B&20 British School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Hvem vi er

B & 20 British School er opprettet for å imøtekomme behovene til studenter, fagpersoner og selskaper som ønsker å gjennomføre et målrettet engelskspråkurs eller markedsføringskurs online.

Vi tilbyr kurs for alle nivåer (nybegynner, mellomliggende, avansert), bedriftsengelsk og forberedelse til offisielle Cambridge ESOL-eksamener, IELTS, CV og jobbintervjuforberedelser.

Vi tilbyr for tiden også en Master online i digital markedsføringsledelse for nyutdannede og fagpersoner i engelsk og på italiensk som gir deg forbedring av digital markedsføringskompetanse for jobb og universitet.

Vi har et profesjonelt team med engelskspråklige lærere som hjelper deg å skaffe deg 100% engelskferdighet direkte fra hjemmet ditt.

Kursene vil foregå via Skype / Zoom eller til tider tilpasset dine behov, inkludert i løpet av helgen.

cuncon / Pixabay

Hvilken skole?

Noen ganger er det veldig vanskelig å finne den mest passende skolen for språkbehovene dine. Hvis du for eksempel bor i London, har du for eksempel et bredt spekter av utdannelsesinstitusjoner du kan velge mellom, men på den annen side er det dessverre ikke mulig å vurdere og finne den beste engelske skolen i London for deg en enkel oppgave som det ser ut til. Denne byen tilbyr et så mangfoldig og, men heterogent antall skoler i den grad at vi til slutt ikke ser ut til å være i stand til å finne den perfekte for oss.

Hvordan bestemmer vi? Hva leter vi etter? Hva er elementene og tjenestene vi må vurdere og analysere før vi bestemmer oss for hvor vi skal melde oss på, hvor lenge og hvilket kurs vi skal delta på? Ikke en lett oppgave, selvfølgelig, men kanskje vi kan huske på ordtaket "holde det enkelt", og sannsynligvis vil vi lykkes. Her er våre forslag. Din kunnskap om språket må vurderes av skolen for engelsk, så de må ha dette anlegget før du begynner på noe. De må være lett tilgjengelige hvor som helst i byen, men samtidig må de også kunne støtte deg eksternt (via WhatsApp, Skype, Messenger, for eksempel) til enhver tid, selv om du ikke fysisk gjør det delta på kursene sine; de må gi deg veiledere / lærere hvis læreplaner kan bli funnet på deres hjemmeside eller hvor som helst ellers lett tilgjengelig; de bør være tilgjengelige for å diskutere dine behov for å tilpasse tjenestene dine til dine behov, for det meste. Det ville også være et stort pluss hvis de også kunne klare å sette opp og oppmuntre til fritidsaktiviteter blant studentene så vel som med veiledere / lærere som museumsbesøk, ad hoc "dagligliv" læringskurs, kinoer, teater, etc.

Verktøy er det viktigste, og derfor bør du få bøker uten å måtte søke etter dem i bokhandler eller kjøpe dem på nettet. I utgangspunktet skal den beste engelske skolen i London kunne gi deg den mest passende tjenesten noensinne for at du skal kunne forbedre dine kunnskaper og språkferdigheter uten mye krefter, og dermed gjøre det til en glede.

Hva vi gjør - På Skype

Dagens travle livsstil gir deg ikke alltid tid til å vie deg selv til læring, hobbyer eller interesser.

B&B 20 British School har funnet den rette løsningen for deg. Du kan nå følge online-kurs og lære engelsk eller markedsføring direkte fra komforten i sofaen eller sengen i det avslappende miljøet i hjemmet ditt.

Du vil motta leksjoner av høy kvalitet fra innfødte engelsklærere. Læreren din vil være tilgjengelig til langt på kvelden, også i løpet av helgen.

Perfekt for folk som har begrenset tid og foretrekker onlineundervisning når som helst inkludert helgen.

Skype-klassene våre er normalt førstevalget for de menneskene som ikke har tid til å delta på et engelsk-kurs i løpet av ukedagen. Derfor tilbyr vi denne tjenesten til 22.00 på kvelden.

Leksjonene våre blir undervist av engelskspråklige som har en bred erfaring med å håndtere forskjellige nivåer og spesifikke forespørsler. Leksjonene er interaktive med alle emner som dekkes, inkludert engelsk grammatikk, samtale, lytting, ordforråd, se på videoer for å forstå bedre sosiale situasjoner. Du vil ikke bli skuffet, da lærerne våre vil hjelpe deg å lære engelsk raskt og gi deg den beste kvaliteten til en konkurransedyktig pris.

For online leksjoner trenger du en sterk og pålitelig internettforbindelse og en stasjonær eller bærbar PC, bærbar PC eller iPad. Leksjoner er mulig på smarttelefoner, men de er ikke ideelle. Høretelefoner eller hodetelefoner og en ekstern mikrofon kan være en fordel. Du må kunne bruke Skype eller et lignende program.

Steder

London

Address
Kemp House, 160 City Road, London
EC1V 2NX London, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss