Les den offisielle beskrivelsen

Om oss

Zigurat er unikt og fremtredende som en forstyrrende Business School

 • Hvem er vi?

Zigurat er en Global Business School fokusert på innovasjon og teknologi. Vi tilbyr en rekke programmer, inkludert mestere, bedriftsopplæring og arrangementer, skreddersydd til fagfolk og virksomhetsbehov. Zigurats programmer er dynamiske og basert på erfaring og kunnskapsandel av en fakultetsstyret, som er digitale industrileder. Drevet av et flerkulturelt og talentfullt team, som ønsker å forandre utdanningsområdet, bidrar til samfunnets utvikling, gjennom forstyrrende opplæring og digital transformasjon.

 • Hvor kommer vi fra?

Zigurat Global Institute of Technology er et veletablert utdanningsinstitutt med 16 års erfaringstrening innen konstruksjon, arkitektur og ingeniørfag. Business School ble grunnlagt av Zigurats erfaring og ambisjon om å gi opplæring for bedrifter og fagfolk som ønsker å delta i digital transformasjon, slik at vi kan tilby et bredere spekter av master og programmer, med fokus på andre bransjer og nivåer i en organisasjon.

Syn

Å være en global referanse for konstant forretningsinnovasjon, skiller seg ut som en unik og forstyrrende Business School of Educational Excellence.

verdier

Vi tror på kvalitetsutdanning, tilpasset behovene til teknologiske og innovative miljøer. Våre programmer er utformet slik at fremtidige ledere kan drive de nødvendige endringene for et bedre samfunn.

 • Global

Fra mangfoldet av deltakerne til programmets forelesere og innhold, har Zigurat en global tilnærming i alle aspekter. På grunn av det brede spekteret av sektorer og muligheter for å bygge riktig program for våre deltakere, kommer profesjonelle fra hele verden til å delta i våre programmer.

 • Innovasjon

Vårt hovedmål er å være i forkant med innovative metoder og industriapplikasjoner. Medlemmene i fakultetets styre er fagfolk med erfaring og har oppnådd stor suksess. Innholdet og kunnskapen de deler er relevante og aktuelle. På grunn av omfattende markedsundersøkelser og kontinuerlig utvikling av daglig arbeid, er profesjonell praksis hvordan dette er mulig

 • Nettverkssamfunn

Vi verdsetter det som kan bygges som et samfunn, og ved å skape et miljø der alle deltakere, professorer og alumner kan lykkes fullt ut, er det vi satser på. Støtte og råd er gitt av alle parter, i form av et nettverk som muliggjør synergier. Vår kultur er preget av samarbeid mellom personer med ulike profiler, nivåer i en organisasjon, med et felles mål om å lede en ny digital fremtid.

 • Forpliktelse

Zigurats team er dannet av bransjeeksperter, influensører og ledere med erfaring som deler kunnskap med deltakerne gjennom en immersiv metodikk som drives av resultater, slik at de kan bli fremtidige bransjeledere. Business School engasjerer med studenter ved å gi ressurser for profesjonell utvikling forbedret med pedagogisk excellence.

 • Dynamisk utdanning

Zigurats mestere har høye samspill som sikrer en global og ekte opplevelse, og som tydelig bidrar til at deltakerne blir aktiv og motivert. Noen av differensverdiene til disse mastrene er utførelsen av virkelige prosjekter, rollespill, fellesskap, fora, multimedia og interaktive ressurser, samt individuell veiledning og oppfølging.

Ta vare på vår planet

Vi er forpliktet til økonomisk, sosial og miljømessig bærekraft av enhver aktivitet, og anser det for viktig å utvikle seg globalt. Zigurat oppfordrer bærekraftige prosjekter og samarbeider med bedrifter som deltar i å endre utfallet av hva en tjeneste eller et produkt kan tilby. WATTIA er en virksomhet som vi støtter og samarbeider med. Prosjektene de er involvert i er bærekraftig, for eksempel å gi selvforsynt energi, og det er i samsvar med våre bekymringer i miljøvern.

metodikk

Zigurat har designet en unik metodikk for å holde deg oppdatert med de nyeste verktøyene og innovasjonene.

Vår forpliktelse er ikke bare å dele den brede yrkeserfaringen, men også hvordan vi nærmer oss og overgår fremragende pedagogisk ekspertise, for å gi våre studenter et komplett perspektiv på globale markeder og innovasjonsmuligheter.

Fakultetsstyret for internasjonale industrileder i ulike sektorer, og kontinuerlig oppdatering av innholdet vi tilbyr, er det som gjør vår læringsmetode unik. Et endelig individuelt prosjekt, med veiledning av nøkkeltall innen innovasjon og teknologi, vil gi deg mulighet til å fullføre og implementere nye løsninger til din eksisterende virksomhet eller utvikle nye prosjekter. Du vil også ha muligheten til å delta i et samarbeidsmiljø, ved å utveksle ideer og skape synergier med andre deltakere og professorer.

Lerret LMS

Nº1 online plattform verden over, den som gjør læring enklere.

 • Virtual Campus

Moderne verktøy og ressurser som styrker og forenkler læringsopplevelsen

 • Teknologi

Åpen, brukervennlig, sky-native læringsstyringssystem og Amazon web service vert

 • Alltid på

Sikre som ingen annen LMS og lavrisiko fordi innfødt sky betyr ingen versjoner, ingen oppgraderinger, ingen nedlastinger og ingen overføringer

Campus Canvas LMS plattform layout

Sosialt engasjement

Zigurat er forpliktet til å gi karriereorienterte tilskudd basert på faglig erfaring, økonomiske behov og internasjonal tilgang til utdanning. Å være oppmerksom på vanskelighetene ved å ha muligheten til å melde på masterstudier, tilbyr vi stipend til deltakerne som passer til følgende profiler:

 • Entreprenørskapsstøtte

Fagfolk og bedrifter som kan demonstrere en positiv drivkraft mot entreprenørskap, nye forretningsprosjekter eller relatert til spesialiseringer, vil få økonomisk støtte som stipend. En evaluering av forslagene vil bli gjort av en internasjonal komité som bestemmer utfallet av godkjenning.

 • Grant for utviklingsland

Zigurat har samfunnsansvar for å gi like adgang til undervisning i verdensklasse samtidig som den garanterer internasjonal diversifisering. Vi tilbyr stipend til fagfolk fra utviklingsland som opplever økonomiske begrensninger og kan ikke fortsette videreutdanning. Fordeling av tilskudd, i henhold til land, utgaver av programmene og den riktige profilen, tillater oss å velge hvem som skal velges.

Programmer gitt i:
 • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Global MBA

Zigurat Global Institute of Technology

Digital Business Global MBA har blitt designet for profesjonelle som ønsker å fremme deres teknologiske og beslutningstaking ferdigheter og legge til en differensiell ver ... [+]

Forstyrre industrien

Digital Business Global MBA har blitt designet for profesjonelle som ønsker å fremme deres teknologiske og beslutningstaking ferdigheter og legge til en differensiell verdi for å øke sin konkurranseevne i det globale markedet.

Det grunnleggende målet for Digital Business Global MBA er å veilede deg om hvordan du redefinerer måten din organisasjon har gjennom digitalisering. Vi vil fokusere på hvordan digital transformasjon vil ha positiv innvirkning på alle nivåer og avdelinger i en organisasjon, inkludert markedsføring, salg, innkjøp, logistikk, human Resources og andre avdelinger. Ved å fullføre programmet vil deltakerne få en bedre forståelse av den innovative metodikken og hvordan digitale verktøy kan forbedre strategier og prosesser i en bedrift. Det endelige prosjektet er fokusert på den fulle digitale transformasjonen av et eksisterende selskap... [-]

Spania Barcelona
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
1 år
Nettstudier
Les mer på norsk

Masters

Zigurat Global Institute of Technology

Denne master er designet og utviklet for å illustrere de mest relevante aspektene ved utforming, gjennomføring og vedlikehold av bygg- og infrastrukturprosjekter. Reelle ... [+]

Oversikt

Denne master er designet og utviklet for å illustrere de mest relevante aspektene ved utforming, gjennomføring og vedlikehold av bygg- og infrastrukturprosjekter. Reelle tilfeller av fagfolk og selskaper fra sektoren presenteres, med fokus på bærekraft, ny teknologi og ledelse.

Global Master i Structural Projects gir solid internasjonal opplæring som vil hjelpe deg å vokse til en ressursrik strukturell prosjektleder.

Denne nye profesjonelle profilen - definert av ferdighetene til å generere løsninger i alle faser av bygg- og infrastrukturprosjekter, ved hjelp av teknologiske verktøy og moderne styringsprosedyrer - er i økende etterspørsel fra store selskaper i AEC-sektoren.... [-]

Spania Barcelona
Mai 2020
Engelsk
Deltid
1 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Zigurat Global Institute of Technology

Hovedreferansen i bygningsinformasjon er basert på domenet til de ledende BIM-verktøyene i markedet for informasjonsstyring og dokumentasjon gjennom hele prosjektets livs ... [+]

Om Wiki

Hovedreferansen i bygningsinformasjon er basert på domenet til de ledende BIM-verktøyene i markedet for informasjonsstyring og dokumentasjon gjennom hele prosjektets livssyklus. I tillegg er ferdighetene til modellering, koordinering, interoperabilitet, implementering og styring av BIM-metodikken i store, mellomstore og små byggeprosjekter oppkjøpt.

