ISDI

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

I dag begynner din transformasjon

Bli med oss ​​og være en del av den opprinnelige økosystem som er ledende digital transformasjon og fornyelse av profesjonelle verden.

ISDI er en institusjon opprettet av ledende fagfolk for akselerasjon endring mot en ny, mer konkurransedyktig og mer effektiv forretningsmodell og å maksimere potensialet i enkeltpersoner, fagfolk, bedrifter og markeder i Spania og Latin-Amerika.

I mars 2009 en gruppe av Internet fagfolk møtte sammen med ideen om å skape en skole som ville trene fagfolk og gründere i digital business, og tilbyr innhold som tilfredsstiller dagens behov, ved hjelp av det 21. århundre metoder, og ansette de beste Internet fagfolk som lærere.

ISDI105ISDI101

Særpreget trening for en ny tid

ISDI102

Vi trener ledere digital transformasjon

Vi er spesialister på opplæring og utvikling av digital talent. Vi tilbyr en helhetlig visjon av digital virksomhet samt spesialisert opplæring i ulike disipliner.

Trening for fagfolk ledet av fagfolk

Klassene blir undervist av mer enn 300 digitale fagfolk aktive i de viktigste selskapene i den digitale verden ..

Klassene undervist av mer enn 150 digitale fagfolk

aktive i de viktigste selskapene i den digitale verden.

Umiddelbart gjeldende for reell virksomhet

Metodikk basert på den umiddelbare pågående anvendelse av kunnskap i en reell forretningsmiljø.

Vår Alumni Network

fortsetter Training
Klasse materialer oppdatert for livet, fordi den digitale verden er i stadig endring. Eksklusive oppfrisknings workshops for ex-studenter og foredrag som dekker den siste i det digitale miljøet.

Veiledning og støtte i din profesjonelle karriere
Vi hjelper definere profilen din og forbedre din posisjonering i arbeidsmarkedet.

Hjelp med Starte din bedrift
Mentoring service og annen støtte for våre gründer Alumni.

talent Board
Med hundrevis av innlegg åpner hvert år, eksklusive tilbud for studenter og tilgang til de beste jobbene i sektoren.

pågå~~POS=TRUNC Nettverk
Kontakt med topp fagfolk og eksperter, samt med benchmark-selskaper som er involvert i prosessen med digital transformasjon.

Støtte til entreprenørskap

ISDI start
Eksklusiv pre-akselerasjon program for Alumni prosjekter for å hjelpe dem med deres oppstart, gjør raskere fremgang, gjør færre feil og vokse.

IMPACT Accelerator
Accelerator skapt av ISDI med europeiske fond for finansiering, opplæring og veiledning 60 startups. Med fokus på Mobile, er dette en av de 10 beste akseleratorer i Europa.

Forretnings Angel Fund
Vi investerer i gründerprosjekter med kort og mellomlang sikt posisjoner, på frø, oppstart og digitale transformasjon etapper.

Co-arbeidssentre
Vårt hovedkontor er hjemmet til opplæring, møter og hendelser knyttet til ISDI økosystemgründerprosjekter.

ISDI103

Forskning og Formidling

Whitepapers, studier og observatorier Tildekking digitalisering med hvilken vi støtter utviklingen av digitale kunnskap.

Spansk Forretnings Digitalisering Barometer: Et prosjekt fra ISDI Chair og Universidad Complutense som overvåker virksomheten digitalisering.

ISDI Talks: Keynote-presentasjoner og foredrag av internasjonale digitale eksperter.

publikasjoner: Optimismo Digital Blog, er digital Magazine, er digital Blog.

ISDI104
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Masters »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Masters

Modib

Nettstudie Heltidsstudier Deltid 6 måneder September 2017 Spania Madrid Barcelona Mexico Mexico City Santa Fe USA Boston + 7 fler

Online Master i digital markedsføring der du lærer å fulldigitalisere et ekte selskap, med sosiale nettverk, vel vitende om modellene elektroniske salgs eller e-handel, ved hjelp av SEM og SEO søkemotor posisjonering, og administrere data måleverktøy til å analysere hva skjer på ditt nettsted. [+]

Online Master i digital markedsføring der du lærer å fulldigitalisere et ekte selskap, med sosiale nettverk, vel vitende om modellene elektroniske salgs eller e-handel, ved hjelp av SEM og SEO søkemotor posisjonering, og administrere data måleverktøy til å analysere hva skjer på ditt nettsted. Hvem bør delta Markedsførere som ønsker å målrette din karriere til den digitale verden. Et digitalt området spesialister som ønsker å skaffe seg en 360º elektroniske verden. Eller selvstendig næringsdrivende gründere som ønsker å starte sin egen virksomhet og de trenger denne opplæringen. Eksperter i tradisjonelt pålogget sektorer som ønsker å få et konkurransefortrinn over konkurrentene, og også gjøre hoppe til den elektroniske verden. Multinasjonale fagfolk som trenger å administrere digitale avdelinger. Mål Gi et helhetlig bilde av økosystemet i Intenet. Tilegne seg spesifikk kunnskap om hver av de digitale disipliner. Utdype i forvaltningen av digital markedsføring verktøy, sosiale nettverk, e-handel og Web Analytics. Få erfaring i å digitalisere et ekte selskap gjennom en ryggrad prosjekt innhold 9 moduler moduler Modul 1. Digital Marketing Modul 2. Innhold og User Experience Modul 3. Sosiale medier Modul 4. Mobile og Apps Modul 5. Resultater Digital Reklame og Media Modul 6. SEO og SEM søk 7. E-handel-modul 8. Modul beregninger og data Analytics Modul 9. Behandling og digitale selskap OPPTAK PROSESS FORM - Hvis du er interessert, kan du fylle ut søknadsskjemaet. INTERVJU - Jeg vil sitere en person som er ansvarlig for opptakskomité for en personlig veiledning intervju i våre kontorer eller via videokonferanse. Etter intervjuet, vil vi... [-]

Videoer

ISDI

Bruno Beretti, Digital Marketing Manager en Clarins Group [Esp]

Kontakt
Besøksadresse
ISDI
Calle Viriato, 20

Madrid, 28010 ES
Besøksadresse
ISDI
Carrer de la Diputació, 37

Barcelona, 08015 ES
Besøksadresse
ISDI
Garage Cowork,
Calderón de la Barca 78,
Polanco

Mexico City, 11550 MX
Besøksadresse
ISDI
Av Sta Fe 440,
Edificio Century Plaza,
Piso PB. Red Box

Santa Fe, 05349 MX
Besøksadresse
RCC-Harvard
Boston, Massachusetts, US