Les den offisielle beskrivelsen

Spania Business School er en ny skole av virksomheten privat, uavhengig og pluralistisk med en svært viktig sosial funksjon. Vi kan indikere vi står overfor en av de få skolene om ikke den eneste sosiale virksomhet.

Den består av fagfolk med lang erfaring i undervisning og ønsker å dele sine kunnskaper legge verdi for samfunnet. Vi ønsker å betjene og opplæring talentfulle mennesker, uavhengig av alder, rase eller krav.

Spania Business School fokuserer på virksomheten, juridisk og operativ trening, etter en høy kvalitet eLearning metodikk som brukes av de ledende handelshøyskolene i verden.

pixelSpania Business School presentere oppnå anerkjennelse av det internasjonale samfunnet og elektronisk opplæring kvalitet gjennom sin lærerstaben, den høye etterspørselen av akademiske programmer og konkurransedyktig pris system./>

Mission

Misjon og visjon av Spania Business School

 • Veilede beslutninger.
 • Fokus på kvalitet og service.
 • Den formative vekst i samfunnet.

verdier

Verdiene er basert på enkeltpersoner og bedrifter er fellesskap av mennesker.

 • Respekt for andre, personlig og profesjonelt. Business folk-sentrert ledelse.
 • Spirit of service og god kvalitet som et middel for godt arbeid.
 • Ydmykhet, evne til å lære og lytte.
 • Integritet og teamarbeid.
 • samfunnsengasjement.
 • Internasjonalisering.
 • Entreprenørskap.

metodikk

Nettbasert opplæring utviklet av Spania Business School er basert på en ny modell som forsoner non-ansikt undervisning og utfyller teknologiske fremskritt og læring. Undervisning tilsvarer ansiktet, men slik imøtekomme de tidsplaner deres tilgjengelighet, være i stand til å kombinere trening med faglig og personlig engasjement.

Den elektroniske metoden gjør det mulig å oppnå de opplæringsmålene gjennom deltakelse og samhandling. Deltakerne har et fullt aktiv rolle, intervenere i en rekke aktiviteter og debatter som vil tvinge deg til å samhandle med både lærer og med sin kamerat program.

I løpet av programmet studenten må oppgi iherdig på den virtuelle campus for å ha kontinuerlig overvåking:

 • Case-metoden, som brukes av ledende internasjonale handelshøyskoler.
 • Studiemateriell.
 • Deltakelse i praktiske case-studier.
 • Diskusjonsfora og diskusjoner med lærere og elever.
 • Videokonferanse og leve virtuell klasse eller utsatt modus der læreren utvikler konsepter og innholdet fremme debatt og arbeid i de kommende ukene.

Det vil være en kontinuerlig tilbakemelding til å berike student-lærerutdanningen ved å oppmuntre elevene til å identifisere de viktigste problemene og prioritering av saker som tidsstyring. Den tradisjonelle læreren blir en veileder eller tilrettelegger og de viktigste funksjonene:

 • Veilede studenter mot læringsinnhold, å svare på henvendelser, korrigere aktiviteter og peker ut hvilke aspekter bør utdype.
 • Positivt oppmuntre hele gruppen, og skaper et klima for læring og heve spørsmål om debatt.
 • Holde orden på elevmedvirkning, vurdere læring og utføre daglig tilbakemeldinger.

En kvalitet online program tilbyr følgende fordeler:

 • Avstemming mellom din personlige tid, arbeid og studier. Mulighet til å ta høyere utdanning uten å avbryte arbeidsplanlegging.
 • Besparelser. Transportkostnader, reisetid og opplæring.
 • Fleksibilitet. Du velger tid og engasjement.
 • Teknologi. Bruk og kjennskap til teknologi.
 • Nettverk. Utveksling av arbeidserfaring og utvide nettverket.
Programmer gitt i:
Spansk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Spain Business School

Midt i en enestående krise få sektorer som fortsetter eller har et større trykk for å markeds og jevn fremgang. Økningen i digitale forbruket gjør disse disiplinene fagfo ... [+]

Midt i en enestående krise få sektorer som fortsetter eller har et større trykk for å markeds og jevn fremgang. Økningen i digitale forbruket gjør disse disiplinene fagfolk er saksøkt hver dag, mer i en stadig skiftende miljø.

Superior Digital Marketing Program, gjennom den rette blandingen av generell og spesifikk kunnskap, tillater elevene å tilegne seg ferdigheter til å ha et betydelig konkurransefortrinn i å utvikle sin karriere ferdigheter. For alle disse grunner, hvis din fremtid er i markedsføring, tror du digital.

Dette kurset har en 50% stipend FOUNDATION tilbys av SPANIA BUSINESS SCHOOL

Adressert til

Superior Program i markedsføring og reklame Digital er rettet mot alle typer fagfolk som krever inn digitale miljø bekymringer på den delen av digital markedsføring sektor av stor strømbehov.... [-]

Spania Madrid
September 2019
Spansk
Deltid
6 semestre
Nettstudier
Les mer på norsk
Spain Business School

Hvis du tenker på nye utfordringer, nye muligheter, eller bare synes det er på tide å starte det prosjektet du alltid har ønsket, er dette din kurs. Med "Superior Entrepr ... [+]

Hvis du tenker på nye utfordringer, nye muligheter, eller bare synes det er på tide å starte det prosjektet du alltid har ønsket, er dette din kurs.

Med "Superior Program i entreprenørskap" vi vil hjelpe deg å tilegne seg nødvendig kunnskap til å gjøre ideen til virkelighet.

Adressert til

Alle som har entreprenørånd og ønske om å vite hvordan, på et tidspunkt, må du montere prosjekt for å minimere risikoen.

Studenter, arbeidsfolk eller ikke selvstendig. All profiltype har ingen plass i dette kurset, så lenge du tror dine utfordringer kan oppfylles.

Denne mester har mulighet til å få en dobbel grad med et universitet anerkjennelse. For å søke, må studenten være i besittelse av en anerkjent grad på landsbasis.... [-]

Spania Madrid
September 2019
Spansk
Deltid
6 finn din doctor juris
Nettstudier
Les mer på norsk
Spain Business School

Postgraduates av 6 måneder i 100% online metodikk i spansk. Digital Marketing, Big Data, sosiale medier, e-handel, etc. ... [+]

Ingen diskuterer betydningen av Internett og den digitale verden. Stadig de er etterspurt fagfolk i stand til ledende flerfaglige team med fokus på den digitale økonomien.

Den Overlegen programmer i Digital Business (universitet utdannet) gjennom den rette blandingen av generell og spesifikk kunnskap, gir det elevene til å tilegne seg ferdigheter til å ha et betydelig konkurransefortrinn i utviklingen av sin karriere i det digitale miljøet ferdigheter. Derfor er dette programmet kandidaten til å anta posisjoner av lederskap og ansvar i dette nye miljøet, lære mer fundamentale forhold og avgjørende for å utvikle en forretningsstrategi i et digitalt miljø.

Adressert til... [-]

Spania Spain Online
Åpen påmelding
Spansk
Deltid
6 - 12 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk

Masters

Spain Business School

alle mennesker som ønsker å opprette, administrere, moderat, utvikle og lede virtuelle samfunn, holde orden på regnskap og tolkning av metriske rapporter for å vurdere av ... [+]

Hvem bør delta:

alle mennesker som ønsker å opprette, administrere, moderat, utvikle og lede virtuelle samfunn, holde orden på regnskap og tolkning av metriske rapporter for å vurdere avkastningen av hvilket som helst merke eller selskapet kommer. Både profil av Community Manager og sosiale medier er etterspurt av alle organisasjoner og en av de mest lovende yrker.

Mål: Lær å tolke atferd som brukerne er på nettverket og kjenne, forstå og anvende grunnleggende av alle selskaper, men fra perspektivet til sosiale nettverk. Å vite hvilke utfordringer som brukere, bedrifter og deres merkevarer lever i sosiale nettverk. strategisk posisjonere din bedrift i RRSS fra synspunkt av content management, sosial markedsføring og kundeservice. Alle ferdighetene til en Community Manager på hver sosiale nettverk. Evne til å måle, analysere og rapportere resultatene som de skjer. I tillegg er en rekke globale mål for alle programmer som består av: effektivt lede team, lære å ta strategiske beslutninger, utvikle en global og inkluderende syn, master endringsledelse og fangst lederegenskaper. ... [-]
Spania Madrid
Kontakt skolen
Spansk
Deltid
10 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
Spain Business School

Det løser alle de som ønsker å opprette en Internett-bedrift og ønsker å nå ut til potensielle kjøpere, uansett hvor de er, og vet hvordan du gjør det fra forskjellige en ... [+]

Hvem bør delta:

Det løser alle de som ønsker å opprette en Internett-bedrift og ønsker å nå ut til potensielle kjøpere, uansett hvor de er, og vet hvordan du gjør det fra forskjellige enheter i verden. Også for de som trenger å definere og planlegge strategi som vil føre til suksess i enhver handelsselskap.

Mål: Kjenne, forstå og anvende grunnleggende av alle selskaper på Internett dedikert til å handle, men fra perspektivet til det nye markedet, digital. Tilegne seg full kunnskap fra tiltrekke seg kunder, deres lojalitet, strategien av e-handel til analyse av resultatene. Evne til å måle og oppnå resultater på de handlingene som er lansert. Bli en ekspert i å oppnå best mulig avkastning. Å kunne bygge ditt eget prosjekt og få støtte for det. I tillegg er en rekke globale mål for alle programmer som består av: effektivt lede team, lære å ta strategiske beslutninger, utvikle en global og inkluderende syn, master endringsledelse og fangst lederegenskaper. agenda: ... [-]
Spania Madrid
Kontakt skolen
Spansk
Deltid
10 finn din doctor juris
Nettstudier
Les mer på norsk
Spain Business School

Rettet mot alle fagfolk som trenger å innlemme i sine forretningsstrategier nye kunder bruker kanaler: digital. Og, selvfølgelig, til alle gründere som trenger å vite for ... [+]

Hvem bør delta:

Alle fagfolk som trenger å innlemme i sine forretningsstrategier nye kunder bruker kanaler: digital. Og, selvfølgelig, til alle gründere som trenger å vite fordelene med internett, enten fordi de vil montere en e-handel eller fordi de ønsker å forandre eller tilpasse sin tradisjonelle virksomhet til digital.

Mål: Kjenne, forstå og anvende grunnleggende av alle selskaper, men fra perspektivet til det nye markedet: den digitale. Erverve full kjennskap til markedsføring og kundeadministrasjon. Evne til å måle og oppnå resultater på de handlingene som er lansert. Bli en ekspert i å oppnå best mulig avkastning. Å kunne bygge ditt eget prosjekt og få støtte til det ... [-]
Spania Madrid
Kontakt skolen
Spansk
Deltid
10 finn din doctor juris
Nettstudier
Les mer på norsk
Spain Business School

Den digitale analytikeren og datavitenskaperen er to av de mest etterspurte profilene i dag og i de kommende årene. Denne mastergrad er rettet mot profiler på ledernivå, ... [+]

Hvem er det for:

Den digitale analytikeren og datavitenskaperen er to av de mest etterspurte profilene i dag og i de kommende årene. Denne mastergrad er rettet mot profiler på ledernivå, mellomledere, tekniske profiler, uavhengige fagfolk, gründere, etc. Kort sagt, til enhver profesjonell som ønsker å være ledende i det digitale selskapet.

Dette programmet kan undervises online, semi-face-to-face, eller personlig intensiv.

mål:Vet, forstå og bruk grunnleggende grunnlag for ethvert selskap, men fra visjonen til det nye markedet, digital.Lær å tolke atferdene som brukerne har i nettverket og spesielt på nettstedet vårt for å tilpasse produktene, tjenestene og virksomheten til hva brukerne krever.Behandle de viktigste verktøyene, for eksempel Google Analytics. I tillegg ta kontakt med virkeligheten av Big Data som allerede er en ustoppelig virkelighet som påvirker både bedrifter og enkeltpersoner.Ha muligheten til å bygge ditt eget prosjekt og få finansiering for det.I tillegg er det en rekke globale mål for alle programmer som består av: Effektiv styring av arbeidsgrupper, læring om strategiske beslutninger, utvikling av en global og integrert visjon, styring av forandringsledelse og opptak av lederegenskaper.agenda:... [-]
Spania Madrid
Kontakt skolen
Spansk
Deltid
10 måneder
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk

Qué es Spain Business School

Nuestra Escuela

Formación Spain Business School

Spain Business School
Address
C/ Velázquez 12.
28006 Madrid, Community of Madrid, Spania
Nettsted
Telefon
+34 917 19 10 00