Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til Agribusiness Academy . Enten du er ny for bransjen eller en erfaren leder, er vi glade for at du besøker nettstedet vårt; Vi er sikre på at du vil finne noe for å hjelpe utviklingen av deg og din virksomhet.

Agribusiness Academy er en utdannelsesleverandør for mat

Vi jobber med verdensledende eksperter og tankeledere for å gi oppdatert, relevant og praktisk utdanning for å hjelpe folk som ønsker bedre resultater i sin virksomhet. Vi støtter alle lærere med ekspertledede fora, peer-diskusjon og et elevtjenesteteam dedikert til å hjelpe alle å lykkes.

Våre kurs lærer fagfolk og bedrifter de handlingene de trenger for å levere bedre sosiale, økonomiske og miljømessige konsekvenser. Det er bra for enkeltpersoner, bra for forretninger og bra for planeten. Sammen kan en utdannet og innovativ mat- og agribusiness sektor løse mange av verdens problemer, og vi har tenkt å være sentrale for den læring.

Start reisen din i dag med et av våre sertifikater eller snakk med oss ​​om unike behov for deg eller din bedrift.

Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MBA

Agribusiness Academy

Dette programmet er designet for de som ønsker å bygge sin kritiske forståelse av maten ... [+]

En interaktiv digital læringserfaring

Programmet leveres av eksperter i en blanding av interaktive økter, selvstendig læringsinnhold og 1-til-1-coaching.

Fokuset på hver modul er sentrert rundt forretningssaker, tilpasse elevene til industriens behov og honing deres evne til å identifisere og løse forretningsdilemmaer. Denne tilnærmingen ligner Harvards undervisningsmodus, oppdatert for å ha fokus på online trening og samarbeid.

I tillegg til kjerneplanen vil elevene ha full tilgang til Agribusiness Academy bibliotek med mer enn 200 digitale kurs. Disse vil være tilgjengelige for gjennomføring gjennom hele programmets varighet.

Moduloversikt

Modul 1: Disruptive Food Value chains En oversikt over matforsyning og etterspørseldynamikk i forskjellige land, og hvilke fremtidige matvarekjeder vil se ut.Modul 2: AgriFood Techs verdi til matvarekjeden Et kikk på matModul 3: Nye matvarer og endrede forbruksinnstillinger En undersøkelse av fremveksten av premium matmarkeder og hvordan disse forstyrrer etablerte forsyningskjeder.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Newcastle-under-Lyme Birmingham USA Boston  + 1 Mer
Åpen påmelding
Deltid
3 - 6 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk