Les den offisielle beskrivelsen

Bli kjent med TEFL-ekspertene

Premier TEFL teamet er på oppdrag : å skape de nyeste, mest unike opplæringsopplevelsene i live-lærer i TEFL-markedet.

Med 25 års TEFL-reise mellom oss, kjenner vi inn og ut av å lære engelsk i utlandet. Vi trener våre engelsklærere til å være trygge, effektive reisende som er klare til å utforske hele verden. Våre internasjonalt anerkjente, fullstendig akkrediterte nettkurs er omfattende, enkle å følge og gir deg den nøyaktige informasjonen du trenger for å begynne å undervise i engelsk som fremmedspråk.

Om våre kurs

Vårt brede utvalg av fullt akkreditert online kurs har blitt skrevet av ekte lærerpersonale for å møte internasjonale TEFL-standarder.

Utvidende, lærerikt og ekstremt engasjerende, Premier TEFL kurs gir deg all trening du trenger for å trygt lære engelsk i utlandet. Vi sikrer at din livslang sertifisering gjør at du skiller seg ut i det globale arbeidsmarkedet og kvalifiserer deg for de mest givende, høyt betalte TEFL-jobber der ute.

Bekreftelse

Star Verified Organization - Dette verifikasjonsnivået tildeles internasjonale programleverandører for å vise sann dedikasjon til verdensomspennende utdanning.

Våre fordeler

  • Full akkreditert opplæring
  • Internasjonalt anerkjente kurs
  • Fleksibel 24/7 online studie tilgang
  • Personlig veilederstøtte
  • Ekspert jobb jakt råd

Vi har hatt våre eventyr - nå er det din tur.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Premier TEFL

120 timers online TEFL-opplæring ... [+]

120 timers online TEFL-opplæringACDLInternasjonalt anerkjent sertifikat70 siders grammatikk eBokNedlastbar TEFL kursboksEkspert jobb jakt rådLær på hvilken som helst enhetFleksibel studieplanPersonlig veilederstøtte3 måneders studietid120 treningstimerHvorfor ta 120-timers avanserte TEFL-kurs?

Flertallet av TEFL-arbeidsgivere, spesielt de som tilbyr attraktive lærerlønninger, foretrekker å ansette lærere med minimum 120 timer undervisning.

Vårt 120-timers avanserte TEFL-kurs er ideelt for TEFL-nybegynnere; du trenger ikke noen tidligere erfaring, bare flytende engelsk og en lidenskap for nye opplevelser. Koordinert av ekte lærer engelskspråklige fagfolk, trener det internasjonalt anerkjente sertifikatet deg i alle de grunnleggende ferdighetene du trenger for å undervise i engelsk som et annet eller fremmedspråk.... [-]

Irland Kork
Åpen påmelding
Engelsk
120 timer
Nettstudier
Les mer på norsk

How to choose the right TEFL course

Why teach English in Thailand

Why teach English in Spain

Teach abroad in China around Shanghai

Teach English in Taiwan

Teach English in Vietnam

Getting Hired After TEFL: 5 Things TEFL Taught Me

12 Best Countries to Teach English in 2018