UNIR México

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

UNITE Mexico er en meksikansk privat universitet godkjent før Ministry of Public Education (SEP) i 2013. Det er en del av UNITE fagmiljø, International University of La Rioja, En leder i nettbasert opplæring i Europa som har etablert seg som en pedagogisk løsning for tusenvis av mennesker rundt om i verden. den International University of La Rioja i Mexico Det tilbyr høye standarder for å sikre optimal trening Europeisk universitet kvalitet. Dette takket være sin innovative metodikk basert oppnås i Live-klasserSom tillater umiddelbar kontakt mellom student og lærer-følgesvenn, og konstant akkompagnement av en personlig veileder. En effektiv metode er basert på løpende vurdering, for å sikre konstant assimilering av kunnskap, og gjennomfører eksamen som sikrer pedagogisk suksess for våre studenter.

UNITE Mexico er et universitet tilpasset skiftende tider og samfunn. Et nytt universitet konsept der kunst teknologiske aspekter er integrert og er til tjeneste for en nærliggende god utdanning. Mer enn 32.000 studenter over hele verden har valgt denne pedagogiske modellen, mer enn 12.000 studenter har uteksaminert, og en annen 20 000 fortsetter å forberede våre virtuelle klasserom å gjøre det.

titler Bachelor og Master offer UNITE Mexico De har offisiell gyldighet og er innlemmet i det nasjonale utdanningssystemet av departementet for offentlig utdanning (SEP) i Mexico.

misjon

Oppgaven for International University of La Rioja i Mexico er integrert dannelsen av elevene i de ferdighetene som kreves av dagens samfunn.

UNITE Mexico er forpliktet til å møte behovene og forventningene til alle interessenter involvert i prosessen (studenter, undervisning og forskning ansatte, administrasjon og tjenester, offentlige myndigheter og samfunnet for øvrig) gjennom en nettbasert opplæring kvalitet søker kontinuerlig forbedring og fortreffelighet.

Vi har en spesiell følsomhet for å tilfredsstille de som av ulike grunner ikke kan få tilgang til området sentre, eller som kan, foretrekker å velge mer åpne og innovative løsninger på nye teknologier åpne på nettverket.

Samfunnsansvar orientert politikk mot Mexico UNITE slike grunnleggende spørsmål som:

 • Gir tilgang til universitetsutdanning for alle med egnet forrige trening, ønsker å gjøre det og fjerne barrierer av avstand, timing, sted, kulturelt og sosialt å hindre det.
 • Gjennomføre undervisning og forskningsressurser gjennom utvikling av nye teknologier, og dermed mulig å tilby en høy utdanning, med spesiell oppmerksomhet til de som krever kulturelle, tekniske og sosiale endringer.

Verdier

Verdiene av UNITE Mexico er:

 • Forpliktelse til student suksess.
 • Tilpasse undervisningsoppgaver med tilhørende studentene gjennom sine studier og jobb plassering støtte.
 • Konstant innovasjon i undervisning og læring metodikk omsorg.
 • Utvikling og markedsføring av entreprenørskap.
 • Respons til forventningene til de grupper av studenter, undervisning og forskning, forvaltning og tjenester, offentlig forvaltning og samfunnet for øvrig.
 • Tilby grader og programmer som oppfyller samfunnets behov.
 • Nøye oppmerksomhet til kvaliteten på undervisning og ressurser.
 • Åpen for de internasjonale dimensjoner av universitetsutdanning tilnærming.
Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Spansk
 • Spanish (Mexican)

Se Online MBA » Se Online Masters »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MBA

Mastergrad i ledelse og Business Administration (MBA)

Nettstudie Deltid 18 måneder October 2018 Mexico Buenavista

MBA-grad er de mest etterspurte profesjonelle profiler av de som ønsker å vokse i et konkurranseutsatt og internasjonalt marked. Utviklet med sikte på dotarte strategisk visjon, lederegenskaper og internasjonalt perspektiv, ledelsesmessige ferdigheter og entreprenørskap. [+]

MBA-grad er de mest etterspurte profesjonelle profiler av de som ønsker å vokse i et konkurranseutsatt og internasjonalt marked. Utviklet med sikte på dotarte strategisk visjon, lederegenskaper og internasjonalt perspektiv, ledelsesmessige ferdigheter og entreprenørskap.

En flerbruks trening for å forstå sammenhengen mellom de ulike funksjonelle områder av en bedrift. Spesielt MBA gir deg muligheten til å kunne utføre stillinger i miljøer og skiftende og svært konkurranseutsatte markeder, ikke bare for å oppnå en sysselsetting projeksjon i din egen bedrift, men å kjempe deg inn i andre virksomheter, herunder internasjonal.

Varigheten av Master med europeisk kvalitet er 18 måneder, slik at en hånd kan få en offisiell grad i mindre tid og for det andre, å være på nettet, kan du kombinere arbeid og personlige liv med universitetet. Klassene vil bli registrert, så det er ikke noe problem hvis du ikke får tilgang personlig levende av samme årsaker.... [-]


Masters

Mastergrad i datasikkerhet

Nettstudie Heltidsstudier Deltid 18 måneder October 2018 Mexico Buenavista + 1 fler

The Master i Computer Security Online UNITE Mexico setter den nyeste teknologien for høyere utdanning. De eneste undervist Masters i Computer Security 100% online og real-time klasser. [+]

The Master i Computer Security Online UNITE Mexico setter den nyeste teknologien for høyere utdanning. De eneste undervist Masters i Computer Security 100% online og real-time klasser.

Store selskaper som Adobe, Apple, Sony og Ebay har lidd store angrep i sine databaser de siste årene. Ifølge en undersøkelse utført av Eset Security Report Latin-Amerika i 2016, 91% av latinamerikanske bedriftene i undersøkelsen har et område eller sikkerhetsansvarlig ansvaret for å overvåke cyberangrep.

Denne læreplanen, komplett og fullt oppdatert, vil gi kunnskap og ferdigheter du trenger for å hoppe til den profesjonelle du leter etter. På slutten vil du ha de ressursene som trengs for å styrke sikkerheten til IT-infrastruktur for enhver virksomhet på nettet.... [-]


Mastergrad i ledelse og ingeniør nettsteder

Nettstudie Heltidsstudier Deltid 18 måneder October 2018 Mexico Buenavista + 1 fler

Engineering Nettstedet omfatter mye mer enn det som vanligvis forbindes med "web utvikling". Det er over en hvilken som helst mote og teknologi er en grunnleggende paradigme i dagens databehandling, et konseptuelt rammeverk for utvikling og drift av applikasjoner og dataressurser. Dette Master, med stadig oppdatert innhold, forbereder deg for at du skal kunne tjene penger på enhver online business. [+]

Engineering Nettstedet omfatter mye mer enn det som vanligvis forbindes med "web utvikling". Det er over en hvilken som helst mote og teknologi er en grunnleggende paradigme i dagens databehandling, et konseptuelt rammeverk for utvikling og drift av applikasjoner og dataressurser. Dette Master, med stadig oppdatert innhold, forbereder deg for at du skal kunne tjene penger på enhver online business.

Kompleksiteten i sektoren er slik at det er viktig for dannelsen av gode fagfolk med en omfattende og dyptgripende visjon, i stand til å utnytte datasystemer av strategisk betydning, av stor betydning og kompleksitet, og gjennomføre sin retning, bygging og vedlikehold effektiv grundig.... [-]


Mastergrad i ledelse og styring av skoler

Nettstudie Heltidsstudier Deltid 18 måneder October 2018 Mexico Buenavista + 1 fler

Mestring av UNITE Mexico er en offisiell tittel validert av september (RVOE) og er gjennomført i sin helhet på nettet, slik at du kan kombinere arbeid og personlige liv med universitetsstudier kvalitet og skreddersydd for deg. [+]

Fullfør faglige profil med den eneste Master i ledelse av skoler med klasser på nettet i sanntid.

Mestring av UNITE Mexico er en offisiell tittel validert av september (RVOE) og er gjennomført i sin helhet på nettet, slik at du kan kombinere arbeid og personlige liv med universitetsstudier kvalitet og skreddersydd for deg.

Denne omfattende avtalen profesjonalisere studier forbereder deg for deg å være de ledende utdanningsinstitusjoner i Mexico behov. De viktigste administrasjonsoppgaver som kan håndtere er:

Koordinere og kontrollere arbeidet til de gjenværende medlemmene av styret Ledende motiverende mennesker Pedagogisk planlegging og planlegging strategi Kommunisere og publisere institusjonen (Educational markedsføring) Regi og administrerende Human Resources Fremme pedagogisk innovasjon Vurdere og kontrollere for å gjøre riktige beslutninger oversikt Studiepoeng: 87 Varighet: 18 måneder - 3 semestre Start: 05.10.2017 Metode: 100% online med klasselærere på datamaskinen Disiplin: Utdanning Undersøkelser er gjennomført på nettet Dual meksikansk og europeisk tittel ... [-]

Mastergrad i pedagogisk psykologi

Nettstudie Heltidsstudier Deltid 18 måneder October 2018 Mexico Buenavista + 1 fler

Vær forberedt på å forbedre opplæringen av barn, unge og voksne med den eneste Master of Educational Psychology klasser på nettet i sanntid. En unik pedagogisk modell i Mexico som passer din personlige og profesjonelle liv. Denne Master of Education i feltet av psykologi har offisielt gyldig (RVOE) og er anerkjent av september [+]

Vær forberedt på å forbedre opplæringen av barn, unge og voksne med den eneste Master of Educational Psychology klasser på nettet i sanntid. En unik pedagogisk modell i Mexico som passer din personlige og profesjonelle liv.

Denne Master of Education i feltet av psykologi har offisielt gyldig (RVOE) og er anerkjent av september

JOINING på campus vil du se live-klasser for å samhandle med dine klassekamerater eller lærere, eller vise dem senere, som alle klasser spilles inn i din virtuelle campus. Du vil ha, fra dag én, med en personlig veileder, og vil ha et virtuelt bibliotek og tilgang til omfattende bibliografi for du fordype deg i de ulike materialene så mye du trenger.... [-]