ExcelR Raising Excellene

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til ExcelR

ExcelR Solutions gir vi best i klassetrening over Agile, Prosjektledelse, IT-Service Management & Quality-Assurance-spaces. Våre trener arbeidet - med verdensberømte MNCs og er forpliktet til å øke ekspertisenivåene dine og dermed påskynde karriere dine!

Vi tilbyr opplæring på (PMP) ®, (PMI-ACP) ®, (CAPM) ®, (PMI-RMP) ®, ITIL®, ITIL-Foundation, ITIL-Intermediate, ITIL Expert, Six Sigma Green Belt, Six Sigma Black Belt, Microsoft Project, Software Metrics, Minitab, Agile, Scrum, CMMI, ISO 9001, ISO 27001, ISO 20000.

Batches starter snart for virtuell - online og klasseromsopplæring. Melde på , seter fyller raskt. Velg den beste treningsmåten som passer din situasjon. Vet ikke hva du skal velge, finn ut hvilket kurs som er bra for deg, og vi anbefaler online trening. Vi har de beste trenerne med mer enn 20 års erfaring og sertifisert. Gi tilbakemelding.

Rådgivende løsninger du trenger

Med verdens hovedkvarter i USA og nærvær i Storbritannia, MiddleEast, Australia, Nederland og India har ExcelR fakultet trent mer enn 20 000+ fagfolk over hele verden. ExcelR Solutions ble grunnlagt på prinsippet om å tilby et bredt spekter av opplæringsmuligheter for arbeidende fagfolk. Vi hjelper organisasjoner av alle størrelser med å styrke sine ansatte ved å gi kurs basert på praktisk kunnskap og teoretiske konsepter.

Vår "Convenience & One-Stop-løsning" sikrer at de får den beste læring, av en av de beste fagfolk, i beste tid og det beste stedet du ønsker. Vi oppnår dette ved å gi en samling av klasserom og online instruktørledede treninger, E-læring, simuleringstester og mange flere. Ved å kjenne dine behov imøtekommer vi et bredt utvalg av dine ambisjoner gjennom disse ulike kanalene.

Vår visjon

Vår visjon er å bli globalt ansett som en ledende organisasjon som arbeider for å oppfylle pedagogiske behov for fagfolk og studenter.

Den nye standarden i treningsprogrammer:
De fleste mellom- og seniorledere velger ExcelR Solutions over et annet styringsfirma fordi opplæring og konsulentløsninger her er garantert å være effektive og pålitelige.

Vi er det eneste firmaet i vårt slag som jobber sidelengs med våre kunder hvert skritt for å sikre at de får opplæring de trenger for å hjelpe dem med å fremme karrieren og skape bærekraftig vekst i sine selskaper. Når virksomheten din trenger avanserte treningsmetoder som er testet effektive i virkelige situasjoner, la ExcelR Solutions vise deg hva vi kan gjøre for deg i dag.

VÅR FILOSOFI

Vårt team av erfarne fagfolk forsøker å tilby et høyere servicenivå og støtte som våre kunder ikke kan komme andre steder. Vår bransjens rykte taler for seg selv; Vi tilbyr den beste verdien i opplæringstjenester kombinert med støtte fra våre kreative tanker for å skape en løsning som passer dine behov og bedriftens behov.

ExcelR er en av de ledende treningsleverandørene av profesjonell sertifiseringsopplæringsløsninger i verden. Vi streber etter å gi de beste treningsmetodene, undervist av fagfolk på steder rundt om i verden. Samarbeide med oss ​​i dag og se hvorfor vi er nummer én valg for forretningsfolk over hele verden.

Koble til oss

For å lære mer om ExcelR Solutions og våre førsteklasses trenings- og konsulentløsninger, kontakt oss i dag og la en av våre erfarne fagpersoner hjelpe deg med eventuelle spørsmål du måtte ha og forklare deg om noen av de mange kursene vi tilbyr.

Steder

Bengaluru

Address
49, 1st Cross, 27th Main, BTM Layout stage 1, Behind Tata Motors, Jay Bheema Nagar, 1st Stage, BTM Layout, Bengaluru, Karnataka 560068
Bengaluru, Karnataka, India

Programmer

Denne skolen tilbyr også: