LABASAD - Barcelona School of Arts & Design

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

LABASAD , Online Superior School of Art and Design of Barcelona , er en referanse til internasjonal online trening spesialisert på design og kunst, med det formål å trene fagpersoner på å utvikle sin kreativitet og innovasjon.

Lær fra toppen! 100% online og live

Den pedagogiske modellen er basert på en online metodikk, personlig, fleksibel og med online klasser live slik at studenten kan studere i sitt tempo og til enhver tid ledsages av de beste designerne.

Metodikk 100% online

Koble til når og hvor du vil. Den virtuelle campus står til din disposisjon 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Tilpasset sporing. Du vil alltid bli ledsaget av læreren i hvert fag og den personlige koordinatoren. 100% praktisk. Praktiske øvelser og realisering av prosjekter som vil være en del av din profesjonelle portefølje. Live online klasser. Leksjoner planlagt ukentlig der det blir gitt praktiske workshops for å begrepsfeste kunnskap. Masterclass. Master klasser undervist av anerkjente design fagfolk. Interaktiv trening. Del tvil og bekymring med lærere og jevnaldrende gjennom fora og chatter. Didaktiske ressurser. Tilgang til forskjellige læringsressurser: utfyllende lesing, ordninger med sentrale ideer osv. Kontinuerlig vurderingssystem. Progressiv og konstant læring basert på periodisk levering av praksis gjennom hele kurset.

Om fakultetet vårt

Alle fakultetet vårt er aktive og utvikler sin profesjonelle karriere innen byråer eller prestisjetunge studier på nasjonalt og internasjonalt nivå. Hos dem lærer du hvordan det er en profesjonell grafisk design. De bringer studenten nærmere virkeligheten på arbeidsmarkedet. De er gode designnavn, referanse-animatører eller kreative og overtredende skapere. Mange av dem har blitt tildelt priser og profesjonell anerkjennelse.

Steder

Barcelona

Address
Calle de Pau Claris, 115, CP: 08009,
08009 Barcelona, Catalonia, Spania

Spania Online

Address
Spania Online, Spania

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss