Ducere Business School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Verdens mest industrielle relevante kvalifikasjoner

Ducere har samarbeider med University of Wales Trinity Saint David for å levere grader som inneholder de unike forretningsmessige ressursene som Ducere er kjent for, i tillegg til den akademiske rigor fra det eldste Royal Chartered University i Wales og England etter universitetene i Oxford og Cambridge .

Dette partnerskapet har resultert i at Ducere og University of Wales Trinity Saint David stolt tilbyr de mest innovative gradene - et unikt grunnutdanningsprogram som gjør det mulig for studenter å jobbe med virkelige prosjekter med ledende bedriftsorganisasjoner i Storbritannia.

Dūcere er en moderne ed-tech sosial bedrift som bringer verdens mest inspirerende sinn og mest avanserte teknologier til høyere utdanning. Våre høyere utdanningsprogrammer finansierer den banebrytende publiserings- og leseferdighetsutviklingen i 24 afrikanske land. Hittil har stiftelsen publisert over 700 studenterforfattere innen 50 samlinger av afrikanske barnas historier.

Universitetsgrader for det 21. århundre innovasjonsøkonomi

I samarbeid med universiteter og store bedrifter leverer Ducere grader som er designet for å møte behovene til den moderne læreren gjennom fleksibel nettstudie, virkelige forretningsoppgaver og uovertruffen studentstøtte.Study anywhere in the world with a Ducere online degree

Praktisk og industriell Relevant høyere utdanning

Ducere kurs er levert i samarbeid med ledende organisasjoner for å gi universitetsutdanning som virkelig forbereder nyutdannede til å ta sine neste karriere trinn. Ducers bransjepartnerskap støtter opprettelsen av praktisk og relevant kursinnhold; ekte næringsprosjekter forbinder studentene med den virkelige næringslivet.

Å fullføre en grad med Dūcere og UWTSD er en unik, verdifull opplevelse som du ikke kan få andre steder. Enten du velger å starte din egen bedrift, skape en sosial bedrift eller jobbe i en organisasjon, vil du lære deg å bruke ferdigheter til virkelige forretningsutfordringer. En anvendt grad med ferdighetene arbeidsgivere søker, vil sikre at du lykkes i hvilken vei du velger.

University of Wales Trinity Saint David historical Campus

Real Insights From Global Leaders og Business Innovators

Ducere Global Leaders Fakultet består av over 250 bransjeledere fra de høyeste ekkolonene i det offentlige liv, inkludert tidligere presidenter, statsministre, konsernsjef, gründere og filantroper.

Videoinnsigelser fra disse lederne blir vevd gjennom Ducers kursinnhold og læreplan, som overgår gapet mellom akademiske studier og praktisk, bransjelevant læring.

"En grad som takler problemet med å være effektiv og brukt på arbeidsplassen"

Sky News Live (Switzer Daily)

"Globale ledere ... leverer Real-Life Leadership-kurs"

Business Review Weekly Magazine

Steder

Swansea

Address
Swansea, Wales, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland