulig ut av ditt opphold i England ved å bygge din tillit til å bruke engelsk. Vår undervisning er alltid sentrert på deg og dine læringsbehov. Læringsaktiviteter gir muligheter for å bruke praktisk, hverdags engelsk. Klassearbeid er alltid basert på en klassestørrelse på maksimalt seksten studenter. En-en-undervisning er åpenbart utformet på individuell basis.

Vi benytter kursbøker som en ressurs i løpet av noen leksjoner, samt autentisk materiale i sanntid, som avisartikler, radio- og TV-programmer og innspillinger, dikt og filmer. Etter typen har du selvfølgelig valgt, målene vil bli oppnådd gjennom par- og gruppearbeid, rollespill, diskusjoner, presentasjoner, intervjuer og undersøkelser.

Å lære engelsk i England betyr at du opplever det idiomatiske og det daglige språket som brukes av morsmål. Vi tilbyr deg maksimal mulighet til å øve hverdags engelsk både under de programmerte undervisningene dine og utenfor dem.

Vi velger våre lærere svært nøye for deres erfaring, profesjonalitet, vennlighet og entusiasme; faktisk for deres generelle egnethet for typer kursene vi tilbyr. Våre lærere har kvalifikasjoner som passer til kurset de underviser.


Studentvelferd har alltid en absolutt prioritering

Vi legger stor vekt på å sørge for din sikkerhet og velvære som passer for din alder, bakgrunn og type, selvfølgelig, er du på.

Boligen vi tilbyr vil være egnet, vil oppfylle kravene i British Council akkrediteringsordningen og vil gi et trygt og sikkert miljø.

Hvis du bor i homestay i motsetning til boliger, vil du leve som medlem av husstanden. Vår representant besøker all vår overnatting og vi sjekker hvert hjem i henhold til British Councils kriterier. Våre hjem er varme og innbydende, og vi plasserer ikke mer enn en student med samme morsmål i et hjem samtidig, med mindre du spesielt spør oss om det.

I både homestay og boliger vil vi tilby deg et godt balansert kosthold, med tanke på eventuelle rimelige kostbehov du måtte ha.

Ved starten av kurset gir vi deg relevant og nyttig informasjon om engelskspørsmål og sikkerhet, samt informasjon om hvor du bor.

Vi vil også gi deg et tjuefire timers telefonnummer for bruk i en nødsituasjon.

Steder

Passfield

Address
Elizabeth Johnson Organisation LLP
Eagle House
Lynchborough Road

GU30 7SB Passfield, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland