BitDegree

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Hvorfor BitDegree ?

BitDegree plattformen vil gi studentene de beste nettkursene med et klart og gjennomsiktig blockchain-basert belønningssystem og prestasjonssporing. Det er også et unikt verktøy for bedrifter å rekruttere teknologisk talent og forme global utdanning til deres behov. Tenk på det som Coursera og HackerRank fusjonerte sammen, drevet av den desentraliserte blockchain-teknologien.

  • 60k aktive studenter - Bli en del av et globalt samfunn
  • Ekspertinstruktører - Lær av førsteklasses spesialister
  • Gamified Experience - Læring er like enkelt som å spille et spill

Få ferdighetene - Få drømmearbeidet

Melde deg på førsteklasses nettkurs og få de ferdighetene som trengs for å lande din drømmejobb. Ved å velge BitDegree online kurs, vil du ha nytte av interaktive klasser, eksperter, erfarne lærerfaringer, klare og gjennomsiktige blokkeringsbaserte prestasjonssporingssystemer og token-stipendier. Begynn å nå dine mål i dag ved å registrere deg i de beste online-kursene på BitDegree plattformen.

Finn, utvikle og transformere talentet ditt

Gi bedriften din det talent det fortjener. Opprett kurs på BitDegree plattformen og få pre-screened talent direkte til postkassen din. Oppnå nytt talent ved å gi online læring som gir reelle resultater for din virksomhet. Opprett et kurs på BitDegree plattformen og se organisasjonen din bli fylt med kvalifiserte medarbeidere som du er på jakt etter. Nurture talentet og dra nytte av reelle resultater.

Lær å tjene: Token Stipend

Ta fokus på dine studier: lær å tjene. Læring er hardt arbeid, og elevene fortjener å bli betalt. Velg den innovative BitDegree tilnærmingen og få BDG-token-stipend for å fullføre kurs på BitDegree plattformen. Et klart og gjennomsiktig blockchain-basert belønningssystem sikrer at hver student får de belønningene han fortjener. Start i dag. Lær å tjene.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Online Kurs »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Hvordan lage en Android App: Beginners Android App Development Course

Nettstudie Åpen påmelding Litauen 139 - 309

Så, du har en android-enhet med flere forhåndsbygde apper, nedlastede apper og en buffer for slettede apper. Du lurer på hvor komplisert det må være å bygge en app av ditt valg. Du har lastet ned android studio, men alt virker uklar. Stopp et øyeblikk! Puste! Nå, ta en titt på hvordan å lage en android app med denne opplæringen. [+]

Handle om

Så, du har en android-enhet med flere forhåndsbygde apper, nedlastede apper og en buffer for slettede apper. Du lurer på hvor komplisert det må være å bygge en app av ditt valg. Du har lastet ned android studio, men alt virker uklar. Stopp et øyeblikk! Puste! Nå, ta en titt på hvordan å lage en android app med denne opplæringen.

Det er millioner av Android-brukere i verden. Bli en del av Android-utviklerne med flotte android-apper på Google Play-butikken! Android N-opplæringen tar deg gjennom reisen med å laste ned Android-studio, for å utvikle fantastiske apps som potensielt kan brukes av milliarder av brukere over hele verden.

Android N er her og N står for Nougat! Dette nettkurset er for nybegynnere som ønsker å lære å bygge en app. Visste du at en Android app utvikler tjener opp til $ 80.000 årlig på gjennomsnittet? Dette kurset om hvordan å lage en android app vil ta deg fra en nybegynner til en betalt profesjonell i Android App-utvikling på bare 6 uker! For å være en Pro, trenger du bare å tilbringe en time eller to daglig.... [-]


IOS App Development: Nybegynners guide til å bygge iOS 11

Nettstudie Åpen påmelding Litauen 139 - 309

Bygg iOS-apper [+]

Handle om

IOS App Development Tutorial Course

iOS 11 og Swift 4 tok verden med overraskelse! Det ble det første programmeringsspråket for å introdusere Machine Learning og ARKit (Augmented Reality). På kort tid var PokemonGo en av de mest nedlastede iPhone-appene, og appen steg raskt i Apple Play-butikken.

Denne opplæringen er en oppgradering til iOS 9, iOS 10, Swift 3 og Swift 4. Ved å lære den nyeste oppdateringen, er du i forkant med app-utvikling. Dette kurset vil hjelpe deg å pusse dine ferdigheter og portefølje ved å legge til CoreML og ARKit. Disse to ferdighetene vil definitivt skille CV og portefølje fra andre søkere i et jobbintervju.

Formålet med denne opplæringen er ikke å snakke idiotisk om den nyeste iOS-programmeringen uten noen praktisk kodingserfaring og grunnleggende prinsipper. Hensikten er å bli en absolutt nybegynner til en betalt profesjonell ved å lære deg hvordan du lager en app.... [-]


Komplet teknisk analyse kurs kurs 2018

Nettstudie Åpen påmelding Litauen 139 - 309

Teknisk analyse i dybden. Mastre dine egne ferdigheter når det gjelder handel og være ett skritt foran [+]

Handle om

Å lage dette kurset gjorde meg til en veldig glad person, fordi jeg vil hjelpe deg med å lykkes med å bruke all den kunnskapen jeg delte med deg i dette kurset. Målet mitt er å lære deg å handle som fagfolk, bruk teknisk analyse.

Hvorfor har jeg laget dette kurset for deg?

Jeg opprettet dette spesifikke kurset fordi jeg så hvilken informasjon som er på internett og hvordan folk presenterte det på feil måte, ved å bruke dårlig informasjon og noen lyspunkter med svært grunnleggende opplysninger, noe som motiverte meg til å skape dette unike kurset jeg fast tro er en av de beste der ute, og jeg tror virkelig at det vil hjelpe deg mye til å forbedre dine handelsferdigheter eller hvis du ikke handlet ennå, vil det være det perfekte kurset for deg fordi du vil kunne lære deg fra grunnen av viktige aspekter og strategier som vil hjelpe deg med å skape bedre handel.... [-]


Lær Blockchain Development: Konverter App til Dapp

Nettstudie Åpen påmelding Litauen 139 - 309

Lær hvordan du lager en Decentralized Blockchain App ved hjelp av Ethereum [+]

Handle om

Vil du bygge din egen blockchain applikasjon, men vet ikke hvor du skal begynne? Ingen bekymringer! Dette kurset har fått deg dekket!

Lær å bygge desentraliserte applikasjoner

The Blockchain er med rette tale om byen. Det er en spennende ny teknologi som gir store muligheter til nesten alle deler av økonomien du kan tenke på. Hvert stort selskap der ute, ser etter måter å utnytte Blockchain på. I dette miljøet er alle på jakt etter en Blockchain-utvikler. Dette kurset er en utmerket mulighet til å komme foran kurven.

Det er noen ressurser der ute for å lære Solidity. Det er imidlertid knapt noen ressurser, guider eller kurs som lærer deg hvordan du konverterer en standard app til en desentralisert app (også kjent som dapp) - og det er det de fleste bedrifter leter etter. Hensikten med dette kurset er å gi deg praktisk erfaring med å bygge en sentralisert og en desentralisert app. I utgangspunktet det beste fra begge verdener fra bunnen av!... [-]


Lær Linux Administrasjon og Supercharge Karrieren din

Nettstudie Åpen påmelding Litauen 139 - 309

Bruk Linux-ferdighetene du trenger i løpet av dette kurset, for å bli promotert eller starte en ny karriere som Linux System Admin. [+]

Handle om

Hvis du vil lære Linux systemadministrasjon og overlate karrieren din, les videre.

Hallo. Mitt navn er Jason Cannon og jeg er forfatter av Linux for Beginners, grunnleggeren av Linux Training Academy, og en instruktør til tusenvis av fornøyde studenter. Jeg startet IT-karrieren i slutten av 1990-tallet som Unix og Linux System Engineer, og jeg vil dele min ekte Linux-opplevelse med deg gjennom hele kurset.

Ved slutten av dette kurset vil du fullt ut forstå de viktigste og grunnleggende konseptene for Linux serveradministrasjon. Enda viktigere vil du kunne sette disse konseptene i praktiske situasjoner i virkeligheten. Du kan konfigurere, vedlikeholde og støtte en rekke Linux-systemer. Du kan til og med bruke ferdighetene du lærte å bli en Linux System Engineer eller Linux System Administrator.... [-]


Master Etisk Hacking

Nettstudie Åpen påmelding Litauen 139 - 309

Lær hvordan ekspert hackere utfører penetrasjonstesting og sikkerhetsrevisjoner ved hjelp av Kali Linux Tools [+]

Handle om

Etiske hackere (noen ganger kalt hvite hat hackere) er sikkerhetsprofessorer, som finner og utnytter sårbarheter og svakheter i ulike systemer for å sikre at disse systemene blir løst og så trygge som mulig.

I dette kurset lærer du hva som handler om Ethical Hacking og hvordan du bruker Kali Linux for hvite lueoperasjoner.

Lær etisk hacking fra det grunnleggende

Du starter dette kurset ved å lære å installere Kali Linux på datamaskinen din og hvordan du skal jobbe med den på riktig måte. Du vil bygge ferdigheter og kunnskaper om ulike sikkerhetstrusler i informasjon, nettverk og andre systemer, med hvert foredrag tar dem til neste nivå.

Du lærer hvordan du samler informasjon med ulike metoder (for eksempel fingeravtrykk og åpne porter). Du vil også finne ut hvordan du utnytter sikkerhetsproblemet med varierende parametere i systemet du bruker. Når du fullfører dette kurset, vil du kunne bruke etisk hacking og verktøyene som Kali Linux tilbyr for å beskytte systemet mot hackere.... [-]


Slik lager du flotte Facebook-annonser for din bedrift

Nettstudie Åpen påmelding Litauen 139 - 309

Vil du lage kraftige Facebook-annonser for din bedrift? Vil du lære å bruke sosiale medier til å annonsere? Ønsker du å utvide markedsføringsarbeidet til Facebook? Ønsker du å nå et nytt publikum? Ønsker du å øke trafikken til nettstedet ditt? Eller få flere Facebook-følgere? [+]

Handle om

Vil du lage kraftige Facebook-annonser for din bedrift? Vil du lære å bruke sosiale medier til å annonsere? Ønsker du å utvide markedsføringsarbeidet til Facebook? Ønsker du å nå et nytt publikum? Ønsker du å øke trafikken til nettstedet ditt? Eller få flere Facebook-følgere?

Lær hvordan du lager en Facebook-annonse

I dette kurset lærer du hvordan du lager innhold for Facebook-annonsene dine, hvordan du målretter annonsene dine og ser hvordan du leverer en annonse fra slutten til slutt ved hjelp av Facebooks Annonsebehandlingsverktøy for å vise annonser. Du lærer om onlineannonsering: Fra å identifisere og målrette publikum, skrive kopi og finne de riktige bildene for annonsene dine, planlegg kampanjen din, hvordan du oppretter rapportering og hvordan du optimaliserer annonsene dine.... [-]


Slik spiller du piano: Den omfattende pianoopplæringen for nybegynnere

Nettstudie Åpen påmelding Litauen 139 - 309

Piano Tutorial for å lære deg om skalaer, musikkteori, improvisasjon, akkorder [+]

Handle om

Vet du hvordan du spiller Piano i hvilken som helst musikkstil? I denne komplett og omfattende pianoopplæringen finner du mer enn 20 timers innhold, både video og andre typer forelesninger. Lær piano i et grundig og strukturert kurs, som tar deg fra nybegynner til avansert. Dette er det perfekte Piano for nybegynnere introduksjon, hvor du vil gå gjennom et stort utvalg av forskjellige emner som er strukturert rundt å spille piano.

Hva du vil lære i denne opplæringenPentatoniske skalaerMusikalske intervallerHvordan finne nøkkelen til en sang.Major og mindre skalaerStore og mindre akkorderForminskede og forsterkede akkorderUtvidede akkorderSlik spiller du Sanger ved å bruke akkorderSlik legger du farge til deg Chord Progressions7. AkkorderSifre av femteSuspended AkkorderAkkordinversjonertransponeringmodulationRytmer og improvisasjonPrimær og sekundær akkorderPasserer akkordertonefallSlash AkkorderModesSekundære dominerende akkorderEndrede akkorderThe Sustain PedalAndre emner!... [-]

Slik starter du en YouTube-kanal og tjener penger

Nettstudie Åpen påmelding Litauen 139 - 309

Slik bygger du en 5-sifret YouTube-kanal ved hjelp av YouTube Marketing Secrets, SEO, Advertising, Audience Growth, og Affiliate Marketing [+]

Handle om

Hva ville si hvis jeg fortalte deg at du kunne gjøre fra $ 5000 til $ 10.000 (eller enda mer) hver måned fra YouTube-kanalen din? Tenk deg at du spiser frokosten din og har en prat med din kone, mens barna blir klar for skolen. I mellomtiden gjør Youtube-kanal deg penger - og kanskje til og med gir deg mer penger enn du kan tjene på en uke med en vanlig jobb. Det høres for godt ut til å være sant, men du vil lære min hemmelighet i dette kurset om hvordan du starter en YouTube-kanal som tjener penger.

Du kan tjene penger på nettet

Jeg er Jordan Alexo, grunnleggeren av Prositetsprogrammer. Jeg har tjent penger på nettet i 5 år nå. Jeg har omtrent 10 000 abonnenter på YouTube-kanalen min, som genererer en inntekt på 5 figurer i måneden. Dette var ikke alltid tilfelle. For noen år siden sliter jeg med å leve fra Youtube, og det tok mye tid og krefter på å polere mine markedsføringsferdigheter og finne ut hva jeg gjorde feil og fikse det.... [-]


Ultimate Persuasive Writing Course: Lær å skrive Amazing Sales Copy

Nettstudie Åpen påmelding Litauen 139 - 309

Lær hvordan du gjør en "Nei" til et rungende "Ja" med dette Copywriting-kurset - Pakket med verktøy, ressurser, maler [+]

Handle om

Overbevisende skriving er noe du kan lære. Selge med det riktige valget av ord og overtale leseren til å handle er en ferdighet som alle andre, og det kan læres og hones til perfeksjon.

I dette kurset finner du formler, maler, tips og triks for industrien, hemmelighetene som hjelper deg med å komme i gang raskt og alle andre verktøy. Vri et NEI i et JA med overbevisende skriving. Kan du selv forestille mulighetene for en slik ferdighet? Hvis du skriver for å selge, vil du oppnå dine forretningsmessige og faglige mål.

Dette kurset er enkelt, men ikke forenklet. Hvert foredrag er kortfattet, kompakt og destillert til 3 sentrale punkter for å hjelpe deg å lære å skrive og lære copywriting.... [-]


Kontakt