Les den offisielle beskrivelsen

Den Institute of Visual Arts Det er en privat institusjon som siden 1994 er dedikert til de spesialiserte områder av grafisk design, multimedia etablering, utvikling av kommunikasjon for web og bevegelig grafikk trening.

misjon

I forming studenten søker å kombinere den tekniske og konseptuelle kunnskap om ulike områder. Den teoretiske og praktiske metodikk tillater elevene å gå videre ved å utvikle øvelser som gjør assimilere teorien lært tidligere, og anta profesjonelle arbeidsprosesser.

Mål

Hovedformålet med dette senteret er:

  1. Trene studentene korrekt oppdatert i de disipliner relatert til grafisk design, motion graphics og webutvikling for kommunikasjon innhold.
Å trene studentene i utviklingen modus for faglig arbeid. Vår opplæring er basert på fremskritt i kunnskap om ulike områder gjennom implementering gjennom briefing.

Øke kreativitet og utvikling av kunstneriske ferdigheter til studenten. Oppmuntre til personlig initiativ og nyskapende profesjonell holdning.

Disse målene er gjennomført i de ulike treningsprogrammer som tilbys av sentrum: Karriere i Visual Arts, Master of Arts og kommunikasjon, Master i grafisk design eller Master i Multimedia og Internett samt ulike faglige kurs i Grafisk Design, web Grafisk design, fotografering og digital video, typografisk design, Grafisk design, redaksjonell design, emballasje design ...

Programmer gitt i:
  • Spansk

Denne skolen tilbyr også:

Masters

Instituto Artes Visuales

Den UCAM mastergrad i kunst og kommunikasjon er en egen tittel på det katolske universitetet i San Antonio i Murcia (UCAM) i grafisk og webdesign orientert til alle dem s ... [+]

Den UCAM egen mastergrad i kunst og kommunikasjon er en egen tittel på det katolske universitetet i San Antonio i Murcia (UCAM) i grafisk design og web orientert alle som ønsker å tjene en høyskole grad innen digital kommunikasjon.

Delt inn i to distinkte dette første området er helt viet til kunnskap om de konseptuelle og praktiske områder som hver designer bør vite hvordan man skal klare å integrere seg i et studio eller design byrå: annonser, plakater, kataloger, brosjyrer, plakater, digital retusjering, utviklings logomarca og bedriftens identitet.

Det andre området er dedikert til oversettelse av denne kunnskapen til Internett. Basere arbeidet med realisering av web-prosjekter basert på standarder studenten kjenner de viktigste webdesign språk som HTML og CSS, UI-UX, responsiv design grunnprinsipper eller WordPress.... [-]

Spania Spania Online
Åpen påmelding
Spansk
Heltid studier
Deltid
12 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
Instituto Artes Visuales

The Master Grafisk design er en spesialisert graduate program som omhandler hovedsakelig praktiske områder av grafisk design: grunnleggende av design, markedsføring, corp ... [+]

Master i Digital grafisk design graduate trening er utviklet for de som ønsker faglig kunnskap innen grafisk design, både profesjonelle verktøy og teoretiske begreper som hver designer må mestre.

The Master Grafisk design er en spesialisert graduate program som omhandler hovedsakelig praktiske områder av grafisk design: grunnleggende av design, markedsføring, corporate identity, pre-press prinsipper eller forskjellige typer jobber du trenger å vite for å lage en designer -aplicaciones- og grunnleggende verktøy for faglig utvikling.

Utvikling av produkter og tjenester har vokst dramatisk, og tvinger dem til å konkurrere med hverandre for å okkupere en plass i markedet. Det er på dette tidspunktet når reklame kommer, og med det utviklingen av grafisk design som et strategisk måte å kommunisere, tiltrekke seg og vinne kampen mot konkurrentene. Hvor sikker informasjon overføres det er viktig å overtale, overbevise, og selv manipulere store deler av samfunnet betydelig element.... [-]

Spania Spania Online
Åpen påmelding
Spansk
Heltid studier
Deltid
12 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
Instituto Artes Visuales

Opplæringsplanen er dedikert til oversettelse av denne kunnskapen til Internett. Basere arbeidet med realisering av prosjekter basert på webstandarder. Studenten kjenner ... [+]

Den mastergrad i Web Design UCAM seg selv er en egen tittel på det katolske universitetet i San Antonio i Murcia (UCAM) rettet mot alle som ønsker å tjene en høyskole grad innen digital kommunikasjon.

Opplæringsplanen er dedikert til oversettelse av denne kunnskapen til Internett. Basere arbeidet med realisering av prosjekter basert på webstandarder. Studenten kjenner de viktigste webdesign språk som HTML og CSS, UI-UX, responsiv design grunnprinsipper eller WordPress.

Studenten har tilgang til en web hosting for tester med ftp-tilgang, MySQL database, WordPress og teknisk støtte.

Eventuelt kan studenten få som fagstoff og for varigheten av treningen sin lisens Creative Cloud.... [-]

Spania Spania Online
Åpen påmelding
Spansk
Heltid studier
Deltid
12 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk

cav-ucam-sound

Máster Diseño Gráfico