Read the Official Description

EU Business School

EU Business School (EU) Etablert i 1973, er en internasjonal, profesjonelt akkreditert, høytstående handelshøyskole med studiesteder i Barcelona, ​​Geneva, Montreux og München. Vi tilbyr små, dynamiske klasser på engelsk, med det beste fra både Nord-Amerika og europeiske akademiske læreplaner. Vår pragmatisk tilnærming til business utdanning forbereder studentene for en karriere i dagens raskt utviklende og globaliserte næringslivet.

EU tilbyr fundament, bachelor, master, MBA og doktorgradsprogrammer, både på campus og online med bedriftsøkonomi, kommunikasjon, turisme ledelse, internasjonale relasjoner, sports management, digital media ledelse, internasjonal business, markedsføring, økonomi, enterprise og menneskelige ressurser, blant andre.

EUs Online MBA rangert topp i CEO Magazine nett globale rangerings Oppført som en topp 20 handelshøyskole av China Economic Review magazine Sjette beste business skole for kvinnelige studenter i henhold til Capital magazine Rangert på topp tier for globale og europeiske MBA-programmer ved CEO Magazine Rangert femte i QS MBA Guide Return on Investment Report for lønn heving i Europa

Gjennom vårt globale nettverk av akademiske partnere, kan studentene tjene statsanerkjente grader på EU studiesteder med Roehampton University i London, University of Derby i Storbritannia og Universidad Católica de Murcia (UCAM) i Spania. Partnerskap med Pace University i New York, University of California i Riverside, Fisher College i Boston og Shinawatra University i Bangkok gir studentene mulighet til å tjene en andre kvalifisering mens han studerte i varierte og berikende miljø.

EU Gruppe programmer er akkreditert av Akkreditering Council for Business Schools og Programs (ACBSP) og International Assembly for Collegiate Business Education (IACBE), anerkjent av Rådet for høyere utdanning akkreditering (Chea). Vi holder også International Quality Akkreditering (IQA) tildelt av Sentral-og Øst-Europa Management Development Association (CEEMAN). EU Konsernet er også akkreditert av Eduqua, den første sveitsiske kvalitetsmerke rettet mot voksen videreutdanning.

EU studiesteder ligger på middelhavskysten, blant de sveitsiske alpene, og i den økonomiske hovedstaden i Tyskland, og tilbyr studentene mulighet til å leve i fire distinkte og berikende miljø. Studenter kan overføre mellom studiesteder og utforske mangfoldet av Barcelona, ​​Geneva, Montreux og München. Dette gir en god unnskyldning til å lære et språk og møte en rekke mennesker mens opplever nye forretningsorientert muligheter. I tillegg kan studentene delta i utvekslinger på våre partnerinstitusjoner i USA, Kina, Storbritannia, Spania, Thailand, Malaysia, Taiwan, Mexico, Brasil, Kasakhstan, Canada og Russland, blant andre.

Programs taught in:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

BBA

EU Business School

Executive Bachelor of Business Administration (EBBA) er et ettårig, to-semester intensivt program. Dette programmet er utviklet for å jobbe fagfolk i mellomstore eller le ... [+]

Executive Bachelor of Business Administration (EBBA) er et ettårig, to-semester intensivt program. Dette programmet er utviklet for å jobbe fagfolk i mellomstore eller ledende stillinger med minst fem års arbeidserfaring. Det utstråler fagfolk med teorien og konseptene for å styrke sin omfattende arbeidserfaring og forberede dem til høyere studier.

Varighet: To semestre / ett år (90 studiepoeng)

Steder: Online

Undervisningsspråk: Engelsk

Startdato: oktober / februar / juni / august

Entre: året rundt

Semestergebyr: 5 450 €

Rask spore MBA

For studenter som ønsker å fortsette sine studier, kan EBBA være et raskt spor til ethvert EU MBA-program. Etter vellykket gjennomføring av EBBA-programmet, kan studentene melde seg på ethvert MBA-program med et 20% stipend. Som et resultat kan studentene fullføre to grader om to år.... [-]

Sveits Switzerland Online
October 2019
Heltid studier
Deltid
1 år
Nettstudie
Les mer på norsk

Discover EU Business School – EU International Schools in Barcelona, Munich, Geneva and Montreux

EU Orientation Week

EU Business School
Address
EU Business School c/ Diagonal 648 Bis, 08017 Barcelona
08021 Barcelona, Catalonia, Spania
Nettsted
Telefon
+34 932 01 81 71
EU Business School
Address
EU Business School Quai du Seujet 18
1201 Geneva, Geneva, Sveits
Nettsted
Telefon
+41 22 779 26 71
EU Business School
Address
EU Business School Villa Ormond - Rue du Lac 18 Clarens-Montreux
1815 Montreux, Vaud, Sveits
Nettsted
Telefon
+41 21 964 84 64
EU Business School
Address
EU Business School Theresienhöhe 28
80339 Munich, Bavaria, Tyskland
Nettsted
Telefon
+49 89 55029595