Les den offisielle beskrivelsen

Hvorfor velge EUschool?

Hvis du er på utkikk etter en trening, fleksibel, online, men med levende virtuelle klasser, med muligheten for en internasjonal ansikt til ansikt, med personlig tilpasset oppfølging, som inngår i en utvalgt gruppe profesjonelle med internasjonal opprinnelse, med praktisk og umiddelbar søknadstrening i din profesjonell ytelse, undervist av anerkjente eksperter og med et godt forhold til kvalitet med pris, er EUschool ditt valg.118766_ImagenEUschool.jpg

Hvem er vi

Vi er et team av fagfolk med en lang karriere, lidenskapelig om opplæring, med et klart kall for å overføre vår erfaring og praktisk kunnskap til andre fagfolk som er interessert i å skaffe seg muligheten til å lede og lede ansvar i sine selskaper for å fremme seg profesjonelt. eller utvikle din egen forretningsidé. Vårt motto er: "Opplæring fra profesjonell til profesjonell" .

European School of Leadership

EUSchool, er en Business School, basert i Madrid, hvis mål er å tilby kvalitet internasjonal opplæring til rimelige priser. Våre studenter velger oss fordi de har:

  • Utmerket kvalitet forhold til prisen .
  • Små grupper med en veldig personlig oppfølging.
  • Et team av anerkjente professorer i profesjonell prestasjon.
  • Fullt praktisk opplæring, med umiddelbar søknad i sine yrker.
  • Blended learning mode, kombinert med avstandsklasser med en kort ansikt-til-ansikt periode i Madrid (1 eller 2 uker).
  • Internasjonale faggrupper som er beriket i deres treningsprosess.

118589_fondo-2.png

plassering

De to kontorene i Euschool ligger i Salamanca-distriktet, betraktet som det mest eksklusive området i byen, og noen få meter fra Castellana, Madrids største finansdistrikt, nær Santiago Bernabéu stadion.

anlegg

EUSchool, har komfortable og funksjonelle fasiliteter, og legger vekt på kondisjonering av klasseromene hvor ansikt til ansiktsseminar blir undervist.

Lærerpersonale

Den mest verdifulle ressursen som EUSchool har, er teamet av trenere, med en lang faglig karriere. Utvalgt med stor strenghet, er oppholdet i skolen utsatt for gode resultater i tilfredshetsundersøkelsen som elevene svarer på.

verdier

På EUSchool er vi først og fremst en familie der vi vokser profesjonelt, men også personlig. Vi oppretter svært tette bånd mellom alle medlemmene, og vi kommuniserer og hjelper hverandre hele tiden.

Programmer gitt i:
  • Spansk

Denne skolen tilbyr også:

Etterutdanning Diplom

EUSchool European School of Leadership

The Postgraduate in Project Management online fra EUschool blir undervist av eksperter og fagpersoner som jobber som prosjektleder eller prosjektleder i internasjonale se ... [+]

TheDigitalArtist / PixabaySeniorprogram i prosjektledelse: praktisk tilnærming

The Postgraduate in Project Management online fra EUschool blir undervist av eksperter og fagpersoner som jobber som prosjektleder eller prosjektleder i internasjonale selskaper. Lærerstaben, som består av anerkjente ledere og aktive fagpersoner, garanterer overføring av reell kunnskap, tilpasset virkeligheten på arbeidsmarkedet.

Med Superior-programmet i prosjektledelse vil du lære på en praktisk måte å definere omfanget og bestemme levedyktigheten til prosjektet, planlegge og gjennomføre utførelsen, administrere endringene som kan oppstå og overvåke og kontrollere det til det er fullført.

Postgraduate Project Management: generell informasjon... [-]
Spania Madrid
Mars 2020
Spanish (Spain)
Heltid studier
6 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
EUSchool European School of Leadership

EUschool Superior-programmet innen digital markedsføring og salg er en profesjonell opplæring på høyt nivå som gir grunnleggende kunnskap og verktøy for markedsføring og ... [+]

DiggityMarketing / PixabayOnline postgraduate Digital markedsføring og salg: generell informasjon

EUschool Superior-programmet innen digital markedsføring og salg er en profesjonell opplæring på høyt nivå som gir grunnleggende kunnskap og verktøy for markedsføring og salgsledelse i et internasjonalt forretningsmiljø preget av Digital transformasjon og Internett.

Denne postgraduate graden i digital markedsføring og online salg er et essensielt supplement for de ledere som ønsker å være i tråd med de nye digitale forretningsmodellene, der innovasjon, differensiering og merverdi er avgjørende for å tiltrekke og beholde kunden.

På slutten av Superior-programmet innen digital markedsføring og salg vil du kunne implementere online kampanjer (kommunikasjon, promotering og lojalitet), mestre de analytiske midlene som er nødvendige for å spore og måle effektiviteten til kampanjene, etablere en online salgs- og salgsplan , som passerer kontrollen over alle ressursene som nettverket tilbyr for forbrukerkunnskap og segmentering.... [-]

Spania Madrid
Mars 2020
Spanish (Spain)
Heltid studier
6 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk

MBA

EUSchool European School of Leadership

MBA spesialitet Digital markedsføring og salg av EUschool er en profesjonell opplæring på høyt nivå som gir kunnskapen og de grunnleggende verktøyene for retning og ledel ... [+]

MBA - Digital markedsføring og salg: generell informasjon

MBA spesialitet Digital markedsføring og salg av EUschool er en profesjonell opplæring på høyt nivå som gir kunnskapen og de grunnleggende verktøyene for retning og ledelse av virksomheten i et internasjonalt forretningsmiljø preget av digital transformasjon og internett.

MBA Online - Master I Bedriftsøkonomi Og Ledelse tilbyr en global visjon om bedriftsledelse basert på detaljert kunnskap om de tverrgående områdene som er felles for hele organisasjonen, som strategisk ledelse, menneskelige ressurser, økonomi, markedsføring og salg . Spesialiteten i digital markedsføring og nettbasert salg er et viktig supplement for de ledere som ønsker å være i tråd med de nye digitale forretningsmodellene , der innovasjon, differensiering og merverdi er avgjørende for å tiltrekke og beholde kunden.... [-]

Spania Madrid
September 2020
Spansk
Deltid
1 år
Nettstudier
Les mer på norsk