Central Law Training

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Central Law TrainingEr den ledende leverandør av profesjonell advokatassistent opplæring og kvalifikasjoner i Storbritannia. De gir fagspesifikk Paralegal opplæring for å forbedre profilen til arbeidsgivere og hjelpe videreutvikle din karriere. Kvalifiserte paralegals er i høy etterspørsel og siste akademikere har kommet for å få arbeid, fremme sine karrierer og etablere vellykkede bedrifter.

Central Law Training (Scotland) Ltd sammen med University of Strathclyde, En pioner innenfor begrepet advokatassistent trening nesten 20 år siden. De er nå en ledende leverandør av praktiske advokatassistent kvalifikasjoner på høyere nivå i hele UK.

Den fleksible, hjem studie formatet gjør delegater til å studere i sitt eget tempo sammen med heltidsarbeid og familieforpliktelser. Omfattende kursmateriell er gitt ved starten av kurset, inkludert veiledningsnotater, pensum og oppgaver. Kurset er helt selvforsynt og studenter ikke kreve noen ytterligere materiale. Våre ansatte og industribaserte veiledere er kontaktbar gjennom å gi støtte og veiledning. Vellykket studenter er invitert til å oppgradere til en årlig prisutdeling på University of Strathclyde, Glasgow.

Steder

Glasgow

Address
Central Law Training (Scotland) Ltd
Tontine House
8 Gordon Street

G1 3PL Glasgow, Skottland, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss