Les den offisielle beskrivelsen

Om UVM

"For alltid ansvarlig for det som er dyrket"

Ved UVM tror vi på utdanning som et transformerende prinsipp og som menneskers rett til å vokse og utvikle seg gjennom det. Vi tror at studenten er oppgavens akse i UVM, og at jo mer fullført hans erfaring på universitetet er, desto sterkere vil hans personlige og faglige kompetanse være hvor han vil delta i forbedringen av sitt samfunn og samfunnet i Mexico og av verden.109420_pexels-photo-267885.jpeg

Hvem er vi?

UVM er en moderne og innovativ utdanningsinstitusjon som er orientert for fremtiden for å trene produktive mennesker som legger til verdi for samfunnet.

Vår misjon

Vi utvider tilgangen til global kvalitetsutdanning for å trene produktive mennesker som legger til verdi for samfunnet.

Vårt motto

Siden 1960 har UVM vært et fruktbart land hvor ansvarlig, kompetent fagpersoner engasjert i bærekraftig utvikling er opplært. I hver av dem er universitetets arbeid å så frø som bærer frukt til fordel for Mexico.

Våre prinsipper

Transformativ kraft i utdanning

Vi tror på utdanning som et transformerende prinsipp og som menneskers rett til å vokse og utvikle seg gjennom det.

Akademisk kvalitet

Vi tror på internasjonal akademisk trening og vår evne til å ta den til sektorer med stort potensial for å dra nytte av det og gjøre det til en faktor for personlig vekst og sosial mobilitet.

Student ved senteret

Vi tror at studenten er arbeidsaksen ved UVM, og at jo mer ferdig din erfaring på universitetet er, desto sterkere vil din personlige og faglige kompetanse være hvor du vil delta i forbedringen av samfunnet og samfunnet i Mexico og verden.

inkludering

Vi tror på mangfold og multikulturalisme som essensielle tegn på samfunnet. Derfor er vi overbevist om at inkluderende kriterier beriker, diversifiserer og åpner muligheter for alle mens utelukkelser forarmes.

Prosessforbedring

Vi tror på permanent forbedring som grunnlag for å optimalisere utdannings- og administrasjonstjenester og deres resultater.

innovasjon

Vi tror på vår evne til å skape, designe og implementere innovative modaliteter og scenarier som gjør at vi kan utvikle seg på en organisk og integrert måte.

effektivitet

Vi tror på viktigheten av å opprettholde effektivitet og effektivitet i våre prosesser og tjenester som et kjennetegn for vår ledelse.109421_pexels-photo-1458318.jpeg

Våre verdier

Integritet i å handle

Realiser med ærlighet, ærlighet og åpenhet alle våre handlinger.

Service holdning

Oppretthold stemningen i våre handlinger og samarbeide med andre med varme, engasjement, entusiasme og respekt.

Kvalitet på utførelse

Utfør på en uklanderlig og rettidig måte de funksjonene som samsvarer med oss, basert på ekspertkriterier.

samfunnsansvar

Å påta oss med konsekven konsekvensene av våre handlinger før samfunnet.

Oppfyllelse av løfter

Konverter våre løfter til forpliktelser og sikre overholdelse.

Vårt skjold

109418_ESCUDOAUVM.png

Universitetet i dalen i Mexico er representert av et skjold som integrerer sin identitet gjennom symboler som representerer sin opprinnelse og historie. Vår skjold er formet av en ørn og en kondor. Ørnen, symbolet på majestet, uavhengighet og frihet representerer det nordlige kontinentet, mens condor, en refleksjon av autonomi, visdom og styrke, representerer Latin-Amerika. The Shield felles deretter integrering av universitetsstudenter av alle kardinalpunktene, som finnes i vårt universitet, et studiehus. I midten av våpenskjoldet, representativ emblem i Mexico City, vuggen til UVM-skolene, som rammer disse elementene, mottoet som styrer vår institusjonelle filosofi: "For alltid ansvarlig for det som er dyrket", der helle visdom, disiplin, kunnskap og kjærlighet for det som er sådd og høstet.

Vårt emblem, Lynxen

109419_LINCEAUVM.png

Andens utødelighet, livets styrke og ekstreme verdier er karakteristiske trekk ved Lynx, en maskot som symboliserer egenskapene til medlemmene i universitetssamfunnet. Blant hans viktigste egenskaper er hans skarpe sinn og hans sagacity. Med fleksible og koordinerte bevegelser kan Lynx forutse faren med en mulighet og vet hvordan man skal være leder, opprettholde sitt faste skritt mot målet. I kombinasjon med sin gyldne tekstur representerer den den mest verdifulle og dyrebare tingen som skiller seg ut for de som, som medlemmer av UVM, har gitt sitt preg på sin universitets tur; som har utviklet sitt potensiale på en harmonisk og integrert måte, enten i deres rolle som studenter eller kandidater, som lærere eller administrativt ansatte, fordi de er overbevist om at utdanningsbanen aldri slutter, og i den må vi alltid forbedre hver dag dag.

UVM utdannelsesmodell

Vi utvider tilgangen til global kvalitetsutdanning for å trene produktive mennesker som legger til verdi for samfunnet.

Hva betyr det å være UVM?

Å være UVM er å ha en pedagogisk modell av fortreffelighet.

Mellommenneskelig område

Vi utvikler en effektiv muntlig og skriftlig kommunikasjon, både på spansk og engelsk, med en internasjonal visjon, samarbeid, bevissthet og samfunnsansvar.

Livslang læring

Vår modell er basert på konstant og permanent læring, utvikler en selvkritisk og proaktiv orientering. I tillegg vil du utvikle forskningsferdigheter.

Profesjonell og sosial

Du skal utvikle ledelse, entreprenørskap, innovasjon og kreativitet, bruk av kunnskap i praksis med orientering mot resultater, beslutningstaking og problemløsing.

Generelt mål

Generer forhold som styrer UVMs pedagogiske arbeid, gjennom retningslinjer som gjør det mulig å artikulere dens materielle funksjoner for å oppnå en integrert utvikling i elevene med anvendelse av fokus på læring.

Programmer gitt i:
  • Spansk

Denne skolen tilbyr også:

Bachelor

Universidad Del Valle De Mexico

Denne modaliteten av Online Degree gir deg kunnskap innen markedsføring, salg, reklame og markedsundersøkelser. Du vil ha ferdigheter til å implementere effektive markeds ... [+]

Denne modaliteten av Online Degree gir deg kunnskap innen markedsføring, salg, reklame og markedsundersøkelser. Du vil ha ferdigheter til å implementere effektive markedsføringsstrategier.

Hva vil du lære?

Vi forteller deg vår læreplan

Identifiser muligheter og trusler i markedet, og planlegg planleggingsstrategier på den plattformen.Utvikle kampanjer og reklamekampanjer.Analyser og bestem priser.Hvorfor velge UVM?

Vi tilbyr deg de beste alternativene som tenker på deg

Forberedelse av ledelsen

Executive utviklingsområde som styrker dine lederskap ferdigheter, beslutningstaking, innovasjon og entreprenørskap.

Lær og søk

Læring fokusert på å skaffe kunnskap umiddelbart anvendelig i arbeidsmiljøet.... [-]

Mexico Mexico City
Kontakt skolen
Spansk
Heltid studier
Deltid
36 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
Universidad Del Valle De Mexico

Denne Engineering har en akademisk plan som gjør at kandidaten kan svare på forbedringsbehovene til logistikkprosesser i enhver organisasjon som bruker avantgarde-verktøy ... [+]

Denne Engineering har en akademisk plan som gjør at kandidaten kan svare på forbedringsbehovene til logistikkprosesser i enhver organisasjon som bruker avantgarde-verktøy og -prosesser.

Hva vil du lære?

Vi forteller deg vår læreplan

Å administrere, administrere og optimalisere ressurser, innganger og industrielle prosesser og å utvikle studier av responstider og bevegelser i produksjon av varer og / eller tjenester.Å analysere planteproduksjonssystemer som responderer på strategier for konkurranseevne, og sikrer kvaliteten på intelligente prosesser, produkter og fasiliteter.Øk konkurranseevnen til produksjonssystemer, ta hensyn til distribusjon og transport av varer.Hvorfor velge UVM?... [-]
Mexico Mexico City
Kontakt skolen
Spansk
Heltid studier
Deltid
36 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
Universidad Del Valle De Mexico

Denne typen online-grad gir deg mulighet til å håndtere variabler som påvirker endringsretningen til internasjonale markeder for å mestre logistikken i internasjonal tran ... [+]

Denne typen online-grad gir deg mulighet til å håndtere variabler som påvirker endringsretningen til internasjonale markeder for å mestre logistikken i internasjonal transport. Du vil kunne planlegge, organisere, styre og kontrollere kommersielle og logistikkområdet av bedriftene.

Hva vil du lære?

Vi forteller deg vår læreplan

Identifiser muligheter og trusler i markedet, og planlegg planleggingsstrategier på den plattformen.Utvikle kampanjer og reklamekampanjer.Analyser og bestem priser.Hvorfor velge UVM?

Vi tilbyr deg de beste alternativene som tenker på deg

Forberedelse av ledelsen

Executive utviklingsområde som styrker dine lederskap ferdigheter, beslutningstaking, innovasjon og entreprenørskap.... [-]

Mexico Mexico City
Kontakt skolen
Spansk
Heltid studier
Deltid
36 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
Universidad Del Valle De Mexico

Denne nettbaserte akademiske planen gir deg mulighet til å utvikle ferdigheter rettet mot ledelse og design av teknologiske prosjekter, basert på banebrytende plattformer ... [+]

Denne nettbaserte akademiske planen gir deg mulighet til å utvikle ferdigheter rettet mot ledelse og design av teknologiske prosjekter, basert på banebrytende plattformer, med tanke på tjenester i skyen, Big Data og Mobile Applications.

Hva vil du lære?

Vi forteller deg vår læreplan

Anvendelse av metoder, teknikker og datautstyr for analyse av situasjoner og miljøer for å løse problemer og / eller ta beslutninger.Forvaltning av lager systemer basert på bestemmelse av en optimal modell av produksjonskrav, i henhold til markedets oppførsel.Evaluering og anvendelse av fysiske og trådløse midler for å overføre data, i samsvar med de fastsatte kraveneHvorfor velge UVM?

Vi tilbyr deg de beste alternativene som tenker på deg... [-]

Mexico Mexico City
Kontakt skolen
Spansk
Heltid studier
Deltid
4 - 5 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Universidad Del Valle De Mexico

Esta carrera en Línea te da los conocimientos y herramientas para optimizar los recursos económicos y humanos de una empresa, mejorar su desempeño y resultados. Su plan d ... [+]

Esta carrera en Línea te da los conocimientos y herramientas para optimizar los recursos económicos y humanos de una empresa, mejorar su desempeño y resultados. Su plan de estudios se enfoca en la capacidad emprendedora y de innovación de la organización para competir en un ambiente global.

¿Qué aprenderás?

Te contamos nuestro plan de estudios

El dominio de técnicas administrativas y de tecnologías de la información y comunicación para alcanzar tus metas. A identificar nichos de mercado que garanticen ventajas competitivas para la organización, en un entorno nacional e internacional. A diseñar estructuras de trabajo que respondan a las necesidades y demandas de la organización donde te desempeñas. ¿Por qué elegir UVM? ... [-]
Mexico Mexico City
Kontakt skolen
Heltid studier
Deltid
36 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk

Etterutdanning Diplom

Universidad Del Valle De Mexico

Denne spesialiteten gir deg en global tilnærming til forretninger innen gjestfrihet og turisme, fokusert på kundeservice, samt i kommersialisering av turistmål og produkt ... [+]

Denne spesialiteten gir deg en global tilnærming til forretninger innen gjestfrihet og turisme, fokusert på kundeservice, samt i kommersialisering av turistmål og produkter.

Hva vil du lære?

Vi forteller deg vår læreplan

Å definere parametrene for en bedre administrasjon av gjestfrihetsbransjen.Kunnskap om markedsføringsstrategier for å publisere turismeprodukter.Utforming av kommersielle strategier for møter turisme.Hvorfor velge UVM?

Mulighet for flere postgraduates

Forretningsfokus

Programmet fokuserer på kommersialisering av turistmål og produkter.

spesialisering

I turisme møter og turisme trender fokusert på opprettelsen av nye erfaringer i forbrukeren.... [-]

Mexico Mexico City
Kontakt skolen
Spansk
Heltid studier
Deltid
1 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Universidad Del Valle De Mexico

Denne spesialiteten gir deg teoretisk og praktisk kunnskap, samt verktøy som er fokusert på økonomisk styring og effektiv styring av organisasjonens ressurser. ... [+]

Denne spesialiteten gir deg teoretisk og praktisk kunnskap, samt verktøy som er fokusert på økonomisk styring og effektiv styring av organisasjonens ressurser.

Hva vil du lære?

Vi forteller deg vår læreplan

Omfattende kunnskap om selskapet og dets økonomiske miljø.Bruk en global forretningsmessig tilnærming fra økonomisk synspunkt.Å implementere og mestre teknikker for økonomisk analyse og finansieringsstrategier.Hvorfor velge UVM?

fleksibilitet

Fleksibel kurrikulær oversikt og banebrytende innhold.

Internasjonalt innhold

Tilgang til WOBI-UVM-portalen med de mest relevante innholdene i den globale ledelsen.

Mulighet for flere postgraduates

Er dette utdannet program for deg?... [-]
Mexico Mexico City
Kontakt skolen
Spansk
Heltid studier
Deltid
1 år
Nettstudier
Les mer på norsk

Masters

Universidad Del Valle De Mexico

Denne online mastergrad gir deg mulighet til å mestre konseptene og metodene i kompetanse tilnærming, å formulere og anvende undervisnings- og læringsstrategier for akade ... [+]

Denne online mastergrad gir deg mulighet til å mestre konseptene og metodene i kompetanse tilnærming, å formulere og anvende undervisnings- og læringsstrategier for akademiske programmer.

Hva vil du lære?

Vi forteller deg vår læreplan

Design, diagnostisere, administrere, drive, evaluere og innovere utdanningsprogrammer basert på kompetansebasert utdanning.Bruk læringsstrategier.Oppdater dine kunnskaper om faglige ferdigheter som kreves i tekniske eller administrative aktiviteter.Hvorfor velge UVM?

spesialisering

Studieplanen er organisert i fire nivåer for den progressive spesialiseringen i kompetansebasert utdanning.

roppen

Tilrettelagt med offentlig politikk når det gjelder kompetanseopplæring, som fastlagt av de ulike utdanningsreformene.... [-]

Mexico Mexico City
Kontakt skolen
Spansk
Heltid studier
Deltid
2 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Universidad Del Valle De Mexico

Lær å bruke effektive verktøy, prosesser og metoder for å kontinuerlig forbedre kvalitetsprosessene i organisasjoner. ... [+]

Lær å bruke effektive verktøy, prosesser og metoder for å kontinuerlig forbedre kvalitetsprosessene i organisasjoner.

Hva vil du lære?

Vi forteller deg vår læreplan

Utvikle, kontrollere og evaluere kvalitetssystemer for å forbedre produktiviteten i organisasjoner.Design og utvikle strategiske planer av total kvalitet.Bruk IT for å forbedre de totale kvalitetsprosessene til enhver organisasjon.Hvorfor velge UVM?

roppen

Programmet oppdateres kontinuerlig, i tråd med trender i ledelse og kvalitetsstyring.

Innovativ orientering

Fokusert på kvalitet og fokus på kundens behov.

Ferdighetsutvikling

Avant-garde innhold som inneholder nasjonale og internasjonale trender, med sikte på kompetanseutvikling.... [-]

Mexico Mexico City
Kontakt skolen
Spansk
Heltid studier
Deltid
2 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Universidad Del Valle De Mexico

Denne MBA gir deg mulighet til å skaffe kunnskap og ledelse ferdigheter til strategisk administrere organisasjoner og generere verdi i selskapet i et tverrfaglig næringsl ... [+]

Denne MBA gir deg mulighet til å skaffe kunnskap og ledelse ferdigheter til strategisk administrere organisasjoner og generere verdi i selskapet i et tverrfaglig næringsliv og stadig mer globaliserte markeder.

Hva vil du lære?Å utvikle en omfattende og global visjon av selskapet og dets miljø.Du får den kunnskapen du trenger for å fokusere, forstå og mestre de viktigste funksjonene i selskapet.Du får den kunnskapen du trenger for å fokusere, forstå og mestre de viktigste funksjonene i selskapet.Hvorfor velge UVM?

Spesialitet Master

Du kan få masterstudiet ditt og en spesialitet som studerer et enkelt program.

Curriculum

Med emner som legger vekt på den totale forståelsen av selskapet og miljøet.... [-]

Mexico Mexico City
Kontakt skolen
Spansk
Heltid studier
Deltid
3 semestre
Nettstudier
Les mer på norsk

Universidad UVM - Cambia el plan pero no tu meta