Les den offisielle beskrivelsen

Om Arden University

Her på Arden University tror vi at alle overalt burde ha tilgang til høyere utdanning de fortjener. Enten du allerede har en post-videregående grad eller bare begynner din reise til høyere utdanning, har Arden verktøy og lidenskap for å gi deg en virkelig engasjerende og fordelaktig læreropplevelse.

På Arden mener vi at geografiske begrensninger og personlige og faglige forpliktelser er hindringer som ikke bør hindre ambisiøse personer fra å forfølge høykvalitetsutdanning for å forbedre karrieren. Vi tilbyr et bredt spekter av programmer via online fjernundervisning, og Blended Learning for å gi deg den utdanningen du kan passe rundt din livsstil. Vår tilgjengelige online læringsplattform og ekspertveiledere gir støtte og veiledning gjennom hele studiene, og for å sikre at du får mest mulig ut av studiene.

116439_employment-1280-740.jpg

Hva skiller oss fra hverandre

Studer deg i Storbritannia grad, uansett hvor du er

Distanse og blandet læringsopplæring Pathways blir stadig mer vanlige takket være tilgjengeligheten på nettleveransen gir studentene. Her på Arden har vi 25 års erfaring med å lage vår kompetanse på å utvikle engasjerende og høykvalitetsprogrammer, sammen med vår innovative online læringsplattform. Vi er stolte over å ha støttet 50 000 studenter i alle aldre og faglig bakgrunn gjennom våre online-programmer, og fortsetter å være dedikert til å maksimere studentens suksess ved å forberede dem til givende karrierer i deres valgte yrke.

Arden University tilbyr over 50 grunn-, videre- og diplomprogrammer på nettet. Mange av programmene våre er akkreditert av profesjonelle organer som Chartered Institute of Marketing (CIM), Chartered Management Institute (CMI), British Psychological Society (BPS) og Association of Project Managers (APM). Vi er også en av bare fem utdanningsinstitusjoner i Storbritannia som tilbyr LLB (Hons) grader med kvalifiseringsstatus via fjernundervisning.

119062_logos3.png

Fokus på ansettbarhet

Våre onlineprogrammer er designet med din karriere i tankene. Våre veiledere investeres i suksess både i og utenfor kursene våre, og våre programmer inkluderer muligheter til å anvende praktiske ferdigheter i individuelle moduler og gjennomføre et selvstendig forskningsprosjekt. Ved å fullføre ett av våre programmer, vil du kunne demonstrere en klar forståelse av ditt studieområde og ha de ferdigheter som trengs for å komme videre på din karrierevei.

Mange av våre online studenter har allerede startet karriere, ser ut til å flytte til flere eldre roller, og noen er klar til å utforske et helt nytt felt. Hvis du er interessert i å studere et av våre programmer, men ikke oppfyller de vanlige akademiske kravene, kan du være kvalifisert til å søke gjennom vår ikke-standardiserte ruteplan, som tar en mer helhetlig visning av dine kvalifikasjoner og faglige erfaringer under søknadsanmeldelsen din. prosess.

Finansieringsmuligheter

På Arden mener vi at kostnadene ikke bør hindre deg i å tjene en verdifull utdanning. Våre studieprogrammer koster mindre enn gjennomsnittlig britisk kvalifikasjon, men vi opprettholder en konkurransedyktig akademisk standard for høyere utdanning.

Vi tilbyr fleksible finansieringsmuligheter for våre programmer for å sikre at studentene kan fokusere på studier, i stedet for stress over økonomi. Kursavgiftene dine bestemmes ut fra ditt bosted, og typen program du studerer.

Du har muligheten til å enten betale hele kursen på kurset ditt på forhånd, som vanligvis inkluderer en 10% reduksjon av totalprisen eller betale i håndterbare avdrag. Vår avdragsplan gir deg mulighet til å betale når du kommer til neste fase av kurset ditt, i stedet for å betale månedlige avgifter.

Hva våre studenter sier

116278_UaNCSiuo.png

"Jeg begynte å dra nytte av min MBA selv før jeg hadde fullført graden. Jeg følte økt respekt og verdi på jobben fra mine kolleger og overordnede, mens lønnsøkningen fulgte veldig snart som jeg hadde håpet."

Rupinder Singh,

Master of Business Administration (CMI)

116277_DfXupLCk.png

"Fjernundervisning har gitt meg mye fleksibilitet som har vært viktig. Dette var veldig tøft og krevde full engasjement og god tidshåndtering, men det var noe jeg oppnådde og er veldig stolt av."

Laura Benson,

BA (Hons) Business (Markedsføring)

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

BA

Arden University

Arden University online BA (Hons) Business ... [+]

Kursoversikt

Arden University 's online BA (Hons) virksomhet

Ardens fleksible studiemodus lar deg utvikle din virksomhet og juridiske kunnskaper om dine eksisterende forpliktelser. Dette programmet vil utstyre deg med den lydforståelsen som kreves for å bli et fortrinn for bedriftsledelse, og bidra til å ta deg nærmere dine karrieremål.

Det fulle spekteret av programmer som Arden tilbyr, er sterkt fokusert på brukbarhet, praktiske ferdigheter og karriere suksess. Dette programmet er utviklet for å hjelpe deg med å inspirere og håndtere endring i virksomheten din, med særlig fokus på britisk lov og rettssystemet.

KursmodulerNivå 4

Ferdigheter for tverrfaglig studie Utvikle ferdighetene dine som lærer, og se på problemer fra forskjellige perspektiver. Etter en introduksjon til det elektroniske fagmiljøet ditt og nøkkelferdighetene som trengs for programmet, vil du forbedre de personlige ferdighetene som arbeidsgivere etterspør.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
3 - 6 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Arden University

Få tak i et bredt spekter av forretningspraksis som vil gjøre deg til en kompetent 'all-rounder', velutstyrt for å møte den moderne forretningsverdenen. Arden University ... [+]

Kursoversikt

Få tak i et bredt spekter av forretningspraksis som vil gjøre deg til en kompetent allrounder, godt utstyrt for å møte den moderne forretningsverdenen. Arden University 's online BA (Hons) Business (CMI) vil gi deg en rekke ferdigheter for å forberede deg på den stadig skiftende forretningsverdenen. CMI-akkreditering for dette programmet betyr også at kandidater vil bli tildelt et nivå 5-diplom i ledelse og ledelse for å hjelpe deg med å skille seg ut fra mengden.

Ardens fleksible studiemodus lar deg utvikle dine generelle forretningsferdigheter rundt dine eksisterende forpliktelser. Dette programmet vil gi deg den kunnskapen som kreves for å ta dine neste skritt i næringslivet, og være en fordel for en rekke organisasjoner.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
3 - 6 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Arden University

Dette programmet dekker de viktigste verktøyene og teoriene for økonomistyring, og hvordan man bruker dem til virkelige situasjoner. Arden University online BA (Hons) Bus ... [+]

Kursoversikt

Dette programmet dekker de viktigste verktøyene og teoriene om økonomisk styring, og hvordan de kan brukes på situasjoner i den virkelige verden. Arden University 's online BA (Hons) Business (Finance) (CMI) vil utvikle dine økonomiske styringsevner, sentralt for å oppnå suksess, og forberede deg på dine neste profesjonelle trinn. Dette programmets Chartered Management Institute (CMI) akkreditering betyr også at nyutdannede vil bli tildelt et nivå 5 diplom i ledelse og ledelse for å hjelpe deg å skille seg ut fra mengden.

Ardens fleksible studiemodus lar deg utvikle dine økonomiske ferdigheter rundt dine eksisterende forpliktelser. Dette programmet vil utstyre deg med den økonomiske kunnskapen som trengs for å ta dine neste skritt i næringslivet, og hjelpe deg å bli en ressurs for en rekke organisasjoner.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
3 - 6 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Arden University

Denne Top-Up vil gjøre deg i stand til å oppnå en full bachelorgrad i business (finans) hvis du tidligere har fullført en HND i Business eller tilsvarende. Arden Universi ... [+]

Kursoversikt

Denne Top-Up vil gjøre det mulig for deg å oppnå en fullverdig grad i Business (finans) hvis du tidligere har fullført en HND i Business eller tilsvarende. Arden University 's online BA (Hons) Business (Finance) (Top-Up) vil utvikle en bred forståelse av de økonomiske styringsverktøyene og teoriene som er viktige for suksess.

Ardens fleksible studiemodus lar deg utvikle dine økonomiske ferdigheter rundt dine eksisterende forpliktelser. Dette programmet vil utstyre deg med den økonomiske kunnskapen som kreves for å ta dine neste skritt i næringslivet, og gi deg en utmerket grunn for din fremtidige karriere.

Det fulle spekteret av programmer som Arden tilbyr, er sterkt fokusert på brukbarhet, praktiske ferdigheter og karriere suksess. Dette programmet er utviklet med et spesielt fokus på de økonomiske ferdighetene og kunnskapen for å hjelpe deg med å inspirere og forvalte endringer i organisasjonen din.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Arden University

Dette programmet dekker de viktigste verktøyene og teoriene om Human Resource Management og hvordan de kan brukes på situasjoner i den virkelige verden. Arden University ... [+]

Kursoversikt

Dette programmet dekker de viktigste verktøyene og teoriene om Human Resource Management og hvordan de kan brukes på situasjoner i den virkelige verden. Arden University 's online BA (Hons) Business (HRM) (CMI) vil hjelpe deg med å utvikle dine personalledelsesevner og forberede deg på dine neste profesjonelle trinn. CMI-akkreditering for dette programmet betyr også at kandidater vil bli tildelt et nivå 5-diplom i ledelse og ledelse for å hjelpe deg med å skille seg ut fra mengden.

Ardens fleksible studiemodus lar deg utvikle HR-ferdighetene dine rundt dine eksisterende forpliktelser. Dette programmet vil utstyre deg med rekrutteringskunnskapen som er nødvendig for å ta dine neste trinn i forretningsverdenen, og hjelpe deg med å bli et aktivum for en rekke organisasjoner.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
3 - 6 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Arden University

Arden University 's online BA (Hons) Business (HRM) (Top-Up) vil utvikle en bred forståelse av verktøyene og teoriene som er essensiell og vellykket menneskelig ressursst ... [+]

Kursoversikt

Denne Top-Up vil gjøre det mulig for deg å oppnå en fullverdig grad i Business (HRM) hvis du tidligere har fullført en HND i Business eller tilsvarende. Arden University 's online BA (Hons) Business (HRM) (Top-Up) vil utvikle en bred forståelse av verktøyene og teoriene som er essensiell og vellykket menneskelig ressursstyring.

Ardens fleksible studiemodus lar deg utvikle dine HR-ferdigheter og kunnskaper rundt dine eksisterende forpliktelser. Dette programmet vil utstyre deg med den økonomiske kunnskapen som kreves for å ta dine neste trinn i næringslivet, og gi deg en utmerket forankring for din fremtidige karriere.

Det komplette spekteret av programmer som tilbys av Arden har et sterkt fokus på ansettbarhet, praktiske ferdigheter og karrieresuksess. Dette programmet er utviklet med et spesielt fokus på personalets og personaladministrasjonens ferdigheter som er nødvendige for å hjelpe deg med å inspirere og administrere endring i organisasjonen.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Arden University

Dette programmet dekker de viktigste verktøyene og teoriene om markedsføring, og hvordan de kan brukes på situasjoner i den virkelige verden. Arden University 's online B ... [+]

Kursoversikt

Dette programmet dekker de viktigste verktøyene og teoriene om markedsføring, og hvordan de kan brukes på situasjoner i den virkelige verden. Arden University 's online BA (Hons) Business (Marketing) (CMI) vil utvikle dine kommunikasjonsevner og forberede deg på dine neste profesjonelle trinn. CMI-akkreditering for dette programmet betyr også at kandidater vil bli tildelt et nivå 5-diplom i ledelse og ledelse for å hjelpe deg med å skille seg ut fra mengden.

Ardens fleksible studiemodus lar deg utvikle dine forretningsevner rundt dine eksisterende forpliktelser. Dette programmet vil også ruste deg til å få markedsføringskunnskap som hjelper deg å ta dine neste trinn i forretningsverdenen.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
3 - 6 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Arden University

Arden University 's online BA (Hons) Business (Marketing) (Top-Up) vil utvikle en bred forståelse av de strategiske markedsføringsverktøyene og teoriene som er viktige fo ... [+]

Kursoversikt

Denne Top-Up vil gjøre det mulig for deg å oppnå en fullverdig grad i Business (markedsføring) hvis du tidligere har fullført en HND i Business eller tilsvarende. Arden University 's online BA (Hons) Business (Marketing) (Top-Up) vil utvikle en bred forståelse av de strategiske markedsføringsverktøyene og teoriene som er viktige for suksess.

Ardens fleksible studiemodus lar deg utvikle ferdighetene dine rundt dine eksisterende forpliktelser. Dette programmet vil bidra til å bygge videre på din eksisterende kunnskap for å ta dine neste trinn i næringslivet og gi deg en utmerket forankring for din fremtidige karriere.

Det komplette spekteret av programmer som tilbys av Arden har et sterkt fokus på ansettbarhet, praktiske ferdigheter og karrieresuksess. Dette programmet er utviklet med et spesielt fokus på å utvikle markedsføringsevner og kunnskap for å hjelpe deg med å inspirere og administrere endring i organisasjonen.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Arden University

Arden University 's online BA (Hons) Business (Top-Up) vil utvikle en bred forståelse av verktøyene og teoriene som er viktige for suksess. ... [+]

Kursoversikt

Denne Top-Up vil gjøre det mulig for deg å oppnå en fullverdig grad i virksomhet hvis du tidligere har fullført en HND i Business eller tilsvarende. Arden University 's online BA (Hons) Business (Top-Up) vil utvikle en bred forståelse av verktøyene og teoriene som er viktige for suksess.

Ardens fleksible studiemodus lar deg utvikle ferdighetene dine rundt dine eksisterende forpliktelser. Dette programmet vil utstyre deg med den allrounder-kunnskapen som kreves for å ta dine neste trinn i forretningsverdenen, og gi deg en utmerket forankring for din fremtidige karriere.

Det fulle spekteret av programmer som Arden tilbyr, er sterkt fokusert på brukbarhet, praktiske ferdigheter og karriere suksess. Dette programmet er utviklet med et spesielt fokus på ferdigheter og kunnskap for å hjelpe deg med å inspirere og administrere endringer i organisasjonen din.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Arden University

Arden University 's online BA (Hons) Business (Tourism) (Top-Up) vil hjelpe deg med å utvikle en bred forståelse av styringsverktøyene og teoriene som er viktige for suks ... [+]

Kursoversikt

Hvis du allerede har fullført en HND i Business (eller tilsvarende) vil denne Top-Up gjøre deg i stand til å oppnå en fullverdig grad i Business (turisme). Arden University 's online BA (Hons) Business (Tourism) (Top-Up) vil hjelpe deg med å utvikle en bred forståelse av styringsverktøyene og teoriene som er viktige for suksess i reiselivet.

Ardens fleksible studiemodus lar deg utvikle ferdighetene dine for virksomhetsturisme rundt dine eksisterende forpliktelser. Dette programmet vil utstyre deg med den strategiske og kulturelle kunnskapen som er nødvendig for å hjelpe deg å ta det neste trinnet og gi deg en utmerket forankring for din fremtidige karriere.

... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Arden University

Dette programmet dekker de viktigste verktøyene og teoriene i reiselivsnæringen, og hvordan de kan brukes på situasjoner i den virkelige verden. Arden University 's onlin ... [+]

Kursoversikt

Dette programmet dekker de viktigste verktøyene og teoriene i reiselivsnæringen, og hvordan de kan brukes på situasjoner i den virkelige verden. Arden University 's online BA (Hons) Business (Tourism) (CMI) vil hjelpe deg med å utvikle dine kommunikasjonsevner og forberede deg på dine neste profesjonelle trinn. CMI-akkreditering for dette programmet betyr også at kandidater vil bli tildelt et nivå 5-diplom i ledelse og ledelse for å hjelpe deg med å skille seg ut fra mengden.

Ardens fleksible studiemodus lar deg utvikle ferdighetene dine for virksomhetsturisme rundt dine eksisterende forpliktelser. Dette programmet vil utstyre deg med den strategiske og kulturelle kunnskapen som er nødvendig for å ta dine neste trinn i virksomheten innen turisme, og hjelpe deg med å bli et aktivum for en rekke organisasjoner.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
3 - 6 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Arden University

Arden University 's online BA (Hons) forretnings- og databehandlingsprogram vil gi deg ferdighetene og kunnskapene som trengs for å hjelpe deg å ta det neste trinnet i ka ... [+]

Kursoversikt

Arden University 's online BA (Hons) forretnings- og databehandlingsprogram vil gi deg ferdighetene og kunnskapene som trengs for å hjelpe deg å ta det neste trinnet i karrieren din. Denne BA (Hons) Business and Computing-graden vil hjelpe deg med å utvikle en forståelse av essensielle forretningspraksis med fokus på påvirkning fra forretnings- og databehandlingsbegrep for å oppnå en virksomhets strategiske mål.

Ardens fleksible studiemodus lar deg utvikle din virksomhet og IT-kunnskap rundt dine eksisterende forpliktelser. Dette programmet vil gi deg ferdighetene som trengs for å bli et aktivum for enhver bedrift og hjelpe deg med å komme deg nærmere dine karrieremål.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
3 - 6 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Arden University

Arden University online BA (Hons) Criminal Justice-program vil gi deg en detaljert forståelse av kriminell atferd og rettssystemet. Utvikle din forståelse av årsaker og k ... [+]

Kursoversikt

Arden University online BA (Hons) Criminal Justice- program vil gi deg en detaljert forståelse av kriminell atferd og rettssystemet. Utvikle din forståelse av årsaker og konsekvenser av kriminalitet, og forebyggingsmetodene som er i bruk.

Ardens fleksible studiemodus lar deg utvikle din sosiale, psykologiske og juridiske kunnskap rundt dine eksisterende forpliktelser. Dette programmet vil utstyre deg med en solid forståelse av strafferettspleie for å hjelpe deg med å komme deg nærmere dine karrieremål.

Det komplette spekteret av programmer som tilbys av Arden har et sterkt fokus på ansettbarhet, praktiske ferdigheter og karrieresuksess. Dette programmet er utviklet for å hjelpe deg å forstå kriminalitet fra en rekke perspektiver, og gi deg ferdighetene for en karriere i rettssystemet.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
3 - 6 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Arden University

Arden University 's online BA (Hons) grafisk designprogram vil gi deg midler til å utvikle dine kreative evner og designferdigheter. Du vil utvikle en forståelse av vikti ... [+]

Kursoversikt

Arden University 's online BA (Hons) grafisk designprogram vil gi deg midler til å utvikle dine kreative evner og designferdigheter. Du vil utvikle en forståelse av viktige designprinsipper og visuelle kommunikasjonsstandarder som forventes av denne konkurrerende bransjen.

Ardens fleksible studiemodus lar deg utvikle din kjennskap til digitale medier ved siden av bildeskaperferdigheter - rundt dine eksisterende forpliktelser. Dette programmet vil utstyre deg med en god forståelse av visuell presentasjon for å ta deg nærmere dine karrieremål.

Det komplette spekteret av programmer som tilbys av Arden har et sterkt fokus på ansettbarhet, praktiske ferdigheter og karrieresuksess. Dette programmet er utviklet for å hjelpe deg med å forstå viktigheten av grafisk design, og gi deg ferdighetene til å møte kundeklær og lykkes i en visuell kommunikasjonskarriere.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
3 - 6 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Arden University

Arden University 's online BA (Hons) Human Resource Management ... [+]

Kursoversikt

Arden University 's online BA (Hons) Human Resource Management

Ardens fleksible studiemodus lar deg utvikle disse ferdighetene rundt dine eksisterende forpliktelser. Dette programmet vil utstyre deg med en god forståelse av forholdet mellom disse to spennende feltene og hjelpe deg med å ta deg nærmere dine karrieremål.

Det komplette spekteret av programmer som tilbys av Arden har et sterkt fokus på ansettbarhet, praktiske ferdigheter og karrieresuksess. Dette programmet er utviklet for å hjelpe deg med å forstå human resource management fra et psykologisk perspektiv, og for å gi deg ferdighetene for en karriere i en rekke sektorer.

KursmodulerNivå 4... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
3 - 6 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Arden University

Arden University 's online BA (Hons) jus ... [+]

Kursoversikt

Arden University 's online BA (Hons) jus

Ardens fleksible studiemodus lar deg utvikle dine juridiske og psykologiske ferdigheter rundt dine eksisterende forpliktelser. Dette programmet vil utstyre deg med en god forståelse av forholdet mellom disse to spennende feltene, og hjelpe deg med å komme deg nærmere dine karrieremål.

Det komplette spekteret av programmer som tilbys av Arden har et sterkt fokus på ansettbarhet, praktiske ferdigheter og karrieresuksess. Dette programmet er utviklet for å hjelpe deg med å forstå loven og rettssystemet fra et psykologisk perspektiv, og for å gi deg ferdighetene for en karriere i rettssystemet.

KursmodulerNivå 4... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
3 - 6 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Arden University

Arden University 's online BA (Hons) kriminologi ... [+]

Kursoversikt

Arden University 's online BA (Hons) kriminologi

Ardens fleksible studiemodus lar deg utvikle dine juridiske ferdigheter og atferdskunnskap rundt dine eksisterende forpliktelser. Dette programmet vil utstyre deg med en solid forståelse av strafferettslige rettigheter som kreves for å ta deg nærmere dine karrieremål.

Det komplette spekteret av programmer som tilbys av Arden har et sterkt fokus på ansettbarhet, praktiske ferdigheter og karrieresuksess. Dette programmet er utviklet for å hjelpe deg med å forstå kriminalitet fra en rekke perspektiver, og for å gi deg ferdighetene for en karriere i rettssystemet.

KursmodulerNivå 4

Ferdigheter for tverrfaglig studie Utvikle ferdighetene dine som lærer, og se på problemer fra forskjellige perspektiver. Etter en introduksjon til det elektroniske fagmiljøet ditt og nøkkelferdighetene som trengs for programmet, vil du forbedre de personlige ferdighetene som arbeidsgivere etterspør.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
3 - 6 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Arden University

Dette kurset vil hjelpe deg med å utvikle din forståelse av sosiale og psykologiske faktorer som bidrar til kriminalitet, og begreper som er rettet mot å takle dem. ... [+]

Kursoversikt

Arden University 's online BA (Hons) kriminologi

Ardens fleksible studiemodus lar deg utvikle din kunnskap om psykologi og kriminologi rundt dine eksisterende forpliktelser. Dette programmet vil utstyre deg med en god forståelse av forholdet mellom disse to spennende feltene, og hjelpe deg med å komme deg nærmere dine karrieremål.

Det komplette spekteret av programmer som tilbys av Arden har et sterkt fokus på ansettbarhet, praktiske ferdigheter og karrieresuksess. Dette programmet er utviklet for å hjelpe deg å forstå kriminalitet fra et psykologisk perspektiv, for en karriere i en rekke sektorer.

KursmodulerNivå 4

Ferdigheter for tverrfaglig studie Utvikle ferdighetene dine som lærer, og se på problemer fra forskjellige perspektiver. Etter en introduksjon til det elektroniske fagmiljøet ditt og nøkkelferdighetene som trengs for programmet, vil du forbedre dine personlige ferdigheter som arbeidsgivere søker.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
3 - 6 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Arden University

Arden University 's online BA (Hons) kriminologi ... [+]

Kursoversikt

Arden University 's online BA (Hons) kriminologi

Ardens fleksible studiemodus lar deg utvikle kunnskap om sosiologi og kriminologi rundt dine eksisterende forpliktelser. Dette programmet vil utstyre deg med en god forståelse av forholdet mellom disse to spennende feltene og vil hjelpe deg med å ta deg nærmere dine karrieremål.

Det komplette spekteret av programmer som tilbys av Arden har et sterkt fokus på ansettbarhet, praktiske ferdigheter og karrieresuksess. Dette programmet er utviklet for å hjelpe deg med å forstå kriminalitet fra et sosiologisk perspektiv, for en karriere i en rekke sektorer.

KursmodulerNivå 4

Ferdigheter for tverrfaglig studie Utvikle ferdighetene dine som lærer og se på problemer fra forskjellige perspektiver. Etter en introduksjon til det elektroniske fagmiljøet ditt og nøkkelferdighetene som trengs for programmet, vil du forbedre de personlige ferdighetene som arbeidsgivere etterspør.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
3 - 6 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Arden University

Arden University 's online BA (Hons) psykologi ... [+]

Kursoversikt

Arden University 's online BA (Hons) psykologi

Ardens fleksible studiemodus lar deg utvikle din faglige kunnskap rundt dine eksisterende forpliktelser. Dette programmet vil utstyre deg med en god forståelse av forholdet mellom disse to spennende feltene, og hjelpe deg med å komme deg nærmere dine karrieremål.

Det komplette spekteret av programmer som tilbys av Arden har et sterkt fokus på ansettbarhet, praktiske ferdigheter og karrieresuksess. Dette programmet er designet for å utvikle din forståelse av forskjellige påvirkninger som påvirker samfunnet, og forberede deg med ferdighetene for en rekke karrierer.

KursmodulerNivå 4

Ferdigheter for tverrfaglig studie Utvikle ferdighetene dine som lærer og se på problemer fra forskjellige perspektiver. Etter en introduksjon til det elektroniske fagmiljøet ditt og nøkkelferdighetene som trengs for programmet, vil du forbedre de personlige ferdighetene som arbeidsgivere etterspør.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
3 - 6 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Arden University

Arden University 's online BA (Hons) samfunnsvitenskapelige program vil gi ferdighetene og kunnskapen som trengs for å ta ditt neste profesjonelle skritt i karrieren. Det ... [+]

Kursoversikt

Arden University 's online BA (Hons) samfunnsvitenskapelige program vil gi ferdighetene og kunnskapen som trengs for å ta ditt neste profesjonelle skritt i karrieren. Dette kurset vil gi en bred oversikt over emner innen samfunnsfag, inkludert jus, psykologi og andre fagområder.

Ardens fleksible studiemodus lar deg utvikle din faglige kunnskap rundt dine eksisterende forpliktelser. Dette programmet vil utstyre deg med en forståelse av en rekke sosiale emner, og hvordan de forholder seg til hverandre, og hjelper deg med å bringe deg nærmere dine karrieremål.

Det komplette spekteret av programmer som tilbys av Arden har et sterkt fokus på ansettbarhet, praktiske ferdigheter og karrieresuksess. Dette programmet er designet for å utvikle din forståelse av forskjellige påvirkninger som påvirker samfunnet, og forberede deg med ferdighetene for en rekke karrierer.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
3 - 6 år
Nettstudier
Les mer på norsk

BSc

Arden University

Arden University 's online BSc (Hons) databehandlingsprogram vil gi deg ferdighetene og kunnskapene som trengs for å hjelpe deg å ta neste trinn i karrieren. Denne BSc (H ... [+]

Kursoversikt

Arden University 's online BSc (Hons) databehandlingsprogram vil gi deg ferdighetene og kunnskapene som trengs for å hjelpe deg å ta neste trinn i karrieren. Denne BSc (Hons) databehandlingsgraden vil hjelpe deg med å utvikle din forståelse av viktige databehandlingsprinsipper, og de moderne verktøyene som brukes for å oppnå avanserte databehandlingsmål.

Ardens fleksible studiemodus lar deg utvikle din profesjonelle databehandling og IT-kunnskap rundt dine eksisterende forpliktelser. Dette programmet vil utstyre deg med ferdighetene som trengs for å lykkes innen databehandling og hjelpe deg med å ta deg nærmere dine karrieremål.

Det komplette spekteret av programmer som tilbys av Arden har et sterkt fokus på ansettbarhet, praktiske ferdigheter og karrieresuksess. Dette programmet er designet for å hjelpe deg med å utvikle og administrere programvare for en rekke profesjonelle mål, med spesielt fokus på aktuelle trender.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
3 - 6 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Arden University

Denne Top-Up vil gjøre det mulig for deg å oppnå en fullverdig grad i Computing (Informasjonsadministrasjon) hvis du tidligere har fullført en HND i databehandling, eller ... [+]

Kursoversikt

Denne Top-Up vil gjøre det mulig for deg å oppnå en fullverdig grad i Computing (Informasjonsadministrasjon) hvis du tidligere har fullført en HND i databehandling, eller tilsvarende. Arden University 's online BSc (Hons) computing (Information Management) (Top-Up) vil utvikle en bred forståelse av verktøyene og teoriene som er viktige for å lykkes innen databehandling.

Ardens fleksible studiemodus lar deg utvikle din profesjonelle databehandling og IT-kunnskap rundt dine eksisterende forpliktelser. Dette programmet vil utstyre deg med ferdighetene som trengs for å lykkes innen databehandling og hjelpe deg med å ta deg nærmere dine karrieremål.

Det komplette spekteret av programmer som tilbys av Arden har et sterkt fokus på ansettbarhet, praktiske ferdigheter og karrieresuksess. Dette programmet er designet for å hjelpe deg med å utvikle og administrere programvare for en rekke profesjonelle mål, med spesielt fokus på aktuelle trender.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Arden University

Denne Top-Up vil gjøre det mulig for deg å oppnå en fullverdig grad i Computing (Mobile Computing) hvis du tidligere har fullført en HND i databehandling, eller tilsvaren ... [+]

Kursoversikt

Denne Top-Up vil gjøre det mulig for deg å oppnå en fullverdig grad i Computing (Mobile Computing) hvis du tidligere har fullført en HND i databehandling, eller tilsvarende. Arden University online BSc (Hons) Computing (Mobile Computing) (Top-Up) vil utvikle en bred forståelse av verktøyene og teoriene som er viktige for å lykkes innen databehandling.

Ardens fleksible studiemodus lar deg utvikle din profesjonelle databehandling og IT-kunnskap rundt dine eksisterende forpliktelser. Dette programmet vil utstyre deg med ferdighetene som trengs for å lykkes innen databehandling og hjelpe deg med å ta deg nærmere dine karrieremål.

Det komplette spekteret av programmer som tilbys av Arden har et sterkt fokus på ansettbarhet, praktiske ferdigheter og karrieresuksess. Dette programmet er designet for å hjelpe deg med å utvikle og administrere programvare for en rekke profesjonelle mål, med spesielt fokus på aktuelle trender.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Arden University

Denne Top-Up vil gjøre det mulig for deg å oppnå en fullverdig gradsstudium i databehandling hvis du tidligere har fullført en HND i databehandling, eller tilsvarende. Ar ... [+]

Kursoversikt

Denne Top-Up vil gjøre det mulig for deg å oppnå en fullverdig gradsstudium i databehandling hvis du tidligere har fullført en HND i databehandling, eller tilsvarende. Arden University 's online BSc (Hons) computing (Top-Up) vil utvikle en bred forståelse av verktøyene og teoriene som er viktige for å lykkes innen databehandling.

Ardens fleksible studiemodus lar deg utvikle din profesjonelle databehandling og IT-kunnskap rundt dine eksisterende forpliktelser. Dette programmet vil utstyre deg med ferdighetene som trengs for å lykkes innen databehandling og hjelpe deg med å ta deg nærmere dine karrieremål.

Det komplette spekteret av programmer som tilbys av Arden har et sterkt fokus på ansettbarhet, praktiske ferdigheter og karrieresuksess. Dette programmet er designet for å hjelpe deg med å utvikle og administrere programvare for en rekke profesjonelle mål, med spesielt fokus på aktuelle trender.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Arden University

Arden University 's online BSc (Hons) databehandlingsprogram (informasjonshåndtering) vil gi deg ferdighetene og kunnskapene som trengs for å hjelpe deg å ta det neste tr ... [+]

Kursoversikt

Arden University 's online BSc (Hons) databehandlingsprogram (informasjonshåndtering) vil gi deg ferdighetene og kunnskapene som trengs for å hjelpe deg å ta det neste trinnet i karrieren. Denne graden BSc (Hons) databehandling (informasjonsadministrasjon) vil hjelpe deg med å utvikle din forståelse av viktige databehandlingsprinsipper, og de moderne verktøyene som brukes til å administrere komplekse informasjonssystemer.

Ardens fleksible studiemodus lar deg utvikle din profesjonelle databehandling og IT-kunnskap rundt dine eksisterende forpliktelser. Dette programmet vil utstyre deg med ferdighetene som trengs for å lykkes innen databehandling og hjelpe deg med å ta deg nærmere dine karrieremål.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
3 - 6 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Arden University

Arden University 's online BSc (Hons) computing (Mobile Computing) -program vil gi deg ferdighetene og kunnskapene som trengs for å hjelpe deg å ta det neste trinnet i ka ... [+]

Kursoversikt

Arden University 's online BSc (Hons) computing (Mobile Computing) -program vil gi deg ferdighetene og kunnskapene som trengs for å hjelpe deg å ta det neste trinnet i karrieren din. Denne graden BSc (Hons) computing (Mobile Computing) vil hjelpe deg med å utvikle din forståelse av viktige databehandlingsprinsipper, og de moderne verktøyene som brukes til å lage mobile applikasjoner og innhold.

Ardens fleksible studiemodus lar deg utvikle din profesjonelle databehandling og IT-kunnskap rundt dine eksisterende forpliktelser. Dette programmet vil utstyre deg med ferdighetene som trengs for å lykkes innen mobil databehandling og hjelpe deg med å komme deg nærmere dine karrieremål.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
3 - 6 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Arden University

Arden University 's online BSc (Hons) Psychology (BPS) -program vil gi ferdighetene og kunnskapene som trengs for å ta ditt neste profesjonelle trinn i karrieren. Dette k ... [+]

Kursoversikt

Arden University 's online BSc (Hons) Psychology (BPS) -program vil gi ferdighetene og kunnskapene som trengs for å ta ditt neste profesjonelle trinn i karrieren. Dette kurset vil hjelpe deg med å utvikle din forståelse av opprinnelsen til psykologisk studie og moderne praksis som brukes av fagfolk på dette feltet.

Dette programmet er fullstendig akkreditert av British Psychological Society (BPS), og gir deg tilgang til et bredt spekter av ekstra ressurser gratis under studiene. Vellykkede kandidater med lavere grad av 2. klasse (2: 2) vil være kvalifisert for Graduate Basis for Chartered Membership (GBC) av BPS - det grunnleggende kravet for å trene som profesjonell psykolog.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
3 - 6 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Arden University

Dette programmet dekker de viktigste verktøyene og teoriene om regnskap og økonomi, og gir deg ferdighetene til å anvende dem i situasjoner i den virkelige verden. Arden ... [+]

Kursoversikt

Dette programmet dekker de viktigste verktøyene og teoriene om regnskap og økonomi, og gir deg ferdighetene til å anvende dem i situasjoner i den virkelige verden. Arden University 's online BSc (Hons) regnskap og økonomi (ACCA) vil utvikle din forståelse av finansverdenen, og utvide regnskapsferdighetene dine for å forberede deg på dine neste profesjonelle trinn. Dette programmets ACCA-akkreditering gir en maksimal dispensasjon for ACCA-medlemskap (papirer F1 til F9).

Ardens fleksible studiemodus lar deg utvikle dine økonomiske ferdigheter rundt dine eksisterende forpliktelser. Dette programmet vil utstyre deg med den økonomiske kunnskapen som trengs for å ta ditt neste skritt i forretningsverdenen, og hjelpe deg med å ta deg nærmere dine karrieremål.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
3 - 6 år
Nettstudier
Les mer på norsk

MA

Arden University

Hvis du starter en mer strategisk rolle i din markedsføringskarriere, vil online MA Strategic Marketing fra Arden University utstyre deg med verktøyene for suksess. Du få ... [+]

Kursoversikt

Hvis du tar fatt på en mer strategisk rolle i din markedsføringskarriere, vil den elektroniske MA Strategic Marketing fra Arden University utstyre deg med verktøyene for å lykkes. Du får et bredere perspektiv på ledelsesmarkedsføringsroller, og lær deg å analysere data produsert av moderne markedsføringsverktøy tilgjengelig for profesjonelle.

Gjennom Ardens fleksible studiemodus er det lettere å tjene mesterens strategiske markedsføring sammen med dine eksisterende forpliktelser og ansvar. Dette programmet vil hjelpe deg med å ta karrieren din til neste nivå mens du tar organisasjonen nærmere deres markedsføringsmål.

Alle Arden-programmene leveres med et sterkt fokus på employability og karriere suksess. Dette profesjonelle programmet er akkreditert av Chartered Institute of Marketing (CIM), slik at du kan være sikker på at din lederkarriere har det beste grunnlaget.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
18 - 60 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk

MBA

Arden University

Dette online MBA-programmet fra Arden University gir den kritiske kanten for å lykkes i den øverste delen av virksomheten, med fokus på lederskapskvaliteter, forretnings ... [+]

Kursoversikt

Dette online MBA (CMI) -programmet fra Arden University gir den kritiske randen for å lykkes i den øverste delen av virksomheten, med fokus på lederskapskvaliteter, forretnings bærekraft og utforming av strategiske modeller. Enten du oppretter en nisje-oppstart eller opererer i et internasjonalt anerkjent selskap, gir Ardens MBA-program deg de ferdighetene du trenger for å få virksomheten din til suksess.

Mange studenter fullfører sine studier med oss mens de jobber på heltid, og Ardens fleksible studiemodus gjør det lettere å tjene din MBA sammen med dine eksisterende forpliktelser og ansvar.

Alle Arden-programmene leveres med et sterkt fokus på employability og karriere suksess. Dette profesjonelle programmet er akkreditert av Chartered Management Institute, slik at du kan være sikker på at din lederkarriere har det beste fundamentet.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
18 - 60 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
Arden University

Dette online MBA (Finance) -programmet fra Arden University har blitt designet for å praktisere ledere som ønsker å ta tak i en strategisk rolle, med fokus på lederskapsk ... [+]

Master of Business Administration (Finans)Kursoversikt

Dette online MBA (Finance) -programmet fra Arden University har blitt designet for å praktisere ledere som ønsker å ta tak i en strategisk rolle, med fokus på lederskapskvaliteter, forretnings bærekraft og utforming av strategiske modeller. Enten du lager en nisjeoppstart eller opererer i et internasjonalt anerkjent selskap, gir Arden MBA-programmet deg en mulighet til å sette din læring i praksis og gir umiddelbar verdi til deg selv og din organisasjon.

Ardens fleksible studiemodus gjør det lettere å utvikle dine forretningsferdigheter sammen med dine eksisterende forpliktelser og ansvar. Mange studenter fullfører sine studier med oss mens de jobber på heltid, og dette programmet vil hjelpe deg med å ta karrieren din til neste nivå mens du forbedrer organisasjonens strategiske innflytelse.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
18 - 50 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
Arden University

Dette online MBA-programmet (Data Analytics) fra Arden University har blitt utviklet for å praktisere ledere som ønsker å ta opp til en strategisk rolle; fokusere på lede ... [+]

Kursoversikt

Dette online MBA-programmet (Data Analytics) fra Arden University er designet for praktiserende ledere som ønsker å ta steget opp til en strategisk rolle; med fokus på lederskapskvaliteter, forretningsmessig bærekraft og utforming av strategiske modeller. Enten du oppretter en nisje-oppstart, eller opererer i et internasjonalt anerkjent selskap, gir Ardens MBA-program deg de analytiske ferdighetene du trenger for å bruke data og sette opp virksomheten din for å lykkes.

Ardens fleksible studiemodus gjør det lettere å utvikle dine forretningsferdigheter sammen med dine eksisterende forpliktelser og ansvar. Mange studenter fullfører sine studier med oss mens de jobber på heltid, og dette programmet vil hjelpe deg med å ta karrieren din til neste nivå mens du forbedrer organisasjonens strategiske innflytelse. Alle Arden-programmene leveres med et sterkt fokus på employability og karriere suksess.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
18 - 60 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
Arden University

Dette Top-Up-programmet gir deg mulighet til å bygge videre på din eksisterende doktorgradsstudium, og spore dine studier for å få full MBA på bare 12 måneder, til en brø ... [+]

Master of Business Administration (Top Up)

Kursoversikt

Dette Top-Up-programmet gir deg mulighet til å bygge videre på din eksisterende doktorgradsstudium, og spore dine studier for å få full MBA på bare 12 måneder, til en brøkdel av kostnaden for en full MBA. Arden University MBA-programmer utvikler din tenkning og forberedelse på særegne måter, klar for nøkkelstillinger i globalt relevante bransjer og organisasjoner.

Arden University fleksible studiemodus gjør det lettere å utvikle dine forretningsferdigheter sammen med dine eksisterende forpliktelser og ansvar. Mange studenter fullfører sine studier med oss mens de jobber på heltid, og dette programmet vil hjelpe deg med å ta karrieren din til neste nivå mens du forbedrer organisasjonens strategiske innflytelse.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Nettstudier
Les mer på norsk

MSc

Arden University

Den moderne arbeidsplassen er avhengig av data, og folk med ferdigheter til å håndtere og tolke forretningsdata er i stor etterspørsel. Arden University online MSc Data A ... [+]

Kursoversikt

Den moderne arbeidsplassen er avhengig av data, og folk med ferdigheter til å håndtere og tolke forretningsdata er i stor etterspørsel. Arden University online MSc Data Analytics

Ardens fleksible studiemodus gjør at det er enklere å utvikle datahåndtering og økonomifunksjonene i tillegg til dine eksisterende forpliktelser og ansvar. Dette programmet vil hjelpe deg med å ta karrieren din til neste nivå mens du bringer organisasjonen nærmere sine økonomiske mål.

Alle Arden-programmene leveres med et sterkt fokus på employability og karriere suksess. Dette profesjonelle programmet er designet og levert av erfarne utøvere, slik at du kan sikre at karrieren din har det beste grunnlaget gjennom direkte bransjeerfaring.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
18 - 60 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
Arden University

Den moderne arbeidsplassen er avhengig av data, og de med ferdighetene til å håndtere og tolke en organisasjons data er i stor etterspørsel. Denne MSc Data Analytics ... [+]

Kursoversikt

Den moderne arbeidsplassen er avhengig av data, og de med ferdighetene til å håndtere og tolke en organisasjons data er i stor etterspørsel. Denne MSc Data Analytics

Ardens fleksible studiemodus gjør det lettere å utvikle datahåndtering og HR-ledelse sammen med dine eksisterende forpliktelser og ansvar. Dette programmet vil hjelpe deg med å ta karrieren din til neste nivå, og umiddelbart sette din læring i praksis på arbeidsplassen din.

Alle Arden-programmene leveres med et sterkt fokus på employability og karriere suksess. Dette programmet er utviklet i samråd med våre verdensomspennende alumner for å hjelpe deg med å inspirere og forvalte endringer i virksomheten din, med spesielt fokus på personalstyring.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
18 - 60 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
Arden University

Den moderne arbeidsplassen er avhengig av data, og de med ferdighetene til å håndtere og tolke en organisasjons data er i stor etterspørsel. Denne MSc Data Analytics ... [+]

Kursoversikt

Den moderne arbeidsplassen er avhengig av data, og de med ferdighetene til å håndtere og tolke en organisasjons data er etterspurt. Denne MSc Data Analytics

Arden University fleksible studiemodus gjør det lettere å utvikle datahåndterings- og prosjektledelsesferdigheter sammen med eksisterende forpliktelser og ansvar. Dette programmet vil hjelpe deg med å ta karrieren din til neste nivå mens du bringer organisasjonen nærmere deres prestasjonsmål.

Alle Arden-programmene leveres med et sterkt fokus på employability og karriere suksess. Dette programmet er utviklet i samråd med våre verdensomspennende alumner for å hjelpe deg med å inspirere og forvalte endringer i virksomheten din, med særlig fokus på prosjekthåndtering.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
18 - 60 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
Arden University

Å komme foran forandring er viktig i dette raskt utviklede teknologiske miljøet. Den elektroniske MSc Data Analytics og Enterprise Architecture programmet fra Arden Unive ... [+]

Kursoversikt

Å komme foran endring er viktig i dette teknologiske miljøet som utvikler seg raskt. Den online MSc Data Analytics

Ardens fleksible studiemodus gjør det enklere å utvikle datahåndtering og strategiske ferdigheter sammen med dine eksisterende forpliktelser og ansvar. Dette programmet vil hjelpe deg med å ta karrieren din til neste nivå mens du tar organisasjonen nærmere deres strategiske mål.

Alle Arden-programmene leveres med et sterkt fokus på employability og karriere suksess. Dette programmet er utviklet i samråd med våre verdensomspennende alumner for å hjelpe deg med å inspirere og forvalte endringer i virksomheten din, med særlig fokus på prosjekthåndtering.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
18 - 60 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
Arden University

Big Data har blitt en viktig del av moderne virksomhet, og stiller stor etterspørsel etter fagfolk med datahåndteringsferdighetene til å kapitalisere i dette området. Den ... [+]

Kursoversikt

Big Data har blitt en essensiell komponent i moderne virksomhet, noe som stiller en stor etterspørsel etter fagfolk med datahåndteringsevnen for å utnytte på dette området. Den online MSc Data Analytics

Ardens fleksible studiemodus gjør det enklere å utvikle datahåndtering og ledelsesmessige ferdigheter sammen med dine eksisterende forpliktelser og ansvar. Dette programmet vil hjelpe deg med å ta karrieren din til neste nivå mens du tar organisasjonen nærmere deres tekniske mål.

Alle Arden-programmene leveres med et sterkt fokus på employability og karriere suksess. Dette programmet er utviklet i samråd med våre verdensomspennende alumner for å hjelpe deg med å inspirere og forvalte endringer i virksomheten din, med særlig fokus på prosjekthåndtering.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
18 - 60 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
Arden University

Som cyberkriminalitet holder tritt med nye teknologier, anerkjenner organisasjoner behovet for fagfolk trent til å lese og bruke data for å beskytte sin virksomhet. Onlin ... [+]

Kursoversikt

Ettersom nettkriminalitet holder tritt med nye teknologier, anerkjenner organisasjoner behovet for fagpersoner som er opplært til å lese og bruke data for å beskytte sin virksomhet. Den online MSc Data Analytics

Ardens fleksible studiemodus gjør det enklere å utvikle datahåndtering og ledelsesmessige ferdigheter sammen med dine eksisterende forpliktelser og ansvar. Dette programmet hjelper deg med å ta karrieren din til neste nivå mens du beskytter og sikrer driften av organisasjonen.

Alle Arden-programmene leveres med et sterkt fokus på employability og karriere suksess. Dette programmet er utviklet i samråd med våre verdensomspennende alumner for å hjelpe deg med å inspirere og forvalte endringer i virksomheten din, med særlig fokus på prosjekthåndtering.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
18 - 60 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
Arden University

Å vite hvem som skal markedsføre, og hvordan å nå dette publikum kan gi organisasjoner en stor fordel. Den elektroniske MSc Data Analytics og Marketing (CIM) programmet f ... [+]

Kursoversikt

Å vite hvem som skal markedsføre, og hvordan å nå dette publikum kan gi organisasjoner en stor fordel. Den elektroniske MSc Data Analytics og Marketing (CIM) programmet fra Arden University kombinerer disse to fagområdene for å gi deg avanserte datahåndteringsfunksjoner for å maksimere markedsføringspotensialet.

Ardens fleksible studiemodus gjør det lettere å utvikle datahåndterings- og markedsføringsevnen sammen med eksisterende forpliktelser og ansvar. Dette profesjonelle programmet er akkreditert av Chartered Institute of Marketing, slik at du kan være sikker på at markedsførings karriere har det beste grunnlaget.

Alle Arden-programmene leveres med et sterkt fokus på employability og karriere suksess. Dette programmet er utviklet i samråd med våre verdensomspennende alumner for å hjelpe deg med å inspirere og forvalte endringer i virksomheten din, med særlig fokus på prosjekthåndtering.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
18 - 60 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
Arden University

Innovasjon, risiko og kvalitet er de sentrale temaene å mestre i jakten på en vellykket karriere i driftsledelse. Online MSc Data Analytics og Operations Management-progr ... [+]

Kursoversikt

Innovasjon, risiko og kvalitet er de sentrale temaene å mestre i jakten på en vellykket karriere i driftsledelse. Online MSc Data Analytics og Operations Management-programmet fra Arden University kombinerer disse to fagområdene for å gi deg avanserte datahåndteringsfunksjoner som minimerer risiko samtidig som du maksimerer kvaliteten.

Ardens fleksible studiemodus gjør det enklere å utvikle datahåndtering og ledelsesmessige ferdigheter sammen med dine eksisterende forpliktelser og ansvar. Dette programmet vil hjelpe deg med å ta karrieren din til neste nivå mens du bringer organisasjonen nærmere deres innovative mål.

Alle Arden-programmene leveres med et sterkt fokus på employability og karriere suksess. Dette programmet er utviklet i samråd med våre verdensomspennende alumner for å hjelpe deg med å inspirere og forvalte endringer i virksomheten din, med særlig fokus på prosjekthåndtering.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
18 - 60 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
Arden University

Med fokus på kvalitetsstyring, forsyning og bærekraft gir dette programmet en forståelse av de bredere prosessene som støtter ingeniørvirksomhet. Dette MSc Engineering Ma ... [+]

Kursoversikt

Med fokus på kvalitetsstyring, forsyning og bærekraft gir dette programmet en forståelse av de bredere prosessene som støtter ingeniørvirksomhet. Dette MSc Engineering Management (CMI) programmet vil være til nytte for å praktisere ingeniører som ønsker å ta en lederstilling.

Ardens fleksible studiemodus gjør det enklere å utvikle dine ingeniør- og prosjektledelsesferdigheter sammen med dine eksisterende forpliktelser og ansvar. Dette programmet vil hjelpe deg med å ta karrieren din til neste nivå mens du tar organisasjonen nærmere deres logistiske mål.

Alle Arden-programmene leveres med et sterkt fokus på employability og karriere suksess. Dette programmet er utviklet for å hjelpe deg med å inspirere og administrere endring i virksomheten din, med særlig fokus på ingeniørvirksomhet.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
18 - 60 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
Arden University

Lær de viktige strategiske ferdighetene for å effektivisere forretningsfunksjoner og arbeidsflyter, samtidig som du designer og distribuerer effektive IT-arkitekturløsnin ... [+]

Kursoversikt

Lær de essensielle strategiske ferdighetene for å effektivisere forretningsfunksjoner og arbeidsflyter, mens du designer og distribuerer effektive IT-arkitekturløsninger. Dette MSc Enterprise Architecture Management (CMI) -programmet er levert av Arden University og vil være til nytte for praktiserende IT-fagfolk som ønsker å rette sin karriere mot strategisk ledelse.

Ardens fleksible studiemodus gjør det lettere å utvikle dine ferdigheter sammen med dine eksisterende forpliktelser og ansvar. Dette programmet vil hjelpe deg med å ta karrieren din til neste nivå mens du tar organisasjonen nærmere deres logistiske mål.

Alle Arden-programmene leveres med et sterkt fokus på employability og karriere suksess.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
18 - 60 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
Arden University

Lær å balansere IT-sikkerhetselementer, for eksempel infrastruktur, retningslinjer, styring og overholdelse, med dette programmet. Arden University online MSc IT Security ... [+]

Kursoversikt

Lær å balansere IT-sikkerhetselementer, for eksempel infrastruktur, policyer, styring og overholdelse, med dette programmet. Arden University 's online MSc IT Security Management utstyrer deg med lederegenskaper for effektivt å lede IT-sikkerhetsstrukturelementene i bedriften.

Gjennom Ardens fleksible studiemodus kan du tjene mesterens i IT Security Management sammen med dine eksisterende forpliktelser og ansvar. Dette programmet vil hjelpe deg med å ta karrieren din til neste nivå mens du forbedrer cybersikkerhetsmålingene i organisasjonen.

Alle Arden-programmene leveres med et sterkt fokus på employability og karriere suksess. Dette programmet er utviklet for å hjelpe deg med å inspirere og administrere endring i virksomheten din, med særlig fokus på sikkerhetsimplementering.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
18 - 60 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
Arden University

Denne mastergrad vil bidra til å utvikle ferdighetene du trenger for å levere globale prosjekter til en profesjonell, høy standard. MSc Project Management (APM) programme ... [+]

Kursoversikt

Denne mastergraden vil bidra til å utvikle ferdighetene du trenger for å levere globale prosjekter til en profesjonell, høy standard. MSc Project Management (APM) -programmet fra Arden University vil være til nytte for de som allerede praktiserer innen prosjektledelse eller som ønsker å ta sin karriere i denne retningen.

Ardens fleksible studiemodus gjør det enklere å utvikle prosjektledelsesferdighetene dine sammen med dine eksisterende forpliktelser og ansvar. Dette programmet vil hjelpe deg med å ta karrieren din til neste nivå mens du hjelper organisasjonen din til å oppfylle prosjektets mål.

Alle Arden-programmene leveres med et sterkt fokus på employability og karriere suksess. Dette programmet er akkreditert av Association for Project Management (APM), slik at du kan være sikker på at din lederkarriere har det beste grunnlaget.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
18 - 60 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
Arden University

Vanligvis ville du ikke kunne studere psykologi på masternivå uten bachelor-nivå bakgrunn. Men med dette konverteringsprogrammet kan du bare gjøre det. Hvis du holder en ... [+]

Kursoversikt

Vanligvis ville du ikke kunne studere psykologi på masternivå uten bachelor-nivå bakgrunn. Men med dette konverteringsprogrammet kan du bare gjøre det. Hvis du holder en bachelor (i et emne), men planlegger en endring i feltet for psykologi, kan du nå uteksaminere med en MSc Psykologi akkreditert av British Psychological Society (BPS) med Arden University .

Gjennom Arden er fleksibel studiemodus, er det lettere å tjene din psykologi master sammen med dine eksisterende forpliktelser og ansvar. Dette programmet vil hjelpe deg med å ta karrieren din til neste nivå mens du absorberer vår forståelse av menneskets sinn.

Alle Arden-programmene leveres med et sterkt fokus på employability og karriere suksess. Dette profesjonelle programmet er akkreditert av British Psychological Society, så du kan være sikker på at karrieren din i psykologi har det beste grunnlaget.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
18 - 60 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
Arden University

Moderne virksomheter krever større integrering mellom IT-funksjonene og den bredere strategien til organisasjonen. Arden University online MSc Strategic IT Management utr ... [+]

Kursoversikt

Samtidsvirksomhet krever større integrasjon mellom IT-funksjonene og organisasjonens bredere strategi. Arden University 's online MSc Strategic IT Management utstyrer deg med ferdighetene til å jobbe effektivt innenfor IT-ledelsesstrukturen i din bedrift.

Gjennom Ardens fleksible studiemodus er det lettere å tjene mestere i strategisk IT-ledelse sammen med dine eksisterende forpliktelser og ansvar. Dette programmet vil hjelpe deg med å ta karrieren din til neste nivå mens du tar organisasjonen nærmere deres strategiske mål.

Alle Arden-programmene leveres med et sterkt fokus på employability og karriere suksess. Dette profesjonelle programmet er designet og levert av erfarne utøvere, slik at du kan sikre at karrieren din har det beste grunnlaget gjennom direkte bransjeerfaring.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
18 - 60 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
Arden University

Utvikle nødvendige ferdigheter for å forbedre forretningsmessige telekommunikasjonsmuligheter, og administrere design og implementering av nettverksløsninger. MSc Telekom ... [+]

Kursoversikt

Utvikle nødvendige ferdigheter for å forbedre forretningsmessige telekommunikasjonsmuligheter, og administrere design og implementering av nettverksløsninger. MSc Telekommunikasjonsledelse programmet fra Arden vil være til nytte for de som håper å utvikle seg eller flytte inn i en strategisk eller operativ telekommunikasjonsledelse rolle.

Ardens fleksible studiemodus gjør det lettere å utvikle dine ferdigheter og kunnskaper i telekommunikasjonsledelse sammen med dine eksisterende forpliktelser og ansvar. Dette programmet vil hjelpe deg med å ta karrieren din til neste nivå mens du forbedrer måtene og midlene for din organisasjon til å kommunisere med hell.

... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
18 - 60 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk

What Makes the Arden MBA Different?

Meet Our Student Support Team!

Arden University