Les den offisielle beskrivelsen

Om Arden University

Her på Arden University tror vi at alle overalt burde ha tilgang til høyere utdanning de fortjener. Enten du allerede har en post-videregående grad eller bare begynner din reise til høyere utdanning, har Arden verktøy og lidenskap for å gi deg en virkelig engasjerende og fordelaktig læreropplevelse.

På Arden mener vi at geografiske begrensninger og personlige og faglige forpliktelser er hindringer som ikke bør hindre ambisiøse personer fra å forfølge høykvalitetsutdanning for å forbedre karrieren. Vi tilbyr et bredt spekter av programmer via online fjernundervisning, og Blended Learning for å gi deg den utdanningen du kan passe rundt din livsstil. Vår tilgjengelige online læringsplattform og ekspertveiledere gir støtte og veiledning gjennom hele studiene, og for å sikre at du får mest mulig ut av studiene.

116439_employment-1280-740.jpg

Hva skiller oss fra hverandre

Studer deg i Storbritannia grad, uansett hvor du er

Distanse og blandet læringsopplæring Pathways blir stadig mer vanlige takket være tilgjengeligheten på nettleveransen gir studentene. Her på Arden har vi 25 års erfaring med å lage vår kompetanse på å utvikle engasjerende og høykvalitetsprogrammer, sammen med vår innovative online læringsplattform. Vi er stolte over å ha støttet 50 000 studenter i alle aldre og faglig bakgrunn gjennom våre online-programmer, og fortsetter å være dedikert til å maksimere studentens suksess ved å forberede dem til givende karrierer i deres valgte yrke.

Arden University tilbyr over 50 grunn-, videre- og diplomprogrammer på nettet. Mange av programmene våre er akkreditert av profesjonelle organer som Chartered Institute of Marketing (CIM), Chartered Management Institute (CMI), British Psychological Society (BPS) og Association of Project Managers (APM). Vi er også en av bare fem utdanningsinstitusjoner i Storbritannia som tilbyr LLB (Hons) grader med kvalifiseringsstatus via fjernundervisning.

119062_logos3.png

Fokus på ansettbarhet

Våre onlineprogrammer er designet med din karriere i tankene. Våre veiledere investeres i suksess både i og utenfor kursene våre, og våre programmer inkluderer muligheter til å anvende praktiske ferdigheter i individuelle moduler og gjennomføre et selvstendig forskningsprosjekt. Ved å fullføre ett av våre programmer, vil du kunne demonstrere en klar forståelse av ditt studieområde og ha de ferdigheter som trengs for å komme videre på din karrierevei.

Mange av våre online studenter har allerede startet karriere, ser ut til å flytte til flere eldre roller, og noen er klar til å utforske et helt nytt felt. Hvis du er interessert i å studere et av våre programmer, men ikke oppfyller de vanlige akademiske kravene, kan du være kvalifisert til å søke gjennom vår ikke-standardiserte ruteplan, som tar en mer helhetlig visning av dine kvalifikasjoner og faglige erfaringer under søknadsanmeldelsen din. prosess.

Finansieringsmuligheter

På Arden mener vi at kostnadene ikke bør hindre deg i å tjene en verdifull utdanning. Våre studieprogrammer koster mindre enn gjennomsnittlig britisk kvalifikasjon, men vi opprettholder en konkurransedyktig akademisk standard for høyere utdanning.

Vi tilbyr fleksible finansieringsmuligheter for våre programmer for å sikre at studentene kan fokusere på studier, i stedet for stress over økonomi. Kursavgiftene dine bestemmes ut fra ditt bosted, og typen program du studerer.

Du har muligheten til å enten betale hele kursen på kurset ditt på forhånd, som vanligvis inkluderer en 10% reduksjon av totalprisen eller betale i håndterbare avdrag. Vår avdragsplan gir deg mulighet til å betale når du kommer til neste fase av kurset ditt, i stedet for å betale månedlige avgifter.

Hva våre studenter sier

116278_UaNCSiuo.png

"Jeg begynte å dra nytte av min MBA selv før jeg hadde fullført graden. Jeg følte økt respekt og verdi på jobben fra mine kolleger og overordnede, mens lønnsøkningen fulgte veldig snart som jeg hadde håpet."

Rupinder Singh,

Master of Business Administration (CMI)

116277_DfXupLCk.png

"Fjernundervisning har gitt meg mye fleksibilitet som har vært viktig. Dette var veldig tøft og krevde full engasjement og god tidshåndtering, men det var noe jeg oppnådde og er veldig stolt av."

Laura Benson,

BA (Hons) Business (Markedsføring)

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

BA

Arden University

Arden University online BA (Hons) Business ... [+]

Kursoversikt

Arden University online BA (Hons) Business

Ardens fleksible studiemodus lar deg utvikle din virksomhet og juridiske kunnskaper om dine eksisterende forpliktelser. Dette programmet vil utstyre deg med den lydforståelsen som kreves for å bli et fortrinn for bedriftsledelse, og bidra til å ta deg nærmere dine karrieremål.

Det fulle spekteret av programmer som Arden tilbyr, er sterkt fokusert på brukbarhet, praktiske ferdigheter og karriere suksess. Dette programmet er utviklet for å hjelpe deg med å inspirere og håndtere endring i virksomheten din, med særlig fokus på britisk lov og rettssystemet.

KursmodulerNivå 4

Ferdigheter for tverrfaglig studie... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
3 - 6 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Arden University

Få tak i et bredt spekter av forretningspraksis som vil gjøre deg til en kompetent 'all-rounder', velutstyrt for å møte den moderne forretningsverdenen. Arden University ... [+]

Kursoversikt

Få tak i et bredt spekter av forretningspraksis som vil gjøre deg til en kompetent 'all-rounder', velutstyrt for å møte den moderne forretningsverdenen. Arden University online BA (Hons) Business (CMI) vil gi deg en rekke ferdigheter for å forberede deg på den stadig skiftende næringslivet. Programmets CMI-akkreditering betyr også at kandidatene vil bli tildelt et nivå 5-diplom i ledelse og ledelse for å hjelpe deg med å skille seg ut fra mengden.

Ardens fleksible studiemodus lar deg utvikle dine generelle forretningsferdigheter rundt dine eksisterende forpliktelser. Dette programmet vil gi deg den kunnskapen som kreves for å ta dine neste skritt i næringslivet, og være en fordel for en rekke organisasjoner.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
3 - 6 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Arden University

Dette programmet dekker de viktigste verktøyene og teoriene for økonomistyring, og hvordan man bruker dem til virkelige situasjoner. Arden University online BA (Hons) Bus ... [+]

Kursoversikt

Dette programmet dekker de viktigste verktøyene og teoriene for økonomistyring, og hvordan man bruker dem til virkelige situasjoner. Arden University online BA (Hons) Business (Finance) (CMI) vil utvikle dine økonomistyringsferdigheter, sentralt for å oppnå suksess i bedriften, og forberede deg på dine neste faglige skritt. Programmets CMI-akkreditering betyr også at kandidatene vil bli tildelt et nivå 5-diplom i ledelse og ledelse for å hjelpe deg med å skille seg ut fra mengden.

Ardens fleksible studiemodus lar deg utvikle dine økonomiske ferdigheter rundt dine eksisterende forpliktelser. Dette programmet vil utstyre deg med den økonomiske kunnskapen som trengs for å ta dine neste skritt i næringslivet, og hjelpe deg å bli en ressurs for en rekke organisasjoner.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
3 - 6 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Arden University

Denne Top-Up vil gjøre deg i stand til å oppnå en full bachelorgrad i business (finans) hvis du tidligere har fullført en HND i Business eller tilsvarende. Arden Universi ... [+]

Kursoversikt

Denne Top-Up vil gjøre deg i stand til å oppnå en full bachelorgrad i business (finans) hvis du tidligere har fullført en HND i Business eller tilsvarende. Arden University online BA (Hons) Business (Finance) (Top-Up) vil utvikle en bred forståelse av økonomistyringsverktøyene og teoriene som er essensielle for suksess.

Ardens fleksible studiemodus lar deg utvikle dine økonomiske ferdigheter rundt dine eksisterende forpliktelser. Dette programmet vil utstyre deg med den økonomiske kunnskapen som kreves for å ta dine neste skritt i næringslivet, og gi deg en utmerket grunn for din fremtidige karriere.

Det fulle spekteret av programmer som Arden tilbyr, er sterkt fokusert på brukbarhet, praktiske ferdigheter og karriere suksess. Dette programmet er utviklet med et spesielt fokus på de økonomiske ferdighetene og kunnskapen for å hjelpe deg med å inspirere og forvalte endringer i organisasjonen din.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Arden University

Dette programmet dekker de viktigste verktøyene og teoriene om Human Resource Management og hvordan de kan brukes på situasjoner i den virkelige verden. Arden University ... [+]

Kursoversikt

Dette programmet dekker de viktigste verktøyene og teoriene om Human Resource Management og hvordan de kan brukes på situasjoner i den virkelige verden. Arden University 's online BA (Hons) Business (HRM) (CMI) vil hjelpe deg med å utvikle dine personalledelsesevner og forberede deg på dine neste profesjonelle trinn. CMI-akkreditering for dette programmet betyr også at kandidater vil bli tildelt et nivå 5-diplom i ledelse og ledelse for å hjelpe deg med å skille seg ut fra mengden.

Ardens fleksible studiemodus lar deg utvikle HR-ferdighetene dine rundt dine eksisterende forpliktelser. Dette programmet vil utstyre deg med rekrutteringskunnskapen som er nødvendig for å ta dine neste trinn i forretningsverdenen, og hjelpe deg med å bli et aktivum for en rekke organisasjoner.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
3 - 6 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Arden University

Arden University 's online BA (Hons) Business (HRM) (Top-Up) vil utvikle en bred forståelse av verktøyene og teoriene som er essensiell og vellykket menneskelig ressursst ... [+]

Kursoversikt

Denne Top-Up vil gjøre det mulig for deg å oppnå en fullverdig grad i Business (HRM) hvis du tidligere har fullført en HND i Business eller tilsvarende. Arden University 's online BA (Hons) Business (HRM) (Top-Up) vil utvikle en bred forståelse av verktøyene og teoriene som er essensiell og vellykket menneskelig ressursstyring.

Ardens fleksible studiemodus lar deg utvikle dine HR-ferdigheter og kunnskaper rundt dine eksisterende forpliktelser. Dette programmet vil utstyre deg med den økonomiske kunnskapen som kreves for å ta dine neste trinn i næringslivet, og gi deg en utmerket forankring for din fremtidige karriere.

Det komplette spekteret av programmer som tilbys av Arden har et sterkt fokus på ansettbarhet, praktiske ferdigheter og karrieresuksess. Dette programmet er utviklet med et spesielt fokus på personalets og personaladministrasjonens ferdigheter som er nødvendige for å hjelpe deg med å inspirere og administrere endring i organisasjonen.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Arden University

Dette programmet dekker de viktigste verktøyene og teoriene om markedsføring, og hvordan de kan brukes på situasjoner i den virkelige verden. Arden University 's online B ... [+]

Kursoversikt

Dette programmet dekker de viktigste verktøyene og teoriene om markedsføring, og hvordan de kan brukes på situasjoner i den virkelige verden. Arden University 's online BA (Hons) Business (Marketing) (CMI) vil utvikle dine kommunikasjonsevner og forberede deg på dine neste profesjonelle trinn. CMI-akkreditering for dette programmet betyr også at kandidater vil bli tildelt et nivå 5-diplom i ledelse og ledelse for å hjelpe deg med å skille seg ut fra mengden.

Ardens fleksible studiemodus lar deg utvikle dine forretningsevner rundt dine eksisterende forpliktelser. Dette programmet vil også ruste deg til å få markedsføringskunnskap som hjelper deg å ta dine neste trinn i forretningsverdenen.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
3 - 6 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Arden University

Arden University 's online BA (Hons) Business (Marketing) (Top-Up) vil utvikle en bred forståelse av de strategiske markedsføringsverktøyene og teoriene som er viktige fo ... [+]

Kursoversikt

Denne Top-Up vil gjøre det mulig for deg å oppnå en fullverdig grad i Business (markedsføring) hvis du tidligere har fullført en HND i Business eller tilsvarende. Arden University 's online BA (Hons) Business (Marketing) (Top-Up) vil utvikle en bred forståelse av de strategiske markedsføringsverktøyene og teoriene som er viktige for suksess.

Ardens fleksible studiemodus lar deg utvikle ferdighetene dine rundt dine eksisterende forpliktelser. Dette programmet vil bidra til å bygge videre på din eksisterende kunnskap for å ta dine neste trinn i næringslivet og gi deg en utmerket forankring for din fremtidige karriere.

Det komplette spekteret av programmer som tilbys av Arden har et sterkt fokus på ansettbarhet, praktiske ferdigheter og karrieresuksess. Dette programmet er utviklet med et spesielt fokus på å utvikle markedsføringsevner og kunnskap for å hjelpe deg med å inspirere og administrere endring i organisasjonen.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Arden University

Arden University 's online BA (Hons) Business (Top-Up) vil utvikle en bred forståelse av verktøyene og teoriene som er viktige for suksess. ... [+]

Kursoversikt

Denne Top-Up vil gjøre det mulig for deg å oppnå en fullverdig grad i virksomhet hvis du tidligere har fullført en HND i Business eller tilsvarende. Arden University 's online BA (Hons) Business (Top-Up) vil utvikle en bred forståelse av verktøyene og teoriene som er viktige for suksess.

Ardens fleksible studiemodus lar deg utvikle ferdighetene dine rundt dine eksisterende forpliktelser. Dette programmet vil utstyre deg med den allrounder-kunnskapen som kreves for å ta dine neste trinn i forretningsverdenen, og gi deg en utmerket forankring for din fremtidige karriere.

Det fulle spekteret av programmer som Arden tilbyr, er sterkt fokusert på brukbarhet, praktiske ferdigheter og karriere suksess. Dette programmet er utviklet med et spesielt fokus på ferdigheter og kunnskap for å hjelpe deg med å inspirere og administrere endringer i organisasjonen din.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Arden University

Arden University 's online BA (Hons) Business (Tourism) (Top-Up) vil hjelpe deg med å utvikle en bred forståelse av styringsverktøyene og teoriene som er viktige for suks ... [+]

Kursoversikt

Hvis du allerede har fullført en HND i Business (eller tilsvarende) vil denne Top-Up gjøre deg i stand til å oppnå en fullverdig grad i Business (turisme). Arden University 's online BA (Hons) Business (Tourism) (Top-Up) vil hjelpe deg med å utvikle en bred forståelse av styringsverktøyene og teoriene som er viktige for suksess i reiselivet.

Ardens fleksible studiemodus lar deg utvikle ferdighetene dine for virksomhetsturisme rundt dine eksisterende forpliktelser. Dette programmet vil utstyre deg med den strategiske og kulturelle kunnskapen som er nødvendig for å hjelpe deg å ta det neste trinnet og gi deg en utmerket forankring for din fremtidige karriere.

... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Arden University

Dette programmet dekker de viktigste verktøyene og teoriene i reiselivsnæringen, og hvordan de kan brukes på situasjoner i den virkelige verden. Arden University 's onlin ... [+]

Kursoversikt

Dette programmet dekker de viktigste verktøyene og teoriene i reiselivsnæringen, og hvordan de kan brukes på situasjoner i den virkelige verden. Arden University 's online BA (Hons) Business (Tourism) (CMI) vil hjelpe deg med å utvikle dine kommunikasjonsevner og forberede deg på dine neste profesjonelle trinn. CMI-akkreditering for dette programmet betyr også at kandidater vil bli tildelt et nivå 5-diplom i ledelse og ledelse for å hjelpe deg med å skille seg ut fra mengden.

Ardens fleksible studiemodus lar deg utvikle ferdighetene dine for virksomhetsturisme rundt dine eksisterende forpliktelser. Dette programmet vil utstyre deg med den strategiske og kulturelle kunnskapen som er nødvendig for å ta dine neste trinn i virksomheten innen turisme, og hjelpe deg med å bli et aktivum for en rekke organisasjoner.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
3 - 6 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Arden University

Arden University 's online BA (Hons) forretnings- og databehandlingsprogram vil gi deg ferdighetene og kunnskapene som trengs for å hjelpe deg å ta det neste trinnet i ka ... [+]

Kursoversikt

Arden University 's online BA (Hons) forretnings- og databehandlingsprogram vil gi deg ferdighetene og kunnskapene som trengs for å hjelpe deg å ta det neste trinnet i karrieren din. Denne BA (Hons) Business and Computing-graden vil hjelpe deg med å utvikle en forståelse av essensielle forretningspraksis med fokus på påvirkning fra forretnings- og databehandlingsbegrep for å oppnå en virksomhets strategiske mål.

Ardens fleksible studiemodus lar deg utvikle din virksomhet og IT-kunnskap rundt dine eksisterende forpliktelser. Dette programmet vil gi deg ferdighetene som trengs for å bli et aktivum for enhver bedrift og hjelpe deg med å komme deg nærmere dine karrieremål.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
3 - 6 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Arden University

Arden University online BA (Hons) Criminal Justice-program vil gi deg en detaljert forståelse av kriminell atferd og rettssystemet. Utvikle din forståelse av årsaker og k ... [+]

Kursoversikt

Arden University online BA (Hons) Criminal Justice-program vil gi deg en detaljert forståelse av kriminell atferd og rettssystemet. Utvikle din forståelse av årsaker og konsekvenser av kriminalitet, og forebyggingsmetodene som er i bruk.

Ardens fleksible studiemodus lar deg utvikle din sosiale, psykologiske og juridiske kunnskap rundt dine eksisterende forpliktelser. Dette programmet vil utstyre deg med en solid forståelse av strafferettspleie for å hjelpe deg med å komme deg nærmere dine karrieremål.

Det komplette spekteret av programmer som tilbys av Arden har et sterkt fokus på ansettbarhet, praktiske ferdigheter og karrieresuksess. Dette programmet er utviklet for å hjelpe deg å forstå kriminalitet fra en rekke perspektiver, og gi deg ferdighetene for en karriere i rettssystemet.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
3 - 6 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Arden University

Er du en kreativ tenker? Vil du vite hvordan du bruker designteori og ferdigheter i praksis? I så fall vil dette Grafisk Design-programmet sikte på å utvikle forståelsen ... [+]

Er du en kreativ tenker? Vil du vite hvordan du bruker designteori og ferdigheter i praksis? I så fall vil dette Grafisk Design-programmet sikte på å utvikle forståelsen av kjerneprinsippene for design og dets potensial i en rekke sektorer.

Du vil dykke inn i tradisjonell og moderne teknologi for å produsere nyskapende og estetiske design, samt danne en forståelse av den kritiske, konseptuelle og historiske bakgrunnen for kunst, design og visuell kultur. Gjennom kursets oppgaver vil du bygge opp en portefølje av arbeid eller sett med "Digital skissebøker og endelige resultater" for å bevise ferdighetene og kunnskapen du har oppnådd.

Kurskrav

Et videregående diplom eller tilsvarende kvalifikasjoner i to fag på GCE A-nivå pluss passerer i klasse C eller høyere i tre fag på GCSE-nivå. Hvis du ikke er engelsktalende, vil du bli pålagt å gi oss et bevis på engelskspråket som er ekvivalent med IELTS 6.0 eller høyere.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
3 - 6 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Arden University

Har du øye på en karriere i Human Resource Management? Er du interessert i påvirkning av psykologi i virksomheten? Hvis du vil lære hvordan du får det beste ut av folk, h ... [+]

Har du øye på en karriere i Human Resource Management? Er du interessert i påvirkning av psykologi i virksomheten? Hvis du vil lære hvordan du får det beste ut av folk, hva bedre fag å lære sammen med HR enn psykologi?

Kurskrav

Et videregående diplom eller tilsvarende kvalifikasjoner i to fag på GCE A-nivå pluss passerer i klasse C eller høyere i tre fag på GCSE-nivå. Hvis du ikke er engelsktalende, vil du bli pålagt å gi oss et bevis på engelskspråket som er ekvivalent med IELTS 6.0 eller høyere.

avgifter

13 500 £ (Storbritannia

[-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
3 - 6 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Arden University

Hvorfor oppfører folk seg slik de gjør? Og hvordan skal vi regulere dem? Med en jus- og psykologgrad får du sjansen til å studere to fascinerende felt innen samfunnsviten ... [+]

Hvorfor oppfører folk seg slik de gjør? Og hvordan skal vi regulere dem? Med en jus- og psykologgrad får du sjansen til å studere to fascinerende felt innen samfunnsvitenskap. Du vil bruke lik tid på begge fagene og få en solid forankring i juridisk og psykologisk kunnskap og de praktiske ferdighetene knyttet til disse fagene som debatt, forskning og presentere ideer tydelig.

