Les den offisielle beskrivelsen

Oppdraget av International University of La Rioja er integrert dannelsen av elevene i de ferdighetene som kreves av dagens samfunn.

UNITE Du forplikter seg til å møte behovene og forventningene til alle interessenter involvert i prosessen (studenter, undervisning og forskning ansatte, administrasjon og tjenester, offentlige myndigheter og samfunnet for øvrig) gjennom kvalitetstrening som søker forbedring kontinuerlig og dyktighet.

Vi har en spesiell følsomhet for å tilfredsstille de som av ulike grunner ikke kan få tilgang til området sentre, eller som kan, foretrekker å velge mer åpne og innovative løsninger på nye teknologier åpne på nettverket.

Samfunnsansvar rettet politikk UNITE til spørsmål som grunnleggende som:

 • Gir tilgang til universitetsutdanning for alle med egnet forrige trening, ønsker å gjøre det og fjerne barrierer av avstand, timing, sted, kulturelt og sosialt å hindre det.
 • Gjennomføre undervisning og forskningsressurser gjennom utvikling av nye teknologier, og dermed mulig å tilby en høy utdanning, med spesiell oppmerksomhet til de som krever kulturelle, tekniske og sosiale endringer.

Verdier

Verdiene av International University of La Rioja er:

 • Forpliktelse til student suksess.
 • Tilpasse undervisningsoppgaver med tilhørende studentene gjennom sine studier og jobb plassering støtte.
 • Konstant innovasjon i undervisning og læring metodikk omsorg.
 • Utvikling og markedsføring av entreprenørskap.
 • Respons til forventningene til de grupper av studenter, undervisning og forskning, forvaltning og tjenester, offentlig forvaltning og samfunnet for øvrig.
 • Tilby grader og programmer som oppfyller samfunnets behov.
 • Nøye oppmerksomhet til kvaliteten på undervisning og ressurser.
 • Åpen for de internasjonale dimensjoner av universitetsutdanning tilnærming.

Ideen om universitetet

Nå et høyere nivå kunnskap er et ønske om at folk har alltid hatt, og Aristoteles uttrykker klart sier at "av natur, alle menn ønsker å vite." Dette forklarer hvorfor Universitetet -headquarters kunnskap om overordnede er i dag den eldste sivil institusjon i den vestlige sivilisasjon. Universitetet fortsetter å eksistere, til tross for den dype sosiale endringer, har det vært mulig også fordi det har opprettholdt sine grunnleggende egenskaper, i utviklingen i hver historisk periode har måttet bli innført.

I UNITE tror vi de viktigste grunnleggende funksjonene som skal ivaretas i college er som følger:

 • University, som Alfonso X den vise sier, er et samarbeid mellom lærere og studenter, flyttet av ønsket om å skape og spre kunnskap, samt lære. Denne kombinasjonen forklarer at lærerne kan ikke bare forskere, men må være klar over sitt pedagogiske ansvar og ikke bare lærerikt.
 • Universitetet har som mål å oppnå en reell kunnskap basert på dyp refleksjon søker bevis gjennom en kritisk utøvelse av grunn, uavhengig av ideene som er eller er ikke lenger trendy eller hva de har tenkt å pålegge grupper mest innflytelsesrike mening i alle aldre.
 • Universitetet har en oppgave for både avstand og nærhet. Så han må undersøke grunnleggende, teoretiske og generelle problemer i et arbeid tilsynelatende koblet fra sosiale forhold. Men det er også kalt til å samarbeide for å løse miljøproblemene der den beveger seg, først og fremst gjennom dannelsen av kompetente fagfolk, i stand til å arbeide med en holdning av tjeneste til resten av menneskene som bor i en konstant jakt etter det felles vel.
 • Universitetet vil alltid opprettholde en atmosfære av respekt og høflighet akademisk, over avvik i ideer. Seneca ord at mennesket er en hellig ting for mannen, som allerede uttrykker tanken om menneskeverd, som alltid må bli anerkjent og fremmet, og hvis respekt må forbli som bakgrunn for alt arbeidet av universitetssamfunnet.

Sammen med disse funksjonene, UNITE, online universitet, som har bestemt prosjekt å holde nye teknologier for universitetsstudier. Spesielt er det tre metodiske funksjoner som inkluderer. Først tar sikte UNITE oppnå Effektiv undervisning hver elev individuelt fokusertTilpasse tempoet i treningen til deres spesifikke omstendigheter. Dette aspirasjon, for det andre, betyr at UNITE gir hver elev lærer, Unngå potensielle problemer av anonymitet og massification, så hyppige i høyere utdanning. Til slutt, UNITE sikrer full satsing på lærere og ledere med suksessen til hver elevHvem legger ut, noen ganger med bemerkelsesverdig ofrene i eventyret for å oppnå en universitetsgrad.

Programmer gitt i:
 • Engelsk
 • Spansk

Denne skolen tilbyr også:

MBA

UNIR

På UNIR internasjonale mastergrad i bedriftsøkonomi (IMBA) vil du bli opplært som en bedriftsleder som er i stand til å jobbe i dagens globale miljøer. I å forfølge Maste ... [+]

På UNIR internasjonale mastergrad i bedriftsøkonomi (IMBA) vil du bli opplært som en bedriftsleder som er i stand til å jobbe i dagens globale miljøer. I å forfølge Master, vil du utvikle dine ledelsesmessige evner for å analysere forretningsproblemer, foreslå løsninger og implementere tre løsninger med hell. Å lede firmaet inn i fremtiden og styre forandring i en internasjonal kontekst, vil hjelpe deg til å bli en moderne entreprenør. IMBA er et masterprogram rettet mot nyutdannede og fagfolk som ønsker å utvikle sin karriere i lederstillinger med selskaper som opererer i et globalt marked og økonomi. Studentene skal tilegne seg kunnskap og utvikle ferdigheter for å få en helhetlig visjon av firmaet, ta strategiske beslutninger og forstå hvordan selskapene opererer på de forskjellige internasjonale markedene.... [-]

Spania Logroño
Kontakt skolen
Engelsk,Spansk
Deltid
1 år
Nettstudier
Les mer på norsk

Masters

UNIR

Master i Big Data online vil trene deg som profesjonell av BIG DATA, en av de mest etterspurte yrkene i 2018 i henhold til Adecco-gruppens ønske, i stand til å designe og ... [+]

Ta Master i Big Data online på UNIR

Master i Big Data online vil trene deg som profesjonell av BIG DATA, en av de mest etterspurte yrkene i 2018 i henhold til Adecco-gruppens ønske , i stand til å designe og implementere systemer som overvåker en prosess, trekker ut relevant informasjon fra den og kommuniserer det veltalende og effektivt.

Denne mastergrad i Visual Analytics og Big Data deles inn i de mest banebrytende teknologiene i Big Data and Machine Learning :

Datafangst og lagring: Administrasjon og databehandling med MongoDB.Artificial Intelligence Techniques: Clusteringsteknikker og design av ekspertsystemer som er i stand til å utlede ny kunnskap.Engineering for Massiv Databehandling (Machine Learning): Hadoop Tools og Data Analysis og tekst mining med R.Visualiseringsverktøy: Google Charts, JQuery plug-ins, for visualiseringer og D3.js... [-]
Spania Logroño
Kontakt skolen
Spansk
Deltid
1 år
Nettstudier
Les mer på norsk
UNIR

Master i forebygging av nettbasert arbeid Risiko for UNIR kvalifiserer deg som en overlegen tekniker i PRL i de tre mulige spesialiseringene og forbereder deg til å utvik ... [+]

Få din offisielle mastergrad i UNIR (PRL) online hos UNIR

Master i forebygging av nettbasert arbeid Risiko for UNIR kvalifiserer deg som en overlegen tekniker i PRL i de tre mulige spesialiseringene og forbereder deg til å utvikle seg profesjonelt , som våre mer enn 3000 studenter. I tillegg vil du få internrevisorsertifikatet ISO 45001: 2018 fra TÜV Rheinland .

Vår offisielle mastergrad i PRL forbereder deg til å lykkes med å møte utfordringene i yrket:

Tverrfaglig tilnærming, teknisk yrke og praktisk orientering som du kan nærme analysen og ta virkelige beslutninger gjennom saksemetoden.Mer enn 300 praktikavtaler .PRO-lisens for akademisk bruk av ERGONAUTAS, portal nummer 1 i yrkes ergonomi og ergonomisk evaluering av arbeidsplasser.Internrevisorsertifikat i arbeidssikkerhets- og helsestyringssystemer i henhold til ISO 45001: 2018 av TÜV Rheinland, og som erstatter OHSAS 18001.... [-]
Spania Logroño
Kontakt skolen
Spansk
Deltid
1 år
Nettstudier
Les mer på norsk
UNIR

Den elektroniske master i ledelse av teknologiske prosjekter av UNIR deg med en 100% profesjonell orientering som første nivå leder i styring av teknologi-baserte prosjek ... [+]

Ta din online masterstudium i teknologisk prosjektledelse på UNIR

Den elektroniske master i ledelse av teknologiske prosjekter av UNIR deg med en 100% profesjonell orientering som første nivå leder i styring av teknologi-baserte prosjekter.

Advance i din profesjonelle karriere og bli en direktør for teknologiske prosjekter. Med denne offisielle mastergrad i design og styring av teknologiske prosjekter, vil du utvikle de nødvendige ferdighetene til å designe, rette og implementere IDI-programmer (forskning, utvikling og innovasjon), både nasjonale og internasjonale og teknologibaserte prosjekter med offentlig eller privat finansiering.

Du vil skaffe kunnskap i ledelsesmessige ferdigheter , og i metoder og konsepter om design og prosjektledelse . I tillegg, i denne mastergrad i ledelse og online prosjektledelse vil du ha praktikopphold og en masters sluttprosjekt.... [-]

Spania Logroño
Kontakt skolen
Spansk
Deltid
1 år
Nettstudier
Les mer på norsk
UNIR

Online Master i digital markedsføring og e-handel vil trene deg som en ekspert i de nyeste trender innen online markedsføring som brukes til næringslivet og digitaliserin ... [+]

Studer din online master i digital markedsføring og e-handel med UNIR

Online Master i digital markedsføring og e-handel vil trene deg som en ekspert i de nyeste trender innen online markedsføring som brukes til næringslivet og digitaliseringen av selskaper: du vil lære SEO, SEM, ytelse, sosiale medier, e-post, store datastrategier , mobil og innkommende markedsføring .

Fra et innovativt program , basert på praktisk, interaktivt innhold og ekte saker, får du den omfattende opplæringen som bedrifter for tiden krever.

Med den offisielle Master i Digital Marketing av UNIR lærer du hvordan du tar beslutninger, oppdager muligheter og definerer markedsføringsstrategier og nettbasert annonsering for å nå målene for selskapet.... [-]

Spania Logroño
September 2020
Spansk
Deltid
1 år
Nettstudier
Les mer på norsk
UNIR

Master i Online Cybersecurity av UNIR er den første offisielle postgraduate med 100% UNIR som tar sikte på å trene deg i de viktigste teknikkene for beskyttelse mot angre ... [+]

Spesialiserer seg i datasikkerhet med master i nettbasert cybersikkerhet av UNIR

Master i Online Cybersecurity av UNIR er den første offisielle postgraduate med 100% UNIR som tar sikte på å trene deg i de viktigste teknikkene for beskyttelse mot angrep og trusler i operativsystemer, nettverk, applikasjonsprogramvare, websystemer og databaser .

Denne nettstudenten i datasikkerhet har 12 utgaver der mer enn 1200 studenter allerede har blitt utdannet som spesialister innen cybersikkerhet.

Ved hjelp av en ekspert fakultet som vil lede deg i bruk av de mest avantgarde verktøyene i IT-sikkerhetssektoren, vil du skaffe deg den nødvendige kunnskapen til å bli profesjonell i stand til å håndtere det økende antallet cyberangrep som påvirker organisasjoner.... [-]

Spania Logroño
Kontakt skolen
Spansk
Deltid
1 år
Nettstudier
Les mer på norsk
UNIR

Master i integrerte styringssystemer UNIR online er den eneste som gir deg mulighet til å jobbe i koordinering, gjennomføring og evaluering av kvalitetsstyringssystemer, ... [+]

Studer din offisielle mester i kvalitet, miljø, samfunnsansvar og online PRL med UNIR

Master i integrerte styringssystemer UNIR online er den eneste som gir deg mulighet til å jobbe i koordinering, gjennomføring og evaluering av kvalitetsstyringssystemer, miljø, sikkerhet og helse på jobben og CSR , samt overlegen teknisk PRL , i spesialiteten du velger.

Denne master i kvalitet, miljø og integrerte styringssystemer i UNIR er dessuten den eneste som tilbyr deg fire sertifiseringer av internrevisor på TÜV Rheinland :

Tittelen til Universitetets mastergrad i integrerte styringssystemer for forebygging av yrkesrisiko, kvalitet, miljø og samfunnsansvar.Internrevisorsertifikat ISO 45001 og som erstatter OHSAS 18001.Internrevisorsertifikat for kvalitetssikringssystemer ISO 9001 *.Internrevisorsattest for miljøledelsessystemer ISO 14001 *.Internrevisors sertifikat for styringssystemer for samfunnsansvar, i henhold til SGE21 * -standarden.... [-]
Spania Logroño
Kontakt skolen
Spansk
Deltid
1 år
Nettstudier
Les mer på norsk
UNIR

Den offisielle mastergrad i ledelse og ledelse av utdanningssentre 100% online vil lære deg de nødvendige ferdighetene til å være ansvarlig for skoler, skoler, institutte ... [+]

Hent din offisielle mastergrad i Online Education Centers Management med UNIR

Den offisielle mastergrad i ledelse og ledelse av utdanningssentre 100% online vil lære deg de nødvendige ferdighetene til å være ansvarlig for skoler, skoler, institutter og andre utdanningsentre. Du vil lære å planlegge, fremme og evaluere vellykkede tiltak som forbedrer skolemiljøet.

Dette nettkurset om ledelse av utdanningssentre utvider opplæringen av lærere som ønsker å forberede seg til å bli direktører for offentlige, private eller samordnede utdanningsinstitusjoner.

Mastergradsprogrammet i ledelse og ledelse av UNIR utdanningsentre har en sterk praktisk orientering . Fra klasserommet er de saker og problemer som direktørene i utdanningsentrene møtes i deres hverdag, adressert. Klassene læres av aktive fagfolk med lang erfaring i ledelse og ledelse av utdanningsgrupper.... [-]

Spania Logroño
Kontakt skolen
Spansk
Deltid
1 år
Nettstudier
Les mer på norsk
UNIR

Mer enn 11 000 studenter har allerede fått tittelen masterstudium i videregående lærerutdanning fra UNIR . Denne offisielle online mastergrad har oppgave å trene fagfolk ... [+]

Studer masterstudenten din i sekundærlærer (tidligere CAP) online med UNIR

Mer enn 11 000 studenter har allerede fått tittelen masterstudium i videregående lærerutdanning fra UNIR . Denne offisielle online mastergrad har oppgave å trene fagfolk i stand til å utvikle sitt arbeid innen orientering og undervisning.

Velg en av de 12 spesialitetene som UNIR tilbyr deg og bli lærer med denne online CAP Master for sekundære lærere. Oppnå de ferdighetene som kreves for den spesialiserte treningen av yrket ditt, forpliktet til personlig utdanning gjennom opplæringsfunksjonen og i kontinuerlig søk etter metodologisk innovasjon.Generell informasjonStudiepoeng: 60Varighet: 1 studieårStart: 6. september 2018Metodikk: Fjern, 100% onlinePraksis: I samsvar med ORDER ECI / 3858/2007, 27. desember, innebærer masteroppgavene av lærerutdanning en praksis i spesialingen der master er studert. Denne praksisen har ansiktskarakter i utdanningsenteret hvor disse praksiser utvikles i henhold til studiepoengene som er fastlagt i Masters rapport.Doktorgradstilgang: Denne offisielle mastergraden tillater innlemmelse til offisielle doktorgradsprogrammerCurriculum... [-]
Spania Logroño
Kontakt skolen
Spansk
Deltid
1 år
Nettstudier
Les mer på norsk
UNIR

Med master i musikalsk forskning og online musikkologi får du en dyp og nåværende visjon om de ulike tendensene i alle områder av musikk: musikkvitenskap, komposisjon, so ... [+]

Studer masterstudiet i musikkforskning og musikkologi på nettet med UNIR

Med master i musikalsk forskning og online musikkologi får du en dyp og nåværende visjon om de ulike tendensene i alle områder av musikk: musikkvitenskap, komposisjon, sonologi, ledelse og musikalsk pedagogikk .

Denne offisielle mastergrad i online musikk tilbyr de nyeste verktøyene for doktorgradsoppgaver og for undervisning i alle typer utdanningsentre.

Med hjelp av en fakultet av musikere med stor profesjonell prestisje, vil du mestre dataprogrammer for analyse av score og filer relatert til lydkunst, samt for undervisning i musikalske konsepter.

Med denne avstanden Master i musikalsk forskning får du:... [-]

Spania Logroño
Kontakt skolen
Spansk
Deltid
1 år
Nettstudier
Les mer på norsk
UNIR

Den offisielle master i neuropsykologi og nettbasert utdanning av UNIR er den eneste master som du lærer å optimalisere skolens prestasjoner og utvikle talentet til alle ... [+]

Spesialiserer seg på UNIR Online Master i Neuropsykologi og utdanning

Den offisielle master i neuropsykologi og nettbasert utdanning av UNIR er den eneste master som du lærer å optimalisere skolens prestasjoner og utvikle talentet til alle elevene i klasserommet.

* Ifølge den siste studien utført av konsulentfirmaet GAD3 (juni 2017)Med denne master vil du oppdage anvendelsen av nevropsykologi i læringsprosessen og dens bidrag til utvikling av grunnleggende ferdigheter, for eksempel lese- og skriveprosessen, visuell og auditiv ferdigheter og andre viktige aspekter som lateralitet, kreativitet i klasserommet etc.På en praktisk måte tar denne master i nevroutdanning spørsmål som:Vil studentens leseforståelse bli bedre hvis elevens øyebevegelser forbedres?Har pedagogisk nevropsykologi et svar på oppmerksomhetsunderskudd hyperaktivitetsproblemer?Kan jeg utvikle kreativitet i klasserommet for å forbedre nevroutvikling? På hvilken måte?Kan talent og høye evner oppdages? Hvilke programmer kan brukes i klasserommet for å betjene disse studentene riktig?Hvilke faktorer av lateralitet påvirker matematikk?Utvikling av grunnleggende nevropsykologiske ferdigheter bidrar til å forbedre forstyrrelser som dysleksi og dyskalki?Regissert og støttet av et referansefakultet , eksperter innen utdanning, nevropsykologi og barnesykologi, gir master deg solid, avansert og praktisk kunnskap om feltet pedagogisk nevropsykologi anvendt på læring, omsorg, forebygging, utvikling og spesifikke behov av studentene.Denne offisielle Master i Neuropsykologi og fjernundervisning forbereder deg til å tilpasse dine klasser på en effektiv måte med sikte på å forbedre skolens ytelse og overvinne skolesvikt, samt å gi et oppdatert pedagogisk svar på sosiale krav. Du vil vite hvordan du utformer intervensjoner rettet mot den potensielle hjernens utvikling av studentene dine.En mester med praktisk tilnærming, slik... [-]
Spania Logroño
Kontakt skolen
Spansk
Deltid
1 år
Nettstudier
Les mer på norsk
UNIR

Mastergraden i utdanningsteknologi og digitale ferdigheter er den første offisielle mastergraden med en nevronoteknologi som har kunnskap om hvilken effekt IKT har på lær ... [+]

Få din mastergrads i online IKT, anvendt til utdanning med UNIR

Mastergraden i utdanningsteknologi og digitale ferdigheter er den første offisielle mastergraden med en nevronoteknologi som har kunnskap om hvilken effekt IKT har på læringsprosessen. Med master i IKT på nettet som brukes på utdanning, vil du skaffe deg digitale kompetanser fra det 21. århundre.

Du vil oppdage en nyskapende visjon om utdanning fra perspektivet av ny teknologi i utdanning og avantgarde digitale ressurser, slik at elevene lærer på en effektiv måte. I tillegg vil du få et praktisk robotikkpakke "Sphero mini" for å følge emnet Programmering og robotikk for lærere, som vil hjelpe deg med å få mest mulig ut av programmet.... [-]

Spania Logroño
Kontakt skolen
Spansk
Deltid
1 år
Nettstudier
Les mer på norsk
UNIR

UNIR Master i Online Psychopedagogy vil gjøre deg til en sakkyndig rådgiver i menneskelig læring. Du kan berike din karriere med en offisiell opplæring av økt etterspørse ... [+]

Få din offisielle grad med master i online psykopedagogikk fra UNIR

UNIR Master i Online Psychopedagogy vil gjøre deg til en sakkyndig rådgiver i menneskelig læring . Du kan berike din karriere med en offisiell opplæring av økt etterspørsel etter arbeid , fokusert på behandling og løsning av problemer som forhindrer barnas og ungdomens utdanning, eller gjennom faglig utvikling.

Utvid din kunnskap med en praktisk Master of Direct Application i klasserommet. Mer enn 20.000 studenter har allerede blitt trent med oss

Med en sterk praktisk orientering er programmet for denne offisielle Master i psykopedagogikk utformet slik at du umiddelbart kan bruke alt som læres i klasserommet , sammen med de nyeste psykopedagogiske verktøyene.... [-]

Spania Logroño
Kontakt skolen
Spansk
Deltid
1 år
Nettstudier
Les mer på norsk
UNIR

Master i Online Software Engineering av UNIR tar sikte på å fullføre opplæringen av IT-fagfolk og utstyre dem med kunnskap om UNIR , informasjonssikkerhet og programvareu ... [+]

Ta Master i Software Engineering online og få din offisielle grad i UNIR

Master i Online Software Engineering av UNIR tar sikte på å fullføre opplæringen av IT-fagfolk og utstyre dem med kunnskap om UNIR , informasjonssikkerhet og programvareutvikling.

Denne offisielle postgraduate kurset ble født som et svar på en stadig mer kompleks IT-bransje som krever spesialiserte og flerkvalide profiler som kan styre prosjekter som spenner fra implementering til design og styring av programvarestrategien i en selskap.

Med denne masterstudiet i Software Engineering og Computer Systems vil du skaffe deg de nødvendige ferdighetene til å:

Designing funksjonaliteten til en programvare kvalitet, fleksibel og lett å vedlikeholde ved hjelp av UML system modellering språk.Planlegg og kontroller utviklingen av prosjekter gjennom verktøy som MsProject eller Sinnaps.Lær om ulike programvareutviklingsplattformer (Eclipse, JDeveloper, Visual Studio Pro, etc.) og integrerte utviklingsmiljøer (IDE) for å utvikle ulike typer applikasjoner, desktop, mobil og for skyen.Installer og konfigurer en IIS- og Apache-webserver på en datamaskin designet for å tilby og tjene webinnhold på et lokalt nettverk eller på Internett.Analyser prosessen og faser av revisjonen av informasjonssystemer (Paros Tool, Fortiffy SCA of HP, etc.).Generell informasjonStudiepoeng: 60 studiepoengVarighet: Ett studieårStart: 8. november 2018Metodikk: 100% online undervisning med ansikt til ansikt eksamenerEksamen: Ansikt til ansikt eksamener på slutten av hvert semesterTilgang til doktorgrad: Denne offisielle mastergraden tillater innlemmelse til offisielle doktorgradsprogrammer og forbedrer poengsummen din, så lenge den tilsvarer samme kunnskapsområde, i omfanget av eksamenene, foreløpige lister, overføringskonkurranser og ansettelsesutveksling. Sjekk grunnlaget for det offentlige tilbudet.Curriculum... [-]
Spania Logroño
Kontakt skolen
Spansk
Deltid
1 år
Nettstudier
Les mer på norsk
UNIR

Bli en mester i sosial intervensjon i kunnskapsforeninger online i en profesjonell spesialisert på analyse og intervensjon av sosiale scenarier i hvilke tilfeller av ulik ... [+]

16. fremme av den offisielle mesteren i sosial intervensjon på nettet av UNIR

Bli en mester i sosial intervensjon i kunnskapsforeninger online i en profesjonell spesialisert på analyse og intervensjon av sosiale scenarier i hvilke tilfeller av ulikhet, diskriminering eller sosial utestenging kan genereres.

Vi har laget et spesifikt og tverrfaglig program som gir deg mulighet til å skaffe en profil som vil skille seg ut for bredden av din kunnskap :

antropologiøkonomipsykologisosiologiSosialt arbeidpedagogikk

Du vil ha mulighet med denne mastergrad i sosial intervensjon i de elektroniske kunnskapsforetakene for å få tilgang til offisielle doktorgradsprogrammer og få poeng i offentlig administrasjonskonkurranser eller konkurranser som en postgraduate.... [-]

Spania Logroño
Kontakt skolen
Spansk
Deltid
1 år
Nettstudier
Les mer på norsk
UNIR

Den offisielle master i Special Education Online vil gi deg trening, ferdigheter og kompetanse som trengs for å reagere effektivt på de spesifikke kravene som stilles av ... [+]

Studer din offisielle master i spesialundervisning online med UNIR

Den offisielle master i Special Education Online vil gi deg trening, ferdigheter og kompetanse som trengs for å reagere effektivt på de spesifikke kravene som stilles av studenter med spesielle utdanningsbehov (SEN) .

Med Master i spesialundervisning på nettet vil du ikke bare kjenne alle typer sener, men du lærer å diagnostisere, oppdage og gripe inn mulige funksjonshemminger for elevene dine i alle utdanningsfaser.

Som lærer vil du skaffe deg de nødvendige kvalifikasjonene for å evaluere studenten, vurdere sin situasjon i klasserommet, respektere rytmen og læringsstilen og utforme og gjennomføre spesifikke og effektive pensumtilpasninger for dem . Denne opplæringen tar sikte på å fremme oppmerksomhet til mangfold på offentlige, private og private skoler.... [-]

Spania Logroño
Kontakt skolen
Spansk
Deltid
1 år
Nettstudier
Les mer på norsk
UNIR

Master i Online Finance av UNIR forbereder deg til å møte profesjonell profil som bedrifter og banker krever av ledere som har ansvaret for å administrere sin treasury, a ... [+]

Studer Master i Online Finance med UNIR

Master i Online Finance av UNIR forbereder deg til å møte profesjonell profil som bedrifter og banker krever av ledere som har ansvaret for å administrere sin treasury, analysere investeringer, oppdage skattefordeler eller forebygge risiko.

