Instituto Tecnológico MasterD Online

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

presentasjon

Nøkkelen til profesjonell suksess ligger i ferdighetene som en person er i stand til å skaffe seg, idet disse blir mer og mer verdsatt av bedrifter når de velger en kandidat til en jobb.

Derfor ble Instituto Tecnológico MasterD Online som har som mål å trene fagfolk i sektoren for å skaffe seg de nødvendige faglige ferdighetene til å komme inn på arbeidsmarkedet.

For dette har vi i vår institusjon det beste teamet av fagfolk i sektoren som vil hjelpe våre studenter til å skaffe seg de rette ferdighetene, ved hjelp av våre teknologiske klasserom fordelt på nasjonal geografi. På disse teknologiske områdene skal våre studenter trene de nødvendige ferdighetene for å styrke den teoretiske kunnskapen som er oppnådd tidligere.

Til slutt, for å oppfylle vårt oppdrag, samarbeider Instituto Tecnológico MasterD Online med de viktigste teknologiske selskapene i hver av sektorene. Dette samarbeidet vil hjelpe våre studenter til å skaffe seg de rette ferdighetene og legge til rette for innsetting i arbeidsmarkedet.

metodikk

Det teknologiske instituttet MasterD Online tilbyr en åpen opplæring av kvalitet, blandet og tilpasset behovene til våre studenter. Vi har eksperter i hvert av fagene som skal hjelpe elevene med å nå sitt mål gjennom leksjoner, forelesninger og ansikt-til-ansikt-workshops. Alle ansikt-til-ansikt aktiviteter vil bli gjennomført i hvert av de teknologiske klasserommene fordelt på det nasjonale territoriet eller i fasilitetene til våre samarbeidende selskaper. Utvilsomt er vi forpliktet til en praktisk og fleksibel opplæring for alle som ønsker å utvide sine faglige ferdigheter.

Instituto Tecnológico MasterD Online har som mål den integrerte analysen av institusjonen som underviser kursene, for å garantere studiene, samt egen grad undervist. For dette Instituto Tecnológico MasterD Online suksessen til følgende aspekter:

  • Institusjonell integritet: verifiserer forhold knyttet til informasjon, opptak, priser og styring av prosesser og tjenester.
  • Administrativt ansvar: sikrer kvaliteten på den juridiske situasjonen, anleggets relevans, institusjonens personlige og finansielle stabilitet, dens etiske verdier og forpliktelsen til kontinuerlig forbedring.
  • Akademisk kvalitet: refererer til kvalitet i fag relatert til undervisning, læring og tjenester. Som en søkerutdanningsinstitusjon følger vi prosedyrene for å gi faglig fortreffelighet. I denne forstand må vi vise hvorfor våre prosedyrer forbedrer studentens suksess og øker forventningene til undervisning, læring, forskning og tjenester. Dette gode arbeidet fører til institusjonens mål og oppdrag. Samme må du demonstrere kvaliteten på kurset du vil bekrefte.

praksis

En svært viktig del av vår treningsprosess er implementeringen av ferdighetene som er oppnådd i et selskap. For dette vil studentene ha vår internship service i selskapet. Vi har hjelp fra mer enn 1200 teknologibedrifter som samarbeider med oss ​​for å nå målet ditt.

Når du har fullført din teoretiske og praktiske opplæring, vil du begynne prosessen med å trene alle dine ferdigheter som er oppnådd i løpet av kurset i et ekte selskap. For å gjøre dette, og som en del av kompetanseopplæringsprosessen, vil vi samarbeide for å lære om arbeidsmarkedet og hvordan vi skal håndtere riktig med innsetting på arbeidsplassen.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Spansk

Se Online Diplomer » Se Online Kurs » Se Online Masters »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Diplom

FP Online Grad Medium Electricity

Nettstudie Deltid Åpen påmelding Spania Alicante

Med dette kurset av elektrisitet tilbyr vi deg muligheten til å skaffe online, blandet eller avstand grader i FP Electricity, og du kan bli en profesjonell elektriker. [+]

Tittel FP Elektrisitet

Med dette kurset av elektrisitet tilbyr vi deg muligheten til å skaffe online, blandet eller avstand grader i FP Electricity, og du kan bli en profesjonell elektriker.

Medisinsk treningssyklus i elektrisitet forbereder deg slik at når det teoretisk-praktiske innholdet er ferdig, kan du få den offisielle graden av elektriske og automatiske installasjoner ved å presentere deg til de gratis testene som de autonome samfunnene ringer hvert år.

De tekniske yrkene er i høy etterspørsel i dag og å få en offisiell grad av middels grad i elektrisitet er en garanti for suksess.

Forbered den gjennomsnittlige graden av elektrisitet i ditt eget tempo, med leveklasser, muligheten til å gjøre praktiske klasser i nærmeste sentrum og kontinuerlig overvåkning du kan utvikle seg profesjonelt. Vår trening er online eller blended du velger hvordan du gjør det.... [-]


Kurs

Industrial Automation Online Course

Nettstudie Deltid Åpen påmelding Spania Alicante

Med dette industrielle automasjonskurset lærer du å håndtere de viktigste verktøyene som trengs i en automatisering: automatikk, industriell kommunikasjon og SCADA-skjermer. Du vil være forberedt på å kontrollere produksjonen og overvåke den, finne mangler og vite hvordan du skal utforme, konfigurere og bruke industrielle kommunikasjonsnettverk. [+]

Studer Industriell Automatisering

Den nåværende bransjen har en tendens til å fullføre automatiseringen av alle sine prosesser i den såkalte Industry 4.0. Ønsker du å være en del av denne endringen?

Med dette industrielle automasjonskurset lærer du å håndtere de viktigste verktøyene som trengs i en automatisering: automatikk, industriell kommunikasjon og SCADA-skjermer. Du vil være forberedt på å kontrollere produksjonen og overvåke den, finne mangler og vite hvordan du skal utforme, konfigurere og bruke industrielle kommunikasjonsnettverk.

Et av verktøyene som brukes til trening innen automatisering og robotteknologi, er TIA Portal, den nye Siemens-programvaren.... [-]


Industrial Maintenance Online Course

Nettstudie Deltid Åpen påmelding Spania Alicante

Med dette kurset vil du lære om hovedfagene som arbeider innen industrielt vedlikehold: automatikk, automatikk, mekanikk, hydraulikk, og du vil tilegne deg alle teoretiske og praktiske kunnskaper som vil hjelpe deg med å komme videre i din profesjonelle karriere. [+]

Industriell vedlikeholdsutdanning

Næringen trenger spesialisert personell til å jobbe i vedlikehold.

Dette kurset av industrielt vedlikehold er tilpasset de behovene som arbeidsmarkedet i industrien krever.

Med dette kurset vil du lære om hovedfagene som arbeider innen industrielt vedlikehold: automatisering, automatikk, mekanikk, hydraulikk ... og du vil tilegne deg alle teoretiske og praktiske kunnskaper som vil hjelpe deg med å fremme din faglige karriere.

Velg hvordan du vil studere kurset i online eller blandet industrielt vedlikehold med praktiske verksteder i våre sentre, video leksjoner og leveklasser med læreren din. Alt dette, med samarbeid fra Siemens for trening i automatiseringsprodukter og -drifter.... [-]


Nettkurs for 3D-utskrift

Nettstudie Deltid Åpen påmelding Spania Alicante

Ønsker du å lære 3D-utskrift? Flere og flere nyheter eller rapporter vises på resultater fra 3D-teknologier i ulike sektorer (industri, teknologi, helse, etc.), noe som frem til for lenge siden virket som science fiction er ekte. [+]

Opplæringskurs i 3D-utskrift

Ønsker du å lære 3D-utskrift? Flere og flere nyheter eller rapporter vises på resultater fra 3D-teknologier i ulike sektorer (industri, teknologi, helse, etc.), noe som frem til for lenge siden virket som science fiction er ekte.

Av denne grunn har vi laget dette kurset med 3D-utskrift som du vil lære alle fordelene med denne nye teknologien, og du vil bli trent i design, skanning og 3D-utskrift og 3D etter utskrift.

Med dette kurset av 3D-skrivere vil du vite hvilke sektorer som drar nytte av denne 3D-teknologien. Etter å ha kjent dem, kan du vurdere å spesialisere seg i en spesielt.

Med denne opplæringen i 3D-utskrift, fordyper vi deg i 3D-teknologien, slik at du kan trene med garantier. Vi våger å si at du står overfor en av de mest komplette kursene i 3D-utskrift i markedet siden den omhandler alle nødvendige felt for å bli en god profesjonell.... [-]


Nettkurs for Android Programmering

Nettstudie Deltid Åpen påmelding Spania Alicante

Dette kurset i Android-programmering gir deg muligheten til å bli profesjonell ekspert i programmering og utvikling av applikasjoner for Android, den mest utbredte mobilenhetsplattformen i markedet, og en av de mest etterspurte profilene på arbeidsmarkedet. [+]

Lær å planlegge på Android

Vil du lage dine egne applikasjoner for Android?

Dette kurset i Android-programmering gir deg muligheten til å bli profesjonell ekspert i programmering og utvikling av applikasjoner for Android, den mest utbredte mobilenhetsplattformen i markedet, og en av de mest etterspurte profilene på arbeidsmarkedet.

Med dette Android-kurset lærer du hvordan du håndterer Android Studio-miljøet, og lærer om de nyeste utviklingene i Android Apps. I tillegg kan du opprette din egen Android-app, og vi vil vise deg hvordan du kan publisere den på Google Play.

Forbered denne opplæringen i Android-apper, i ditt eget tempo, med en online campus, leve klasser med læreren din og videoklaser, med alt dette kan du bli utvikler av applikasjoner for Android.... [-]


Nettkurs for energieffektivitet

Nettstudie Deltid Åpen påmelding Spania Alicante

Energisertifisering og revisjon er to av sektorene med mest projeksjon. I dag skal alle bygninger som er bygget, som ønsker å leie eller selge, ha et energisertifikat. [+]

Vil du være en energisertifiserer?

Energisertifisering og revisjon er to av sektorene med mest projeksjon. I dag skal alle bygninger som er bygget, som ønsker å leie eller selge, ha et energisertifikat.

Den obligatoriske karakteren av energirevisjoner i enkelte bygninger medfører en økning i arbeidsaktiviteten i denne imponerende arbeidssektoren.

Med dette energieffektivitetskurset lærer du ledelsen av alle sertifiseringsprogrammer og den fullstendige prosessen med hvordan du utfører en energirevisjon.

For å konsolidere kunnskapen din, vil du kunne fullføre opplæringen som energibesvarende, gjennomføre detaljerte praktiske saker, både energisertifisering og hvordan å utføre en revisjon fra begynnelse til slutt, spesielt for MasterD, et selskap bestående av mer enn 20 sentre.... [-]


Nettkurs for programmerbar automat

Nettstudie Deltid Åpen påmelding Spania Alicante

Dette kurset av programmerbare automater er utformet slik at alle med minimum kunnskap om elektrisitet kan lære å programmere, designe og integrere automatikk i et automatisert system. [+]

PLC kurs med Siemens Automata

Har du noen gang lurt på hvordan en programmerbar automat fungerer? Og hvordan kan du automatisere en prosess? I så fall er dette ditt kurs.

Dette kurset av programmerbare automater er utformet slik at alle med minimum kunnskap om elektrisitet kan lære å programmere, designe og integrere automatikk i et automatisert system.

Du vil lære å bruke TIA Portal, den nye Siemens-programvaren for kontroll av automatiserte elementer, med fokus på S7-1200-automaten.

Ved hjelp av våre spesialiserte lærere vil leveklasser og praktiske verksteder i nærmeste sentrum være en ekspertprogrammerer. I tillegg har vi avtaler med viktige selskaper i industrisektoren, så når du har avsluttet PLC programmeringskurset, får du muligheten til å trene i selskaper.... [-]


Nettkurs for programmer for iPhone

Nettstudie Deltid Åpen påmelding Spania Alicante

Lær å programmere i iOS-miljøet og gjør deg klar til å bli profesjonell spesialisert i IOS applikasjonsutvikling. Utviklingen av mobilapplikasjoner har i de senere år betydet en "boom" i datamaskin og forretningsutvikling. Å vite hvordan du utvikler applikasjoner i Apple-miljøet, er å komme inn i verden av verdens mest verdsatte og viktigste selskap. [+]

Kursprogrammer for iPhone

Vil du lære iOS programmering og lage applikasjoner og videospill for iPhone, iPad, Apple Watch eller Apple TV?

Lær å programmere i iOS-miljøet og gjør deg klar til å bli profesjonell spesialisert i IOS applikasjonsutvikling.

Utviklingen av mobilapplikasjoner har i de senere år betydet en "boom" i datamaskin og forretningsutvikling. Å vite hvordan du utvikler applikasjoner i Apple-miljøet, er å komme inn i verden av verdens mest verdsatte og viktigste selskap.

Dette iOS-programutviklingsforløpet er fullt oppdatert med de nyeste Apple-utgivelsene og utgivelsene. IOS operativsystem, Xcode som et utviklingsverktøy og Swift programmeringsspråk. Du vil også lære å designe fra 0 dine applikasjoner med Sketch-verktøyet.... [-]


Nettkurs på solcellefotovoltaisk energi

Nettstudie Deltid Åpen påmelding Spania Alicante

Fotovoltaisk solenergi er grunnlaget for den nye energimodellen vil bli bygget. Etterspørselen etter en kvalifisert profil, som er i stand til å utføre denne typen installasjon, er en av de mest krevde i dag. Selvforbruk er en realitet, og hele Europa investerer allerede, slik at alle EU-borgere har tilgang til denne teknologien. [+]

Ønsker du å være en solpanel installatør?

Fotovoltaisk solenergi er grunnlaget for den nye energimodellen vil bli bygget. Etterspørselen etter en kvalifisert profil, som er i stand til å utføre denne typen installasjon, er en av de mest krevde i dag. Selvforbruk er en realitet, og hele Europa investerer allerede, slik at alle EU-borgere har tilgang til denne teknologien.

Med dette løpet av fotovoltaiske paneler lærer du hvordan du installerer solcellepaneler, for å utføre dimensjonering, montering og vedlikehold av installasjonene eller hvordan du kan løse feilene i disse installasjonene.

Vi har samarbeid i leveransen av ansikt til ansikt og online seminarer med noen av de beste selskapene i energisektoren som Ingeteam, Endef eller Ecomesh.... [-]


Nettverkskursusdatamaskiner

Nettstudie Deltid Åpen påmelding Spania Alicante

Dette kurset av vedlikehold og reparasjon av datamaskiner forbereder deg til å oppnå den offisielle sertifiseringen av Foreningen av Datatekniker (ATI) i "Sikkerhet og samarbeid på Internett". [+]

Studere Reparasjon og vedlikehold av datamaskiner

Ønsker du å bli reparatør av datautstyr? Vil du markedsføre din profesjonelle profil med offisielle datasertifikater? Kjenner du verden med 3D-utskrift?

Dette kurset av vedlikehold og reparasjon av datamaskiner forbereder deg til å oppnå den offisielle sertifiseringen av Foreningen av Datatekniker (ATI) i "Sikkerhet og samarbeid på Internett".

I dag er det viktig å ha en vellykket faglig sertifisering for å møte jobbintervjuer med en garanti.

Behør montering og reparasjon av hvilken som helst datamaskin uansett teknologi og lære å utføre reparasjoner med hensyn til datasikkerhet og nettbasert samarbeid ved hjelp av verktøy for fjerntilgang på Internett.... [-]


Online Fornybar Energikurs

Nettstudie Deltid Åpen påmelding Spania Alicante

Ønsker du å jobbe i energisektoren? Endringen av energimodellen er kommet, vi skal leve en transformasjon av bruken av energi, fossile brensler skal settes til side for å bli okkupert av teknologier basert på fornybar energi. [+]

Fornybar opplæring

Ønsker du å jobbe i energisektoren? Endringen av energimodellen er kommet, vi skal leve en transformasjon av bruken av energi, fossile brensler skal settes til side for å bli okkupert av teknologier basert på fornybar energi.

EU ønsker å generere mer enn en million arbeidsplasser i de kommende årene, og en av disse stillingene kan være din!

Med disse studiene i fornybar energi vil du takle de forskjellige fornybare teknologiene, du vil lære de viktigste egenskapene til et solpanel, utføre komplisert dimensjonering og montering av fornybare anlegg.

Med dette fornybare forløpet vil du danne samarbeid med de viktigste selskapene i sektoren INGETEAM, ENDEF, FERROLI, BETSOLAR, og du vil få muligheten til å delta på seminarer og online seminarer der du skal bli kjent med deres produkter og nyheter om sektoren av fornybar. I tillegg tilbyr vi deg muligheten til, når treningen er ferdig, å utføre arbeidsstipendier og å bli en del av den eksklusive arbeidsutvekslingen for studenter.... [-]


Online Industrial Electric Course

Nettstudie Deltid Åpen påmelding Spania Alicante

Med industriell elektrisitet får du den teoretiske praktiske kunnskapen du trenger for å kunne jobbe i montasje og vedlikehold av elektriske og automatiske installasjoner. [+]

Studere industriell elektrisitet

Med industriell elektrisitet får du den teoretiske praktiske kunnskapen du trenger for å kunne jobbe i montasje og vedlikehold av elektriske og automatiske installasjoner.

Forbered dette kurset i industriell elektrisitet i ditt eget tempo, med online eller blandet metodikk med praktiske workshops på MasterD-senteret ditt og videokursene. I tillegg, når du er ferdig med industriell elektrisitetsopplæring, får du muligheten til å kunne utføre praktik i partnerfirmaer og være en del av vår eksklusive jobbbasseng for studenter.

Alt dette med garanti for SIEMENS-samarbeid for hele spørsmålet om opplæring i automatiseringsprodukter og -drifter.... [-]


Online kurs av elektriker installatør

Nettstudie Deltid Åpen påmelding Spania Alicante

Med installatøren for elektrikeren lærer du montering og vedlikehold av lavspente elektriske installasjoner for å kunne trene som profesjonell elektriker. [+]

Elektrisk kurs

Med installatøren for elektrikeren lærer du montering og vedlikehold av lavspente elektriske installasjoner for å kunne trene som profesjonell elektriker.

Bedrifter trenger akkrediterte personell i elektrisitet til å godkjenne elektriske installasjoner. Med denne strømkurset får du teoretisk og praktisk kunnskap for å lære en av de mest etterspurte tekniske yrker, og du vil kunne få din elektriker profesjonell lisens.

Du kan studere strøm online eller semipresecial i våre MasterD-sentre gjennom leksjoner med læreren din, klasseromverksteder i spesialundervisning og muligheten for profesjonelle praktikplasser i selskaper i elsektoren som blant annet Electrigran og Prosegur.... [-]


Online kurs i bilmekanikk

Nettstudie Deltid Åpen påmelding Spania Alicante

Denne automatiske mekanikk kurset forbereder deg til å få en offisiell tittel, sertifikatet av profesjonalitet i vedlikehold av kraftoverføringssystemer og undervogner av bil kjøretøyer presenterer deg prosessene for akkreditering av kompetanser som arbeidsadministrasjonen av de autonome samfunnene samler . [+]

Vil du jobbe som bilmekaniker?

Denne automatiske mekanikk kurset forbereder deg til å få en offisiell tittel, sertifikatet av profesjonalitet i vedlikehold av kraftoverføringssystemer og undervogner av bil kjøretøyer presenterer deg prosessene for akkreditering av kompetanser som arbeidsadministrasjonen av de autonome samfunnene samler .

Bilmekanikk kurset gir deg muligheten til å forberede online gjennom en campus hvor du vil ha alt materialet i videoklasser og leveklasser med læreren din. I tillegg vil du ha mulighet til å delta på seminarer og ansikt-til-ansikt-workshops i nærmeste sentrum hvor du kan sette i gang alt du har lært.

På slutten av mekanikerkurset vil du kunne utføre arbeidspraksis og få tilgang til vårt eksklusive jobbbasseng for studenter, takket være våre samarbeidsavtaler med blant annet TalleresTop, Feu Vert eller Norauto.... [-]


Online kursprogrammering websider

Nettstudie Deltid Åpen påmelding Spania Alicante

Denne webprogrammeringen vil gi deg mulighet til å lære å lage webportaler, og du vil lære å programmere i PHP, HTML5-språket, CSS3, JavaScript, AJAX, osv. I tillegg, og gratis, er et introduksjonskurs i Python-programmeringsspråket inkludert , som vil hjelpe deg med å forstå det metodologiske grunnlaget for programmering generelt. [+]

Lær å planlegge nettsider

Vil du dedikere deg profesjonelt til programmering av nettsider?

For tiden er en ekspert webprogrammerer en av de mest etterspurte yrkene av bedrifter over hele verden takket være den store fremgangen og introduksjonen av nettsider i alle typer enheter, fra mobiltelefoner til personlige datamaskiner.

Denne webprogrammeringen vil gi deg mulighet til å lære å lage webportaler, og du vil lære å programmere i PHP, HTML5-språket, CSS3, JavaScript, AJAX, osv. I tillegg, og gratis, er et introduksjonskurs i Python-programmeringsspråket inkludert , som vil hjelpe deg med å forstå det metodologiske grunnlaget for programmering generelt.

Forbered deg som en webprogrammerer eller spesialisert online prosjektleder og få tilgang til arbeidsmarkedet med garantier gjennom vårt eksklusive jobbbasseng for studenter.... [-]


Online Mobile Apps Programming Course

Nettstudie Deltid Åpen påmelding Spania Alicante

I løpet av mobile applikasjoner lærer du de to viktigste programmeringsspråkene, som Java og Swift, som du vil utvikle multiplatform applikasjoner. [+]

Mobile Applications Course

Ønsker du å lære å utvikle dine egne applikasjoner for de to viktigste plattformene i markedet?

Med dette program for mobilprogrammering vil du kunne lage applikasjoner for Android og Iphone mobiltelefoner.

I løpet av mobile applikasjoner lærer du de to viktigste programmeringsspråkene, som Java og Swift, som du vil utvikle multiplatform applikasjoner.

Vi skal trene deg til å bli en sann profesjonell utvikler av mobile applikasjoner, en av de mest etterspurte jobbene i dag.

I tillegg til dette kurset med etableringen av mobilapper, vil du også ha leveklasser med ekspertlærere, som du vil utfylle din opplæring med ekstra kunnskaper og ferdigheter du vil skaffe deg under kurset.... [-]


Onlne Advanced Course i mobile applikasjoner

Nettstudie Deltid Åpen påmelding Spania Alicante

Med dette mobilapplikasjonsutviklingskurset lærer du hvordan du lager Android- eller Iphone-mobilapper. I tillegg til å studere Android og IOS programmering, inkluderer dette mobilapp kurset opplæring i JAVA, et programmeringsspråk som er nødvendig for å fremme kunnskapen din og bli ekspert på mobilprogrammering. [+]

Hvordan lage en app

Vil du lære å lage en app for Android og iPhone mobile enheter? Ønsker du å gå inn i et verdensomspennende marked?

Og når du har opprettet, vil du dra nytte av dine applikasjoner og tjene penger med dem?

Dette avanserte kurset i mobile applikasjoner forbereder deg til å komme inn i verden av app-utvikling og skape løsninger for Android og IOS mobilteknologiplattformer (iPad, iPhone og iPod Touch).

Med dette mobilapplikasjonsutviklingskurset lærer du hvordan du lager Android- eller Iphone-mobilapper. I tillegg til å studere Android og IOS programmering, inkluderer dette mobilapp kurset opplæring i JAVA, et programmeringsspråk som er nødvendig for å fremme kunnskapen din og bli ekspert på mobilprogrammering.... [-]


Masters

Online Master i fornybar energi

Nettstudie Deltid Åpen påmelding Spania Alicante

Master of Renewables undervises av Technological Institute of Masterd og involvert av viktige selskaper i sektoren, som Endef eller Ingeteam, for å forberede deg med de beste fagfolkene og bli en stor profesjonell ekspert innen fornybar energi. [+]

Studier i fornybare energier

Denne mastergrad i fornybar energi er en grad fra Rey Juan Carlos Offentlige Universitet i Madrid og varer i 1500 timer (60 studiepoeng).

Master of Renewables undervises av Technological Institute of Masterd og involvert av viktige selskaper i sektoren, som Endef eller Ingeteam, for å forberede deg med de beste fagfolkene og bli en stor profesjonell ekspert innen fornybar energi.

Med denne opplæringen i fornybare energikilder vil du lære alt relatert til fornybar energi: Sol, solceller, vind, biomasse, hydraulikk, samt automatisering av disse systemene.

Mastergraden i fornybar energi gir deg muligheten til å trene online med video leksjoner og leve klasser med professorene dine eller blandes med ansikt til ansikt økter på ditt nærmeste MasterD-senter med spesialiserte klasserom hvor du kan sette i gang alt du lærte og alternativet, når du er ferdig Mastergrad i fornybar energi, praksisplasser i bedrifter.... [-]


Online Master i industriell vedlikehold

Nettstudie Deltid Åpen påmelding Spania Alicante

Det industrielle vedlikeholdet er en sektor der mange materialer samsvare med det som må være en god spesialist innen elektrisitet, automatikk, ledelse, hydraulikk, samt i dagens teknologi for innovasjon som er næringen 4.0, med hvilken Du vil sikre merverdi innen arbeidsmarkedet. [+]

Industriell vedlikeholdsgrad

Master i industriell vedlikehold er en grad fra Public University Rey Juan Carlos of Madrid. Denne master har en varighet på 1500 timer (60 studiepoeng).

Det industrielle vedlikeholdet er en sektor der mange materialer samsvare med det som må være en god spesialist innen elektrisitet, automatikk, ledelse, hydraulikk ... som i dagens innovasjonsteknologi som er næringen 4.0, med at du vil sikre merverdi på arbeidsmarkedet.

Hvis du vil bli en ekspert og få en grad som støtter det, med master i industrielt vedlikehold kan du få det.

Gjennom vårt tilpassede og kvalitetssystem med levende klasser, vil muligheten for å gjennomføre praktiske klasser i nærmeste sentrum og kontinuerlig oppfølging gi deg mulighet til å utvikle seg profesjonelt.... [-]


Onlne Master i energieffektivitet

Nettstudie Deltid Åpen påmelding Spania Alicante

Fornybar energi og energieffektivitet er to teknologier som kalles for fremtiden for energisektoren verden over, og som ikke forstås uten hverandre. Bygningene som vi kjenner dem, vil endre seg radikalt i nær fremtid, de nye bygningene blir kalt for å forbruke lite energi og det lille de forbruker kommer fra fornybare kilder. Bygninger som allerede er bygget, må ta besparelser og overholde regelverk som krever sertifisering og revisjon av bygninger. [+]

Studier innen energieffektivitet og fornybar energi

Denne master i energieffektivitet og fornybar energi er en grad fra Rey Juan Carlos Offentlige Universitet i Madrid med en varighet på 1500 timer (60 studiepoeng).

Fornybar energi og energieffektivitet er to teknologier som kalles for fremtiden for energisektoren verden over, og som ikke forstås uten hverandre.

Bygningene som vi kjenner dem, vil endre seg radikalt i nær fremtid, de nye bygningene blir kalt for å forbruke lite energi og det lille de forbruker kommer fra fornybare kilder. Bygninger som allerede er bygget, må ta besparelser og overholde regelverk som krever sertifisering og revisjon av bygninger.

Derfor forbereder MasterDs teknologiske institutt med en mastergrad i fornybar energi og energieffektivitet deg til å være ekspert på dette feltet og kunne utvikle arbeidet ditt i sektoren med dagens framtid. Tiltak for energibesparende, bærekraftig konstruksjon, energisertifisering, revisjoner og fornybar energi er det du vil lære i denne mesteren som vil gjøre det lettere for deg å nå dine arbeidsmål.... [-]


Onlne Master i industriell automasjon

Nettstudie Deltid Åpen påmelding Spania Alicante

Ønsker du å skaffe kunnskapen til å bli profesjonell i bransjen? I denne komplette master innen industriell automasjon finner du alt du trenger for å kunne utføre oppgaver med den nyeste teknologien i samarbeidende robotikk, 3D-utskrift, store data og droner. [+]

Ønsker du å studere industriell automatisering?

Master i industriell automasjon er en grad fra Rey Juan Carlos Public University of Madrid. Denne master har en varighet på 1500 timer (60 studiepoeng).

Ønsker du å skaffe kunnskapen til å bli profesjonell i bransjen? I denne komplette master innen industriell automasjon finner du alt du trenger for å kunne utføre oppgaver med den nyeste teknologien i samarbeidende robotikk, 3D-utskrift, store data og droner.

For tiden i industrien trenger folk forberedt på å håndtere produksjonsaktiviteter, vedlikehold, konfigurasjon og programmering med denne kunnskapen.

Automatisering er en nøkkelfaktor, slik at en industri ikke blir foreldet. Profesjonelle med denne kunnskapen er mye etterspurt.... [-]