Zigurat Global Institute of Technology

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om oss

Zigurat er unikt og fremtredende som en forstyrrende Business School

 • Hvem er vi?

Zigurat er en Global Business School fokusert på innovasjon og teknologi. Vi tilbyr en rekke programmer, inkludert mestere, bedriftsopplæring og arrangementer, skreddersydd til fagfolk og virksomhetsbehov. Zigurats programmer er dynamiske og basert på erfaring og kunnskapsandel av en fakultetsstyret, som er digitale industrileder. Drevet av et flerkulturelt og talentfullt team, som ønsker å forandre utdanningsområdet, bidrar til samfunnets utvikling, gjennom forstyrrende opplæring og digital transformasjon.

 • Hvor kommer vi fra?

Zigurat Global Institute of Technology er et veletablert utdanningsinstitutt med 16 års erfaringstrening innen konstruksjon, arkitektur og ingeniørfag. Business School ble grunnlagt av Zigurats erfaring og ambisjon om å gi opplæring for bedrifter og fagfolk som ønsker å delta i digital transformasjon, slik at vi kan tilby et bredere spekter av master og programmer, med fokus på andre bransjer og nivåer i en organisasjon.

Syn

Å være en global referanse for konstant forretningsinnovasjon, skiller seg ut som en unik og forstyrrende Business School of Educational Excellence.

verdier

Vi tror på kvalitetsutdanning, tilpasset behovene til teknologiske og innovative miljøer. Våre programmer er utformet slik at fremtidige ledere kan drive de nødvendige endringene for et bedre samfunn.

 • Global

Fra mangfoldet av deltakerne til programmets forelesere og innhold, har Zigurat en global tilnærming i alle aspekter. På grunn av det brede spekteret av sektorer og muligheter for å bygge riktig program for våre deltakere, kommer profesjonelle fra hele verden til å delta i våre programmer.

 • Innovasjon

Vårt hovedmål er å være i forkant med innovative metoder og industriapplikasjoner. Medlemmene i fakultetets styre er fagfolk med erfaring og har oppnådd stor suksess. Innholdet og kunnskapen de deler er relevante og aktuelle. På grunn av omfattende markedsundersøkelser og kontinuerlig utvikling av daglig arbeid, er profesjonell praksis hvordan dette er mulig

 • Nettverkssamfunn

Vi verdsetter det som kan bygges som et samfunn, og ved å skape et miljø der alle deltakere, professorer og alumner kan lykkes fullt ut, er det vi satser på. Støtte og råd er gitt av alle parter, i form av et nettverk som muliggjør synergier. Vår kultur er preget av samarbeid mellom personer med ulike profiler, nivåer i en organisasjon, med et felles mål om å lede en ny digital fremtid.

 • Forpliktelse

Zigurats team er dannet av bransjeeksperter, influensører og ledere med erfaring som deler kunnskap med deltakerne gjennom en immersiv metodikk som drives av resultater, slik at de kan bli fremtidige bransjeledere. Business School engasjerer med studenter ved å gi ressurser for profesjonell utvikling forbedret med pedagogisk excellence.

 • Dynamisk utdanning

Zigurats mestere har høye samspill som sikrer en global og ekte opplevelse, og som tydelig bidrar til at deltakerne blir aktiv og motivert. Noen av differensverdiene til disse mastrene er utførelsen av virkelige prosjekter, rollespill, fellesskap, fora, multimedia og interaktive ressurser, samt individuell veiledning og oppfølging.

Ta vare på vår planet

Vi er forpliktet til økonomisk, sosial og miljømessig bærekraft av enhver aktivitet, og anser det for viktig å utvikle seg globalt. Zigurat oppfordrer bærekraftige prosjekter og samarbeider med bedrifter som deltar i å endre utfallet av hva en tjeneste eller et produkt kan tilby. WATTIA er en virksomhet som vi støtter og samarbeider med. Prosjektene de er involvert i er bærekraftig, for eksempel å gi selvforsynt energi, og det er i samsvar med våre bekymringer i miljøvern.

metodikk

Zigurat har designet en unik metodikk for å holde deg oppdatert med de nyeste verktøyene og innovasjonene.

Vår forpliktelse er ikke bare å dele den brede yrkeserfaringen, men også hvordan vi nærmer oss og overgår fremragende pedagogisk ekspertise, for å gi våre studenter et komplett perspektiv på globale markeder og innovasjonsmuligheter.

Fakultetsstyret for internasjonale industrileder i ulike sektorer, og kontinuerlig oppdatering av innholdet vi tilbyr, er det som gjør vår læringsmetode unik. Et endelig individuelt prosjekt, med veiledning av nøkkeltall innen innovasjon og teknologi, vil gi deg mulighet til å fullføre og implementere nye løsninger til din eksisterende virksomhet eller utvikle nye prosjekter. Du vil også ha muligheten til å delta i et samarbeidsmiljø, ved å utveksle ideer og skape synergier med andre deltakere og professorer.

Lerret LMS

Nº1 online plattform verden over, den som gjør læring enklere.

 • Virtual Campus

Moderne verktøy og ressurser som styrker og forenkler læringsopplevelsen

 • Teknologi

Åpen, brukervennlig, sky-native læringsstyringssystem og Amazon web service vert

 • Alltid på

Sikre som ingen annen LMS og lavrisiko fordi innfødt sky betyr ingen versjoner, ingen oppgraderinger, ingen nedlastinger og ingen overføringer

Campus Canvas LMS plattform layout

Sosialt engasjement

Zigurat er forpliktet til å gi karriereorienterte tilskudd basert på faglig erfaring, økonomiske behov og internasjonal tilgang til utdanning. Å være oppmerksom på vanskelighetene ved å ha muligheten til å melde på masterstudier, tilbyr vi stipend til deltakerne som passer til følgende profiler:

 • Entreprenørskapsstøtte

Fagfolk og bedrifter som kan demonstrere en positiv drivkraft mot entreprenørskap, nye forretningsprosjekter eller relatert til spesialiseringer, vil få økonomisk støtte som stipend. En evaluering av forslagene vil bli gjort av en internasjonal komité som bestemmer utfallet av godkjenning.

 • Grant for utviklingsland

Zigurat har samfunnsansvar for å gi like adgang til undervisning i verdensklasse samtidig som den garanterer internasjonal diversifisering. Vi tilbyr stipend til fagfolk fra utviklingsland som opplever økonomiske begrensninger og kan ikke fortsette videreutdanning. Fordeling av tilskudd, i henhold til land, utgaver av programmene og den riktige profilen, tillater oss å velge hvem som skal velges.

Steder

Barcelona

Address
Almogàvers, 66
08018 Barcelona

Barcelona, Catalonia, Spania

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss