Les den offisielle beskrivelsen

Gjennom nettbasert utdanning, kan Trinity College Dublin nå nå de beste studentene over hele verden, gir tilgang og fleksibilitet til faglig dyktighet, og fremme en transformerende student opplevelse.

Med sitt rykte for å gi verdensklasse utdanning, kan Trinity College Dublin nå muliggjøre et større antall studenter oppnå sitt potensial i deres foretrukne felt.

For over 400 år, til engasjement gi en overlegen utdanning har sett Trinity College Dublin få en velfortjent rykte som en av verdens beste universiteter, og som Irlands fremste universitet.

I 2014, Trinity College første online kurs, hovedfagsutdanning i anvendt samfunnsfag, ble lansert, og disse 37 studenter uteksaminert i løpet av høsten 2015. Trinity College også lansert sin første gratis mooc (Mooc) det året, som husket irske Bor i krigen og revolusjonen og hadde over 12 000 studenter deltar. Siden den gang har over 46 000 elever over hele verden vært en del av videreutdanning og gratis nettbasert utdanning ved Trinity College Dublin.

Trinity nett studenter studerer kurs som har blitt skapt av Trinity verdensklasse akademikere og forsterket av online læringsspesialister. Alle videoer, forbedrede interaktive presentasjoner og dokumenter er tilgjengelige gjennom Trinity College Virtual Learning Environment, Blackboard Learn. Gjennom hver online kurs, studenter samarbeide med hverandre og med akademikere for å skape en engasjerende og levende online fellesskap av elever.

Diskusjoner og interaksjoner med akademikere er ikke begrenset til e-post, og studentene deltar ukentlig virtuelle tutorials der de kan kommunisere med sin klasse i sanntid. Ved hjelp av et webkamera og headset, kan hver student se, høre og snakke med akademikere og andre studenter.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MSc

Trinity College Dublin Online Education

Dette nivået 9 akademisk praktisk kurs, levert på nettet, har som mål å gi studenter fra alle disipliner med mulighet til å utvikle sin forståelse av rollen som sosialpol ... [+]

Dette nivået 9 akademisk praktisk kurs, levert på nettet, har som mål å gi studenter fra alle disipliner med mulighet til å utvikle sin forståelse av rollen som sosialpolitikken spille i utviklingen av funksjon og et rettferdig samfunn. Et annet år fører til en M.Sc. i Applied Social Studies er tilgjengelig for kvalifiserte kandidater som har fullført hovedfagsutdanning.

Studentene skal vurdere rollen som sosialpolitikk i møte noen av de "onde problemer" som moderne samfunn står overfor. Wicked problemer er komplekse innbyrdes problemer som kriminalitet og fattigdom, som ofte er resistent mot de politiske løsningene satt på plass av regjeringer. Studentene vil bli utsatt for argumentene for å utvikle politiske tiltak på områder som sosial sikkerhet, helse og bolig, og utfordringene ved å implementere og endre politikk på disse områdene på nasjonalt og globalt nivå.... [-]

Irland Dublin
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Trinity College Dublin Online Education

Dette online kurset er relevant for sikkerhetskritiske bransjer over hele verden og fokuserer på mennesker som allerede er i arbeid, som har ansvar for styring: risiko; e ... [+]

Dette online kurset er relevant for sikkerhetskritiske bransjer over hele verden og fokuserer på mennesker som allerede er i arbeid, som har ansvar for styring: risiko; endring; sikkerhet; kvalitet; planlegger; system design. Det bringer neste generasjon av sikkerhet, risiko og endringsledelse for deg, i ditt arbeid, forankret i daglig praksis med en systemisk, proaktiv og ytelse fokus.

Det overordnede målet med dette online Masters programmet er å gi en grundig, men praktisk fokus på risikostyring, endring og systemdesign i drift, produksjon og tjenester, med en innovativ integrert tilnærming til rollen som folk i slike systemer. Det gir en kjerne rammeverk som har blitt testet i samarbeid industriell forskning og praksis for å forvalte og utvikle mennesker, design og integrering av nye teknologier, styring av risiko og gjennomføring av endringen. Verdensklasse internasjonale team som har samarbeidet gjennom industriell forskning har blitt mobilisert for å gi den høyeste kaliber forskning ledet undervisning, veiledning og faglig kompetanse.... [-]

Irland Dublin
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Nettstudier
Les mer på norsk

Postgraduate Diploma in Applied Social Studies, Trinity College Dublin

Online Postgraduate Certificate in Dementia (Long) - School of Nursing & Midwifery

Online Cert., Dipl,, M.Sc in Advanced radiotherapy practice

Online MSc in Managing Risk and System Change

Clinical Exercise