Sikkerhet, fart, kriterier og lønnsomhet av prosjekter.

Spesialiseringen i BIM er online og fokusert på portugisiske høyttalere i alle deler av verden, og gir dermed utveksling av erfaringer og nettverk mellom lærere og fagfolk på nasjonalt og internasjonalt nivå. I tillegg tillater e-læringmetoden studentene å ta kurset med større fleksibilitet og til å justere opplæringen til deres personlige rutinemessige og profesjonelle liv.... [-]

Spania Barcelona
Kontakt skolen
Portugisisk
Deltid
1 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Zigurat Global Institute of Technology

Masteren er designet for å skaffe seg en bred spesialisering innen klimaanlegg (HVAC), en svært viktig sak i utformingen av byggeprosjekter og industrielle prosjekter, me ... [+]

Masteren er designet for å skaffe seg en bred spesialisering innen klimaanlegg (HVAC), en svært viktig sak i utformingen av byggeprosjekter og industrielle prosjekter, med tanke på bærekraft og energieffektivitet ved å bruke alle de nyhetene som den tilbyr oss. markedet og gjeldende regelverk.

Spesialiserer seg i en blomstrende profil, HVAC Engineer

I de store selskapene i sektoren er den økende etterspørselen etter eksperter med muligheten til å gjennomføre bærekraftig HVAC-løsninger i bolig-, kommersielle og industrielle byggeprosjekter som kan reagere på termisk kondisjonering og effektiv styring av disse ressursene.

Profesjonell projeksjon

Mesteren vil utstyre profesjonelle med solid og nyskapende kunnskap som vil forberede ham til å optimalisere energisk både bolig- og næringsbygg og industrielle bygninger, enten i nye eller rehabiliterte bygninger.... [-]

Spania Barcelona
September 2019
Spansk
Deltid
1 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Zigurat Global Institute of Technology

Mesteren er utformet innenfor rammen av Smart City-konseptet, for å gi deltakerne en tverrfaglig tilnærming, med tanke på de fremvoksende teknologiske verktøyene i de for ... [+]

Mesteren er utformet innenfor rammen av Smart City-konseptet, for å gi deltakerne en tverrfaglig tilnærming, med tanke på de fremvoksende teknologiske verktøyene i de forskjellige urbane sammenhenger.

Vi trener studenter til å bli Smart City Manager, som skal lede Smart Cities-avdelinger, med sikte på å gi sammenheng til alle byens initiativer og prosjekter, fra en smart og bærekraftig tilnærming.

I dag lever 55% av verdens befolkning i byområder, og det forventes at tallet i 2050 vil øke med opptil 68%

I denne sammenheng er bærekraftig utvikling av byer mer relevant enn noensinne. De nye urbane modellene må utarbeides fra et mer respektfullt og følsomt perspektiv med borgerne og planeten.... [-]

Spania Barcelona
Oktober 2019
Spansk
Deltid
1 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Zigurat Global Institute of Technology

Master i Global BIM Management presenterer en ekte opplevelse og hjelper elevene til å få en global visjon. Programmet oppfordrer samarbeidsarbeid med kolleger i ulike ge ... [+]

Oversikt

Master i Global BIM Management presenterer en ekte opplevelse og hjelper elevene til å få en global visjon. Programmet oppfordrer samarbeidsarbeid med kolleger i ulike geografiske områder - hver prosjektgruppe på 5 til 6 vil samarbeide gjennom en BIM-server og en prosjektledelsesplattform - som beriker den generelle erfaringen og oppmuntrer til profesjonell utvikling innenfor et stadig mer konkurransedyktig globalt marked.

Nº 1 anbefalte BIM Manager-programmet i verden.

Denne master har det mest avanserte og innovative akademiske programmet i BIM Management i sektoren, hvor mer enn 600 fagpersoner er utdannet hvert år rundt om i verden. Programmet er designet for å møte behovene til fagfolk fra mer enn tjue sektorer i AEC-bransjen. Den akademiske strukturen gir studentene metodikken, verktøyene og kompetansen som trengs for å trene de neste lederne i BIM-implementeringen, og utarbeide ulike profiler som vil bidra til å skape paradigmeskifte: BIM Managers, Implementers, and Consultants. ... [-]

Spania Barcelona
Oktober 2019
Engelsk
Deltid
1 år
Nettstudier
Les mer på norsk