Al-Mustafa Open University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Al-Mustafa Open University er en internasjonal kultur- og akademisk institusjon som har som mål å formidle islamsk kunnskap, humaniora og samfunnsoppgaver. Å utnytte de nyeste teknologiene som er tilgjengelige i virtuell plass gir Al-Mustafa Open University like muligheter for alle som har interesse for å skaffe seg islamsk kunnskap, men også humaniora, uavhengig av personens religion, tro, kjønn og nasjonalitet. Den gir grunnlag for å trene fromme eksperter i akademikere og spesialister for å produsere, forklare og spre Islamske lære, det hellige hus av profeten Muhammad (fred være med ham) og den hellige Koranen.

Status og troverdighet

Dette åpne universitetet er tilknyttet Universitetet i Al-Mustafa PBUH og har en offisiell tillatelse fra departementet for utdanning, forskning og teknologi i Den islamske republikken Iran. Sertifikatene og graden fra universitetet har også internasjonal troverdighet.

Etableringsmål og oppdrag

Å pleie engasjerte akademikere og forskere innen islamske studier og humaniora; Å fremme islam og læren til Ahlul-Bayt-freden, er på dem til hele verden ved hjelp av virtuell innholdsproduksjon og spredning av fascinerende religiøse materialer på forskjellige språk.

Å lette og gi støtte til elevene til Al-Mustafa PBUH for å forfølge sine studier i virtuelle miljøer.

Adress til dette universitetet

Muslimer rundt om i verden uavhengig av deres tro og nasjonalitet; Folk som er interessert i kultur og islamsk lære fra ulike etniske grupper og nasjonaliteter; Ulike lag av samfunnet, inkludert kvinner og menn med ulike utdanningsnivåer. (Universitet / Generelt)

Akademiske kurs

Denne akademiske institusjonen har arbeidet med å designe og implementere ulike allsidige faglige og praktiske programmer på ulike faglige nivåer av grunn-, bachelor- og mastergrad. Det gir også korte kurs samt modulære kurs for å imøtekomme behovene og forventningene til studentene over hele verden.

Store fordeler ved Al-Mustafa Open University

  • Den har mer enn ti års erfaring og gode poster i ulike felt av islamske disipliner og humaniora i cyberspace;
  • Komprehensivitet og mangfold på forskjellige faglige nivåer, nemlig medarbeidere, bachelor og mastergrad i juridisk og rettsvesen, Koranen og haditten, moral og utdanning, filosofi, teologi og mystikk, islamske studier, historie og sivilisasjoner, religioner, språklitteratur, humaniora Og samfunnsvitenskap, etc.
  • Tilbyr en rekke korte og modulære kurs skreddersy til behovene til publikum;
  • Dra nytte av de nyeste teknologiske prestasjonene innen utdanning og kommunikasjon;
  • Nettbasert tilgang til faglige ressurser;
  • Tilgjengelighet av kursene i forskjellige levende språk i verden;
  • Dra nytte av å få vitenskapelig rådgivning;
  • Offisielle og internasjonalt anerkjente sertifikater og grader

Læringskurven

Læring i dette universitetet gir fordelen av å bruke de nyeste metodene for fjernundervisning, inkludert bruk av internett og mobile systemer for samhandling. På denne måten blir alle stadier av registrering, kursvalg, faglig evaluering, trening, forskning og kulturtjenester mekanisert. Studentene drar nytte av rike, varierte og fascinerende innhold gitt til dem. Under tautologi av erfarne lærere og professorer klatrer de seg mot høyere nivåer av dyder og dyktighet. Dette gir grunnlag for at de opplever livet med verdighet og selvtillit under islamske læresetninger.

Geografisk plassering

Universitetets hovedkontor ligger i den islamske republikken Irans hellige by Qom. Den har mange grener og representasjonskontorer i forskjellige deler av verden.

Nødvendighet for virtuell læring

Begrensninger av fysisk læring på den ene siden og interessene til studenter som ønsker å lære ulike fag og vitenskap sammen med de raske fremskrittene i informasjonsteknologi på den andre, ga opphav til en ny innovasjon og visjon om effektiv utdanning som gir like muligheter til alle. Et av disse fremvoksende ideene er Internett fjernundervisning (e-læring).

I denne metoden gjøres hele prosessen med vurdering og godkjenning av kandidat, kursvalg, kurspresentasjon, spørsmål og svar mellom lærere og studenter, eksamener og faglig evaluering, utdanningssøknadstjenester elektronisk. Studentene kan få tilgang til kontoen sin når de vil fra hvilken som helst del av verden. Ved å benytte seg av teknologiske funksjoner, overvåker og vurderer lærerne og administrasjonene studentens fremgang og gir dem individuelle lærings- og leksjonsplaner.

Steder

Qom

Address
Al-Mustafa Open University,
Mosalla St,
Qom, Islamic Republic of Iran

Qom, Qom-provinsen, Iran