Read the Official Description

Møt CEV

Vi er skolen for kommunikasjon, bilde og lyd, CEV, med kontorer i Madrid og Barcelona. Et privat senter opprettet av initiativ fra ulike fagfolk i den audiovisuelle sektoren som i 1975 hadde til hensikt å tilpasse studieprogrammene til de virkelige behovene til hvert yrke i den audiovisuelle sektoren, og siden da har den gradvis utvidet handlingsplanen i tråd med teknologisk utvikling og behovene til den profesjonelle sektoren for fotografi og film for å dekke alle spesialiteter innen kommunikasjon, bilde og lyd, inkludert video spilldesign, programmer eller webprogrammering.

I mer enn førti år har CEV et svært definert mål: å anvende en metodikk fokusert på små grupper med en svært praktisk tilnærming til faglige kurs og offisielle kvalifikasjoner med internasjonal akademisk gyldighet.

CEV-fakultetet består av aktive fagfolk og koordineres, overvåkes og evalueres av en pedagogisk avdeling som garanterer fortreffelighet. Mer enn tre generasjoner, blant professorer og studenter som har klart å skille seg ut i den audiovisuelle sektoren, støtter sin karriere og bekrefter CEV som en garanti for å få tilgang til arbeidsmarkedet.

Det akademiske tilbudet av CEV inkluderer både spesialiseringskurs og regulert utdanning fra yrkesutdanning til internasjonale grader og har flere faglige kurs slik at enhver student kan bli profesjonell basert på deres bekymringer og akademiske rekord.

Vi inspirerer talentet ditt Vi tror på deg

6000 m2 for å lage dine drømmer om Kino, Serie, Animasjon, Videospill, Design, Musikk, Lyd, Apps ... Prosjekter som uttrykker verden.

Vi er i de største TV-apparatene, plattformene og spillene du spiser, med mer enn 20.000 aktive fagpersoner takket være våre avtaler med 1300 selskaper . Undergraduate og høyere nivå (FP), britisk (HND), master og profesjonelle kurs ...

Vi er spesialister på å oppdage og stimulere ditt yrke . Og oppfordre vennskap som er født av samarbeid , fordi ingenting forener mer enn samarbeid .

I CEV inspirerer dine kreasjoner

Fordi vi tror på deg110292_pexels-photo-1462630.jpegAnastasiya Gepp / Pexels

Hva tilbyr CEV deg?

Forty Years of Experience

I CEV, siden starten i 1975, har vi fortsatt å utvide og oppdatere vår aktivitet med teknologiske endringer og nye markedsbehov. På CEV fortsetter vi derfor å være i forkant av trening innen kommunikasjon, bilde og lyd . Med over 20 000 fagfolk trent i ulike kinoområder, 3D animasjon, videospill, fotografering, lyd, grafisk design og sang og tolkning.

Offisielle kvalifikasjoner

På CEV er vi også klar over behovet for regulert faglig opplæring, og derfor integrerer vi innenfor vårt tilbud bachelor- og mellomprogram i spesial yrkesopplæring, master godkjent av utdanningsdepartementet og gyldig i hele EU. Det brede faglige tilbudet tar sikte på å sette studentene i stand til å integrere seg vellykket på arbeidsmarkedet.

Internasjonale grader

CEV er også et utenlandsk senter som er autorisert av Madrid-senteret og sertifisert av Det britiske råd , for å undervise i British Official Qualifications, BTEC Higher Nationals Level 5 (HND) , som gir dem muligheten for universitetsprogresjon til britisk bachelorgrad . I samarbeid med Teesside University , hvorav vi er Partnerskap, har våre studenter muligheten til å ta en annen top-up Bachelor.

Arbeidsinnsetting

Entreprenørskap er et transversalt emne i CEV som inkluderer prosjektutvikling, pitching praksis og aktive jobbsøkestrategier. Med Business Practices Plan, fullfører elevene sin trening og får erfaring. Vi har et eksklusivt jobbbasseng for våre studenter, ikke bare med nasjonale men også internasjonale tilbud med vårt samarbeid med Erasmus-planen .black and white guinea pigIon Şipilov / Unsplash

Programs taught in:
Spansk
Tiden er det ingen programmer for å vise

Vennligst avgrense søket ovenfor, sjekk ut våre populære kategoriene nedenfor eller utføre et søkeord.


... or simply by choosing your degree:

¿A qué nos dedicamos?

Apuesta por una formación de futuro en CEV

Address
Calle de Gaztambide,65
28015 Madrid, Community of Madrid, Spania
Telefon
915 502 960
Address
Barcelona, Catalonia, Spania