De beste Universiteter og Høyskoler i

På denne siden kan du søke etter Universiteter og handelshøyskoler i . Du vil lett finne all informasjon om den øverste rangerte universiteter i . Klikk på "Les mer " for en detaljert beskrivelse av universitetet og en oversikt over studier som tilbys.

Finn universiteter i og bla gjennom sine programmer for å finne de som passer deg best. Få all informasjon om de ulike studietilbud i og sammenligne skolepenger og lengden på studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i direkte: fylle ut "Request gratis informasjon " form, som vil sette deg i kontakt med inntakskontoret.

Start søket for din fremtidige utdannelse med en gang!

1 Resultater i New Zealand

New Zealand Tertiary College

Bachelor Etterutdanning Diplom Diplom New Zealand Auckland March 2019

New Zealand Tertiary College (NZTC) har levert omfattende og profesjonelle programmer for å gjøre det mulig for studenter å utmerke seg på sitt valgte felt i 35 år. Alle våre kvalifikasjoner er godkjent av New Zealand Qualifications Authority (NZQA), og vi leverer dem ikke bare over hele New Zealand, men over hele verden med NZTC Global.Vi har to campuser i Auckland og Christchurch og et kontor i India for å støtte vårt NZTC India-initiativ .Unike egenskaperNZTCs unike eg… [+] enskaper, verdier og prinsipper støtter alt vi gjør, og gir klare retningslinjer for hvem vi er som høyskole og engasjementet vi tilbyr til våre lokalsamfunn:NZTC er forpliktet til å gjøre det mulig for våre studenter å få tilgang til fremragende utdanning som tilbys via fleksible teknologiske forbedrede læringsmåter som støtter livslang læringVåre verdier av Visjon, Hjerte, Kompetanse og Ånd er kjernekvaliteten som reflekteres i måtene vi underviser, bryr, støtter og lærerVåre kvalifikasjonsbegrepsrammer gir styrende prinsipper for fokusVårt fokus på den praktiske anvendelsen av innholdskunnskap som sikrer at våre studenter er godt forberedt på å bry seg, lære og undervise og gjøre meningsfulle bidrag til vår profesjonelle sektor og samfunn på formelle og uformelle måterVåre lærings- og læringsaktiviteter påvirkes av vårt engasjement med forskning og faglige samfunn som veileder voksenopplæring, og teknologi støttet undervisning og læring, i våre utvalgte fagområder i hele New Zealand og internasjonaltVåre samfunnsstøtteprosjekter i utlandet som gjenspeiler delingen av våre høyskoleverdier på global skalaMission StatementNew Zealand Tertiary College verdsetter folk og er forpliktet til å gi studentene omsorg, opplæring og tjene meningsfullt og effektivt ved å tilby omfattende og profesjonelle programmer. [-]