Kurskrav

Et videregående diplom eller tilsvarende kvalifikasjoner i to fag på GCE A-nivå pluss passerer i klasse C eller høyere i tre fag på GCSE-nivå. Hvis du ikke er engelsktalende, vil du bli pålagt å gi oss et bevis på engelskspråket som er ekvivalent med IELTS 6.0 eller høyere.

avgifter

13 500 £ (Storbritannia... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
3 - 6 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Arden University

Arden University 's online BA (Hons) kriminologi ... [+]

Kursoversikt

Arden University 's online BA (Hons) kriminologi

Ardens fleksible studiemodus lar deg utvikle dine juridiske ferdigheter og atferdskunnskap rundt dine eksisterende forpliktelser. Dette programmet vil utstyre deg med en solid forståelse av strafferettslige rettigheter som kreves for å ta deg nærmere dine karrieremål.

Det komplette spekteret av programmer som tilbys av Arden har et sterkt fokus på ansettbarhet, praktiske ferdigheter og karrieresuksess. Dette programmet er utviklet for å hjelpe deg med å forstå kriminalitet fra en rekke perspektiver, og for å gi deg ferdighetene for en karriere i rettssystemet.

KursmodulerNivå 4

Ferdigheter for tverrfaglig studie... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
3 - 6 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Arden University

Her får du sjansen til å studere to fascinerende felt i samfunnsvitenskapen. Du vil bruke lik tid i begge fagområder. ... [+]

Her får du sjansen til å studere to fascinerende felt i samfunnsvitenskapen. Du vil bruke lik tid i begge fagområder.

Du vil se på temaer som virkningen av sosial mangfold og ulikhet på kriminalitet, utvikle forståelse av en rekke forskningsmetoder og dataanalysevner, og utvikle kunnskap om en rekke innflytelser på psykologisk velvære. Du vil bli involvert i debatten, lære å jobbe uavhengig, demonstrere kritiske analysevner og lære å formulere og evaluere forskning og data - alle ferdigheter som vil være av stor verdi i arbeidsverdenen.

Kurskrav

Et videregående diplom eller tilsvarende kvalifikasjoner i to fag på GCE A-nivå pluss passerer i klasse C eller høyere i tre fag på GCSE-nivå. Hvis du ikke er engelsktalende, vil du bli pålagt å gi oss et bevis på engelskspråket som er ekvivalent med IELTS 6.0 eller høyere.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
3 - 6 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Arden University

Under vår fjernundervisningskurs for kriminologi og sosiologi vil du utforske fenomenet kriminalitet. Du vil utforske årsakene, konsekvensene, håndhevelsen og de samfunns ... [+]

Under vår fjernundervisningskurs for kriminologi og sosiologi vil du utforske fenomenet kriminalitet. Du vil utforske årsakene, konsekvensene, håndhevelsen og de samfunnsmessige konsekvensene det har for samfunnet. Å studere begge fagene gir deg et innblikk i verdenen med sosiale verdier og atferd, ser på kriminalitet i en bredere sosial sammenheng ved å forstå hvordan enkeltpersoner og institusjoner svarer på det.

Kurskrav

Et videregående diplom eller tilsvarende kvalifikasjoner i to fag på GCE A-nivå pluss passerer i klasse C eller høyere i tre fag på GCSE-nivå. Hvis du ikke er engelsktalende, vil du bli pålagt å gi oss et bevis på engelskspråket som er ekvivalent med IELTS 6.0 eller høyere.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
3 - 6 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Arden University

Studere to sentrale samfunnsvitenskapelige disipliner for en felles honours degree. Både psykologi og sosiologi utforsker menneskelig atferd - men på forskjellige nivåer. ... [+]

Studere to sentrale samfunnsvitenskapelige disipliner for en felles honours degree.

Både psykologi og sosiologi utforsker menneskelig atferd - men på forskjellige nivåer. Mens psykologi fokuserer på individer, ser sosiologi på bredere sosiale spørsmål som berører disse individene; som fattigdom, ulikhet og sosial urettferdighet. Disse undersøkes ved siden av samfunnsfaktorer som regjeringspolitikk og globalisering. Du får sjansen til å ta individet og det sosiale sammen, for å gi deg en balansert forståelse av hvordan samfunnet fungerer.

Kurskrav

Et videregående diplom eller tilsvarende kvalifikasjoner i to fag på GCE A-nivå pluss passerer i klasse C eller høyere i tre fag på GCSE-nivå. Hvis du ikke er engelsktalende, vil du bli pålagt å gi oss et bevis på engelskspråket som er ekvivalent med IELTS 6.0 eller høyere.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
3 - 6 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Arden University

Studenter som melder seg på dette online læringskurset vil utforske en rekke emner på tvers av samfunnsvitenskapene. Fra å undersøke hvordan våre sosiale liv er konstruer ... [+]

Studenter som melder seg på dette online læringskurset vil utforske en rekke emner på tvers av samfunnsvitenskapene . Fra å undersøke hvordan våre sosiale liv er konstruert til de faktorene som påvirker hvordan vi samhandler - for eksempel klasse, rase, kjønn, religion, familie, nasjonalitet og rase - vil du bli fordypet i å lage en vitenskap om den sosiale verdenen rundt deg.

Du vil lære å trekke sammen ideer fra en rekke perspektiver som arbeidsgivere vil verdsette - i tillegg til å fatte ferdighetene dine til å tenke kritisk og analytisk og evaluere data og forskning.

Kurskrav

Et videregående diplom eller tilsvarende kvalifikasjoner i to fag på GCE A-nivå pluss passerer i klasse C eller høyere i tre fag på GCSE-nivå. Hvis du ikke er engelsktalende, vil du bli pålagt å gi oss et bevis på engelskspråket som er ekvivalent med IELTS 6.0 eller høyere.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
3 - 6 år
Nettstudier
Les mer på norsk

BSc

Arden University

Levert 100% online, denne graden vil tillate deg å utforske databehandlingens nyeste teorier, teknikker og problemer. Du vil mestre de praktiske ferdighetene og forståels ... [+]

Levert 100% online, denne graden vil tillate deg å utforske databehandlingens nyeste teorier, teknikker og problemer. Du vil mestre de praktiske ferdighetene og forståelsen du trenger for å trives i den fartsfylte databehandlingsverdenen.

Kurskrav

Et videregående diplom eller tilsvarende kvalifikasjoner i to fag på GCE A-nivå pluss passerer i klasse C eller høyere i tre fag på GCSE-nivå. Hvis du ikke er engelsktalende, vil du bli pålagt å gi oss et bevis på engelskspråket som er ekvivalent med IELTS 6.0 eller høyere.

avgifter

13 500 £ (Storbritannia

[-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
3 - 6 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Arden University

Informasjon er makt, og det er en verdifull ferdighet å vite hvordan man administrerer en rekke data som er tilgjengelig via en rekke teknologier til støtte for en organi ... [+]

Informasjon er makt, og det er en verdifull ferdighet å vite hvordan man administrerer en rekke data som er tilgjengelig via en rekke teknologier til støtte for en organisasjon. Dette 100% online-kurset er perfekt for deg hvis du vil bygge en portefølje av bevis for arbeidsgivere som viser at du kan tilby datamaskinbaserte løsninger på komplekse problemer ved å bruke de mest oppdaterte verktøyene og teknologien.

Kurskrav

En relevant HND eller tilsvarende forutsatt at summen av læringsopplevelsen din lar deg oppnå målene for programmet. Hvis du ikke er en engelsk som morsmål, vil du bli bedt om å gi oss et bevis på engelskspråknivå som tilsvarer IELTS 6.0 eller høyere.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Arden University

Hvis du er opptatt av å utforske det omfattende feltet innen mobil databehandling og dets relevans for næringslivet, må du ikke se lenger. ... [+]

Hvis du er opptatt av å utforske det omfattende feltet innen mobil databehandling og dets relevans for næringslivet, må du ikke se lenger. Teknologi utvikler seg i raskt tempo, og dette kurset vil hjelpe deg å holde deg oppdatert med nye trender. Hver av de 17 modulene vil utforske prinsippene for databehandling og hvordan disse fungerer i en mobil sammenheng.

Kurskrav

En relevant HND eller tilsvarende forutsatt at summen av læringsopplevelsen din lar deg oppnå målene for programmet. Hvis du ikke er en engelsk som morsmål, vil du bli bedt om å gi oss et bevis på engelskspråknivå som tilsvarer IELTS 6.0 eller høyere.

avgifter

£ 4500 (Storbritannia

[-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Arden University

Levert 100% online, denne graden vil tillate deg å utforske databehandlingens nyeste teorier, teknikker og problemer. Du vil mestre de praktiske ferdighetene og forståels ... [+]

Levert 100% online, denne graden vil tillate deg å utforske databehandlingens nyeste teorier, teknikker og problemer. Du vil mestre de praktiske ferdighetene og forståelsen du trenger for å trives i den fartsfylte databehandlingsverdenen.

Kurskrav

En relevant HND eller tilsvarende forutsatt at summen av læringsopplevelsen din lar deg oppnå målene for programmet. Hvis du ikke er en engelsk som morsmål, vil du bli bedt om å gi oss et bevis på engelskspråknivå som tilsvarer IELTS 6.0 eller høyere.

avgifter

£ 4500 (Storbritannia

[-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Arden University

Informasjon er makt, og det er en verdifull ferdighet å vite hvordan man administrerer en rekke data som er tilgjengelig via en rekke teknologier til støtte for en organi ... [+]

Informasjon er makt, og det er en verdifull ferdighet å vite hvordan man administrerer en rekke data som er tilgjengelig via en rekke teknologier til støtte for en organisasjon. Dette 100% online-kurset er perfekt for deg hvis du vil bygge en portefølje av bevis for arbeidsgivere som viser at du kan tilby datamaskinbaserte løsninger på komplekse problemer ved å bruke de mest oppdaterte verktøyene og teknologien.

Kurskrav

Et videregående diplom eller tilsvarende kvalifikasjoner i to fag på GCE A-nivå pluss passerer i klasse C eller høyere i tre fag på GCSE-nivå. Hvis du ikke er engelsktalende, vil du bli pålagt å gi oss et bevis på engelskspråket som er ekvivalent med IELTS 6.0 eller høyere.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
3 - 6 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Arden University

Hvis du er opptatt av å utforske det omfattende feltet innen mobil databehandling og dets relevans for næringslivet, må du ikke se lenger. ... [+]

Hvis du er opptatt av å utforske det omfattende feltet innen mobil databehandling og dets relevans for næringslivet, må du ikke se lenger. Teknologi utvikler seg i raskt tempo, og dette kurset vil hjelpe deg å holde deg oppdatert med nye trender. Hver av de 17 modulene vil utforske prinsippene for databehandling og hvordan disse fungerer i en mobil sammenheng.

Kurskrav

Et videregående diplom eller tilsvarende kvalifikasjoner i to fag på GCE A-nivå pluss passerer i klasse C eller høyere i tre fag på GCSE-nivå. Hvis du ikke er engelsktalende, vil du bli pålagt å gi oss et bevis på engelskspråket som er ekvivalent med IELTS 6.0 eller høyere.

avgifter

13 500 £ (Storbritannia... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
3 - 6 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Arden University

Psykologi er en fascinerende vitenskap. Hvorfor oppfører folk seg slik de gjør? Hvordan fungerer tankene våre? De viktigste kunnskapsområdene innen psykologi vil alle bli ... [+]

Psykologi er en fascinerende vitenskap. Hvorfor oppfører folk seg slik de gjør? Hvordan fungerer tankene våre? De viktigste kunnskapsområdene innen psykologi vil alle bli dekket i dette kurset: forskningsmetoder, biologisk psykologi, kognitiv psykologi, individuelle forskjeller, utviklingspsykologi og sosialpsykologi. Du vil også få kunnskap om den psykologiske teoriens historie.

Kurskrav

Et videregående diplom eller tilsvarende kvalifikasjoner i to fag på GCE Et nivå pluss passerer i klasse C eller høyere i tre fag på GCSE nivå. Hvis du ikke er engelsktalende, vil du bli pålagt å gi oss et bevis på engelskspråket som er ekvivalent med IELTS 6.0 eller høyere.

avgifter... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
3 - 6 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Arden University

Vil du jobbe i regnskap eller finans? Vår faglige lavere kvalifikasjon i regnskap og finansiering er designet med din karriere i tankene. ... [+]

BSc (Hons) Regnskap og Finans (ACCA)

Vil du jobbe i regnskap eller finans? Vår faglige lavere kvalifikasjon i regnskap og finansiering er designet med din karriere i tankene. Etter vellykket gjennomføring vil du bli utstyrt med viktige økonomiske og ledelsesmessige ferdigheter, samt en sterk, bred og praktisk kunnskap om økonomi verden.

Prisen er utformet for å gi ACCA-unntak, og søknaden vår om denne akkreditering er ventende. Dette kurset er underlagt validering.

Kurskrav

Et videregående diplom eller tilsvarende kvalifikasjoner i to fag på GCE A-nivå pluss passerer i klasse C eller høyere i tre fag på GCSE-nivå. Hvis du ikke er engelsktalende, vil du bli pålagt å gi oss et bevis på engelskspråket som er ekvivalent med IELTS 6.0 eller høyere.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
3 - 6 år
Nettstudier
Les mer på norsk

MA

Arden University

Hvis du starter en mer strategisk rolle i din markedsføringskarriere, vil online MA Strategic Marketing fra Arden University utstyre deg med verktøyene for suksess. Du få ... [+]

MA Strategisk Markedsføring (CIM)Kursoversikt

Hvis du starter en mer strategisk rolle i din markedsføringskarriere, vil online MA Strategic Marketing fra Arden University utstyre deg med verktøyene for suksess. Du får et bredere perspektiv på ledelsesmessige markedsføringsroller, og lærer å analysere data produsert av moderne markedsføringsverktøy tilgjengelig for fagfolk.

Gjennom Ardens fleksible studiemodus er det lettere å tjene mesterens strategiske markedsføring sammen med dine eksisterende forpliktelser og ansvar. Dette programmet vil hjelpe deg med å ta karrieren din til neste nivå mens du tar organisasjonen nærmere deres markedsføringsmål.

Alle Arden-programmene leveres med et sterkt fokus på employability og karriere suksess. Dette profesjonelle programmet er akkreditert av Chartered Institute of Marketing (CIM), slik at du kan være sikker på at din lederkarriere har det beste grunnlaget.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
18 - 60 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk

MBA

Arden University

Dette online MBA-programmet fra Arden University gir den kritiske kanten for å lykkes i den øverste delen av virksomheten, med fokus på lederskapskvaliteter, forretnings ... [+]

MBA (CMI)

Kursoversikt

Dette online MBA-programmet fra Arden University gir den kritiske kanten for å lykkes i den øverste delen av virksomheten, med fokus på lederskapskvaliteter, forretnings bærekraft og utforming av strategiske modeller. Uansett om du oppretter en nisjeoppstart eller opererer i et internasjonalt anerkjent selskap, gir Arden MBA-programmet deg de ferdighetene du trenger for å sette opp virksomheten din til suksess.

Mange studenter fullfører sine studier med oss mens de jobber på heltid, og Ardens fleksible studiemodus gjør det lettere å tjene din MBA sammen med dine eksisterende forpliktelser og ansvar.

Alle Arden-programmene leveres med et sterkt fokus på employability og karriere suksess. Dette profesjonelle programmet er akkreditert av Chartered Management Institute, slik at du kan være sikker på at din lederkarriere har det beste fundamentet.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
18 - 60 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
Arden University

Dette online MBA (Finance) -programmet fra Arden University har blitt designet for å praktisere ledere som ønsker å ta tak i en strategisk rolle, med fokus på lederskapsk ... [+]

Master of Business Administration (Finans)Kursoversikt

Dette online MBA (Finance) -programmet fra Arden University har blitt designet for å praktisere ledere som ønsker å ta tak i en strategisk rolle, med fokus på lederskapskvaliteter, forretnings bærekraft og utforming av strategiske modeller. Enten du lager en nisjeoppstart eller opererer i et internasjonalt anerkjent selskap, gir Arden MBA-programmet deg en mulighet til å sette din læring i praksis og gir umiddelbar verdi til deg selv og din organisasjon.

Ardens fleksible studiemodus gjør det lettere å utvikle dine forretningsferdigheter sammen med dine eksisterende forpliktelser og ansvar. Mange studenter fullfører sine studier med oss mens de jobber på heltid, og dette programmet vil hjelpe deg med å ta karrieren din til neste nivå mens du forbedrer organisasjonens strategiske innflytelse.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
18 - 50 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
Arden University

Dette online MBA-programmet (Data Analytics) fra Arden University har blitt utviklet for å praktisere ledere som ønsker å ta opp til en strategisk rolle; fokusere på lede ... [+]

Master of Business Administration (Data Analytics)

Kursoversikt

Dette online MBA-programmet (Data Analytics) fra Arden University har blitt utviklet for å praktisere ledere som ønsker å ta opp til en strategisk rolle; fokusere på lederskapskvaliteter, forretnings bærekraft og utarbeide strategiske modeller. Uansett om du oppretter en nisjeoppstart eller opererer i et internasjonalt anerkjent selskap, gir Arden MBA-programmet deg de analytiske ferdighetene du trenger for å bruke data og sette opp virksomheten din til suksess.

Ardens fleksible studiemodus gjør det lettere å utvikle dine forretningsferdigheter sammen med dine eksisterende forpliktelser og ansvar. Mange studenter fullfører sine studier med oss mens de jobber på heltid, og dette programmet vil hjelpe deg med å ta karrieren din til neste nivå mens du forbedrer organisasjonens strategiske innflytelse. Alle Arden-programmene leveres med et sterkt fokus på employability og karriere suksess.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
18 - 60 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
Arden University

Dette Top-Up-programmet gir deg mulighet til å bygge videre på din eksisterende doktorgradsstudium, og spore dine studier for å få full MBA på bare 12 måneder, til en brø ... [+]

Master of Business Administration (Top Up)

Kursoversikt

Dette Top-Up-programmet gir deg mulighet til å bygge videre på din eksisterende doktorgradsstudium, og spore dine studier for å få full MBA på bare 12 måneder, til en brøkdel av kostnaden for en full MBA. Arden University MBA-programmer utvikler din tenkning og forberedelse på særegne måter, klar for nøkkelstillinger i globalt relevante bransjer og organisasjoner.

Arden University fleksible studiemodus gjør det lettere å utvikle dine forretningsferdigheter sammen med dine eksisterende forpliktelser og ansvar. Mange studenter fullfører sine studier med oss mens de jobber på heltid, og dette programmet vil hjelpe deg med å ta karrieren din til neste nivå mens du forbedrer organisasjonens strategiske innflytelse.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Nettstudier
Les mer på norsk

MSc

Arden University

Den moderne arbeidsplassen er avhengig av data, og folk med ferdigheter til å håndtere og tolke forretningsdata er i stor etterspørsel. Arden University online MSc Data A ... [+]

MSc Data AnalyticsKursoversikt

Den moderne arbeidsplassen er avhengig av data, og folk med ferdigheter til å håndtere og tolke forretningsdata er i stor etterspørsel. Arden University online MSc Data Analytics

Ardens fleksible studiemodus gjør at det er enklere å utvikle datahåndtering og økonomifunksjonene i tillegg til dine eksisterende forpliktelser og ansvar. Dette programmet vil hjelpe deg med å ta karrieren din til neste nivå mens du bringer organisasjonen nærmere sine økonomiske mål.

Alle Arden-programmene leveres med et sterkt fokus på employability og karriere suksess. Dette profesjonelle programmet er designet og levert av erfarne utøvere, slik at du kan sikre at karrieren din har det beste grunnlaget gjennom direkte bransjeerfaring.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
18 - 60 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
Arden University

Den moderne arbeidsplassen er avhengig av data, og de med ferdighetene til å håndtere og tolke en organisasjons data er i stor etterspørsel. Denne MSc Data Analytics ... [+]

Kursoversikt

Den moderne arbeidsplassen er avhengig av data, og de med ferdighetene til å håndtere og tolke en organisasjons data er i stor etterspørsel. Denne MSc Data Analytics

Ardens fleksible studiemodus gjør det lettere å utvikle datahåndtering og HR-ledelse sammen med dine eksisterende forpliktelser og ansvar. Dette programmet vil hjelpe deg med å ta karrieren din til neste nivå, og umiddelbart sette din læring i praksis på arbeidsplassen din.

