TU Delft Open & Online Education

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

VELKOMMEN TIL ONLINE Lær på TU Delft

Ser du etter å gjøre din karriere innen vitenskap, design eller engineering? Så bli med i fellesskapet av online-elever på TU Delft!

Online læring ved TU Delft

En viktig del av vårt DNA involverer å utvikle innovative læringsmåter som gjør at du kan dra nytte av det vi har å tilby. Siden 2013 har TU Delft bestemt at nettbasert læringsprogrammer var den beste måten å dele sin kunnskap med mennesker over hele verden. Uansett hvor du bor, og hva dine mål og ambisjoner kan være, vil vår mangfoldige portefølje av kurs passe dine behov. Vår kursportefølje gir stor verdi og hjelper deg å holde deg på toppen av spillet ditt, uansett om du ønsker å endre karriere, utvide dine ferdigheter eller skaffe deg videre faglige kvalifikasjoner.

Hvorfor velge TU Delft Online Learning?

  • Arbeids
  • Studere på tid og sted som passer deg.
  • 24/7 tilgang til kursmateriale.
  • Lær av verdensklasse eksperter på deres felt.

TU Delft mottok EDEN 2016 Best Practice Initiative Award for et papir om TU Delft Online Learning Experience - en pedagogisk modell som støtter utviklingen av kursene våre og strever for å øke kvaliteten. Prisen er ikke bare for papiret, men for hele initiativet til å designe modellen og implementere den for våre kurs.

Ledende teknisk universitet

Med en historie på over 175 års ekspertise innen forskning og utdanning, har TU Delft etablert seg som et av de ledende tekniske universitetene i Europa, som demonstrert i årlig verdensuniversitetsrangering. TU Delft er plassert nr. 19 i verdensrangeringen (nr. 6 i Europa) i Engineering

Med TU Delft vil du bli med tusenvis av våre kandidater over hele verden. Disse forskerne, ingeniører og ledere har utviklet teknologier for et bredt spekter av næringer og disipliner. Disse inkluderer bygging av den berømte nederlandske havbeskyttelsesinfrastrukturen, utvikling av den nyeste generasjonen vindturbiner, og utforming av innovative nye produkter og tjenester som skiller samfunnet ut.

Vi forbereder deg for din karriere og fremtidige innsats ved å kombinere kompetansen til vår akademiske stab i verdensklasse med våre avanserte læringsfasiliteter. Våre partnerskap med næringslivet sikrer at kunnskapen du får kan brukes i den virkelige verden. Derfor velger studentene våre TU Delft: de finner passende arbeidsløshet uten problemer eller blir vellykkede entreprenører.

Steder

Delft

Address
Postbus 5
2600 AA Delft, Sør-Holland, Nederland

Netherlands Online

Address
Netherlands Online, Nederland