EUSchool European School of Leadership

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Hvorfor velge EUschool?

Hvis du er på utkikk etter en trening, fleksibel, online, men med levende virtuelle klasser, med muligheten for en internasjonal ansikt til ansikt, med personlig tilpasset oppfølging, som inngår i en utvalgt gruppe profesjonelle med internasjonal opprinnelse, med praktisk og umiddelbar søknadstrening i din profesjonell ytelse, undervist av anerkjente eksperter og med et godt forhold til kvalitet med pris, er EUschool ditt valg.118766_ImagenEUschool.jpg

Hvem er vi

Vi er et team av fagfolk med en lang karriere, lidenskapelig om opplæring, med et klart kall for å overføre vår erfaring og praktisk kunnskap til andre fagfolk som er interessert i å skaffe seg muligheten til å lede og lede ansvar i sine selskaper for å fremme seg profesjonelt. eller utvikle din egen forretningsidé. Vårt motto er: "Opplæring fra profesjonell til profesjonell" .

European School of Leadership

EUSchool, er en Business School, basert i Madrid, hvis mål er å tilby kvalitet internasjonal opplæring til rimelige priser. Våre studenter velger oss fordi de har:

  • Utmerket kvalitet forhold til prisen .
  • Små grupper med en veldig personlig oppfølging.
  • Et team av anerkjente professorer i profesjonell prestasjon.
  • Fullt praktisk opplæring, med umiddelbar søknad i sine yrker.
  • Blended learning mode, kombinert med avstandsklasser med en kort ansikt-til-ansikt periode i Madrid (1 eller 2 uker).
  • Internasjonale faggrupper som er beriket i deres treningsprosess.

118589_fondo-2.png

plassering

De to kontorene i Euschool ligger i Salamanca-distriktet, betraktet som det mest eksklusive området i byen, og noen få meter fra Castellana, Madrids største finansdistrikt, nær Santiago Bernabéu stadion.

anlegg

EUSchool, har komfortable og funksjonelle fasiliteter, og legger vekt på kondisjonering av klasseromene hvor ansikt til ansiktsseminar blir undervist.

Lærerpersonale

Den mest verdifulle ressursen som EUSchool har, er teamet av trenere, med en lang faglig karriere. Utvalgt med stor strenghet, er oppholdet i skolen utsatt for gode resultater i tilfredshetsundersøkelsen som elevene svarer på.

verdier

På EUSchool er vi først og fremst en familie der vi vokser profesjonelt, men også personlig. Vi oppretter svært tette bånd mellom alle medlemmene, og vi kommuniserer og hjelper hverandre hele tiden.

Steder

Madrid

Address
C/ Diego de León, Nº, 47 / Av. Brasil, Nº, 6
28006 Madrid, Madrid-samfunnet, Spania

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss