Les den offisielle beskrivelsen

det Open University of Kypros er et moderne og banebrytende offentlig universitet, basert i Nicosia. Vedta og gjennomføre den fleksibel metodikk åpen og avstand utdannelse, Klarte å skjære ut nye muligheter til universitet og livslang læring.

Fra begynnelsen til i dag APKY utvikle dynamisk tilbyr anerkjente universitetsstudier på lavere og høyere nivå (Masters og doktorgrad) i moderne vitenskapelige felt som dekker de tre skolene i:

 • Humaniora og samfunnsvitenskap,
 • Pure & Applied Sciences og
 • Economics & Management.

Bortsett fra det rent akademiske studier tilby APKY fungerer selv målrettet og spesialisert avstand korte opplæringsprogrammer om aktuelle saker. Som et offentlig universitet er APKY tilsvarer alle anerkjente universitetene i verdenUavhengig av trening metodikk nedenfor, konvensjonell eller på annen måte. Læreplaner for å møte kravene til moderne vitenskap, samfunn og økonomi, og er helt harmonisert med de europeiske Credit Transfer System studiepoeng, noe som letter studentmobilitet og gjensidig forhold mellom vanlige universiteter og APKY.

Deltakelse på APKY tilbud fleksibilitet og mulighet for alle utnytte de nyeste e-læring teknologier og passende interaktive verktøy som få i sin egen tid og sted, et universitet kvalifikasjon anerkjent ståendeSom vil bidra vesentlig til å fortsette med jevn og trygg skritt mot fremtiden.

Sammen med den høye kvaliteten på pedagogisk arbeid, APKY sikre modernisering av eksisterende og organisere nye forskningsinfrastrukturer, forsøk på å øke personalkapasitet på forskere og maksimere forskning av aktivitet i nasjonale og ikke-plan i vitenskap, som behandler. En viktig faktor i denne suksessen er varierte partnerskap utviklet med foreninger, organer, forsknings- og akademiske institusjoner, med europeiske og andre internasjonale organisasjonerOg som kontinuerlig utvider sikte på internasjonalisering og observasjoner av en sterk forskning og læring pol.

Som utdanning og kulturbærer APKY gjennom ulike tiltak og initiativ som søker det bredeste tilbudet og deltakelse i samfunnet og effektiv kobling av samfunnet.

visjon

The Open University of Kypros (APKY) ser for seg å bli en moderne, åpen og antroposentrisk internasjonalt universitet. Tilstreber gjennom evalueringsprosedyrer bli bedre på alle nivåer og oppnå fremming av utdanning og forskning. Hensikten er utviklingen av utdanning, og i forlengelsen, menneskelig kapital, den viktigste ressursen i et samfunn. Forsøk på å utvikle universitetet, der kvaliteten på studier, forskning, Ekstraversjon og sosiale bidrag vil være stabile institusjonelle verdier. Basert på verdier og dets folk, innovative metoder og ideer, handlinger og samarbeid søker å endre en kropp av kunnskap, teknologi, sosial solidaritet og kultur, og spiller en viktig rolle for å oppnå statens mål å gjøre Kypros regional opplæring og forskningssenter.

misjon

The Open University of Kypros med stiftelsen i 2002 og sin vellykkede operasjon banen har åpnet nye horisonter i høyere utdanning i landet. Han klarte å muliggjøre borgere som en eller annen grunn ikke har vært i stand til å studere eller fullføre sine universitetsstudier, til å utføre og få en anerkjent stående kvalifisering. Samtidig, lyktes han å gi en mulighet for universitetsgrad holdere til å spesialisere sin kunnskap gjennom sin hovedfagsutdanning i disipliner moderne, nyttig og høy etterspørsel i arbeidsmarkedet. Han støtter også de som søker en karriere endring å tilegne seg relevant faglig kunnskap og ferdigheter til å forsøke.

Send APKY er:

 • Tilbyr kvalitet høyere fjernundervisning og treningsnivå.
 • Produksjon og formidling av vitenskapelig kunnskap gjennom undervisning og forskning.
 • Fremme LLP.
 • Utvikling av teknologisk infrastruktur og pedagogisk metodikk i åpen og fjernundervisning.
 • Koblingen med samfunnet og økonomien for bærekraftig utvikling og fremgang av Kypros.

Den APKY basert på (V)

 • innovasjon
 • fleksibilitet
 • tilpasningsevne
 • Ny teknologi og dens programmer

og tar sikte på (v)

 • moderne og kvalitet lavere og høyere programmer (mestere og doktorgrad) nivå, dekker viktige fagområder.
 • fremming av fjernundervisning og levering av læringsmuligheter for alle, uavhengig av flere mulige begrensninger som alder, tid, bosted eller annet.
 • utvikling og støtte av forskning på lokalt og internasjonalt nivå, for å produsere vitenskapelig kunnskap, som sprer seg til nytte for samfunnet.
 • styrke rollen til en executive i fjernundervisning på Kypros som en unik, spesialisert i denne metodikken, Universitetet i landet.
 • ytterligere internasjonalisering ved å konsolidere og utvide internasjonalt samarbeid og deltakelse i kjente internasjonale pedagogiske organisasjoner, nettverk og foreninger.
 • samtrafikk med den produktive stoff og arbeidsmarkedet.
 • dynamisk vekst og utvikling i en moderne, økonomisk uavhengige og operasjonelt autonome universitetet.
Programmer gitt i:
 • Engelsk
 • Gresk

Denne skolen tilbyr også:

BBA

Open University Of Cyprus

Hovedformålet med bachelorprogrammet i bedriftsøkonomi er overføring av kunnskap, metodikk for problemanalyse, kompetanse og funksjonelle verktøy som anses nødvendig i de ... [+]

Hovedformålet med bachelorprogrammet i bedriftsøkonomi er overføring av kunnskap, metodikk for problemanalyse, kompetanse og funksjonelle verktøy som anses nødvendig i det moderne virksomhets- og organisasjonsledelsen.

Tilveiebringelsen av denne kunnskapen er basert på deres anvendelse både til beslutningsprosessen og til bedre drift av bedrifter og organisasjoner generelt.

Pensum er rettet mot potensielle studenter, som:

De har et videregående sertifikat (eller tilsvarende) og har som mål å jobbe som ledere i bedrifter og / eller organisasjoner. Det er generelt rettet mot personer som ønsker å forstå kompleksiteten i forretnings- og organisasjonsområdet og ønsker å lære og / eller berikke sin kunnskap om dette feltet ved å kombinere den teoretiske og praktiske kunnskapen som er nødvendig for ledelsen av moderne bedrifter og organisasjoner , både privat og offentlig.... [-]

Kypros Kypros online
Kontakt skolen
Gresk
Heltid studier
Deltid
4 år
Nettstudier
Les mer på norsk

Bachelor

Open University Of Cyprus

Oppgaven til bachelorprogrammet i økonomi er å gi studentene sterke grunnlag for kunnskap og ferdigheter i økonomisk teori og kvantitativ analyse. Programmet introduserer ... [+]

Oppgaven til bachelorprogrammet i økonomi er å gi studentene sterke grunnlag for kunnskap og ferdigheter i økonomisk teori og kvantitativ analyse. Programmet introduserer studentene til makroøkonomisk og mikroøkonomisk teori, lærer dem å formulere sine tanker og skrive i fullstendige og strukturerte termer på økonomiske og politiske spørsmål. Det lærer også dem å bruke sanntidsdata til å forutsi, studere og modellere økonomiske fenomener, samt å utforske forhold mellom observert økonomisk atferd og økonomiske modeller.

Et tre spesialiseringsprogram

For å møte behovene til arbeidsmarkedet, samt behovene og mulige faglige og faglige mål for våre kandidater, er bachelorprogrammet spesialisert på tre faglige retninger:... [-]

Kypros Kypros online
Kontakt skolen
Gresk
Heltid studier
Deltid
4 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Open University Of Cyprus

Politistudiet Programmet er for Politi Tjenesten på Kypros og er adressert til kandidater fra Politiakademiet . ... [+]

Politistudiet Programmet er for Politi Tjenesten på Kypros og er adressert til kandidater fra Politiakademiet .

I en tid med raskt skiftende priser og store behov for moderne sikkerhet og statsborgerskap, har dette toårige programmet til formål å tilby politiets medlemmer ny kunnskap, ferdigheter og praksis med europeisk orientering, utfylling, utvidelse og oppdatering i hvert enkelt tilfelle kunnskap som allerede er oppnådd under studiet på Politiakademiet på Kypros.

For å oppnå en grad i politistudier, må studentene med suksess delta i og fullføre tolv (12) seksmåneders tematiske moduler (120 studiepoeng totalt) ved Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου .... [-]

Kypros Kypros online
Kontakt skolen
Gresk
Heltid studier
Deltid
2 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Open University Of Cyprus

Gradprogrammet STUDIER I GREKK KULTUR tilbyr en kalejdoskopisk introduksjon til det historiske fenomenet Hellensk kultur fra antikken til i dag, dens forandringer og over ... [+]

Gradprogrammet STUDIER I GREKK KULTUR tilbyr en kalejdoskopisk introduksjon til det historiske fenomenet Hellensk kultur fra antikken til i dag, dens forandringer og overganger, dets motsetninger og kompleksitet, dets strålende og mindre strålende øyeblikk. Gjennom denne kritikken av oppfatningen vises relevansen av kulturelle prosesser til de historiske og sosiale komponentene.

Programmets bredere mål er å utstyre sine studenter med kognitive, metodologiske og epistemologiske ferdigheter som å tillate dem å utdype kulturfenomen generelt, for å realisere den ideologiske og politiske, racing og agoniserende naturen av den historiske formuleringen kalt kultur, kultur og nasjonal identitet. Det legges vekt på studiet av primære kilder (tekster og objekter), med sikte på dannelse av kritiske sensorer og utvikling av forskningsmessige ferdigheter .... [-]

Kypros Kypros online
Kontakt skolen
Gresk
Heltid studier
Deltid
4 år
Nettstudier
Les mer på norsk

MBA

Open University Of Cyprus

Målet med masterstudiet Business Administration (MBA) er å forberede og styrke næringslivsledere og organisasjoner gjennom oppkjøpet av spesialisert kunnskap og organisat ... [+]

Formålet med graduate program Business Administration (MBA) Det er å forberede og styrke næringslivsledere og organisasjoner gjennom oppkjøpet av spesialisert kunnskap og organisatoriske og ledelseskompetanse, slik at de kan reagere effektivt til de nye moderne intermarkedsdata.

Programmet er under utvikling og stadig beriket med nye vitenskapelige teorier og praksis, og trender i området av ledelse, å styrke evnen til studenter til å søke metoder og verktøy for dataanalyse og beslutningsprosesser i alle forretningsmiljø.

Oppbygging av programmet

Vellykket gjennomføring og undersøkelse fire (4) tematiske enheter og forbereder Masteroppgave fører til mastergrad i Business Administration (MBA).... [-]

Kypros Kypros online
Kontakt skolen
Engelsk,Gresk
Heltid studier
Deltid
2 år
Nettstudier
Les mer på norsk

Masters

Open University Of Cyprus

Det tverrfaglige forskerprogrammet EUROPA-LOVGIVNINGEN har som hovedoppgave den vitenskapelige forskningen og opplæringen innen EU-lovgivningen. Det legges særlig vekt på ... [+]

Det tverrfaglige forskerprogrammet EUROPA-LOVGIVNINGEN har som hovedoppgave den vitenskapelige forskningen og opplæringen innen EU-lovgivningen . Det legges særlig vekt på de viktigste lovgivningsmessige og rettslige utviklingen om de viktigste områdene i denne loven, som de fire grunnleggende frihetene i det indre marked, beskyttelse av menneskerettigheter, fri konkurranse,

Programmet tilbys i fellesskap med European University of Cyprus som en felles grad .

Struktur av programmet

For ferdigstillelse av doktorgradsstudiet EUROPAS UNIVERSISK LOV, må doktorgradsstudenten undersøkes med suksess i åtte (8) seks måneders tematiske moduler : obligatorisk overvåking av forskning, teoretisk og praktisk innhold og to av de fire tilbys innen to forskjellige studie-spesialiseringskurs (europeisk konkurranselov og europeisk forretningslov).... [-]

Kypros Kypros online
Kontakt skolen
Gresk
Heltid studier
Deltid
2 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Open University Of Cyprus

Målet med postgraduate programmet gresk språk og litteratur er å bruke verktøyene i moderne lingvistikk og litteraturteori i studiet av gresk litteratur, med vekt på den ... [+]

Målet med postgraduate programmet gresk språk og litteratur er å bruke verktøyene i moderne lingvistikk og litteraturteori i studiet av gresk litteratur, med vekt på den klassiske perioden, evolusjonen og undervisningen.

Nagrafikkprogrammet er av interesse fordi:

forveksler lingvistikk med litterære studierutnytter tekstlig lingvistikk, sosiolingvistikk og taleanalyse i litteraturstudietgir en dynamisk tverrfaglig tilnærming som kombinerer litterære, kulturelle, sosiologiske / antropologiske og språklige tilnærmingergir de nødvendige ressursene for effektiv undervisninggir de teoretiske verktøyene for tverrfaglige tilnærmingerdyrker komplekse forskningsevner som er nødvendige for forskerstudier... [-]
Kypros Kypros online
Kontakt skolen
Gresk
Heltid studier
Deltid
2 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Open University Of Cyprus

The Postgraduate Program of Studies (PPC) Kommunikasjon og ny journalistikk av Open University of Kypros reagerer på det imperative behovet for kunnskap og effektivitet i ... [+]

Strategi, Kommunikasjonstaktikk, og innenfor en Hyperkommunikativ Verden.

Kommuniser, nett, publiser: Tre praksiser som er avgjørende for liv, fremgang og suksess i vår superkommunikative verden. En verden hvor verdien, bildet og stillingen til hver enkelt av oss, spesielt innen fagområdet, bestemmes av hvor godt og effektivt han praktiserer kunsten og teknikken for kommunikasjon, nettverk og publisering, utforming av kommunikasjonsstrategier og implementeringstaktikk, bevegelige nye og stadig skiftende medier.

Kandidatprogrammet i kommunikasjon og ny journalistikk i Open University of Cyprus svarer på dette svært viktige behovet for kunnskap og effektivitet i media og utvikling av strategisk og taktisk kommunikasjon, kombinering av teoretisk dybde med nødvendig praktisk opplæring.... [-]

Kypros Kypros online
Kontakt skolen
Gresk
Heltid studier
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk
Open University Of Cyprus

Målet med MSc i sosiale informasjonssystemer er å hjelpe studentene med å utvikle ferdighetene som trengs for å forstå og forbedre samspillet mellom mennesker, informasjo ... [+]

Målet med MSc i sosiale informasjonssystemer er å hjelpe studentene med å utvikle ferdighetene som trengs for å forstå og forbedre samspillet mellom mennesker, informasjon og teknologi. For å oppnå dette målet, lærer programmet teori, prinsipper og god praksis, som ikke bare stammer fra datavitenskap og informasjonsvitenskap, men også fra samfunnsvitenskap.

Spesielt har doktorgradsprogrammet sitt hovedoppdrag:

Forskning om utforming og analyse av sosiale informasjonssystemer med vekt på teknologiene de støtterSamarbeid mellom sluttbrukere, f.eks. wiki, åpen kildekode / åpen kildekode programvareKollektiv intelligens, f.eks. fora og brukerinnsatte innholdsinnsamlingerSosial samhandling, f.eks. sosiale nettverk - Facebook, Twitter, etc.Menneskelig beregning, f.eks. jobb outsourcing (crowdsourcing)Forskning om bruken av sosiale informasjonssystemer og deres innflytelse på menneskelig erfaring, f.eks. hvordan de har påvirket våre relasjoner, måten vi kommuniserer på, jobber, lærer, underholder osv. Å gi den nødvendige opplæringen til studenter slik at de er vellykkede fagfolk innen informasjonsteknologi, som fortsetter å forandre seg raskt. Fremme den sosio-tekniske tilnærmingen til studiet av informasjonssystemer, som anser at informasjonssystemene består av tekniske og sosiale komponenter som samhandler og er gjensidig avhengige. Utarbeidelsen av kandidater som er effektive og etiske brukere, designere og / eller analytikere av sosiale informasjonssystemer... [-]
Kypros Kypros online
Kontakt skolen
Gresk
Heltid studier
Deltid
2 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Open University Of Cyprus

Målet med forskerutdanningen THEATRICAL STUDIES er den vitenskapelige spesialiseringen og forskningen innen teatralstudiet, med spesialisering i følgende tre retninger: ( ... [+]

Målet med forskerutdanningen THEATRICAL STUDIES er den vitenskapelige spesialiseringen og forskningen innen teatralstudiet, med spesialisering i følgende tre retninger: (1) Overlevelse av gammelt drama, (2) Teatralsk utdanning, og (3) Hykleri og retning. For mer informasjon se delen "Programstruktur" nedenfor).

Hvem er interessert i forskerutdanningen Teaterstudier?

The Graduate Program Theatrical Studies adresser, blant annet:

Graduate avdelinger av teoretiske studier,Graduate philological avdelinger,Graduate avdelinger av utenlandsk litteratur,Nyutdannede av pedagogiske avdelinger,Graduate avdelinger av sosiale, økonomiske og relaterte vitenskap,Nyutdannede av alle spesialiteter hvis emne er undervist i videregående opplæring,Skuespillere og folk i teatret med en universitetsgrad.... [-]
Kypros Kypros online
Kontakt skolen
Gresk
Heltid studier
Deltid
2 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Open University Of Cyprus

Postgraduate Curriculum fokuserer på området videreutdanning og livslang læring og diskuterer to hovedstolper: a) Generell voksenopplæring b) Yrkesopplæring. ... [+]

Postgraduate Curriculum fokuserer på området videreutdanning og livslang læring og diskuterer to hovedstolper: a) Generell voksenopplæring b) Yrkesopplæring .

Målet med programmet er å gi traineer de kognitive (teoretiske og praktiske) og metakognitive (metodologiske, epistemologiske) ferdighetene som gjør dem i stand til å forstå i dybden - i dialektisk funksjon - Generell voksenopplæring og yrkesopplæring, innenfor det generelle området videreutdanning og livslang læring, med det endelige målet å flytte fra forståelse til stadier av analyse, syntese, implementering og evaluering av ny kunnskap.

Programmet har en ytterligere forskningsorientering for å tiltrekke potensielle studenter til å foreta opprinnelig forskning om ulike aspekter ved videreutdanning og livslang læring for PhD-studier.... [-]

Kypros Kypros online
Kontakt skolen
Gresk
Heltid studier
Deltid
2 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Open University Of Cyprus

MA i ledelse, teknologi og kvalitet har som hovedoppgave å gi spesialisert kunnskap og praksis innen ledelse, teknologi og kvalitet og utarbeidelse av ledere på toppnivå ... [+]

Postgraduate programmet Management, Technology og Quality har som sin sentrale oppgave:

Tilveiebringelse av spesialisert kunnskap og praksis innen ledelse, teknologi og kvalitet. I tillegg tillater det nyutdannede å bruke denne kunnskapen og ferdighetene til arbeidsmiljøet.forbereder ledere på toppnivå for å handle kreativt og produktivt.

Nærmere bestemt har programmet følgende mål:

Å bidra til oppgradering av ledere som vil ha moderne og omfattende kunnskap om regnskapsprosesser.Student forståelse av teoretiske og anvendte regnskapsprosesser. Analysen av regnskapet ved hjelp av spesielle vitenskapelige redskaper som tar sikte på å trekke konklusjoner om den økonomiske kursen og fremtiden for en økonomisk organisasjon, med det ytterste målet å gjøre de mest effektive beslutningstakerne av sine ledere (eller eksterne brukere av informasjon som disse potensielle investorer). Å gi kunnskap og passende verktøy for studentopplæring i økonomisk tenkning og anvendelse av økonomisk teori til innenlandske og internasjonale virksomheter. Dybdeforskning som sporing av virksomhetsfinansieringsbehov, arbeidskapitalforvaltning, lagerstyring, fordringsforvaltning og kontantstyring. Tenk på alternative former for næringsfinansiering. Kjenne elevernes juridiske og moralske forpliktelser som fagfolk og medlemmer av samfunnet. Utvikle elevene med sine kommunikasjonsevner ved hjelp av ulike verktøy. Utvikle studentens kritiske tenkning på hvordan nye teknologier kan bli bedre brukt i virksomheten ved å undersøke veksten av tekniske data, informasjon og kunnskap om organisasjoner. Gi et godt grunnlag for de informasjons- og teknologisystemene som trengs i den moderne virksomheten. Ved hjelp av innovative markedsførings- og strategiteknikker som organisasjoner må konkurrere i et usikkert miljø. Å bidra til oppgradering av ledere som vil ha moderne og omfattende kunnskaper om Total Quality Management and Excellence-modeller.... [-]
Kypros Kypros online
Kontakt skolen
Gresk
Heltid studier
Deltid
2 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Open University Of Cyprus

... [+]

Semester 3 [-]
Kypros Kypros online
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Open University Of Cyprus

Målet med Postgraduate Program of Banking and Finance er å forberede og styrke finansinstituttets ledere gjennom oppkjøp av spesialisert finans og bank kunnskap og ferdig ... [+]

Målet med Postgraduate Program of Banking and Finance er å forberede og styrke finansinstituttets ledere gjennom oppkjøp av spesialisert finans og bank kunnskap og ferdigheter for å kunne reagere effektivt på den nye utviklingen i det moderne internasjonaliserte markedet. Postgraduate Programmet legger vekt på utvikling av kritisk tenkning og disiplin, slik at studentene klarer å takle utfordringene i moderne finansinstitusjoner og banker og få en omfattende analyse av de sentrale problemene knyttet til læreplanen i programmet.

Struktur av programmet

Den vellykkede oppmøte og undersøkelse av fire (4) tematiske enheter og utarbeidelse av en masteroppgave fører til en høyere grad i bank og finans.... [-]

Kypros Kypros online
Kontakt skolen
Gresk
Heltid studier
Deltid
2 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Open University Of Cyprus

Dette masterprogrammet i Enterprise Risk Management er utformet for å gi formell utdanning moderne risikostyring og dens naturlige utvidelser til krise- og nødstyring til ... [+]

Bedriftsrisikostyring blir stadig mer anerkjent som nøkkelen til å oppnå og drive bærekraftig organisatorisk ytelse, uansett om organisasjonen er aktiv i offentlig sektor eller privat sektor og industrielle domener.

Dette masterprogrammet i Enterprise Risk Management Er utformet for å gi formell utdanning moderne risikostyring og dens naturlige utvidelser til krise- og nødstyring til nyutdannede.

Dette masterprogrammet i Enterprise Risk Management er utformet rundt fire år lange tematiske enheter som fanger essensiell kunnskap og ferdigheter som er avgjørende for en kompetent og moderne Chief Risk Officer i enhver type organisasjon eller bedrift. Programmet består av 120 studiepoeng (European Credit Transfer System).... [-]

Kypros Kypros online
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Open University Of Cyprus

Målet med postprogrammet "Datamaskin og nettverkssikkerhet" er å fremme prinsippene for datasikkerhet, sikker nettverksoperasjon og cybersecurity. ... [+]

Målet med postprogrammet " Datamaskin og nettverkssikkerhet " er å fremme prinsippene for datasikkerhet, sikker nettverksoperasjon og cybersecurity.

Programmet dekker prinsippene for kommunikasjonsnettdesign, rettsmedisinske datamaskiner og nettverk, datamaskin, nettverks- og nettverkssikkerhet, krypteringsproblemer, sikkerhetsproblemer i trådløse nettverk, samt problemer knyttet til styring av sikkerhetsrisiko i informasjons- og kommunikasjonssystemer. Programmet lærer den spesialiserte kunnskapen som kreves for utformingen av sikre systemer og nettverk.

Studentene vil ha mulighet til å anvende den teoretiske kunnskapen de skal skaffe seg gjennom spesialiserte virtuelle datanettverk, nettverks- og nettverkssikkerhetslaboratorier. Det skal bemerkes at bruk av virtuelle laboratorier ikke krever fysisk tilstedeværelse av studenter så lenge tilgang til dem er fjernt. Ved bruk av virtuelle laboratorier vil studentene ha mulighet til å realisere eksperimenter med virkelige verktøy relatert til datasikkerhet og nettverkssikkerhet gjennom deres datamaskin eller smart enhet . Studentene leverer arbeid basert på laboratorieøvelser som de er gradert for.... [-]

Kypros Kypros online
Kontakt skolen
Gresk
Heltid studier
2 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Open University Of Cyprus

Emnet for forskerutdanningen "Kulturpolitikk og utvikling" er utnyttelse og forfremmelse av kulturen til både kulturarven og samtidskunstskapelsen, samt kulturen i hverda ... [+]

Emnet for forskerutdanningen "Kulturpolitikk og utvikling" er utnyttelse og forfremmelse av kulturen til både kulturarven og samtidskunstskapelsen, samt kulturen i hverdagen. Programmet fokuserer på å fremheve den offentlige verdien av kultur, spesielt i sammenheng med moderne utfordringer.

Målet med masterprogrammet

Målet med programmet er å gi kandidater med kognitive (teoretiske og praktiske) og metakognitive (metodologiske, epistemologiske) ferdigheter som vil tillate dem å forstå i dybden den verdiskapningen som kulturen gir. Målet er også å gi spesialisert kunnskap om rasjonell og vitenskapelig dokumentert styring av kulturressurser og kulturkapital til personer som er eller vil være ansatt innen kulturforvaltning.... [-]

Kypros Kypros online
Kontakt skolen
Gresk
Heltid studier
Deltid
2 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Open University Of Cyprus

Mastergradsprogrammet "Forvaltning og beskyttelse av miljøet", ved hjelp av en tverrfaglig tilnærming og metode for åpen og fjernundervisning, ønsker å bidra til å fremme ... [+]

Det er nå allment akseptert at menneskers helse og velvære er avhengig av miljøets kvalitet som er utsatt for det daglige presset av menneskeskapt opprinnelse. Bærekraftig forvaltning av naturressurser, utvikling av dekontamineringsteknologier, bruk av fornybare energikilder og utvikling av hensiktsmessige metoder er bare noen av problemene som kreves for riktig miljøledelse.

Mastergradsprogrammet "Forvaltning og beskyttelse av miljøet" , ved hjelp av en tverrfaglig tilnærming og metode for åpen og fjernundervisning, ønsker å bidra til å fremme miljøet på sosial og statslig nivå og overføre til elevene den høye kunnskapen som er nødvendig for miljøledelsen . Målet er å søke både ledelses- og tekniske løsninger, samt å beskytte miljøet fra forsømmelser.... [-]

Kypros Kypros online
Kontakt skolen
Gresk
Heltid studier
2 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Open University Of Cyprus

... [+]

.

Varighet: 24 måneder på heltid, ingen deltid tilgjengelig

Partene

Fellesskapsledende partnere

University of Glasgow

Karrieremuligheter

[-]
Kypros Kypros online
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Open University Of Cyprus

... [+]

Kode moduler arbeidsevne [-]
Kypros Kypros online
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Open University Of Cyprus

Formålet med forskerutdanningen "Trådløse kommunikasjonssystemer" er å fremme prinsippene for utforming og drift av cellulære og andre trådløse bredbåndstjenester (f.eks. ... [+]

Formålet med forskerutdanningen "Trådløse kommunikasjonssystemer" er å fremme prinsippene for utforming og drift av cellulære og andre trådløse bredbåndstjenester (f.eks. 2G / 3G / 4G, 802). Programmet dekker designprinsipper, deres arkitekturer, dimensjonering, sikkerhetsproblemer og eksempler på applikasjoner og tjenester. Programmet lærer de spesialiserte kunnskaper, teorier, teknologier og teknikker som kreves for utforming av mobiltelefoni systemer (f.eks. GSM, UMTS, LTE etc) og andre små, mellomstore og store trådløse bredbåndsnettverk.

Studentene vil også ha mulighet til å anvende den teoretiske kunnskapen de skal tilegne seg gjennom de spesialiserte modulene til laboratoriene.... [-]

Kypros Kypros online
Kontakt skolen
Gresk
Heltid studier
Deltid
2 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Open University Of Cyprus

Master of Science i utdanning tar sikte på (a) forskning i pedagogiske studier med særlig vekt på organisasjons-, administrasjons-, evaluerings- og læreplaner i utdanning ... [+]

Master of Science i utdanning tar sikte på å:

forskning på pedagogiske studier med særlig vekt på feltene organisering, administrasjon, evaluering og læreplaner i utdanning samt i videreutdanningTilveiebringelse av spesialisert pedagogisk kunnskap til lærere på alle nivåersamarbeid med lignende programmer, europeiske og andre universiteter og forsknings sentreutarbeidelse av ledere og forskere på høyt nivå, som oppfatter sammenhengen hvor utdanning virker og ønsker å opptre kreativt og produktivtLevering av tjenester til det bredere utdanningsområdet i pedagogiske saker.Struktur av programmet

For å oppnå en mastergradsstudium, velger studentene ett av følgende ordninger:... [-]

Kypros Kypros online
Kontakt skolen
Gresk
Heltid studier
Deltid
2 år
Nettstudier
Les mer på norsk

PhD

Open University Of Cyprus

Doktorgradsprogrammet "Informasjons- og kommunikasjonssystemer" har som hovedoppgave forskning i problemstillinger knyttet til informasjons- og kommunikasjonssystemer. ... [+]

Doktorgradsprogrammet "Informasjons- og kommunikasjonssystemer" ved Open University of Cyprus tilbyr et begrenset antall stillinger til Ph.D.-avhandlingen.

Formålet med programmet

Doktorgradsprogrammet "Informasjons- og kommunikasjonssystemer" har som hovedoppgave forskning i problemstillinger knyttet til informasjons- og kommunikasjonssystemer.

Forskningsområder / Opptakskrav

For akademisk år 2017-2018 vil opptil to stillinger bli tilbudt i emnet:

1. Computer Intelligence / Artificial Intelligence med vekt på følgende emner:

Mekanisk læring og beregningsbasert læringsteoriBegrunnelse av sunn fornuft og formell argumentasjonMekanisk lesing og forståelse av naturlig språk og historierUtvikle smarte applikasjoner på mobile enheterOpptakskrav... [-]
Kypros Kypros online
Kontakt skolen
Gresk
Heltid studier
Deltid
3 - 8 år
Nettstudier
Les mer på norsk

ΑΠΚΥ: Σπουδές προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου! [2017-2018]

Επιτυχής φοίτηση στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου