ILERNA Online

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

ILERNA Online Italia

Offisielle pedagogiske kvalifikasjoner online i Spania. Anerkjente helseprofesjoner i Italia.

Studer ved nummer 1 online profesjonelt opplæringssenter i Spania og få kvalifikasjonen til å utøve helsepersonellfaget på spansk territorium. Når du har oppnådd kvalifikasjonen din, kan du be om anerkjennelse av din yrkeskvalifikasjon i Italia. I korte tider, på italiensk, eksternt og uten behov for å gå til hovedkvarteret i Spania. Fri tilgang!

  • Offisielle spanske kvalifikasjoner online. Anerkjente helseprofesjoner i Italia.
  • Studer på avstand med didaktisk materiale skrevet på italiensk.
  • Du kan ta eksamenene i Italia. Uten å måtte dra til Spania.

Helt på italiensk

Du trenger ikke å reise til Spania eller lære spansk, du vil studere på nettet, med det didaktiske materialet som er helt skrevet på italiensk, og de få presidentkursene vil finne sted i Milano.

Selvfølgelig vil du ta eksamenene på det italienske kontoret og på italiensk. Med ditt samtykke vil vi personlig behandle forespørselen om anerkjennelse av denne yrkeskvalifikasjonen i Italia. Du trenger bare å spørre! For ytterligere avklaringer, nøl ikke med å kontakte oss.

work flow

Studier online i ILERNA

Modulær inskripsjon

Med begrepet modulær mener vi et treningskurs laget i moduler. For hvert semester tilbyr ILERNA Online alle de profesjonelle modulene som er forutsett i en spesifikk treningssyklus, det er du som velger den du vil studere i løpet av semesteret, etter dine behov. Uten grenser og forpliktelser som skal overholdes. Med andre ord, med sikte på å tilrettelegge for læring, er valg av fag bare opp til studenten, basert på forventningene hans, studierytmer og fremfor alt på bakgrunn av hans behov. Det viktige er at alle moduler som eksamen skal avlegges på slutten av semesteret blir kjøpt før semesteret selv begynner.

På slutten av hvert semester er det faktisk mulig å avlegge eksamenene knyttet til de valgte modulene. Når eksamen for hver modul er bestått, vil den endelige karakteren holdes for alltid. Tittelen tannpleier oppnås etter bestått alle eksamener knyttet til kurset.

Virtuell campus

ILERNA Online virtual campus fungerer som et sosialt nettverk, der du som student vil ha muligheten til å lage din profil, administrere oppslagstavlen og samhandle med professorer og medstudenter. Videre gjennom campus vil du kunne få tilgang til undervisningsmateriellet og de forskjellige treningsøvelsene.

Bli med i grupper, forum og debatter ... og ikke gå glipp av videoopplæringen! Studer med ILERNA Online når og hvor du vil!

137545_pexels-photo-3769021.jpeg

Referansen profesjonelt treningssenter i Spania

ILERNA Online ble født fra ILERNAs presidentopplæringssenter, med over 50 års erfaring i undervisningssektoren, og arbeidet med kompetanse og profesjonalitet innen fjernundervisning. Det er et offisielt og ledende profesjonelt treningssenter i Spania.

Nº1 i Spania!

ILERNA Online er for tiden det ledende offisielle treningssenteret i Spania. Kursene er blant de mest etterspurte, og trener mer enn 3500 studenter hvert år og kan skryte av det bredeste opplæringstilbudet med over 13 profesjonelle opplæringskurs.

Når de har fullført studiene med ILERNA Online , ILERNA Online studentene en offisiell kvalifikasjon, som lar dem fullføre sin profesjonelle praksis i Spania. Studenten vil med andre ord kunne jobbe som tannpleier i Spania. Den faglige kvalifikasjonen som er oppnådd er fullt gjenkjennelig i Italia, studentene våre vil derfor ha rett til å utøve det frie yrket til tannpleiere som om de hadde en tre-årig grad.

For å lette denne opplæringen har vi besluttet å åpne et nytt senter, ILERNA Online Italia, med base i Milano. Studer deg eksternt og få den offisielle spanske kvalifikasjonen som lar deg jobbe i Italia etter anerkjennelse av din profesjonelle kvalifikasjon. Fri tilgang!

Helt på italiensk

Du trenger ikke å reise til Spania eller lære spansk, du vil studere på nettet, med det didaktiske materialet som er helt skrevet på italiensk, og de få presidentkursene vil finne sted i Milano.

Selvfølgelig vil du ta eksamenene på det italienske kontoret og på italiensk. Med ditt samtykke vil vi personlig behandle forespørselen om anerkjennelse av denne yrkeskvalifikasjonen i Italia. Du trenger bare å spørre! For ytterligere avklaringer, nøl ikke med å kontakte oss.

There is no substitute for hard work. ― Thomas A. Edison

Offisielle utdanningskompetanser

ILERNA Online er et offisielt senter, anerkjent og autorisert av det spanske undervisningsdepartementet. Alle ILERNA Online kurs online er 100% offisielle og gyldige for utførelse av profesjonelle funksjoner.

Nå i Italia!

ILERNA Online endelig i Italia med base i Milano, med sikte på å gi italienske borgere tilstrekkelig hjelp til deres treningstilbud. Oppmerksomheten til studentene vil utelukkende foregå på italiensk, i tillegg til at undervisningsmateriell, øvelser, eksamener og presidentkurs vil foregå i sin helhet på italiensk.

Når den er oppnådd den kvalifiserende tittelen, til de interesserte, vil ILERNA Online yte sin hjelp til å utføre all juridisk og byråkratisk praksis vedrørende anerkjennelse av kvalifikasjonen til utenlandske studier, basert på bestemmelsene i EU-direktiv 2005/36 / EF .

Steder

Milan

Address
Viale Sondrio,3
20124 Milan, Lombardia, Italia

Programmer

Denne skolen tilbyr også: