Les den offisielle beskrivelsen

Central Law TrainingEr den ledende leverandør av profesjonell advokatassistent opplæring og kvalifikasjoner i Storbritannia. De gir fagspesifikk Paralegal opplæring for å forbedre profilen til arbeidsgivere og hjelpe videreutvikle din karriere. Kvalifiserte paralegals er i høy etterspørsel og siste akademikere har kommet for å få arbeid, fremme sine karrierer og etablere vellykkede bedrifter.

Central Law Training (Scotland) Ltd sammen med University of Strathclyde, En pioner innenfor begrepet advokatassistent trening nesten 20 år siden. De er nå en ledende leverandør av praktiske advokatassistent kvalifikasjoner på høyere nivå i hele UK.

Den fleksible, hjem studie formatet gjør delegater til å studere i sitt eget tempo sammen med heltidsarbeid og familieforpliktelser. Omfattende kursmateriell er gitt ved starten av kurset, inkludert veiledningsnotater, pensum og oppgaver. Kurset er helt selvforsynt og studenter ikke kreve noen ytterligere materiale. Våre ansatte og industribaserte veiledere er kontaktbar gjennom å gi støtte og veiledning. Vellykket studenter er invitert til å oppgradere til en årlig prisutdeling på University of Strathclyde, Glasgow.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Sertifikat

Central Law Training

CLT Skottland er også glade for å tilby Online Certificate i Project Management for Advokater som introduserer utprøvde teknikker og tilpasser disse til å gjøre dem relev ... [+]

CLT Skottland er også glade for å tilby Online Certificate i Project Management for Advokater som introduserer utprøvde teknikker og tilpasser disse til å gjøre dem relevante og gjeldende for justissektoren. Du vil bli introdusert til strukturerte tilnærminger som sikrer at du oppfyller forretningsmål samtidig øke kundeverdi og sikre lønnsomhet. En rekke maler er inkludert, og du vil bli veiledet i bruk for å gjøre dem fungerer best for deg. Kurset avsluttes fleksibelt online rundt andre forpliktelser. Ved fullføring vil du motta et sertifikat i Project Management for advokater tildelt av CLT Skottland i samarbeid med University of Strathclyde.

[-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Glasgow
August 2020
Engelsk
Deltid
6 timer
Nettstudier
Les mer på norsk