Alle Arden-programmene leveres med et sterkt fokus på employability og karriere suksess. Dette programmet er utviklet i samråd med våre verdensomspennende alumner for å hjelpe deg med å inspirere og forvalte endringer i virksomheten din, med spesielt fokus på personalstyring.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
18 - 60 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
Arden University

Den moderne arbeidsplassen er avhengig av data, og de med ferdighetene til å håndtere og tolke en organisasjons data er i stor etterspørsel. Denne MSc Data Analytics ... [+]

Kursoversikt

Den moderne arbeidsplassen er avhengig av data, og de med ferdighetene til å håndtere og tolke en organisasjons data er i stor etterspørsel. Denne MSc Data Analytics

Arden University fleksible studiemodus gjør det lettere å utvikle datahåndterings- og prosjektledelsesferdigheter sammen med eksisterende forpliktelser og ansvar. Dette programmet vil hjelpe deg med å ta karrieren din til neste nivå mens du bringer organisasjonen nærmere deres prestasjonsmål.

Alle Arden-programmene leveres med et sterkt fokus på employability og karriere suksess. Dette programmet er utviklet i samråd med våre verdensomspennende alumner for å hjelpe deg med å inspirere og forvalte endringer i virksomheten din, med særlig fokus på prosjekthåndtering.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
18 - 60 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
Arden University

Å komme foran forandring er viktig i dette raskt utviklede teknologiske miljøet. Den elektroniske MSc Data Analytics og Enterprise Architecture programmet fra Arden Unive ... [+]

Kursoversikt

Å komme foran forandring er viktig i dette raskt utviklede teknologiske miljøet. Den elektroniske MSc Data Analytics og Enterprise Architecture programmet fra Arden University kombinerer disse to fagområdene for å gi deg avanserte ferdigheter i strategisk implementering av IT-løsninger.

Ardens fleksible studiemodus gjør det enklere å utvikle datahåndtering og strategiske ferdigheter sammen med dine eksisterende forpliktelser og ansvar. Dette programmet vil hjelpe deg med å ta karrieren din til neste nivå mens du tar organisasjonen nærmere deres strategiske mål.

Alle Arden-programmene leveres med et sterkt fokus på employability og karriere suksess. Dette programmet er utviklet i samråd med våre verdensomspennende alumner for å hjelpe deg med å inspirere og forvalte endringer i virksomheten din, med særlig fokus på prosjekthåndtering.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
18 - 60 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
Arden University

Big Data har blitt en viktig del av moderne virksomhet, og stiller stor etterspørsel etter fagfolk med datahåndteringsferdighetene til å kapitalisere i dette området. Den ... [+]

Kursoversikt

Big Data har blitt en viktig del av moderne virksomhet, og stiller stor etterspørsel etter fagfolk med datahåndteringsferdighetene til å kapitalisere i dette området. Den elektroniske MSc Data Analytics og Information Systems Management programmet fra Arden University kombinerer disse to disipliner for å gi deg avanserte datahåndteringsfunksjoner som vil informere teknisk beslutningstaking.

Ardens fleksible studiemodus gjør det enklere å utvikle datahåndtering og ledelsesmessige ferdigheter sammen med dine eksisterende forpliktelser og ansvar. Dette programmet vil hjelpe deg med å ta karrieren din til neste nivå mens du tar organisasjonen nærmere deres tekniske mål.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
18 - 60 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
Arden University

Som cyberkriminalitet holder tritt med nye teknologier, anerkjenner organisasjoner behovet for fagfolk trent til å lese og bruke data for å beskytte sin virksomhet. Onlin ... [+]

Kursoversikt

Som cyberkriminalitet holder tritt med nye teknologier, anerkjenner organisasjoner behovet for fagfolk trent til å lese og bruke data for å beskytte sin virksomhet. Online MSc Data Analytics og IT Security Management programmet fra Arden University kombinerer disse to fagområdene for å gi deg avanserte datahåndteringsfunksjoner for å sikre sikkerheten til systemene dine.

Ardens fleksible studiemodus gjør det enklere å utvikle datahåndtering og ledelsesmessige ferdigheter sammen med dine eksisterende forpliktelser og ansvar. Dette programmet hjelper deg med å ta karrieren din til neste nivå mens du beskytter og sikrer driften av organisasjonen.

Alle Arden-programmene leveres med et sterkt fokus på employability og karriere suksess. Dette programmet er utviklet i samråd med våre verdensomspennende alumner for å hjelpe deg med å inspirere og forvalte endringer i virksomheten din, med særlig fokus på prosjekthåndtering.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
18 - 60 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
Arden University

Å vite hvem som skal markedsføre, og hvordan å nå dette publikum kan gi organisasjoner en stor fordel. Den elektroniske MSc Data Analytics og Marketing (CIM) programmet f ... [+]

Kursoversikt

Å vite hvem som skal markedsføre, og hvordan å nå dette publikum kan gi organisasjoner en stor fordel. Den elektroniske MSc Data Analytics og Marketing (CIM) programmet fra Arden University kombinerer disse to fagområdene for å gi deg avanserte datahåndteringsfunksjoner for å maksimere markedsføringspotensialet.

Ardens fleksible studiemodus gjør det lettere å utvikle datahåndterings- og markedsføringsevnen sammen med eksisterende forpliktelser og ansvar. Dette profesjonelle programmet er akkreditert av Chartered Institute of Marketing, slik at du kan være sikker på at markedsførings karriere har det beste grunnlaget.

Alle Arden-programmene leveres med et sterkt fokus på employability og karriere suksess. Dette programmet er utviklet i samråd med våre verdensomspennende alumner for å hjelpe deg med å inspirere og forvalte endringer i virksomheten din, med særlig fokus på prosjekthåndtering.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
18 - 60 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
Arden University

Innovasjon, risiko og kvalitet er de sentrale temaene å mestre i jakten på en vellykket karriere i driftsledelse. Online MSc Data Analytics og Operations Management-progr ... [+]

Kursoversikt

Innovasjon, risiko og kvalitet er de sentrale temaene å mestre i jakten på en vellykket karriere i driftsledelse. Online MSc Data Analytics og Operations Management-programmet fra Arden University kombinerer disse to fagområdene for å gi deg avanserte datahåndteringsfunksjoner som minimerer risiko samtidig som du maksimerer kvaliteten.

Ardens fleksible studiemodus gjør det enklere å utvikle datahåndtering og ledelsesmessige ferdigheter sammen med dine eksisterende forpliktelser og ansvar. Dette programmet vil hjelpe deg med å ta karrieren din til neste nivå mens du bringer organisasjonen nærmere deres innovative mål.

Alle Arden-programmene leveres med et sterkt fokus på employability og karriere suksess. Dette programmet er utviklet i samråd med våre verdensomspennende alumner for å hjelpe deg med å inspirere og forvalte endringer i virksomheten din, med særlig fokus på prosjekthåndtering.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
18 - 60 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
Arden University

Med fokus på kvalitetsstyring, forsyning og bærekraft gir dette programmet en forståelse av de bredere prosessene som støtter ingeniørvirksomhet. Dette MSc Engineering Ma ... [+]

Kursoversikt

Med fokus på kvalitetsstyring, forsyning og bærekraft gir dette programmet en forståelse av de bredere prosessene som støtter ingeniørvirksomhet. Dette MSc Engineering Management (CMI) programmet vil være til nytte for å praktisere ingeniører som ønsker å ta en lederstilling.

Ardens fleksible studiemodus gjør det enklere å utvikle dine ingeniør- og prosjektledelsesferdigheter sammen med dine eksisterende forpliktelser og ansvar. Dette programmet vil hjelpe deg med å ta karrieren din til neste nivå mens du tar organisasjonen nærmere deres logistiske mål.

Alle Arden-programmene leveres med et sterkt fokus på employability og karriere suksess. Dette programmet er utviklet for å hjelpe deg med å inspirere og administrere endring i virksomheten din, med særlig fokus på ingeniørvirksomhet.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
18 - 60 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
Arden University

Lær de viktige strategiske ferdighetene for å effektivisere forretningsfunksjoner og arbeidsflyter, samtidig som du designer og distribuerer effektive IT-arkitekturløsnin ... [+]

Kursoversikt

Lær de viktige strategiske ferdighetene for å effektivisere forretningsfunksjoner og arbeidsflyter, samtidig som du designer og distribuerer effektive IT-arkitekturløsninger. Dette MSc Enterprise Architecture Management-programmet er levert av Arden University og vil være til nytte for å praktisere IT-fagfolk som ønsker å lede sin karriere mot strategisk ledelse.

Ardens fleksible studiemodus gjør det lettere å utvikle dine ferdigheter sammen med dine eksisterende forpliktelser og ansvar. Dette programmet vil hjelpe deg med å ta karrieren din til neste nivå mens du tar organisasjonen nærmere deres logistiske mål.

Alle Arden-programmene leveres med et sterkt fokus på employability og karriere suksess.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
18 - 60 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
Arden University

Lær å balansere IT-sikkerhetselementer, for eksempel infrastruktur, retningslinjer, styring og overholdelse, med dette programmet. Arden University online MSc IT Security ... [+]

Kursoversikt

Lær å balansere IT-sikkerhetselementer, for eksempel infrastruktur, retningslinjer, styring og overholdelse, med dette programmet. Arden University online MSc IT Security Management utruster deg med ledelsesmessige ferdigheter for å effektivt lede IT-sikkerhetsstrukturelementene i din bedrift.

Gjennom Ardens fleksible studiemodus kan du tjene mesterens i IT Security Management sammen med dine eksisterende forpliktelser og ansvar. Dette programmet vil hjelpe deg med å ta karrieren din til neste nivå mens du forbedrer cybersikkerhetsmålingene i organisasjonen.

Alle Arden-programmene leveres med et sterkt fokus på employability og karriere suksess. Dette programmet er utviklet for å hjelpe deg med å inspirere og administrere endring i virksomheten din, med særlig fokus på sikkerhetsimplementering.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
18 - 60 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
Arden University

Denne mastergrad vil bidra til å utvikle ferdighetene du trenger for å levere globale prosjekter til en profesjonell, høy standard. MSc Project Management (APM) programme ... [+]

Kursoversikt

Denne mastergrad vil bidra til å utvikle ferdighetene du trenger for å levere globale prosjekter til en profesjonell, høy standard. MSc Project Management (APM) programmet fra Arden University vil være til nytte for de som allerede praktiserer innen prosjektledelse eller ønsker å ta sin karriere i denne retningen.

Ardens fleksible studiemodus gjør det enklere å utvikle prosjektledelsesferdighetene dine sammen med dine eksisterende forpliktelser og ansvar. Dette programmet vil hjelpe deg med å ta karrieren din til neste nivå mens du hjelper organisasjonen din til å oppfylle prosjektets mål.

Alle Arden-programmene leveres med et sterkt fokus på employability og karriere suksess. Dette programmet er akkreditert av Association for Project Management (APM), slik at du kan være sikker på at din lederkarriere har det beste grunnlaget.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
18 - 60 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
Arden University

Vanligvis ville du ikke kunne studere psykologi på masternivå uten bachelor-nivå bakgrunn. Men med dette konverteringsprogrammet kan du bare gjøre det. Hvis du holder en ... [+]

Kursoversikt

Vanligvis ville du ikke kunne studere psykologi på masternivå uten bachelor-nivå bakgrunn. Men med dette konverteringsprogrammet kan du bare gjøre det. Hvis du holder en bachelor (i et emne), men planlegger en endring i feltet for psykologi, kan du nå uteksaminere med en MSc Psykologi akkreditert av British Psychological Society (BPS) med Arden University .

Gjennom Arden er fleksibel studiemodus, er det lettere å tjene din psykologi master sammen med dine eksisterende forpliktelser og ansvar. Dette programmet vil hjelpe deg med å ta karrieren din til neste nivå mens du absorberer vår forståelse av menneskets sinn.

Alle Arden-programmene leveres med et sterkt fokus på employability og karriere suksess. Dette profesjonelle programmet er akkreditert av British Psychological Society, så du kan være sikker på at karrieren din i psykologi har det beste grunnlaget.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
18 - 60 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
Arden University

Moderne virksomheter krever større integrering mellom IT-funksjonene og den bredere strategien til organisasjonen. Arden University online MSc Strategic IT Management utr ... [+]

Kursoversikt

Moderne virksomheter krever større integrering mellom IT-funksjonene og den bredere strategien til organisasjonen. Arden University online MSc Strategic IT Management utruster deg med ferdighetene til å jobbe effektivt innenfor IT-ledelsesstrukturen i bedriften din.

Gjennom Ardens fleksible studiemodus er det lettere å tjene mestere i strategisk IT-ledelse sammen med dine eksisterende forpliktelser og ansvar. Dette programmet vil hjelpe deg med å ta karrieren din til neste nivå mens du tar organisasjonen nærmere deres strategiske mål.

Alle Arden-programmene leveres med et sterkt fokus på employability og karriere suksess. Dette profesjonelle programmet er designet og levert av erfarne utøvere, slik at du kan sikre at karrieren din har det beste grunnlaget gjennom direkte bransjeerfaring.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
18 - 60 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
Arden University

Utvikle nødvendige ferdigheter for å forbedre forretningsmessige telekommunikasjonsmuligheter, og administrere design og implementering av nettverksløsninger. MSc Telekom ... [+]

Kursoversikt

Utvikle nødvendige ferdigheter for å forbedre forretningsmessige telekommunikasjonsmuligheter, og administrere design og implementering av nettverksløsninger. MSc Telekommunikasjonsledelse programmet fra Arden vil være til nytte for de som håper å utvikle seg eller flytte inn i en strategisk eller operativ telekommunikasjonsledelse rolle.

Ardens fleksible studiemodus gjør det lettere å utvikle dine ferdigheter og kunnskaper i telekommunikasjonsledelse sammen med dine eksisterende forpliktelser og ansvar. Dette programmet vil hjelpe deg med å ta karrieren din til neste nivå mens du forbedrer måtene og midlene for din organisasjon til å kommunisere med hell.

... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
18 - 60 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk

What Makes the Arden MBA Different?

Meet Our Student Support Team!

Arden University