UNIR - Mexico

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

UNIR Mexico: Nettuniversitetet i Mexico med europeisk kvalitet

UNIR Mexico er et privat meksikanske universitet godkjent for departementet for offentlig utdanning (SEP) i 2013.

Det internasjonale universitetet i La Rioja i Mexico tilbyr høy etterspørsel for å sikre optimal trening med europeisk høyskolekvalitet. Til dette formål har han designet en innovativ metodikk basert på live online klasser, som tillater umiddelbar kontakt mellom student-lærer-partner, og i konstant akkompagnement av en personlig veileder.

Denne effektive metoden er basert på kontinuerlig vurdering, som sikrer konstant assimilering av kunnskap, og i realisering av avsluttende eksamener, som garanterer opplæringen av våre studenter.

UNIR Mexico er et universitet tilpasset de nye tider og til dagens samfunn. Det er et nytt konsept for universitet som integrerer state-of-the-art teknologiske aspekter i tjeneste for en nær og kvalitetsutdannelse. UNIR Mexico er en del av UNIRs akademiske gruppe, International University of La Rioja, europeisk leder innen online trening, som har blitt en pedagogisk løsning for tusenvis av mennesker over hele verden. Mer enn 38 000 studenter over hele verden har valgt denne pedagogiske modellen, og 24 000 fortsetter å gjøre det i dag i vår virtuelle campus, hvorav 9 000 fra utenfor Spania.

Bachelor og master grader tilbys av UNIR Mexico har offisiell gyldighet og er innlemmet i det nasjonale utdanningssystemet av sekretariatet for offentlig utdanning (SEP) i Mexico.

Gradene er:

 • Bachelor i bedriftsøkonomi
  RVOE-avtale: 20140032, gitt 12. februar 2014. Type: Federal.
 • Grad i statsvitenskap og offentlig forvaltning
  RVOE-avtale: 20140029, gitt 12. februar 2014. Type: Federal.
 • Bachelor i kommunikasjon
  RVOE-avtale: 20140031, gitt 12. februar 2014. Type: Federal.
 • Juridisk grad
  RVOE-avtale: 20140030, gitt 12. februar 2014. Type: Federal.
 • Bachelor i pedagogikk
  RVOE-avtale: 20140033, gitt 12. februar 2014. Type: Federal.

Mesterne er:

 • Mastergrad i psykopedagogikk
  RVOE-avtale: 20160036, gitt 28. januar 2016. Type: Federal.
 • Master i ledelse og ledelse av utdanningssentre
  RVOE-avtale: 20160035, gitt 28. januar 2016. Type: Federal.
 • Master of Business Administration and Management (MBA)
  RVOE-avtale: 20160034, gitt 28. januar 2016. Type: Federal.
 • Mastergrad i Human Resources Management
  RVOE-avtale: 20180080, gitt 19. januar 2018. Type: Federal.
 • Master i digital merking og elektronisk handel
  RVOE-avtale: 20180355, gitt 9. mars 2018. Type: Federal.
 • Mastergrad i driftsledelse og kvalitet
  RVOE-avtale: 20180081, gitt 19. januar 2018. Type: Federal.
 • Mastergrad i datasikkerhet
  RVOE-avtale: 20160037, bevilget 28. januar 2016. Type: Federal.
 • Mastergrad i Nettstedet Ledelse og Engineering
  RVOE-avtale: 20160038, gitt 28. januar 2016. Type: Federal.
 • Mastergrad i design og styring av teknologiske prosjekter
  RVOE-avtale: 20170996, bevilget 16. august 2017. Type: Federal.
 • Master i integrerte styringssystemer
  RVOE-avtale: 20180082, gitt 19. januar 2018. Type: Federal.

I tillegg til SEP- og SEP-masterutdanningen, tilbyr UNIR Mexico muligheten til å ta europeiske postgraduate grader i ulike fagområder, tildelt av det internasjonale universitetet i La Rioja. De fleste av disse gradene er anerkjente mastergrad i det europeiske høyere utdanningsområde.

"I forkant av den pedagogiske modellen for læringslæring"

Det internasjonale universitetet i La Rioja i Mexico har alltid vært i forkant med den pedagogiske modellen for online undervisning og læring. UNIR har tatt over informasjonsteknologiene både i sin faglige fakultet og i generering av innhold, viktige aspekter for å opprettholde det pedagogiske lederskapet. Denne digitale kulturen har gitt ham mulighet til å etablere operative ordninger basert på anerkjennelse av innsats og maksimal ytelse fra lærerne og elevene.

UNIR Mexico har klart å posisjonere alle dydene til en vellykket modell i stadig utvikling for å etablere et solid tilbud om bachelor- og mastergrader. I et land som vår, som holder en høy etterspørsel etter fagfolk på områder som forskning, utdanning, industri og produksjon av varer og tjenester, presenteres UNIR Mexico som et gunstig og unikt alternativ når det gjelder levedyktighet, kostnader og prestasjoner som skal oppnås.

Jeg inviterer deg til å være en del av dette integrerte, flertallsuniversitetet og forpliktet seg til sine prinsipper og verdier. Lærere, studenter, tilknyttede institusjoner og interessert i å kjenne og inn i denne innovative modellen av internasjonalt universitet er velkomne.

Mtro. Francisco David Mejía Rodríguez, rektor UNIR México.

"Klar kall og lidenskap for undervisning"

Hos UNIR México tror vi at internett og teknologiens verden bryter ned tids- og rombarrierer slik at vi kan få tilgang til informasjon, samhandle og samarbeide med mennesker.

Derfor er det mulig å innovere med kvalitet og fortreffelighet på nye måter og metoder for undervisning og læring, som bringer universitetet nærmere arbeidsverdenen, behovet for integrert opplæring, kompetanseoppkjøp og kunnskapsoppbygging.

UNIR Mexico har offisielt gyldig bachelor- og masterstudium (RVOE) i Mexico og et bredt spekter av europeiske mastere i ulike fagområder. Vi fortsetter å jobbe for å øke vårt faglige tilbud i henhold til treningsbehovet til vårt land, både bachelor og mastergrad.

På UNIR er vi overbevist om at innsats og engasjement blir belønnet. Vi legger all vår innsats i å sørge for at studenten får best mulig utdanning. Vårt klare kall for undervisning og lidenskap for hele utdanningen er den beste garantien for suksess. "

Julieta Palma Anda, generaldirektør UNIR México.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Spanish (Mexican)
 • Spansk

Se Online MBA » Se Online Masters »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MBA

Internasjonal MBA

Nettstudie Campus Heltidsstudier 18 måneder October 2019 Mexico Mexico City + 1 fler

Det internasjonale universitetet i La Rioja i Mexico (UNIR Mexico), i samarbeid med Marcony International University of Miami (USA), tilbyr deg denne internasjonale doble mastergrad i økonomi og administrasjon (MBA), med offisiell anerkjennelse fra Mexico og USA og med et klart internasjonalt kall. [+]

MBA med dobbel offisiell meksikansk og amerikansk grad

Dobbeltmodalitet (18-22 måneder)

Det internasjonale universitetet i La Rioja i Mexico (UNIR Mexico), i samarbeid med Marcony International University of Miami (USA), tilbyr deg denne internasjonale doble mastergrad i økonomi og administrasjon (MBA), med offisiell anerkjennelse fra Mexico og USA og med et klart internasjonalt kall.

Med International MBA vil du lære å lede og lede multinasjonale selskaper i alle sektorer som omfatter det (økonomi, markedsføring, menneskelige ressurser, produksjon og mye mer)

Ved UNIR tilpasser vi deg, derfor gir vi deg muligheten til å velge om du vil fullføre Double Masters i 18 eller 22 måneder. I tillegg kan du velge om du vil ta magisterexamen online eller blended med et opphold på 4 måneder i Miami ved Marconi International University.... [-]


Mastergrad i Bedriftsøkonomi og ledelse (MBA)

Nettstudie Heltidsstudier 18 måneder October 2019 Mexico Mexico City

Denne masterstudiet i økonomistyring og administrasjon med fokus på økonomi gir deg de teoretiske og praktiske verktøyene som er nødvendige for å bli profesjonell i bedriftsøkonomi med fokus på styring av internasjonal finansiell virksomhet. [+]

MBA med Dual Meksikanske og Europeiske Diplom i Finans

Denne masterstudiet i økonomistyring og administrasjon med fokus på økonomi gir deg de teoretiske og praktiske verktøyene som er nødvendige for å bli profesjonell i bedriftsøkonomi med fokus på styring av internasjonal finansiell virksomhet.

MBA er universitetet grad mest etterspurt etter de profesjonelle profiler som strever etter å vokse i konkurransedyktige forretningsmarkedet. Hvis du også legger til orienteringen til International Corporate Finance, vil du oppnå en interessant profil for ethvert selskap, både nasjonalt og internasjonalt, og ikke bare for å oppnå et arbeidsprosjekt i ditt eget selskap, men også å åpne deg for andre bedrifter, inkludert internasjonale.... [-]


Mastergrad I Bedriftsøkonomi Og Ledelse Menneskelige Ressurser (MBA)

Nettstudie Heltidsstudier 18 måneder October 2019 Mexico Mexico City

Med denne mastergrad i bedriftsøkonomi og ledelse med fokus på menneskelige ressurser, vil du oppnå kunnskap og ferdigheter som er nødvendige for å optimalisere selskapets menneskelige ressurser, og lede talent og ytelse til de ulike lagene for å nå målene og mål for organisasjonen ... ikke bare for å oppnå et arbeidsprosjekt innen ditt eget selskap, men også å gjøre veien til andre virksomheter, inkludert internasjonale. [+]

MBA med dobbel meksikansk og europeisk grad Human Resources Orientation

Det er like viktig å vite hvordan man skal lede et selskap for å kunne håndtere potensialet og evnen til de som jobber i den. Med denne mastergrad i bedriftsøkonomi og ledelse med fokus på menneskelige ressurser, vil du oppnå kunnskap og ferdigheter som er nødvendige for å optimalisere selskapets menneskelige ressurser, og lede talent og ytelse til de ulike lagene for å nå målene og mål for organisasjonen ... ikke bare for å oppnå et arbeidsprosjekt innen ditt eget selskap, men også å gjøre veien til andre virksomheter, inkludert internasjonale.

Varigheten av mastergrad med europeisk kvalitet er 18 måneder, så på den ene siden kan du få en offisiell grad på kort tid, og på den annen side ved å være online, kan du kombinere ditt personlige og arbeidsliv med universitetet. Klassene blir registrert, så det vil ikke være noe problem hvis du ikke får tilgang til dem av personlige grunner.... [-]


Mastergrad i økonomi og ledelse Prosjektledelse (MBA)

Nettstudie Heltidsstudier 18 måneder October 2019 Mexico Mexico City

Den spesialiserte pensum i prosjektledelse forbereder deg til å bli en leder som er i stand til å håndtere de viktigste handlingsplanene for store selskaper, bli ekspert i planlegging, kontroll og overvåking av strategier. [+]

MBA med dobbel meksikansk og europeisk grad prosjektledelse veiledning

I UNIR Mexico kan du få en SEP-master i Business Administration and Management (MBA) med en dobbel meksikansk og europeisk grad.

MBA er en av de mest etterspurte titlene i dag av alle profesjonelle profiler som vil dedikere seg til verden av høyt nivå virksomhet.

Den spesialiserte pensum i prosjektledelse forbereder deg til å bli en leder som er i stand til å håndtere de viktigste handlingsplanene for store selskaper, bli ekspert i planlegging, kontroll og overvåking av strategier.

UNIR Mexico MBA er online, offisiell og varer bare 18 måneder. Du vil delta på online klasser med kolleger fra Mexico og andre land, som du vil løse praktiske saker med internasjonalt fokus. UNIR MBA er fullt kompatibel med ditt arbeid og personlige liv, fordi hvis du ikke kan delta på klasser i sanntid, kan du se dem senere.... [-]


Master I Bedriftsøkonomi Og Ledelse Digital Markedsføring (MBA)

Nettstudie Heltidsstudier 18 måneder October 2019 Mexico Mexico City

Med MBA rettet mot Digital Marketing, vil du få tilgang til alle verktøyene du trenger, både teoretisk og praktisk, som du vil skaffe deg en strategisk visjon for forretninger, utvikle lederegenskaper og gi deg ledelsesevner og entreprenørskapsinitiativ. [+]

MBA med dobbel meksikansk og europeisk grad Digital Marketing Orientering

Master i økonomistyring og administrasjon er universitetsgraden rettet mot de som søker profesjonell forbedring innen bedriftsmarkedet. Med MBA rettet mot Digital Marketing, vil du få tilgang til alle verktøyene du trenger, både teoretisk og praktisk, som du vil skaffe deg en strategisk visjon for forretninger, utvikle lederegenskaper og gi deg ledelsesevner og entreprenørskapsinitiativ. I tillegg, som du vil spesialisere deg i Markedsføring, vil du overvåke alle aktuelle trender på internasjonalt nivå relatert til markedsføring.

Varigheten av mastergrad med europeisk kvalitet er 18 måneder, så på den ene siden kan du få en offisiell grad på kort tid, og på den annen side ved å være online, kan du kombinere ditt personlige og arbeidsliv med universitetet. Klassene blir registrert, så det vil ikke være noe problem hvis du ikke får tilgang til dem av personlige grunner.... [-]


Master of Business Administration and Management (MBA)

Nettstudie Heltidsstudier 18 måneder October 2019 Mexico Mexico City

Det internasjonale universitetet i La Rioja i Mexico (UNIR Mexico) tilbyr deg en mastergrad i Business Management og Administrasjon (MBA) praksis, profesjonell og internasjonal. [+]

Meksikansk og europeisk Double Degree MBA

Det internasjonale universitetet i La Rioja i Mexico (UNIR Mexico) tilbyr deg en mastergrad i Business Management og Administrasjon (MBA) praksis, profesjonell og internasjonal.

UNIR Mexico MBA er undervist gjennom live online klasser. En nyskapende metodikk som tilpasser seg dag til dag med mennesker med personlig og arbeidsansvar.

Denne MBA, som fungerer med Case Method, er forskjellig fordi den er undervist på bare 18 måneder og gir deg en dobbel meksikansk og europeisk grad:

Offisiell meksikanske mastergrad godkjent av SEP og tildelt av UNIR Mexico.MBA I Bedriftsledelse Og Ledelse, egen europeisk grad med pensum verdi, tildelt av International University of La Rioja (Spania), medlem av AACSB og AMBA.... [-]

Masters

Mastergrad i datasikkerhet

Nettstudie Heltidsstudier 18 måneder October 2019 Mexico Mexico City

Den eneste offisielle Master i Internasjonal Cybersecurity som lar deg kombinere ditt profesjonelle og personlige liv på bare 18 måneder. [+]

Den eneste offisielle masterstudiet i internasjonal cybersikkerhet som lar deg kombinere ditt faglige og personlige liv på bare 18 måneder

Master i datasikkerhet UNIR Mexico spesialiserer seg på de nyeste teknikkene for beskyttelse mot sårbarheter i operativsystemer, programvare, databaser, websystemer og alle risikoer som er forbundet med bruken av IKT, samt mulige konsekvenser i organisasjonen .

Behovet for å få denne typen eksperter mer forberedt åpner muligheter for å utvikle seg profesjonelt, både i offentlig og privat sektor.

Med 100% Online Cybersecurity Master's Degree i UNIR Mexico, vil du oppnå, blant annet ferdigheter:

Etablere sikkerhetsmekanismer som garanterer autentisering, konfidensialitet, integritet, ikke-avvisning og tilgjengelighet av informasjon og datatjenester.Design sikkerhetsarkitekturer for selskapet.Beskytt informasjon, systemer, nettverk, telekommunikasjon og andre tjenester og IT-infrastruktur.Kjenn kryptanalyse teknikker.Master spesialiserte verktøy i datasikkerhet, for eksempel Foca, HP Fortify, SandaS GRC eller Kali Linu, blant andre.... [-]

Mastergrad i design og styring av teknologiske prosjekter

Nettstudie Heltidsstudier 18 måneder October 2019 Mexico Mexico City

En online mastergrad i design og ledelse av teknologiprosjekter er det du trenger for å utvide din yrkeskarriere, da den skal trene deg som prosjektleder, samt leder i ansvarsstillinger rettet mot design, retning og implementering av teknologisk natur. [+]

Dobbelt meksikansk og europeisk tittel

En online mastergrad i design og ledelse av teknologiprosjekter er det du trenger for å utvide din yrkeskarriere, da den skal trene deg som prosjektleder, samt leder i ansvarsstillinger rettet mot design, retning og implementering av teknologisk natur.

Med denne Online Master's Degree kan du kombinere ditt profesjonelle og personlige liv med europeiske universitets kvalitetsstudier takket være UNIR Mexico-metodikken: Du vil ha en personlig veileder og leve og utsette online klasser, slik at du kan visualisere dem så mange ganger du ønsker.

På samme måte vil du skaffe kunnskap med teknologisk grunnlag, samt nødvendige strategier og retningslinjer slik at du kan lede mennesker og tverrfaglige arbeidsteam. Forbered deg på å komme deg i en ny profesjonell karriere med en solid formativ base i hendene på faglærere på ditt felt.... [-]


Mastergrad i kvalitetsledelse og drift

Nettstudie Heltidsstudier 18 måneder October 2019 Mexico Mexico City

Curriculum for Master i Operations Management og Quality of UNIR Mexico svarer til kravene fra nasjonale eller internasjonale selskaper som trenger ledende fagfolk, i stand til å optimalisere styringen av produkter og prosesser. [+]

Master i Operations Management og Quality of UNIR Mexico forbereder deg til å bli direktør for drift av ethvert selskap i Mexico eller et annet land.

Denne offisielle mastergraden, som har europeisk kvalitet på UNIR, er en offisiell meksikansk grad godkjent av SEP, undervist helt online gjennom klasser som du kan se live eller forsinket.

Målet med denne master er å trene deg som leder i utvikling og implementering av programmer, modeller og strukturer av organisasjonsoperasjoner, ved hjelp av planlegging og styringsmetoder som:

Justert ledelse: Lean ManagementProsesshåndtering : BPM ( Business Process Management)Kvalitetsledelse : Kvalitetsstyring... [-]

Mastergrad i Nettstedet Ledelse og Engineering

Nettstudie Heltidsstudier 18 måneder October 2019 Mexico Mexico City

Nettstedsteknologi omfatter mye mer enn det som normalt er knyttet til "utvikling av nettsider." Det er fremfor alt teknologiske moter og er et grunnleggende paradigme i dagens databehandling, en konseptuell referanseramme for utvikling. og utnyttelse av dataprogrammer og ressurser. [+]

Dobbelt meksikansk og europeisk tittel

Nettstedsteknologi omfatter mye mer enn det som normalt er knyttet til "utvikling av nettsider." Det er fremfor alt teknologiske moter og er et grunnleggende paradigme i dagens databehandling, en konseptuell referanseramme for utvikling. og utnyttelse av dataprogrammer og ressurser. Denne masteren, med innhold i kontinuerlig oppdatering, forbereder deg slik at du kan tjene penger på alle nettbaserte virksomheter.

Kompleksiteten i sektoren er slik at det er viktig å trene gode fagfolk med en omfattende og dyp visjon, som er i stand til å utnytte datasystemer av strategisk betydning, av stor betydning og kompleksitet, og å utføre ledelse, konstruksjon og vedlikehold av effektiv og grundig måte.... [-]


Mastergrad i psykopedagogikk

Nettstudie Heltidsstudier 18 måneder October 2019 Mexico Mexico City

Gjør deg klar til å forbedre utdanningen av barn, ungdom og voksne med de eneste mastergradene i psykopedagogikk med online-klasser i sanntid. En unik pedagogisk modell i Mexico som tilpasser seg ditt personlige og profesjonelle liv. [+]

Dobbelt meksikansk og europeisk tittel

Gjør deg klar til å forbedre utdanningen av barn, ungdom og voksne med de eneste mastergradene i psykopedagogikk med online-klasser i sanntid. En unik pedagogisk modell i Mexico som tilpasser seg ditt personlige og profesjonelle liv.

Denne mastergrad i utdanning innen psykopedagogikk har offisiell gyldighet (RVOE) og er anerkjent av SEP.

På UNIR-campus vil du kunne se leksjonene for å samhandle med klassekameratene eller lærerne, eller visualisere dem senere, siden alle klassene forblir registrert i din virtuelle campus. Du vil telle fra den første dagen med en personlig veileder, og du vil ha til disposisjon et virtuelt bibliotek og tilgang til en bred bibliografi for å dykke inn i de ulike fagene så mye du trenger.... [-]


Master i digital markedsføring og elektronisk handel

Den offisielle online mastergrad i markedsføring, som har anerkjent gyldigheten av offisielle studier (RVOE) gitt av SEP, vil gjøre deg til en ekspert på de nyeste trender innen digital markedsføring. [+]

Dobbelt meksikansk og europeisk tittel

Master i digital markedsføring av UNIR Mexico er den eneste offisielle mesteren av europeisk kvalitet i Mexico undervist online, med levende klasser og med en varighet på bare 18 måneder. Denne spesialiseringen vil berike din profesjonelle karriere som ekspert innen digital markedsføring og e-handel.

Den offisielle online mastergrad i markedsføring , som har anerkjent gyldigheten av offisielle studier (RVOE) gitt av SEP, vil gjøre deg til en ekspert på de nyeste trender innen digital markedsføring.

Med denne tittelen vil du utvikle den nødvendige kunnskapen for å styrke deg selv i mulige lederroller på nivå med markedsføring og digital annonsering. Emner som:... [-]


Master i integrerte styringssystemer

Nettstudie Heltidsstudier 18 måneder November 2019 Mexico Mexico City

Master i integrerte styringssystemer i UNIR Mexico forbereder deg til å utføre din faglige aktivitet og ha kunnskap til å praktisere som internrevisor på ett av følgende felt: [+]

Dobbelt meksikansk og europeisk tittel

Master i integrerte styringssystemer i UNIR Mexico forbereder deg til å utføre din faglige aktivitet og ha kunnskap til å praktisere som internrevisor på ett av følgende felt:

miljøKvalitetsstyringBedriftssosialt ansvar (CSR)Arbeidshelse og sikkerhet (Forebygging av yrkesrisiko -PRL-)

Dette universitetsprogrammet forbereder deg til å spesialisere seg i integrering av styringssystemer gjennom en global visjon og målrettede mål, forenkling av beslutningsprosesser for å øke effektiviteten og lønnsomheten til enhver organisasjon ved å optimalisere eksisterende ressurser.

Gjennom 18 måneder av denne offisielle masterstudiet i integrerte styringssystemer, vil du lære de grunnleggende og prosessuelle aspektene av internasjonalt anerkjente normer og standarder som:... [-]


Master i ledelse og human resource management

Nettstudie Heltidsstudier 18 måneder October 2019 Mexico Mexico City

Denne offisielle Master of Human Resources online vil utvide dine ferdigheter og evner til planlegging, strategisk styring og retning mot organisasjonsutvikling og stimulering av selskapets talent. [+]

Dobbelt meksikansk og europeisk tittel

Master i Human Capital Management og Talent Management av UNIR Mexico er designet for å styrke menneskelige ressurser funksjoner gjennom state-of-the-art ekspertise. Det vil gjøre det mulig for deg å gjennomføre en metodikk basert på praktiske saker som lederfunksjoner innenfor ethvert område av menneskelig kapital i en organisasjon.

Denne offisielle Master of Human Resources online vil utvide dine ferdigheter og evner til planlegging, strategisk styring og retning mot organisasjonsutvikling og stimulering av selskapets talent.

Denne offisielle mastergraden akkreditert av SEP vil tillate deg å:

Design og implementere strategiske planer for Human ResourcesØk virkningen av HR-funksjoner ved å mestre operasjonelle og strategiske prosesser, samt digitale verktøy, presentert fra utvelgelsen til ansattes oppbevaringAdministrer bedriftens kompensasjonspolicyOppmuntre trening av ansatte gjennom faglige og motiverende utviklingsprogrammerStyr dine ledelsesmessige og kommunikasjonsevner... [-]

Master i ledelse og ledelse av utdanningssentre

Nettstudie Heltidsstudier 18 måneder October 2019 Mexico Mexico City

Fullfør din profesjonelle profil med de eneste masterne i ledelse og ledelse av utdanningssentre med online-klasser i sanntid. [+]

Dobbelt meksikansk og europeisk tittel

Fullfør din profesjonelle profil med de eneste masterne i ledelse og ledelse av utdanningssentre med online-klasser i sanntid.

Master of UNIR Mexico er en offisiell grad godkjent av SEP (RVOE) og undervises helt på nettet, slik at du kan kombinere ditt arbeid og personlige liv med kvalitetsstudier av høy kvalitet tilpasset deg.

Denne komplette faglige læreplanen vil forberede deg til å være leder som utdanningsinstitusjoner i Mexico trenger. Hoveddirektivets oppgaver som du vil kunne møte er:

Koordinere og kontrollere arbeidet til de resterende styremedlemmeneLead motiverende menneskerPlanlegge og programmere utdanningsstrategienKommunisere og publisere institusjonen (Educational Marketing)Direkte og administrere Human ResourcesFremme utdanningsinnovasjonEvaluer og kontroll for å treffe hensiktsmessige beslutninger... [-]