Advenio eAcademy

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Marsaxlokk village harbor of Malta, illuminated by sunset light

Om Advenio eAcademy

Advenio eAcademy ble etablert i 2013, og er en høyere utdanningsinstitusjon (HEI) basert på Malta, (NCFHE Lisensnummer: 2013-FHI-0006) som passer for en internasjonal klientell av kresne utdanningsleverandører og elever.

Advenio eAcademy er en høyere utdanning institusjon (HEI) basert på Malta, (NCFHE lisensnummer: 2013-FHI-0006) som passer for en internasjonal klientell av kresne utdanningsleverandører og elever. Det gir mulighet for deltakende utdanningsinstitusjoner og opplæringsorganisasjoner til å bevege seg utover begrensningene i fysiske lokaler. Det tillater dem å omfavne en virtuell campus som gjør det mulig å utvikle og distribuere toppmoderne utdannings- og opplæringsprogrammer som virkelig gir verdier til elevene.

Advenio eAcademy er den første organisasjonen i Malta, lisensiert av NCFHE, hvis tjenester er basert på online læring. Den e-læringsplattformen som brukes, er den prisbelønte EBLearn-løsningen utviklet og vedlikeholdt av E-Business Systems, webløsningsarmen til AllSecure Ltd. EBLearn tilbyr ressursbibliotek, audiovisuelt og video presentasjoner, forum og wiki-funksjoner, og integrerer video konferansefasiliteter for å tillate en-til-en eller en-til-mange coaching- eller opplæringsøkter.

Valletta, Malta - The traditional houses and walls of Valletta, the capital city of Malta on an early summer morning before sunrise with clear blue sky

Steder

Malta Online

Address
Malta Online, Malta

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss