Les den offisielle beskrivelsen

Hvorfor velge EUschool?

Hvis du er på utkikk etter en trening, fleksibel, online, men med levende virtuelle klasser, med muligheten for en internasjonal ansikt til ansikt, med personlig tilpasset oppfølging, som inngår i en utvalgt gruppe profesjonelle med internasjonal opprinnelse, med praktisk og umiddelbar søknadstrening i din profesjonell ytelse, undervist av anerkjente eksperter og med et godt forhold til kvalitet med pris, er EUschool ditt valg.118766_ImagenEUschool.jpg

Hvem er vi

Vi er et team av fagfolk med en lang karriere, lidenskapelig om opplæring, med et klart kall for å overføre vår erfaring og praktisk kunnskap til andre fagfolk som er interessert i å skaffe seg muligheten til å lede og lede ansvar i sine selskaper for å fremme seg profesjonelt. eller utvikle din egen forretningsidé. Vårt motto er: "Opplæring fra profesjonell til profesjonell" .

European School of Leadership

EUSchool, er en Business School, basert i Madrid, hvis mål er å tilby kvalitet internasjonal opplæring til rimelige priser. Våre studenter velger oss fordi de har:

  • Utmerket kvalitet forhold til prisen .
  • Små grupper med en veldig personlig oppfølging.
  • Et team av anerkjente professorer i profesjonell prestasjon.
  • Fullt praktisk opplæring, med umiddelbar søknad i sine yrker.
  • Blended learning mode, kombinert med avstandsklasser med en kort ansikt-til-ansikt periode i Madrid (1 eller 2 uker).
  • Internasjonale faggrupper som er beriket i deres treningsprosess.

118589_fondo-2.png

plassering

De to kontorene i Euschool ligger i Salamanca-distriktet, betraktet som det mest eksklusive området i byen, og noen få meter fra Castellana, Madrids største finansdistrikt, nær Santiago Bernabéu stadion.

anlegg

EUSchool, har komfortable og funksjonelle fasiliteter, og legger vekt på kondisjonering av klasseromene hvor ansikt til ansiktsseminar blir undervist.

Lærerpersonale

Den mest verdifulle ressursen som EUSchool har, er teamet av trenere, med en lang faglig karriere. Utvalgt med stor strenghet, er oppholdet i skolen utsatt for gode resultater i tilfredshetsundersøkelsen som elevene svarer på.

verdier

På EUSchool er vi først og fremst en familie der vi vokser profesjonelt, men også personlig. Vi oppretter svært tette bånd mellom alle medlemmene, og vi kommuniserer og hjelper hverandre hele tiden.

Programmer gitt i:
  • Spansk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

EUSchool European School of Leadership

Kurset om cybersikkerhet og etisk hacking av EUschool er utviklet i forbindelse med Entelgy Innotec Security, et internasjonalt servicevirksomhet innen cybersikkerhet, me ... [+]

Cybersecurity Course - Etisk Hacking

Kurset om cybersikkerhet og etisk hacking av EUschool er utviklet i forbindelse med Entelgy Innotec Security, et internasjonalt servicevirksomhet innen cybersikkerhet, med tilstedeværelse i Europa og Latin-Amerika. Programmet er rettet mot fagfolk som er interessert i å veilede sin karriere mot cybersikkerhet og starte med etisk hacking .

Cybersecurity Course tilbyr praktisk kunnskap om umiddelbar søknad, samt erfaringer i Innotecs laboratorier med spesialisthackere i selskapets team.

Lærerne til Entelgy Innotec Security er anerkjente aktive fagfolk som garanterer undervisning av contendidos oppdatert i funksjon av tendenser og fremskritt i sikkerheten til datasystemer. Med dem får du en global og strategisk visjon om de viktigste verktøyene, teknikkene og prosedyrene for Ethical Hacking.... [-]

Spania Madrid
Oktober 2019
Spansk
Deltid
2 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
EUSchool European School of Leadership

Det overordnede programmet i bedriftsledelse av EUschool er en profesjonell opplæring på høyt nivå som gir kunnskapen og de grunnleggende verktøyene for retning og ledels ... [+]

Postgraduate Degree i Business Management: presentasjon

Det overordnede programmet i bedriftsledelse av EUschool er en profesjonell opplæring på høyt nivå som gir kunnskapen og de grunnleggende verktøyene for retning og ledelse av virksomheten i et internasjonalt forretningsmiljø preget av digital transformasjon og innovasjon .

The Postgraduate i Business Management Online tilbyr en global visjon om bedriftsledelse basert på detaljert kunnskap om de tverrgående områdene som er felles for hele organisasjonen, som strategisk ledelse, menneskelige ressurser, økonomi, markedsføring og salg. .

Dette Online Programmet i Business Management er et viktig supplement for de fagfolk som ønsker å utføre i ledende stillinger, hvor ledelse, strategi, økonomi og en dyp kunnskap om digitale markedsføringsverktøy er grunnleggende krav til suksess.... [-]

Spania Madrid
September 2019
Spansk
Deltid
6 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk

MBA

EUSchool European School of Leadership

MBA spesialitet Digital markedsføring og salg av EUschool er en profesjonell opplæring på høyt nivå som gir kunnskapen og de grunnleggende verktøyene for retning og ledel ... [+]

MBA - Digital markedsføring og salg: generell informasjon

MBA spesialitet Digital markedsføring og salg av EUschool er en profesjonell opplæring på høyt nivå som gir kunnskapen og de grunnleggende verktøyene for retning og ledelse av virksomheten i et internasjonalt forretningsmiljø preget av digital transformasjon og internett.

MBA Online - Master I Bedriftsøkonomi Og Ledelse tilbyr en global visjon om bedriftsledelse basert på detaljert kunnskap om de tverrgående områdene som er felles for hele organisasjonen, som strategisk ledelse, menneskelige ressurser, økonomi, markedsføring og salg . Spesialiteten i digital markedsføring og nettbasert salg er et viktig supplement for de ledere som ønsker å være i tråd med de nye digitale forretningsmodellene , der innovasjon, differensiering og merverdi er avgjørende for å tiltrekke og beholde kunden.... [-]

Spania Madrid
September 2019
Spansk
Deltid
1 år
Nettstudier
Les mer på norsk