Arden University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Coronavirus (Covid-19) oppdateringer:

Vårt nåværende inntak er åpent. Vi fortsetter å levere en uforstyrret læringsopplevelse på alle kursene våre. Vi er spesialister på fjernundervisning med mer enn 25 års erfaring med å levere utdanning online.

Om Arden University

Her på Arden University tror vi at alle overalt burde ha tilgang til høyere utdanning de fortjener. Enten du allerede har en post-videregående grad eller bare begynner din reise til høyere utdanning, har Arden verktøy og lidenskap for å gi deg en virkelig engasjerende og fordelaktig læreropplevelse.

På Arden mener vi at geografiske begrensninger og personlige og faglige forpliktelser er hindringer som ikke bør hindre ambisiøse personer fra å forfølge høykvalitetsutdanning for å forbedre karrieren. Vi tilbyr et bredt spekter av programmer via online fjernundervisning, og Blended Learning for å gi deg den utdanningen du kan passe rundt din livsstil. Vår tilgjengelige online læringsplattform og ekspertveiledere gir støtte og veiledning gjennom hele studiene, og for å sikre at du får mest mulig ut av studiene.

qNvvOL_t24tubtkJ9V85jHUI6PIABNtYww0Z_uaVgNnJ-hmj6GGPBvvvpQL18dqQkh53Vv0YYu1GhtW4SbwryMT4xQFJqpyDVy6B479LG_nxooRT4D75F_kMi9OU72m7F6nv6D2y

Hva skiller oss fra hverandre

Studer deg i Storbritannia grad, uansett hvor du er

Distanse og blandet læringsopplæring Pathways blir stadig mer vanlige takket være tilgjengeligheten på nettleveransen gir studentene. Her på Arden har vi 25 års erfaring med å lage vår kompetanse på å utvikle engasjerende og høykvalitetsprogrammer, sammen med vår innovative online læringsplattform. Vi er stolte over å ha støttet 50 000 studenter i alle aldre og faglig bakgrunn gjennom våre online-programmer, og fortsetter å være dedikert til å maksimere studentens suksess ved å forberede dem til givende karrierer i deres valgte yrke.

Arden University tilbyr over 50 grunn-, videre- og diplomprogrammer på nettet. Mange av programmene våre er akkreditert av profesjonelle organer som Chartered Institute of Marketing (CIM), Chartered Management Institute (CMI), British Psychological Society (BPS) og Association of Project Managers (APM). Vi er også en av bare fem utdanningsinstitusjoner i Storbritannia som tilbyr LLB (Hons) grader med kvalifiseringsstatus via fjernundervisning.

119062_logos3.png

Fokus på ansettbarhet

Våre onlineprogrammer er designet med din karriere i tankene. Våre veiledere investeres i suksess både i og utenfor kursene våre, og våre programmer inkluderer muligheter til å anvende praktiske ferdigheter i individuelle moduler og gjennomføre et selvstendig forskningsprosjekt. Ved å fullføre ett av våre programmer, vil du kunne demonstrere en klar forståelse av ditt studieområde og ha de ferdigheter som trengs for å komme videre på din karrierevei.

Mange av våre online studenter har allerede startet karriere, ser ut til å flytte til flere eldre roller, og noen er klar til å utforske et helt nytt felt. Hvis du er interessert i å studere et av våre programmer, men ikke oppfyller de vanlige akademiske kravene, kan du være kvalifisert til å søke gjennom vår ikke-standardiserte ruteplan, som tar en mer helhetlig visning av dine kvalifikasjoner og faglige erfaringer under søknadsanmeldelsen din. prosess.

Finansieringsmuligheter

På Arden mener vi at kostnadene ikke bør hindre deg i å tjene en verdifull utdanning. Våre studieprogrammer koster mindre enn gjennomsnittlig britisk kvalifikasjon, men vi opprettholder en konkurransedyktig akademisk standard for høyere utdanning.

Vi tilbyr fleksible finansieringsmuligheter for våre programmer for å sikre at studentene kan fokusere på studier, i stedet for stress over økonomi. Kursavgiftene dine bestemmes ut fra ditt bosted, og typen program du studerer.

Hva våre studenter sier

116278_UaNCSiuo.png

"Jeg begynte å dra nytte av min MBA selv før jeg hadde fullført graden. Jeg følte økt respekt og verdi på jobben fra mine kolleger og overordnede, mens lønnsøkningen fulgte veldig snart som jeg hadde håpet."

Rupinder Singh,

Master of Business Administration (CMI)

116277_DfXupLCk.png

"Fjernundervisning har gitt meg mye fleksibilitet som har vært viktig. Dette var veldig tøft og krevde full engasjement og god tidshåndtering, men det var noe jeg oppnådde og er veldig stolt av."

Laura Benson,

BA (Hons) Business (Markedsføring)

Steder

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

BA