Denne eksterne Master i finansiell ledelse og rådgivning har et program som er nøye beriket og permanent oppdatert for å kjenne de nyeste trender i økonomistyring. Alle professorene er eksperter med lang erfaring i bransjen og med nåværende ansvar i viktige selskaper.

Du vil lære fra første klasse å søke på ditt arbeidsfelt de mest vellykkede trender i ledelse, prosesser, analyse og regulering som lykkes rundt om i verden i de finansielle avdelingene til store og mellomstore bedrifter.... [-]

Spania Logroño
Kontakt skolen
Spansk
Deltid
1 år
Nettstudier
Les mer på norsk
UNIR

Mesteren i juridisk rådgivning for UNIR i UNIR forbereder deg, med en praktisk praksis, til å være juridisk rådgiver etterspurt av bedrifter. Gjennom oppløsning av virkel ... [+]

Studer din online Master i Business Legal Advice med praktiske klasser undervist av prestisjefylte advokater

Mesteren i juridisk rådgivning for UNIR i UNIR forbereder deg, med en praktisk praksis, til å være juridisk rådgiver etterspurt av bedrifter. Gjennom oppløsning av virkelige praktiske saker undervist av advokater fra prestisjetunge advokatfirmaer, vil du lære om de juridiske forretningsnyheter, og oppnå en helhetlig visjon av virksomheten.

UNIR har gjennomført en global utforming av universitetets mastergrad i Business Legal Advice for å oppnå den integrerte opplæringen som vil gjøre deg til nøkkelen som de ledende selskapene i markedet trenger:

Innovativ, tverrfaglig og veldig praktisk læreplanKlosteret dannet av prestisjetunge akademikere og praktiserende fagfolk"Legal Workshop": forslag og løsning av virkelige praktiske saker med prestisjefylte advokaterProfesjonell praksis i selskaper og kontorer som passer best for din profilTilgang til Thomson Reuters Aranzadi database for studier og oppløsning av praktiske sakerJeg jobber med den mest avanserte programvaren i markedet for gjennomføring av samsvarsplaner : Global Suite-Criminal Compliance.... [-]
Spania Logroño
Kontakt skolen
Spansk
Deltid
1 år
Nettstudier
Les mer på norsk
UNIR

UNIR Master i Human Resources (HR) online er i forkant av kunnskapen om at den digitale tiden og et globalt og flertallsmiljø krever styring av menneskelig kapital og tal ... [+]

Studer Master i Human Resources (HR) online med UNIR

UNIR Master i Human Resources (HR) online er i forkant av kunnskapen om at den digitale tiden og et globalt og flertallsmiljø krever styring av menneskelig kapital og talent i organisasjoner.

Innholdet i fagene blir nøye gjennomgått og oppdatert periodisk i henhold til markedets siste krav. Den nye rollen til den ansatte , effektiv bruk av Linkedin og andre sosiale nettverk, utfordringene ved forliksbehandling eller forvaltningen av forandring og mangfold er bare noen eksempler på kunnskapen du vil lære i denne mesteren.

Med en strategisk og praktisk visjon lærer Master of Management og Human Resources Management av UNIR hvordan man bruker nyskapende verktøy , for eksempel de som tillater utvelgelse og intelligent bruk av data for å tiltrekke seg og beholde det beste talentet og tilpasse dem til målene med selskapet... [-]

Spania Logroño
Kontakt skolen
Spansk
Deltid
1 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Universidad Internacional de La Rioja (UNIR)
Address
Avenida de la Paz, 137 Logroño
26004 Logroño, La Rioja, Spania
Nettsted
Telefon
+34 941 209 743