ENyD - Escuela de Negocios y Dirección

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Business and Management School

ENyD Business and Management School er en utdanningsinstitusjon som spesialiserer seg på videreutdanning, og som har som hovedmål å lette anskaffelsen av nøkkelkompetansene som kreves av profesjonelle profiler gjennom en 100% praktisk metodikk som gjelder arbeidsmiljøet fra første dag

I mer enn 20 års erfaring har over 40 000 studenter på 50 forskjellige nasjonaliteter bestemt seg for å stole på den pedagogiske modellen til ENyD, støttet av European University Miguel de Cervantes. Blant hans studieretninger er: bedriftsledelse, digital markedsføring, regnskap og økonomi, bedriftsrådgivning, bedriftsledelse, big data eller talentledelse, å kunne velge mellom forskjellige opplæringsnivåer, for eksempel fordypning universitetskurs, mastergrader eller den offisielle MBA.

132929_SocialMedia_09_web.jpg

ENyD Business and Management School har nettbasert opplæring, noe som gjør det mulig for studenten større kompatibilitet mellom det akademiske og arbeidslivet deres gå til virtuelle klasser, få tilgang til 100% oppdaterte manualer, løse interaktive øvelser, etc. Å telle for dette ved hjelp av spesialiserte veiledere og profesjonelle koordinatorer som alltid er klare til å svare på spørsmål.

Videre tilbyr ENyD økonomisk støtte og stipend for å lette tilgangen til kvalitetsopplæring. Når det gjelder tilgang til arbeidsmarkedet, tilbyr Business and Management School sine studenter en komplett ansettelses- og praksisplass, med avtaler med mer enn 2000 selskaper.

Steder

Madrid

Address
ENyD Madrid
Calle Mauricio Legendre 33B 28046 MADRID

Madrid, Madrid-samfunnet, Spania

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss