ESCP Europe

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

ESCP Europe grunnlagt i 1819 og har produsert generasjoner av ledere og gründere. Med sine seks urbane studiesteder i Berlin, London, Madrid, Paris, Torino og Warszawa, gir ESCP Europe virkelig europeiske identitet den muligheten til å tilby en unik flerkulturell utdanningsstil innen forretningsfelt og et globalt syn på spørsmål om internasjonal ledelse. Hvert år ønsker ESCP Europe velkommen til over 6000 studenter og 5000 ledere fra mer enn 120 forskjellige land, og gir dem et omfattende tilbud av ledelseskurs og spesialiserte programmer (Bachelor, Master, Executive MBA, PhD og Executive Education). ESCP Europe er inkludert blant bare 1% av handelshøyskolene i verden som har Triple Crown Accreditation (AACSB, AMBA og EQUIS). www.escpeurope.eu - Følg oss på Twitter @ESCPeurope

Nøkkelord

 • 6 universiteter: Berlin, London, Madrid,
  Paris, Torino og Warszawa
 • 130 akademiske allianser i Europa og Verden
 • Tredje akkreditering: AACSB - EQUIS - AMBA
 • Regelmessig rangert blant verdens beste handelsskoler
 • Europeisk styring som representerer skolens dype europeiske identitet

Historie

Selv om ESCP Europe merket utviklet seg i løpet av nesten 200 års historie, var det alltid lojalt med sine tre første bokstaver. Startet i 1819 under navnet École Spécial de Commerce et d'Industrie, og kort etter omdøpt til École Supérieure de Commerce , utviklet den til ESCP femti år senere i 1869. Etter å ha slått sammen med sin søsterskole, European School of Management (EAP), i I 1999 ble skolen kalt ESCP-EAP i omtrent et tiår. Endelig ble skolens navn i 2009 til ESCP Europe , noe som tydelig refererte til sin europeiske arv og posisjonering.

Det internasjonale omfanget av ESCP Europe har vært synlig siden tidlig alder. Allerede 1824 klassen telt 30% av internasjonale studenter med 15 forskjellige nasjonaliteter, blant annet syv spanske, fem brasilianere, fem nederlandske, fire tyskere og to amerikanere.

Språkopplæring var en viktig del av sin første læreplan som inneholdt, i tillegg til fransk grammatikk, også kurs i engelsk, tysk og spansk. Fra 1825 ble totalt ti språk undervist ved ESCP Europe og studentene måtte studere minst tre av dem.
Omkring et og et halvt århundre senere var ESCP Europe igjen en pioner gjennom opprettelsen av en universitets handelsskole. For å svare på skolens europeiske oppringning ble det åpnet campus i Tyskland og i Storbritannia i 1973, etterfulgt av Spania i 1988, Italia i 2004 og Warszawa i 2015. I sammenheng med en stadig mer globalisert verden er ambisjonen av ESCP Europe dag er å trene ekte europeiske ledere ved å fremme sammenhengen mellom humanistiske verdier og lederutdanning. ESCP Europe blir en virkelig europeisk skole åpen for verden.

Høydepunkter fra det 21. århundre

 • 2001: Masterprogrammet i ESCP Europe er validert av City University London, som gir studentene mulighet til å skaffe seg en europeisk MSc i Management.
 • 2002: ESCP Europe er akkreditert av Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business (AACSB), noe som gjør den til en av de første handelshøgskolene med Triple Crown-akkreditering: AACSB, EQUIS og AMBA.
 • 2004: En femte campus i Torino, Italia er grunnlagt. Master i Management studenter kan få den italienske grad Laurea Magistrale, godkjent av Universitetet i Torino.
 • 2005: Skolen innvier sin campus i London etter å ha flyttet fra Oxford. ESCP Europe nå urbane campus i fem store europeiske byer: Paris, London, Berlin, Madrid og Torino.
 • 2007: Master i Management-programmet er anerkjent av Carlos III Universitetet i Madrid, og studentene kan få den spanske graden Master Europeo en Administración og Dirección de Empresas. ESCP Europe er i stand til å tildele en nasjonal grad i hvert av sine fem land for implantasjon.
 • 2015: Skolen etablerer sin sjette europeiske campus via en strategisk allianse med det Warszawa-baserte Kozminski-universitetet, den eneste handelshøgskolen i Midt-og Øst-Europa med trippel akkreditering (AACSB, EQUIS, AMBA).
 • 2016: Paris-campusen strekker seg til Montparnasse-distriktet (Paris venstre bredd), for å utvikle Executive Education-aktiviteter og støtte skolens utvikling og vekst.
 • 2018: ESCP Europe Business School blir autonom fra det regionale handelskammeret Paris Île-de-France, som nå er skolens majoritetsaksjonær.

Oppdrag

" ESCP Europe oppdrag er å inspirere og utdanne morgendagens bedriftsledere."

Vår overbevisning er at morgendagens bedriftsledere må være internasjonal, digital og interkulturell effektiv. Vår tilnærming til utdanning og organisasjonsstruktur gjenspeiler dette, med sterke internasjonale programmer som leveres av et integrert (pan-europeisk) fakultet på tvers av universiteter i hvert av Europas viktigste markeder.

Vi fremmer dette oppdraget gjennom vår unike tilnærming til internasjonal ledelseutdanning og -forskning, som fremmer transnasjonal erfaring, samarbeid og læring innenfor et paneuropeisk rammeverk.

I 2015 formaliserte skolen en unik tilnærming og et perspektiv under C4B-akroniet: Kulturer for (4) Business . Dette fortsetter å lede arbeidet vårt og er nå innebygd i en ny strategiplan for perioden 2018-2022.

Vår visjon

(Hva og hvor vi vil være innen 2022)

"I 2022 vil ESCP Europe bli anerkjent over hele verden som den ledende europeiske handelshøgskolen for internasjonalt fokusert lederutdanning.
Vår visjon innebærer
 • produsere og formidle verdensklasse forskning i internasjonal / komparativ styring som former måten organisasjoner og ledere tenker og oppfører seg på;
 • produserer kulturelt og digitalt smarte kandidater som er rustet til å forme og koble morgendagens forretningsverdener;
 • engasjerende meningsfylt med bedrifter, alumner og regjeringer for å fremme fremskritt i internasjonal ledelse og interkulturelle relasjoner;
 • utnytte mangfoldet i alle dens former som en kilde til innovasjon, styrke og lederskap

Steder

Spania Online

Address
Spania Online, Spania

Madrid

Address
c/ Arroyofresno, 1 28035 - Madrid Spain
Madrid, Madrid-samfunnet, Spania

Akkrediteringer