Les den offisielle beskrivelsen

Oppdrag

Å gi våre studenter en omfattende utdanning, utdanne ledere og fagfolk som er forberedt på å møte behovene til en global verden, å bidra med verdier i sine yrker og til sosial utvikling gjennom en entreprenørånd og sosial forpliktelse. Å generere og overføre kunnskap gjennom anvendt forskning, bidrar også til fremdrift og posisjonering oss selv i spissen av teknisk og intellektuell utvikling.

Syn

På Universidad Europea vurderer vi faglig fortreffelighet som en av våre strategiske søyler. Dermed har vår pedagogiske modell tatt hensyn til prinsippene i det europeiske høyere utdanningsområdet basert på individets holistiske læring. I denne modellen er professoren en mentor, samt en rådgiver som støtter studenten gjennom hele universitetets liv. Studenten kartlegger derimot sin egen pedagogiske reise, utvikler kunnskap, kompetanse, ferdigheter og verdier som samfunnet for tiden krever.

verdier

  • Samarbeidspartnere: Vi bærer godkjenningsseglet som skiller seg fra for entreprenørånden: Vi er klare og oppriktige, og plasserer studenten i forkant. Vi samarbeider og samarbeider for å implementere beste praksis på vår institusjon.
  • Internasjonalt: Som medlem av Laureatnettverket har vi et globalt yrke og omfang, samtidig som vi beholder sterke lokale røtter. Vi tilbyr internasjonale ressurser for å støtte og styrke lokal utdanning. Laureatnettverkets omfang og innflytelse gjør det mulig for oss å gi våre fagfolk og studenter gode muligheter. Vi er en inkluderende, flerkulturell organisasjon som verdsetter mangfold og respekterer alle kulturelle perspektiver og egenskaper.
  • Analytisk: Vi implementerer en streng selvvurderingsprosess for å øke vår informasjon og kunnskap for å forbedre ytelsen vår. Denne refleksive tilnærmingen, basert på dataanalyse, skiller oss fra andre institusjoner.
  • Troverdig: Hvis vi ønsker å være "her for godt", må vi få tilliten til våre studenter og deres familier, arbeidsgivere og de samfunnene vi driver. Alle nivåer i vår organisasjon er underlagt de høyeste kravene; Vi jobber med integritet og tar fullt ansvar for våre handlinger.
  • Audacious: Vi er gründere; Vi streber etter å være hånlig og er villige til å ta beregnede risikoer, samtidig som vi baserer våre beslutninger på rasjonell, refleksiv planlegging. Vi er raske til å utnytte muligheter og foreta positive endringer for å berike våre elevernes opplevelse. Vi søker etter nye måter å forbedre læring uten grenser og forvandle den tradisjonelle pedagogiske modellen. Vi har en innovativ mentalitet, og vi gir medlemmer av universitetssamfunnet mulighet til å utfordre status quo. Vi søker kreative tilnærminger til utdanning og næringsliv. Vi slutter aldri å utforske nye tilnærminger, nye teknologier, nye forretningsmodeller og nye teorier. Vi er ledere, ikke tilhenger.
  • Ansvarlig: Anta ansvar for våre elevernes resultater er hjørnesteinen i vår revolusjon innen utdanning. Vi fokuserer på studenter og arbeidsgivere for å tilpasse våre programmer til deres behov. Vi streber etter å opprettholde høye opprettholder, oppgradering og ansettelsesevne, slik at våre studenter blir med på arbeidsmarkedet, og gir en positiv sosial effekt.
Programmer gitt i:
  • Engelsk
  • Spansk

Denne skolen tilbyr også:


Universidad Europea - Programas Online

Lag deg selv i en sektor med høy etterspørsel etter spesialiserte fagfolk og sertifiser deg selv med de tre spesialitetene Industrial Hygiene, Safety at Work og Ergonomic ... [+]

Lag deg selv i en sektor med høy etterspørsel etter spesialiserte fagfolk og sertifiser deg selv med de tre spesialitetene Industrial Hygiene, Safety at Work og Ergonomics and Psychosociology.

Mastergraden i yrkesfareforebygging trener deg med de tekniske, organisatoriske og ledelsesmessige ferdighetene, og gjør det mulig for deg å utføre funksjonene som seniortekniker i risikobeskyttelse på nasjonalt og internasjonalt nivå.

Du vil få sertifiseringer av spesialiteter av industriell hygiene, sikkerhet på jobb og ergonomi og psykosociologi anvendt på risikofremkalling og yrkesmedisin (bare leger).Denne mesteren har en aktiverende karakter, og du kan fungere som en forebyggende tekniker.Offisiell kvalifikasjon godkjent av European Higher Education Area (EHEA) og internasjonalt anerkjent.Fakultetet består av aktive fagfolk fra kjente selskaper og eksperter i fagene de underviser.Eksklusivt og aktuelt innhold tilpasset kravene til sektoren.Du vil ha et bredt utvalg av innhold, ressurser og verktøy for læring med et dynamisk, visuelt og veldig tilgjengelig format.Teoretisk og praktisk trening, etter læring ved å gjøre metodikk ved European University, brukes i et enkelt og fleksibelt teknologisk miljø som gir deg total kompatibilitet av studiene med ditt faglige og personlige liv.Du vil ha en personlig mentor som vil følge deg gjennom hele mastergraden.Vi har avtale og samarbeid mellom de største selskapene i denne sektoren som blant annet Sacyr, Ferrovial, Acciona.Nyopptatt studentprofil... [-]
Spania Villaviciosa de Odón
Kontakt skolen
Spansk
10 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
Universidad Europea - Programas Online

Kanariøyene reagerer på nasjoners og selskapers tendens til i økende grad å ta hensyn til målet om bekjempelse av forurensning, utslipp av klimagasser og reduksjon av bru ... [+]

Universitetets mastergrad i fornybare energier ved Det europeiske universitetet på Kanariøyene reagerer på nasjoners og selskapers tendens til å bli mer og mer oppmerksom på målet om bekjempelse av forurensning, utslipp av klimagasser og reduksjon av bruken av drivstoff av fossil opprinnelse. En voksende sektor som krever forberedte, fleksible og allsidige fagfolk.

Det europeiske universitetet er differensiert i denne master ved:

Vi organiserer små grupper for å favorisere direkte kontakt med den profesjonelle sektoren og nettverksnettverket.Du vil få tekniske besøk til fornybar energi, slik at du kan sjekke hvordan de praktiserer det du lærer i klasserommet.Du vil bruke oppdaterte dataprogrammer til utvikling av prosjekter som WASP for vindkraft.Hvorfor EUInnovativ læringsmodellTeknologi i klasserommet. Vi er klareInter.Aktive lærere med solid faglig bane.adgang... [-]
Spania Villaviciosa de Odón
Kontakt skolen
Spansk
1 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Universidad Europea - Programas Online

Den beste MBA i urbanism i henhold til "Ranking 250 beste mestere. Den eneste offisielle mastergraden som du vil tilegne deg spesifikke kunnskaper om MBA-programmene ... [+]

Den beste MBA i urbanism i henhold til "Ranking 250 beste mestere. Den eneste offisielle mastergraden som du vil tilegne deg spesifikke kunnskaper om MBA-programmene som er brukt på spesifikasjonene i byggesektoren.

beskrivelseMastergraden i byggeledelse og konstruksjon - MBA Construction Management Online gjør deg den profesjonelle som bedrifter for tiden krever, i stand til å håndtere prosjekter og forutsetter ledelsesansvar for selskaper som er involvert i bygging .Du vil kunne ta i betraktning alle fasene i byggesyklusen , som inkluderer planlegging, teknisk og utøvende prosjekter, bygging, hendelsesstyring, rehabilitering og bygging.Opplæring i spesifikke kunnskaper for utarbeidelse av prosjekter og ledelse av arbeid på nasjonalt og internasjonalt nivå .Du vil vite i dybden ledelsen, strategiene og verktøyene til bedrifter dedikert til bygg og sivil bygging.Klosteret består av fagfolk av anerkjent prestisje og topp nasjonale og internasjonale direktører for de viktigste selskapene i sektoren som Sacyr, Ferrovial, Acciona.Inkluderer tilgang til profesjonell sertifisering som teknisk bygningskonsulent av AVS.Teoretisk og praktisk trening, etter læring ved å gjøre metodikk ved European University, brukes i et enkelt og fleksibelt teknologisk miljø som gir deg total kompatibilitet av studiene med ditt faglige og personlige liv .Du vil ha en personlig mentor som vil følge deg gjennom hele mastergraden.titrering... [-]
Spania Villaviciosa de Odón
Kontakt skolen
Spansk
10 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
Universidad Europea - Programas Online

Forbered deg på å møte utfordringene ved universitetsopplæring, og kjenn deg til didaktisk-pedagogisk, forskning, innovasjon og bruk av teknologiområder. ... [+]

Forbered deg på å møte utfordringene ved universitetsopplæring, og kjenn deg til didaktisk-pedagogisk, forskning, innovasjon og bruk av teknologiområder.

beskrivelse

Mastergraden i Online University Education gjør at du kan praktisere som lærer både nasjonalt og internasjonalt . Dessuten, takket være sin undersøkende natur, forbereder du forskning i utdanningssektoren .

Kvalifikasjon anerkjent på europeisk nivå med høy kvalitet og spesifisitet i universitetssektoren.

Du vil skaffe deg de nødvendige ferdighetene til å være den nåværende og globale universitetsprofessoren som kreves gjennom kunnskap som er anvendt på områdene didaktisk-pedagogisk universitetsledelse , forskning, innovasjon og bruk av teknologier.... [-]

Spania Villaviciosa de Odón
September 2020
Spansk
15 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk