International Telematic University UNINETTUNO

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Den International Telematic University UNINETTUNO , er den eneste italienske distanselæringsuniversiteten, vellykket vurdert av ANVUR (https://goo.gl/TZfjxw), det italienske ministeriet for kvalitet i høyere utdanning. Etablert av dekretet av 15. april 2005 av det italienske utdannings-, universitets- og forskningsdepartementet, leverer UNINETTUNIO akademiske titler som har en juridisk verdi overalt i verden for universitetsstudier på høyere og høyere utdanning. UNINETTUNO følger anbefalingene fra Bologna-prosessen og leverer universitetspoeng under standard ECTS - European Credits Transfer System.

UNINETTUNO er ​​en av verdens ledende fjernundervisninguniversiteter og har nylig vunnet flere internasjonale priser for ekspertisen til e-læringsplattformen fra European Association of Distance Teaching Universities (EADTU). IELA-prisen for beste e-læringsportal har blitt levert til UNINETTUNO basert på hans forskning, kunnskap og utvikling i fjernundervisning. Medlem av styret i EADTU - Europeisk Forening for Fjernundervisning Universiteter, Representant for ICDE - Internasjonalt Råd for Fjernundervisning Utdanning for Sør-Europa og Middelhavet, anerkjent av UNESCO blant universiteter som handler for å nå SDG 2030 målene fra De forente nasjoner (https: //goo.gl/jmiif7), og oppført som medlem av UNESCOs forening IAU - International Association of Universities.

UNINETTUNO har 6 avdelinger, 25 studiepoeng og over 163 eksamenssentre over hele verden. I dag har UNINETTUNO mer enn 16.000 studenter fra 160 land, eier av en satellitt flerspråklig tv-kanal fri på luft og en plattform for læring og undervisning etter avstand tilgjengelig online på 5 språk (arabisk, italiensk, engelsk, gresk, fransk).

I alvorlig grad vurderer problemet knyttet til den dårlige kvaliteten på undervisningen i enkelte avstandsinstitusjoner over hele verden, takket være et sterkt partnerskap med tradisjonelle universiteter, er professorer ved UNINETTUNO valgt blant de beste professorene fra tradisjonelle universitetspartnere.

UNINETTUNO gir høye standarder for undervisning i et digitalt miljø takket være en unik modell for læring og undervisning i avstand gjennom ny teknologi og en unik plattform som oppmuntrer og opprettholder prestasjon sammen med personlig utvikling. På UNINETTUNO kan studentene følge programmene og få gyldige studietitler og universiteter kreditter overalt, uten tidsbegrensning og begrensning, et universitet uten grenser (https://goo.gl/gie8e1).

Hvordan studere

Internettbaserte opplæringsaktiviteter foregår i et nettbasert makroområde som heter Didactic Cyberspace. I Didactic Cyberspace finner trenings- og læringsprosessen sted, og tilgangene er spredd gjennom tilpasset pålogging og passord basert på rollen som spillerne i utdanningsveien: professorer, veiledere og studenter. Leksjoner og online on-demand aktiviteter er tilgjengelig 24 timer i døgnet sammen med live streamingvirtual klasserom og recordvirtual klasserom (https://goo.gl/jY26qD).

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
  • Fransk
  • Italiensk
  • Arabisk

Se Online Bachelor » Se Online Masters » Se DBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Bachelor

Bachelor i datateknikk

Nettstudie Heltidsstudier 3 år Åpen påmelding Italia Rome

Bachelorstudiet tar sikte på å trene fagfolk som kan delta i analyse, design, implementering og systemledelse innen datavitenskap, automasjon og ledelsesingeniør. [+]

Bachelorstudiet tar sikte på å trene fagfolk som kan delta i analyse, design, implementering og systemledelse innen datavitenskap, automasjon og ledelsesingeniør.

Programmet tar sikte på å tilby et bredt spekter av metodiske og tekniske ferdigheter innen informasjonsingeniør for å skape fagfolk med høy grad av fleksibilitet og tilpasning til markedskrav. Det gir også et solid forberedelse i matematikk og fysikk, og gir dermed de verktøyene og de vitenskapelige metodene som kreves for å nærme seg tekniske problemer på en streng måte.

Målene for kurset er derfor: på den ene siden å gi en solid, generell vitenskapelig og metodologisk forberedelse, og på den annen side å skape en høyt spesialisert profesjonell. Av denne grunn dekkes generelle vitenskapelige og tekniske metodikker nærmere (med sikte på å utvikle metodiske ferdigheter i analyse, modellering og formulering av komplekse ingeniørproblemer), mens flere teknisk avanserte kurs tilbys for å fullføre studentens kompetansepresentasjonsmetoder, tekniske løsninger og anvendelse i bestemte sektorer.... [-]


Bachelor i Management Engineering

Nettstudie Heltidsstudier 3 år Åpen påmelding Italia Rome

Bachelor Degree i Management Engineering har til formål å trene studenter som er i stand til å håndtere problemer knyttet til utforming og styring av produksjons- og logistikksystemer, modellprosesser og samspill med de andre bedriftssystemene, identifisere ytelse, foreslå og implementere forbedringer. [+]

Bachelor Degree i Management Engineering har til formål å trene studenter som er i stand til å håndtere problemer knyttet til utforming og styring av produksjons- og logistikksystemer, modellprosesser og samspill med de andre bedriftssystemene, identifisere ytelse, foreslå og implementere forbedringer. I tillegg blir studenten som følge av opplæringen delt inn i to forskjellige kurs, kvalifisert til å være involvert av et selskap som står overfor praktiske aktiviteter ved å anvende sin metodiske kompetanse både når det gjelder organisatoriske og ledelsesmessige aspekter, og i forhold til til kontroll av produksjonssystemer.

Ledelsen ingeniør får en grunnleggende utdanning som integrerer kunnskap om fysisk-matematiske fag, felles for alle ingeniørgrader, og grunnleggende innholdet i disiplene som definerer industrisektoren, med forståelse av de grunnleggende elementene i økonomisk analyse og organisatorisk og teknisk beslutningstaking. Dette er grunnlaget for å utvikle erfaringer med å anvende metoder og bruke verktøy for å håndtere komplekse systemer, nemlig:... [-]


Bachelor i økonomi og økonomistyring

Nettstudie Heltidsstudier 3 år Åpen påmelding Italia Rome

Programmet utruster studentene med ferdigheter og selvtillit for å effektivt håndtere og tilpasse seg et bredt spekter av konkurransedyktige og stadig skiftende forretningsmiljøer i den internasjonale arenaen. [+]

Programmet utruster studentene med ferdigheter og selvtillit for å effektivt håndtere og tilpasse seg et bredt spekter av konkurransedyktige og stadig skiftende forretningsmiljøer i den internasjonale arenaen.

Bachelor i økonomi og bedriftsledelse er delt inn i to hovedbaner:

Bedriftsledelse: En internasjonal styringsbane på engelskFinansiell styring: En internasjonal sti rettet mot bedriftsledelse med et spesielt fokus på økonomiske problemer på engelsk.

Business Management Pathway tillater studenter:

1) å utvikle ferdigheter knyttet til bedriftsadministrasjon og ledelse

2) å forstå forretningsprosessene og -funksjonene (fra ressursforvaltning til produksjon og transformasjonsprosesser, til salgs- og ettersalgstjenester, til markedsføring og forretningskommunikasjon);... [-]


Masters

Master i vannbevissthet, bevissthetskunnskap og ledelse

Nettstudie Heltidsstudier 1 år Åpen påmelding Italia Rome

Masterkurset i "Vannbevissthet, bevissthet, kunnskap og ledelse" ble født for å tilby en holistisk opplæring på høyt nivå om vann og vannressurser, med fokus på utvikling av en robust kultur på vann og basert på To hovedaspekter som er representert ved bevissthet og utbredt og inkluderende tilnærming til vann som hovedkilden til livet. [+]

Masterkurset i "Vannbevissthet, bevissthet, kunnskap og ledelse" ble født for å tilby en holistisk opplæring på høyt nivå om vann og vannressurser, med fokus på utvikling av en robust kultur på vann og basert på To hovedaspekter som er representert ved bevissthet og utbredt og inkluderende tilnærming til vann som hovedkilden til livet.

Gjennom videolessons og live streaming klasserom med professorer valgt blant sektorens beste ekspert, tilbyr Master's Course en opplæring som fokuserer på globale verdier og kunnskaper, men har lokal vertikalisering og applikasjoner.

Det ytterligere bidrag fra forretningsmenn, ledere, embetsmenn, diplomater og lærde er nyttig å dele de ledelsesmessige opplevelsene som er funksjonelle for det nødvendige samspillet mellom teoretisk læring og praktiske applikasjoner som letter og forbedrer også etableringen av et nettverk av verdensomspennende menneskelige og sosiale relasjoner.... [-]


Kontakt
Sosiale medier