GBSB Global Business School - Online programs

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

GBSB Global Business School er den første handelshøyskolen i Spania med fokus på verden. Handelshøyskolen har blitt rangert som nr. 1 i Europa i Guide to Sustainability Schools og har blitt anerkjent som en leder i global utdanning av Newsweek Magazine i desember 2012. GBSB Global Business School (GBSB Global) er en utdanningsorganisasjon opprettet for å utfordre nye økonomiske omstendigheter og skiftende tider. GBSB Global har vært den eneste forskerskolen i Spania som ble invitert til å delta i International Business Ethics Case Competition i California, sammen med universiteter som Oxford, INSEAD, University of California - Irvine, osv., Der studentene ble finalister og vant førsteplass i konkurransen, og oppnår dermed internasjonal anerkjennelse av kvaliteten på utdanningene som gis ved GBSB Global Business School.

GBSB Global Business School tilbyr forretningsprogrammer som oppmuntrer, pleier og utvikler det innovative potensialet våre studenter besitter. GBSB Global Business School er en utdanningsinstitusjon som feirer mangfold på hvert nivå i læringsprosessen gjennom inkludering, empati og internasjonalisme. GBSB Global Business School er et sted hvor studenter kan vokse både profesjonelt og personlig, tilegne seg ny kunnskap og ferdigheter, utvikle sitt nettverk og fremme sin kulturelle og emosjonelle intelligens. Å studere ved GBSB Global er en livsendrende opplevelse. www.masterstudies.com

GBSB Global Core Values

 • Global Diversity | Studenter fra 85 land og fakultet fra 20 land
 • Fokus på innovasjon | Fra undervisningsmetoder, kursplaner og workshops til fullt digitalisert utdanningsmiljø handler det om innovasjon og utfordrende status quo
 • Muligheter for sysselsetting og karriereutvikling | Praktisk kunnskap og ferdigheter, karriererådgivning og individuelle coachingøkter

Anerkjent som en global MBA Tier One Ranking og # 11 Online MBA i CEO Magazine

Hvorfor GBSB Global?

 • Den eneste handelshøyskolen i Spania med internasjonal akkreditering fra ASIC
 • Akkreditert av Accreditation Council for Business Schools and Programs (ACBSP), USA
 • Offisiell Microsoft Showcase School
 • Offisielt medlem av European Council for Business Education (ECBE)
 • Den første og eneste offisielle Microsoft-skolen i Spania, akkreditert av Microsoft som leder innen digital utdanning, gir studentene den mest moderne læringserfaringen fra dag ett
 • Den eneste handelshøyskolen i Barcelona og Madrid med status som ACCA Computer Based Examination Center og har status som Silver Learning Partner
 • Innspilt som en av de beste handelshøyskolene i Europa av MYBS (Mind Your Own Business School)
 • Gjentatt vinner av International Business Ethics Case Competition, USA
 • Anerkjent som ledende innen global utdanning av Newsweek Magazine
 • Rangerte nr. 1 i Europa i veiledningen til bærekraftig skoler

GBSB Global Business School er anerkjent som en av de mest innovative handelshøyskolene i Europa der læreplanen gjenspeiler dagens etterspørsel i markedet. Det er også den eneste handelshøyskolen i Spania som underviser i regionale studier som “Doing Business in Africa”, “Doing Business in Latin America”, etc. Studentorganet er veldig internasjonalt og representerer mer enn 85 forskjellige nasjonaliteter. Skolen har strategiske partnere i USA, Storbritannia og Sveits som garanterer fleksibel student- og fakultetsmobilitet.

GBSB Global Business School er akkreditert av akkrediteringstjenesten for internasjonale skoler, høyskoler og universiteter (ASIC) - anerkjent av det britiske hjemmekontoret og godkjent av Ofsted, Council for Higher Education Accreditation. GBSB Global er medlem av Accreditation Council for Business Schools and Programs (ACBSP), USA. GBSB Global har blitt anerkjent av Microsoft i 2017 som den første og eneste offisielle Microsoft Showcase-skolen i Spania. GBSB Global har gjort enestående fremskritt i den digitale klasseromsopplevelsen, transformert studentenes læringsmiljø og gitt dem muligheten til å gå langt. I november 2013 ble GBSB Global Business School tilbudt å bli en offisiell akademisk partner for EU-kommisjonen under European Development Days, et fremste forum for verdenspolitikk og utvikling. Igjen var det den eneste handelshøyskolen fra Spania som har oppnådd denne fortjenesten sammen med 20 av de beste universitetene fra hele verden.

Studier hos GBSB Global tilbyr:

 • Unike industrielle besøk til multinasjonale selskaper innen ditt studieretning
 • Microsoft 365 Education tilbyr et uten sidestykke digital undervisnings- og læringsmiljø
 • Studie av ytterligere fremmedspråk
 • Karriereutviklingshjelp og rådgivning og internship tilbyr over hele verden
 • Tilgang til universitetsrådgivningsselskap for å starte din virksomhet
 • Europeisk mastergrad med 60 studiepoeng anerkjent av Bologna prosessen for høyere utdanning
 • Møter med ledere fra forskjellige selskaper som kommer til skolen som gjesteforelesere
 • Klasser med professorer med lang arbeidserfaring
 • Globale studieturer til FN, Verdens handelsorganisasjon og andre viktige organisasjoner med mulighet for å sikre praksisplasser
 • En innovativ pedagogisk tilnærming som vektlegger praktisk kunnskap

137151_137144_logo.jpg

GBSB Global Business School tildelt global forretningsakkreditering fra ACBSP

Vi er stolte av å dele med deg at 28. mai 2020 tildelt Akkrediteringsrådet for handelshøyskoler og -programmer (ACBSP) GBSB Global en global forretningsakkreditering av sine forretningsprogrammer. GBSB Global Business School er beæret og stolt over å være en del av fellesskapet av institusjoner som tilbyr ledende forretningsutdanning over hele verden.

ACBSP er en ledende akkrediteringsforening for forretningsutdanning og et av de mest anerkjente navnene innen høyere utdanning i hele verden - den akkrediterer for tiden forretningsprogrammer på nesten 1 200 studiesteder i 63 land og er kjent for å ha de høyeste standardene for dyktighet innen akkreditering.

ACBSP akkreditering evaluerer aspekter ved ledelse, strategisk planlegging, forhold til interessenter, kvaliteten på faglige programmer, fakultetets legitimasjon og pedagogisk støtte. ACBSP-akkreditering bekrefter at undervisnings- og læringsprosessene i forretningsprogrammene som tilbys gjennom GBSB Global Business School oppfyller utdanningsstandardene som er etablert av ACBSP.

ACBSP-akkrediteringsfordeler for potensielle studenter

Akkreditering fra ACBSP fungerer som et testament for alle potensielle studenter som ønsker å søke på studier ved GBSB Global Business School. Med det kan alle potensielle GBSB Global-studenter være sikre på at skolen selv og alle dens utdanningsprogrammer er nøye vurdert og evaluert på forskjellige kategorier.

GBSB Global har blitt anerkjent for å gi studentene et høyt kvalifisert fakultetsorgan , en sterk faglig læreplan og ulike pedagogiske partnerskap med andre institusjoner. GBSB Global har også blitt evaluert for å ha et sterkt pedagogisk støttesystem gjennom hele forretningsstudiene og utover eksamen.

ACBSP akkrediteringsfordeler for GBSB Global Students & Alumni

 • Enklere kredittoverføring: ACBSP-akkreditering letter prosessen med å overføre opptjente grader. Siden disse studiepoengene oftere aksepteres av andre institusjoner, er det enklere for GBSB Global-studenter og studenter, å følge avanserte grader eller andre kurs å overføre dem senere.
 • Ansettelsesmuligheter: ACBSP-akkrediteringsstandardene er svært verdifulle på tvers av arbeidsgivere, lisensinstanser og reguleringsbyråer. Å studere ved GBSB Global åpner nyhetsdører og profesjonelle muligheter over hele verden. Nyutdanning og utdanning fra en ACBSP-godkjent institusjon gjør det lettere å finne arbeid etter fullført studium.
 • Medlemskap og forbindelse: ACBSP-anerkjente handelshøyskoler er en del av et globalt utdanningsnettverk. Dette nettverket gir GBSB Global-studenter og studenter tilgang til ulike forsknings- og utvekslingsprogrammer, samt kulturelle berikelsesmuligheter.

Steder

Spania Online

Address
Aragon Campus
Carrer d'Aragó, 179
Barcelona

08011 Spania Online, Spania

Barcelona

Address
Carrer d'Aragó,179
08011 Barcelona, Catalonia, Spania

Madrid

Address
28039 Madrid, Madrid-samfunnet, Spania

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss