IIBMS Business School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Våre fjernundervisning utdanningsprogrammer gir mulighet til å studere en omfattende pensum i virksomheten og motta en høyere faglig kvalifikasjon i bedriftsøkonomi med en spesialitet major. Alle studenter inn i programmet tar hovedkurset i bedriftsøkonomi og ledelse studier. IIBMS utvikler seg etter bransjens krav til velpleide fagfolk.

Hvem vil ha nytte av å gjøre slike kurs?

Kursene skal være til sysselsatte fagfolk, tjenesteklassepersoner i landet, selvstendig næringsdrivende, selvstendige forretningsmenn og kvinner, studenter, f.eks. alle som har et yrke som involverer mennesker, involverer samspill mellom personer med like eller ulik interesser med eller uten noe formål. Ledelsesstudie av sin natur har potensial til å legge til noe meningsfylt for våre liv. Ledelsen studentene har til disposisjon ulike verktøy og teknikker som kan være nyttige i alle tenkelige omgivelser, og her refererer vi til arbeidsplassen og forholdene på arbeidsplassen.

IIBMS tilbyr ledelse kurs som er i samsvar med kravene fra ledelsen fagpersoner siden 1999. Ledelsen rådgivende organ av IIBMS sikrer at dette enkle prinsippet følges samtidig opprettholde standarden på kurs. IIBMS er en ISO 9001: 2008 sertifisert institusjon.

Oppdrag

Anerkjenner behovet for lederutdanning for alle. IIBMS - et institutt hvor man kan lære ledelsen fleksibelt fra hvor som helst - ble utformet for å oppfylle dette kravet. Vi gir tilgang til studiemateriell og faglige utøvelser av fortreffelighet, og en av funksjonene er at det samme kurset blir levert på hjemmets territorium. IIBMS fjernundervisning har blitt gjort tilgjengelig for alle nivåer av ferdigheter og kunnskaper, om opplæring eller utdanning. Kursene er trolig det beste for praktiske ferdigheter når detaljert tilbakemelding på ytelse og ytelse forbedring kreves. Vi tilbyr aktuelle nye fagområder som oppfordrer deg til å ta opp ulike problemer.

Syn

Impart ledelse utdanning for å fremme verdibasert universell utdanning med en fast overbevisning at jakten på kunnskap er jakten på høyeste verdi. Ledelse utdanning skal gi utdanning til ledere, rikdom skaperne.

IIBMS Kvalitetspolitikk

Vi ved IIBMS er forpliktet til å ha god kompetanse innen ledelse læring. Vi har til hensikt å utføre forskning, rådgivning og opplæring for å oppfylle behovene og forventningene til studenter, foreldre og næringsliv og samfunn som helhet. Vi tar sikte på å gjøre dette med høy grad av sosial følsomhet gjennom innovasjon.

  • Oppmuntre talent og bygge et læringsmiljø, for å fremme kreativitet og lederskap.
  • Forbedring av kursplan gjennom utdanningsforskning og dialog med bedriftsforetak preget av betydning, relevans, ekspertise og strenghet.
  • Forpliktelse til personlig og faglig utvikling av enkeltpersoner (ansatte, studenter og fakulteter) over hele karrieren.
  • Imbibing av state-of-the-art teknologi og forbedring av infrastruktur som bidrar til fortreffelighet i læring.
  • Gjennomgang av institusjonelle prosesser ved involvering av fakultet, studenter og ansatte.
  • Gir studenten muligheten til å diskutere og forstå forretningsmessige utfordringer og adressere dem gjennom innsikt fra et upartisk team av eksperter.
  • Gjennomføring av utdanning og opplæring gjennom utnyttelse og formidling av kunnskap ved å fokusere på anvendelse av ledelseskonsepter på en diversifisert måte.
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Online MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MBA

Online MBA

Nettstudie 10 - 24 måneder July 2019 India Mumbai

Hvis du er en arbeidstaker og fortsatt ønsker å forfølge MBA-utdanning, så er det ikke nødvendig å bekymre deg. Du kan bare registrere deg på Online MBA-kurs og kan begynne å lære ledelsen ferdigheter fra i dag. I dag velger nesten hver enkelt som jobber, å velge online / fjernundervisning. [+]

Hvis du er en arbeidstaker og fortsatt ønsker å forfølge MBA utdanning , så er det ikke nødvendig å bekymre deg. Du kan bare registrere deg på Online MBA-kurs og kan begynne å lære ledelsen ferdigheter fra i dag. I dag velger nesten hver enkelt som jobber, å velge online / fjernundervisning. På grunn av økende krav til nettbasert utdanning begynte de anerkjente instituttene også å tilby online kurs og moduler.

I Online MBA-programmet kan du enkelt administrere kurset fra ditt hjem. Du trenger ikke å delta i klassene på høgskolen. Takket være utviklingen av Internett-teknologi, er det nå mulig å benytte mastergraden eksternt. Når du har fullført en online opptaksprosedyre, vil du motta et sett på din registrerte adresse. Pakken inneholder alle nødvendige studiemateriell, som du trenger for oppgavene dine.... [-]


Videoer

Why IIBMS Distance Learning?