Cass Business School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

En av City, University of Londons fem spesialskoler, Cass Business School er blant Europas ledende handelshøyskoler. Å holde den prestisjetunge gullstandarden 'triple-crown'-akkreditering, er også en av verdens beste handelshøyskoler.

Et omdømme i verdensklasse

En integrert del av City, University of London, Sir John Cass Business School er en del av en global elitegruppe handelshøyskoler. Skolen, og kursene, er konsekvent rangert blant de beste i verden.

Cass holder gullstandarden "triple-crown" akkreditering fra tre av verdens største og mest innflytelsesrike fagskole akkreditering foreninger:

  • Forening til Advance Collegiate Schools of Business (AACSB)
  • Forening av MBAer (AMBA)
  • Europeisk kvalitetsforbedringssystem (EQUIS)

Takket være sitt etablerte over 50 års rykte for ekspertise innen utdanning og næringslivsforskning, tiltrekker Cass utestående akademikere, studenter og bedrifter fra hele verden til sitt blomstrende samfunn.

Mission statement

På Cass hjelper vi enkeltpersoner trives i dagens stadig forandrede, sammenhengende forretningsmiljø. Vi kombinerer banebrytende teori og praksis for både å inspirere studenter i vårt pulserende hjem i London, samt engasjere vårt voksende globale studentnettverk.

Som en av verdens ledende handelshøyskoler er vår tilnærming til utdanning unikt personlig, intellektuell og lidenskapelig - samtidig som den er global, praktisk og disiplinert. Dette gjør oss i stand til å utvikle bemyndigede bedriftsledere som fremmer smidighet, skille og bærekraft i deres arbeid.

Kunnskap - Vi bygger kunnskap som inspirerer til en innflytelsesrik og innflytelsesrik tanke lederskap

Utdanning - vi tilpasser læringsopplevelser for å bygge ferdigheter og kompetanse og fremme skille og smidighet

Fellesskap - vi utmerker seg som et samfunn, og hjelper våre ansatte, alumner, partnere og studenter over hele verden trives

Et globalt perspektiv

Vår globale rekkevidde er en viktig del av vår suksess og støtter vår satsing på mangfold.

På Cass bruker vi en global tilnærming til alt vi gjør. Dette inkluderer vår drift av en dual campus i Dubai for å betjene Midtøsten, gjennom å levere moduler og organisere studieturer rundt om i verden og rekruttere studenter og akademikere fra ulike kulturelle bakgrunner og nasjonaliteter.

Gjennom vårt globale perspektiv innser vi og tar imot det kraftige potensialet for mangfold og samarbeid.

En praktisk utdanning

Enten du går med Cass som en bachelor, en mastergradsstudent eller en MBA-student, for å få en doktorgrad eller forbedre din utvikling gjennom lederopplæring, vil du bli utsatt for en inspirerende blanding av banebrytende teori og praksis.

På Cass, tror vi ikke på drift i siloer. Vår verdensledende handelshøyskole gir dybdegående kunnskap gjennom nært samspill med bransjeledere.

Denne tilnærmingen gir oss mulighet til å utstyre deg med den innsikt, praktiske ferdigheter og selvtillit du trenger for å trives i den evigvarende virkelige verden.

Bli med Cass og bli en del av et voksende, kraftig globalt samfunn hvor du kan lage ditt eget merke som tanke leder og lage din egen suksesshistorie.

Sir John Casss Foundation

Siden den anerkjente entreprenøren Sir John Cass etablerte en skole i Aldgate i 1710, har Sir John Cass Foundation støttet verdensklasse utdanning i London.

I mai 2001 ga Stiftelsen en generøs donasjon til Cass Business School nye byggeprosjekt. I dag fortsetter den å gi kontinuerlig støtte til Cass og dets globale samfunn av over 35 000 neste generasjons bedriftsledere.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Online MSc »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MSc

MSc i Global Finance (online)

Nettstudie Deltid 24 måneder January 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Vår online MSc i Global Finance er et mastergradsprogram i verdensklasse, tilbys gjennom en av verdens trefoldkrone akkrediterte handelshøyskoler. [+]

Vår online MSc i Global Finance er et mastergradsprogram i verdensklasse, tilbys gjennom en av verdens trefoldkrone akkrediterte handelshøyskoler.

Med sitt fleksible onlineformat er dette kurset designet for å dekke dine behov hvis du er:

Ønsker du å fremme din karriere innen økonomi, uten å måtte sette arbeidsforpliktelser på vent eller forplikte deg til studier på campusBasert hvor som helst rundt om i verden, og ser ut til å studere en verdensklasse MSc i Global Finance uten å måtte flytte til Storbritannia eller flytte andre stederNy i finansbransjen, erfarne, men ute etter å flytte til en annen sektor, eller bare ønsker å utvide og utdype din globale økonomikunnskap.... [-]