Les den offisielle beskrivelsen

ESCP Europe , verdens første handelsskole, ble grunnlagt i 1819 og ble grunnlagt av en gruppe økonomiske lærere og forretningsmenn, inkludert den kjente økonomen Jean-Baptiste Say og den berømte handelsmannen Vital Roux. Jean-Baptiste Say var en talsmann for økonomisk liberalisme og er ofte kreditert for å ha uttalt konseptet entreprenørskap allerede i 1800. Vital Roux er spesielt kjent for å ha bidratt i stor grad til utarbeidelsen av Commercial Code i 1807, så vel som for hans opp -front tenkning i innovativ pedagogikk. Man kan derfor si at etableringen av ESCP Europe representerer oppfinnelsen av "business school" -konseptet.

Nøkkelord

 • 6 universiteter: Berlin, London, Madrid,
  Paris, Torino og Warszawa
 • 130 akademiske allianser i Europa og Verden
 • Tredje akkreditering: AACSB - EQUIS - AMBA
 • Regelmessig rangert blant verdens beste handelsskoler
 • Europeisk styring som representerer skolens dype europeiske identitet

Historie

Selv om ESCP Europe merket utviklet seg i løpet av nesten 200 års historie, var det alltid lojalt med sine tre første bokstaver. Startet i 1819 under navnet École Spécial de Commerce et d'Industrie, og kort etter omdøpt til École Supérieure de Commerce , utviklet den til ESCP femti år senere i 1869. Etter å ha slått sammen med sin søsterskole, European School of Management (EAP), i I 1999 ble skolen kalt ESCP-EAP i omtrent et tiår. Endelig ble skolens navn i 2009 til ESCP Europe , noe som tydelig refererte til sin europeiske arv og posisjonering.

Det internasjonale omfanget av ESCP Europe har vært synlig siden tidlig alder. Allerede 1824 klassen telt 30% av internasjonale studenter med 15 forskjellige nasjonaliteter, blant annet syv spanske, fem brasilianere, fem nederlandske, fire tyskere og to amerikanere.

Språkopplæring var en viktig del av sin første læreplan som inneholdt, i tillegg til fransk grammatikk, også kurs i engelsk, tysk og spansk. Fra 1825 ble totalt ti språk undervist ved ESCP Europe og studentene måtte studere minst tre av dem.
Omkring et og et halvt århundre senere var ESCP Europe igjen en pioner gjennom opprettelsen av en universitets handelsskole. For å svare på skolens europeiske oppringning ble det åpnet campus i Tyskland og i Storbritannia i 1973, etterfulgt av Spania i 1988, Italia i 2004 og Warszawa i 2015. I sammenheng med en stadig mer globalisert verden er ambisjonen av ESCP Europe dag er å trene ekte europeiske ledere ved å fremme sammenhengen mellom humanistiske verdier og lederutdanning. ESCP Europe blir en virkelig europeisk skole åpen for verden.

Høydepunkter fra det 21. århundre

 • 2001: Masterprogrammet i ESCP Europe er validert av City University London, som gir studentene mulighet til å skaffe seg en europeisk MSc i Management.
 • 2002: ESCP Europe er akkreditert av Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business (AACSB), noe som gjør den til en av de første handelshøgskolene med Triple Crown-akkreditering: AACSB, EQUIS og AMBA.
 • 2004: En femte campus i Torino, Italia er grunnlagt. Master i Management studenter kan få den italienske grad Laurea Magistrale, godkjent av Universitetet i Torino.
 • 2005: Skolen innvier sin campus i London etter å ha flyttet fra Oxford. ESCP Europe nå urbane campus i fem store europeiske byer: Paris, London, Berlin, Madrid og Torino.
 • 2007: Master i Management-programmet er anerkjent av Carlos III Universitetet i Madrid, og studentene kan få den spanske graden Master Europeo en Administración og Dirección de Empresas. ESCP Europe er i stand til å tildele en nasjonal grad i hvert av sine fem land for implantasjon.
 • 2015: Skolen etablerer sin sjette europeiske campus via en strategisk allianse med det Warszawa-baserte Kozminski-universitetet, den eneste handelshøgskolen i Midt-og Øst-Europa med trippel akkreditering (AACSB, EQUIS, AMBA).
 • 2016: Paris-campusen strekker seg til Montparnasse-distriktet (Paris venstre bredd), for å utvikle Executive Education-aktiviteter og støtte skolens utvikling og vekst.
 • 2018: ESCP Europe Business School blir autonom fra det regionale handelskammeret Paris Île-de-France, som nå er skolens majoritetsaksjonær.

Oppdrag

" ESCP Europe oppdrag er å inspirere og utdanne morgendagens bedriftsledere."

Vår overbevisning er at morgendagens bedriftsledere må være internasjonal, digital og interkulturell effektiv. Vår tilnærming til utdanning og organisasjonsstruktur gjenspeiler dette, med sterke internasjonale programmer som leveres av et integrert (pan-europeisk) fakultet på tvers av universiteter i hvert av Europas viktigste markeder.

Vi fremmer dette oppdraget gjennom vår unike tilnærming til internasjonal ledelseutdanning og -forskning, som fremmer transnasjonal erfaring, samarbeid og læring innenfor et paneuropeisk rammeverk.

I 2015 formaliserte skolen en unik tilnærming og et perspektiv under C4B-akroniet: Kulturer for (4) Business . Dette fortsetter å lede arbeidet vårt og er nå innebygd i en ny strategiplan for perioden 2018-2022.

Vår visjon

(Hva og hvor vi vil være innen 2022)

"I 2022 vil ESCP Europe bli anerkjent over hele verden som den ledende europeiske handelshøgskolen for internasjonalt fokusert lederutdanning.
Vår visjon innebærer
 • produsere og formidle verdensklasse forskning i internasjonal / komparativ styring som former måten organisasjoner og ledere tenker og oppfører seg på;
 • produserer kulturelt og digitalt smarte kandidater som er rustet til å forme og koble morgendagens forretningsverdener;
 • engasjerende meningsfylt med bedrifter, alumner og regjeringer for å fremme fremskritt i internasjonal ledelse og interkulturelle relasjoner;
 • utnytte mangfoldet i alle dens former som en kilde til innovasjon, styrke og lederskap
Programmer gitt i:
 • Engelsk
 • Fransk

Denne skolen tilbyr også:

Masters

ESCP Europe

Executive Master i Internasjonal Business (EMIB) er et online program som består av 14 ledelse og lederskap masteroppgave. Disse vil utstyre deg med de ferdighetene som t ... [+]

Bli en del av International Business Elite100% online metodikk.ESCP Europe DiplomaDe beste lærerprogrammene på tvers av 6 ESCP Europe Campuses.Helt fokusert på læring på arbeidsplassen med høyeste kvalitet e-læring multimedia.HTML5-innhold tilgjengelig med tilgang til flere enheter via PCer, tabletter og smarttelefoner.

Executive Master i Internasjonal Business (EMIB) er et online program som består av 14 ledelse og lederskap masteroppgave. Disse vil utstyre deg med de ferdighetene som trengs for de mange strategiske områdene i et selskap som handler i internasjonale markeder.

Vi skal trene deg som profesjonell, og gi deg de beste verktøyene for forretningsanalyse. På en praktisk måte lærer du alle ferdighetene som kreves for ledelse og administrasjon av et internasjonalt orientert selskap. Skaffe ledelseskompetanse og teknikker som er nødvendige for kommunikasjon, ledelse og forhandling i en global ramme.... [-]

Spania Spain Online
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
1 - 2 år
Nettstudier
Les mer på norsk
ESCP Europe

Executive Master i Internasjonal Business (EMIB) er et online-program som består av 14 kurs i ledelse og ledelse prosjekt av slutten av Master. Disse kursene vil gi deg d ... [+]

Executive Master i Internasjonal Business (EMIB) er et online-program som består av 14 kurs i ledelse og ledelse prosjekt av slutten av Master. Disse kursene vil gi deg de nødvendige ferdighetene i de mange strategiske områdene i et selskap som er aktive på internasjonale markeder.

FØLG TIL ELITE OF INTERNATIONAL TRADE

Metodikk 100% online velger språket i hvert kurs (engelsk / fransk)ESCP Europe Utdanning og nettverk: Totalt 60 studiepoengDe beste klasseromsundervisningsprogrammene på 6 ESCP Europe campusHelt fokusert på læring på arbeidsplassen med kvalitet multimedia e-læringHTML5-innhold tilgjengelig med tilgang til flere enheter via PCer, tabletter og smarttelefoner... [-]
Spania Spain Online
Kontakt skolen
Fransk
Deltid
1 - 2 år
Nettstudier
Les mer på norsk

Executive Master in International Business #testimonials

Address
c/ Arroyofresno, 1 28035 - Madrid Spain
Madrid, Community of Madrid, Spania