Universidad Del Valle De Mexico

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om UVM

"For alltid ansvarlig for det som er dyrket"

Ved UVM tror vi på utdanning som et transformerende prinsipp og som menneskers rett til å vokse og utvikle seg gjennom det. Vi tror at studenten er oppgavens akse i UVM, og at jo mer fullført hans erfaring på universitetet er, desto sterkere vil hans personlige og faglige kompetanse være hvor han vil delta i forbedringen av sitt samfunn og samfunnet i Mexico og av verden.109420_pexels-photo-267885.jpeg

Hvem er vi?

UVM er en moderne og innovativ utdanningsinstitusjon som er orientert for fremtiden for å trene produktive mennesker som legger til verdi for samfunnet.

Vår misjon

Vi utvider tilgangen til global kvalitetsutdanning for å trene produktive mennesker som legger til verdi for samfunnet.

Vårt motto

Siden 1960 har UVM vært et fruktbart land hvor ansvarlig, kompetent fagpersoner engasjert i bærekraftig utvikling er opplært. I hver av dem er universitetets arbeid å så frø som bærer frukt til fordel for Mexico.

Våre prinsipper

Transformativ kraft i utdanning

Vi tror på utdanning som et transformerende prinsipp og som menneskers rett til å vokse og utvikle seg gjennom det.

Akademisk kvalitet

Vi tror på internasjonal akademisk trening og vår evne til å ta den til sektorer med stort potensial for å dra nytte av det og gjøre det til en faktor for personlig vekst og sosial mobilitet.

Student ved senteret

Vi tror at studenten er arbeidsaksen ved UVM, og at jo mer ferdig din erfaring på universitetet er, desto sterkere vil din personlige og faglige kompetanse være hvor du vil delta i forbedringen av samfunnet og samfunnet i Mexico og verden.

inkludering

Vi tror på mangfold og multikulturalisme som essensielle tegn på samfunnet. Derfor er vi overbevist om at inkluderende kriterier beriker, diversifiserer og åpner muligheter for alle mens utelukkelser forarmes.

Prosessforbedring

Vi tror på permanent forbedring som grunnlag for å optimalisere utdannings- og administrasjonstjenester og deres resultater.

innovasjon

Vi tror på vår evne til å skape, designe og implementere innovative modaliteter og scenarier som gjør at vi kan utvikle seg på en organisk og integrert måte.

effektivitet

Vi tror på viktigheten av å opprettholde effektivitet og effektivitet i våre prosesser og tjenester som et kjennetegn for vår ledelse.109421_pexels-photo-1458318.jpeg

Våre verdier

Integritet i å handle

Realiser med ærlighet, ærlighet og åpenhet alle våre handlinger.

Service holdning

Oppretthold stemningen i våre handlinger og samarbeide med andre med varme, engasjement, entusiasme og respekt.

Kvalitet på utførelse

Utfør på en uklanderlig og rettidig måte de funksjonene som samsvarer med oss, basert på ekspertkriterier.

samfunnsansvar

Å påta oss med konsekven konsekvensene av våre handlinger før samfunnet.

Oppfyllelse av løfter

Konverter våre løfter til forpliktelser og sikre overholdelse.

Vårt skjold

109418_ESCUDOAUVM.png

Universitetet i dalen i Mexico er representert av et skjold som integrerer sin identitet gjennom symboler som representerer sin opprinnelse og historie. Vår skjold er formet av en ørn og en kondor. Ørnen, symbolet på majestet, uavhengighet og frihet representerer det nordlige kontinentet, mens condor, en refleksjon av autonomi, visdom og styrke, representerer Latin-Amerika. The Shield felles deretter integrering av universitetsstudenter av alle kardinalpunktene, som finnes i vårt universitet, et studiehus. I midten av våpenskjoldet, representativ emblem i Mexico City, vuggen til UVM-skolene, som rammer disse elementene, mottoet som styrer vår institusjonelle filosofi: "For alltid ansvarlig for det som er dyrket", der helle visdom, disiplin, kunnskap og kjærlighet for det som er sådd og høstet.

Vårt emblem, Lynxen

109419_LINCEAUVM.png

Andens utødelighet, livets styrke og ekstreme verdier er karakteristiske trekk ved Lynx, en maskot som symboliserer egenskapene til medlemmene i universitetssamfunnet. Blant hans viktigste egenskaper er hans skarpe sinn og hans sagacity. Med fleksible og koordinerte bevegelser kan Lynx forutse faren med en mulighet og vet hvordan man skal være leder, opprettholde sitt faste skritt mot målet. I kombinasjon med sin gyldne tekstur representerer den den mest verdifulle og dyrebare tingen som skiller seg ut for de som, som medlemmer av UVM, har gitt sitt preg på sin universitets tur; som har utviklet sitt potensiale på en harmonisk og integrert måte, enten i deres rolle som studenter eller kandidater, som lærere eller administrativt ansatte, fordi de er overbevist om at utdanningsbanen aldri slutter, og i den må vi alltid forbedre hver dag dag.

UVM utdannelsesmodell

Vi utvider tilgangen til global kvalitetsutdanning for å trene produktive mennesker som legger til verdi for samfunnet.

Hva betyr det å være UVM?

Å være UVM er å ha en pedagogisk modell av fortreffelighet.

Mellommenneskelig område

Vi utvikler en effektiv muntlig og skriftlig kommunikasjon, både på spansk og engelsk, med en internasjonal visjon, samarbeid, bevissthet og samfunnsansvar.

Livslang læring

Vår modell er basert på konstant og permanent læring, utvikler en selvkritisk og proaktiv orientering. I tillegg vil du utvikle forskningsferdigheter.

Profesjonell og sosial

Du skal utvikle ledelse, entreprenørskap, innovasjon og kreativitet, bruk av kunnskap i praksis med orientering mot resultater, beslutningstaking og problemløsing.

Generelt mål

Generer forhold som styrer UVMs pedagogiske arbeid, gjennom retningslinjer som gjør det mulig å artikulere dens materielle funksjoner for å oppnå en integrert utvikling i elevene med anvendelse av fokus på læring.

Steder

Mexico City

Address
Av. Observatorio #400,
16 de Septiembre,
Delegación Miguel Hidalgo,
Ciudad de México, CP 11810

Mexico City, Mexico City, Mexico

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss